Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

V-Sport Fogadás Oldalak

A 2023-as év egyik fejleménye a v-sport fogadás népszerűségének megugrása volt. De mi is az a virtuális fogadás, és miért érdekes ez a számunkra? Ma már gyakorlatilag az összes online bukmékernél a főoldalon virít egy ilyen gyorsmenü, amibe belépve a népszerű csapatsportok, ló- és agárversenyek, sőt, a tenisz digitális, valódi sportolók nélküli változataira fogadhatunk.

Az online sportfogadás Magyarországon is lehetővé teszi a virtuális sportokra tett téteket. De hogy pontosan mire, milyen játékban is fogadunk ilyenkor, az azért igényel némi tisztázást. Ennek az erőfeszítésnek szenteljük ezt az oldalt.

V-Sport fogadási oldalak teljes listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#3
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#4
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

toggle

Ezen az oldalon

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

V-Sport online sportfogadás: teljes útmutató

Minden olyan fontos információt megtalálhatsz, amire csak a v-sport fogadás elkezdéséhez szükséged lehet!

Ezen az oldalon igyekszünk minden alapvető dolgot tisztázni, ami az úgynevezett virtuális sportok mibenlétével és a rájuk tett fogadások mikéntjével kapcsolatos. Tisztázzuk a virtuális és szimulációs, valamint az e-sportok közötti különbséget, felvázoljuk a virtuális sportok típusait. Megismertetünk a virtuális sportokra tett online fogadások menetével és tudnivalóival. Végül pedig felhívnánk az olvasó figyelmét azokra a külföldi bukmékerekre, ahol kedvező feltételek mellett lehet virtuális sportokra fogadni.

A virtuális sportfogadás rövid története

v sportv a sportfogadas tortenete

Virtuális sportokra online már 2004-től lehetett német online fogadóirodáknál tenni, de igazából 2010 után várt mérhetővé a kínálatuk. A 2020-as év és a koronavírus aztán megszámlálhatatlan sportesemény elhalasztását vagy törlését jelentette. A bukméker irodák a bevételeik csökkenése miatt a virtuális sportokhoz nyúltak, és a kedvenc hobbijukat hiányló játékosok kaptak is az alkalmon. Abban az évben asportoktól, hogy a játék lefolyásában és kimenetelében itt nincsen emberi játékosnak szerepe, se a pályán fizikai valójában, se a képernyő előtt, egy billentyűzettel/egérrel vagy kontrollerrel a kezei alatt . A V-sportok viszont nem videojátékok, hanem rosszabb esetben csak egy sportos skint kapott, nyerőgépes mechanikájú, egy randomszám-generátor által működtetett programról van szó.

A komplexebb programok már szimulációs jelleget öltenek, vagyis a való sportéletből használnak fel adatokat a licencelt nevű és külsejű sportolók modellezésére. A legfejlettebb változat, amikor a virtuális ligák egy az egyben a valós eseménysorok másolatai, és még az oddsokat is a való életből veszik át hozzájuk. Az ilyen programok persze sokkal drágábbak, hiszen - mint egy FIFA-játékhoz - komoly jogdíjakat kell hozzájuk kicsengetni. Egy ilyen komoly, valós adatokat feldolgozó virtuális sportjátékot már inkább szimulációs játéknak kell nevezni.

Érdekes tények:

 • A világ első virtuális sportját, egy statisztikai alapú baseball teljesítmény-szimulációt 1961-ben hozta létre IBM számítógépen John Burgeson.
 • A virtuális sportok népszerűsége az ázsiai piacokon hamarabb, már 2019-ben felfutóban volt.
 • A virtuális sport nem ugyanaz, mint a fantasy sport. Az utóbbi erősen statisztikai alapú, és sportágak álomcsapatait állítják bennük össze.
 • A 2020-ban a virtuális lóversenyek az Egyesült Királyságban megjelentek a televízióban, főműsoridőben.

Hogy miért jó egy online bukmékernek ilyen játékokat felvenni a kínálatába? Nos, a virtuális sportok a kaszinójátékokhoz hasonlóan 24/7 futtathatók, miközben folyamatosan bevételt generálnak.

Percenként indulhat egy új virtuális lóverseny vagy agárfutam, 3-4 percenként egy focimeccs. Nem befolyásolják a váratlan sérülések, a járványok, az időjárás szeszélyei, nincs bunda. Az érem másik oldala, hogy mivel mindig egy jókora RNG-faktor van a kimenetelekben, gyakorlatilag kiszámíthatatlanok. Ilyen értelemben inkább a nyerőgépes játékra hasonlítanak.

🏛️ Első profi bajnokság:  1961
🏢 Felügyelőszervezet:  nincs
📶 Bukméker kínálat: magas
Népszerű:  világszerte
🌎 Világbajnokság: sportáganként
🏅 Olimpiai sportág:  nem

Hogyan történik a V-Sport fogadás online?

A v-sport fogadás egy online bukmékernél mindössze néhány kattintással vagy koppintással elvégezhető, csak internetes kapcsolatra lesz hozzá szükséged. Ha netán nem vagy elégedett a hazai sportfogadási oldalak kínálatával, számos külföldi bukméker ajánlatai közül válogathatsz.

 1. Válassz egyet a kiemelt bukmékerek közül!

  A választásod több szempont alapján történhet. Ajánljuk figyelmedbe a teljes hosszúságú bukméker vélemény cikkeinket, ahol a neked legfontosabb szempont alapján választhatod ki a számodra legmegfelelőbb oldal!

 2. Regisztrálj a választott bukmékernél!

  Ha megtaláltad azt a bukmékert, ahol szívesen fogadnál, először el kell végezned a regisztrációt. Csak olyan személyes adatokat kell a néhány űrlapon megadnod, amikre egy online vásárláskor is szükséged lehet. Nagyon ügyelj arra, hogy az adataid feleljenek meg a valóságnak, különben nem lesz lehetséges a kifizetés! A legtöbb bukmékernél a játékosi számlád pénznemét is itt kell megadnod.

 3. Tegyél meg egy befizetést!

  Egy online bukmékernél általában egyfajta pénznemben lehet játékosi számlád, de a legjobb fogadási oldalakon tetszőleges pénznemben hozhatsz létre belső játékosi tárcákat! Ügyelj arra is, hogy az adott pénzügyi szolgáltatónál regisztrált legfontosabb személyes adataid (főleg név és lakcím) egyezzenek a bukmékernél regisztrált adataiddal!

 4. Tegyél meg egy fogadást!

  Először is válassz az élő vagy meccs előtti fogadások között. A virtuális fogadásokat vagy kiemelten, vagy az oldalsó menüben, egy A-Z listán találod meg. Itt egy legördülő menüben kiválasztod a téged érdeklő sportágat, majd abban a játék nevét. Kattints a neked szimpatikus oddsra, majd a téted megadásával tudod lekötni a szelvényed!

 5. Vedd fel a nyereményed!

  Egy online bukmékernél a nyereményfelvételt általában hitelesített felhasználói fiókhoz kötik. A leggyakoribb megoldás az, hogy a regisztrált személyes adataid a megfelelő okmányok és dokumentumok jól kivehető fotóinak a bemutatásával igazolod. A gyors elbírálás feltétele, hogy a bankolási mód és a játékosi fiókod személyes adatai megegyeznek.

Top 2 mobilapp V-Sport fogadáshoz

A virtuális sportokra fogadás összes lépése történhet a mobilodon is, mindössze stabil 4G-s internetkapcsolatra lesz szükséged. A legjobb online bukmékerek nemcsak az oldalaik mobilböngészős változatait készítették el, magyarul, hanem letölthető alkalmazást is elérhetővé tesznek, amiken keresztül gyorsabb a fogadás, és könnyebben megtalálod rajtuk, amit keresel!

V-Sport fogadási app: Unibet

Az Unibet alkalmazásában a dizájn, a színvilág, az összes olyan funkció ismerősen köszönt majd vissza, amiket a böngészős oldalon is megszokhattál. A telepítve körülbelül 100 megás sportfogadási alkalmazásnak elsősorban a sebessége és a gördülékenysége jelent pluszt a böngészős változathoz képest. A Unibet app iOS és Android készülékekre is letölthető.

unibet betting app:

V-Sport fogadási app: 22Bet

Mivel a sportfogadást egyben kapod az online kaszinóval, a 22Bet alkalmazása elég sok helyet foglal. Mégis ez az egyik legprofibb alkalmazása piacon, ami az egykoppintásos fogadást is támogatja! A 22Bet appja a megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült.

22bet betting app

Virtuális fogadás: hasznos tippek és stratégiák

v sport fogadas tippek es strategiak

A sikeres v sport fogadás azért nehéz ügy, mert a fix paraméterek mellett minden program alkalmaz egy, a felhasználó számára ismeretlen algoritmust, ami - a kiszámíthatóság elkerülése végett - a kellő véletlenszerű eredményért felel. Egy virtuális sportfogadás stratégia ezért nehezen értelmezhető, mert a játékmenet inkább a kaszinójátékokra emlékeztet.

 1. Legyél tisztában a véletlenszám-generálás jelentésével!

  Elméletben minél inkább szimulációsabb jellegű a játék, annál kiszámíthatóbb az eredmény. A végeredményben változó mértékben, viszont mindig véletlenszám-generálás esik majd nagyobb súllyal a latba.

 2. Kis tétekben fogadj!

  A virtuális sportok gyakorlatilag végtelen eseményszáma és a kiszámíthatatlansága komoly csapdahelyzetet jelenthet azoknak, akik nem tudják a költéseiket kordában tartani. Mivel nem kell a sporteseményekre várni, gyakorlatilag 24/7 fogadhatsz, ezért érdemes kisebb tétekkel játszani, mintha valódi sportokra tennék.

 3. Ismerd a verseny formátumát!

  Aki megismeri ezt a profi szinten hihetetlen koncentrációt, technikát és egyenletesen magas teljesítményt igénylő sportot, annak minden dobás, leg és szett izgalmas! Mindig fel kell mérni, hogy hányadik meccse ez a játékosoknak, hogy hány leggel/szettel nyerték az előző mérkőzéseiket.

 4. Tudd értelmezni az oddsokat!

  A virtuális sportokban sem minden véletlenszerű, ugyanis minden szereplőnek/versenyzőnek van egy un. “ability score”-ja, vagyis képesség értéke, ami alapján az oddsokat meghatározzák. A nagyobb score-ú “sportoló” (ezt jelölhetik például csillagokkal) esélyeihez alacsonyabb oddsok tartoznak, és fordítva.

 5. Ne fogadj a játékkereteden felül!

  A sportfogadás ökölszabálya, hogy mindig maradj egy előre meghatározott kereten belül, amihez aztán tartod is magad.

 6. Ne hajszold a veszteségeid!

  Különben az történhet, hogy egyre nagyobb tétekkel, egyre több játékkal próbálod a szerencsétlen sorozataidat kompenzálni, amiből aztán a legnagyobb valószínűséggel még több veszteség. Csak annyiból játssz, amennyinek az elvesztése az élet más területein nem érint fájdalmasan!

 7. Csak megbízható oldalon játssz!

  Aki esetleg járatos az online kaszinók világában, annak a virtuális sportok egyes készítői ismerősek lehetnek. Gyakran a bejáratott, megbízható kaszinójáték-stúdiók készítik az ilyen fogadási programokat is. A fogadási játékok véletlenszerűségéről és manipulációmentességéről gondoskodó algoritmusokat független, erre licencelt laborok auditálják.

A V-Sport fogadás legjobb piacai

A különféle virtuális sportokra többféle piacon is fogadhatsz. Ezek azonban, különösen az olyan csapatsportok esetén, mint a labdarúgás vagy a kosárlabda, töredék mennyiségűek a valódi sportokéhoz képest. Ha egy meccs egy szabályos virtuális liga része, vagyis nem ismételhető, akkor a piac is több lesz.

Fogadás győztesre

A “money line” fogadás a magyarul jól ismert 1X2 piac megfelelője. Külön oddsot kap az 1. csapat győzelme, a döntetlen - ha van - és a 2. csapat győzelme. Minél kisebb a virtuális versenyző vagy csapat agility score-ja, annál magasabb odds tartozik a győzelméhez.

Fogadás pont/gólkülönbségre

A “spread fogadás során, mint egy valódi kézi- vagy kosármeccsnél, a pontos kimenetelre, azon belül is a gól/pontkülönbségre fogadsz.

Összes pont/gól

A “total” fogadásokban virtuális mérkőzés során elért összes pontra/gólokra fogadsz, csapatonként vagy összesítve.

Parlay fogadás

Ugyanaz, mint amit “acca” vagy gyűjtőfogadásként ismerünk. A lényege, hogy egy szelvényre úgy kerül több tipp, hogy a kifizetéshez az összesnek nyernie kell. A nyereményszorzód az egyes tippek “eredő” oddsának szorzata lesz.

V-Sport Élő fogadás

v sport elo fogadas

A v-sport fogadás, mivel itt még a csapatsportok hosszabb meccsei is 3-4 perc alatt lejátszódnak, élő játékra nem ad lehetőséget. A ló- vagy agárversenyeknél csak fél-egy percet kap a punter, hogy felmérje az oddsokat és megtegye a tétjét. Ahol találni lehet élő virtuális sport fogadást, az a tenisz.

Az általunk ajánlott TOP-2 oldal online V-Sport fogadáshoz

Hogy melyek a legjobb v-sport fogadás oldalak, az elsősorban a játékok és a feldolgozott sportágak, számától, minőségétől függ. A kínálat mellett a bónuszokat, a választható fizetési módokat, és a biztonság és licenc kérdését is számításba vettük.

1# oldal V-Sport fogadásokhoz: Bwin

Annak ellenére, vagy főleg azért, hogy az egyik legrégebbi fogadóoldal, az 1997-ben alapított, osztrák Bwin a virtuális és e-sportokban is nagyon “odateszi magát”. A futball, a ló- és agárversenyek mellett itt van virtuális tenisz fogadás is.

Sajnos a Bwin 2022 decemberében elhagyta a magyar sportfogadási piacot, ezért itt a virtuális fogadás a külföldön élő magyar játékosok számára maradt opció.

bwin-kezdolap

2# oldal V-Sport fogadásokhoz: Unibet

Az 1999-ben alapított Unibet az egyik legrégebbi online bukméker,  ami egy megbízható MGA licenc alapján működik. Az Unibeten a  vsport fogadás egyik legérdekesebb ajánlata a virtuális Bundesliga vagy az Európa-Bajnokság, amiket aztán végtelen számban játszhatunk újra! A sportos bónuszajánlatok a virtuális sportokra is érvényesek!

unibet-kezdolap

A legnépszerűbb V-sportok online fogadásokhoz

Az online v-sport fogadás először ló- és agárversenyek formájában jött létre. Őket gyorsan követték a csapatsportok, a motorsportok, a tenisz, sőt, a kerékpározás! A legjobb v-sport oldalakon az alábbi sportágakban mindig találhatsz fogadási lehetőséget!

Virtuális futball

Virtuális futballra több formában is fogadhatsz egy online bukmékernél. Újra- vagy lejátszhatod a világbajnokságot, a Bajnokok Ligáját, a Bundesliga új idényét, akár végtelen számban!

Virtuális agárverseny

Ez az egyik legegyszerűbb formája a virtuális sportoknak. Akár egy valódi versenyen, hat vagy nyolc indulóra tehetsz tétre, helyre, vagy befutóra. A futamok számítógépes grafikája alig különböztethető meg a valódi versenyektől.

Virtuális lóverseny

Nagyon hasonló a virtuális agárversenyhez. A galopp vagy ügető futamok nagyon gyorsan, 1-másfél perces szünettel követhetik egymást. A kommentátor persze előre felvett panelekből “dolgozik” majd, de a futamok grafikus megvalósítása gyakran igen látványos.

Virtuális tenisz

Virtuális tenisz játék ritkább a többinél, de ahol van, ott élő fogadást is tehetsz rá. A pálya kissé felülnézetből, hátulról jelenik majd meg. A Bwinen például a meccsek 3 és fél percenként követik egymást, és 15 mp-enként frissülő oddsokkal élő fogadásra is lehetőség van!

A Top 2 legnagyobb és megbízható v-sport fogadási oldal

A v-sport fogadásra nagyon ráfeküdtek a manapság egyre szaporodó, offshore hátterű újabb bukmékerek is. De közöttük is vannak megbízható szolgáltatók, akik korrekt feltételek mellett adnak versenyképes ajánlatokat. Ugyanezeken az oldalakon mindig találni lehet online kaszinót is. 

#1 legnagyobb v-sport fogadás oldal: 22Bet

A 22Bet ugyan egy offshore licencű bukméker, de azok között a legjobbak közé tartozik! A fogadható virtuális sportok között megtalálni a labdarúgást, a kosárlabdát, a ló- és agárversenyeket, és a motorsportokat. A bónuszokat itt virtuális fogadásokra felhasználhatod! A 22Bet legnagyobb erénye, hogy egy fiókon belül több pénznemben, így kriptovalutákban is létrehozhatsz e játékosi tárcákat!

22bet promocios oldal

#2 legnagyobb v-sport fogadás oldal: 20Bet

A 20Bet ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik, mint a 22Bet, de a kínálata attól némiképp különbözik. Virtuális sportokban a 20Bet kevésbé erős, inkább az e-sportokat, köztük az e-labdarúgást preferálja. Ugyanakkor ennek a bukmékernek is van egy nagyon jól működő saját appja. A 100€-s üdvözlő bónuszt itt acca fogadásokkal tudod kivehető valódi pénzre váltani.

20bet promocios oldal

Mindig keresd a bukmékerek legjobb vsport fogadás oddsait!

A vsport fogadás oddsait azért nem lehet a különböző oldalakon összevetni, mert nem tudjuk, mennyiben befolyásolják az eredményt a rögzített paraméterek és a véletlenszerűség. Ami érdekes, azok a marginok, hogy a fogadásoknál mennyi a bukméker házelőnye.

Bukméker marginok a legnagyobb V-Sport ligákhoz

Mindig keresd a bukmékerek legjobb vsport fogadás oddsait
  Agárverseny Futball Kosárlabda
6,7% 5,3% 7,1%
6,1% 5,9% 6,9%
6,3% 6,1% 7,1%
Értékeld ez a felülvizsgálatot
2 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

Mi az az E-labdarúgás?
Az E-labdarúgásban, egy FIFA-játékban egy-egy játékos irányít egy csapatot, rögzített sorrendű meccseken, egy virtuális liga keretein belül.
A virtuális sportokban valódi sportolói nevek és ligák is vannak?
Igen, vannak ilyen virtuális sportok. Virtuális formában létezik például a labdarúgás vébé és Bajnokok Ligája is.
A virtuális fogadás után járnak bónuszok?
Igen, hacsak az nincs külön feltüntetve, hogy nem. Némelyik bukmékernél virtuális fogadásra Külön freebet bónuszokat is kaphatsz!
Milyen hosszú egy virtuális focimeccs?
Általában 3-4 perc, de van, hogy 90 mp alatt “lejátsszák”. A félidő 10 mp.
Tudok virtuális sportokra SMS-ben fogadni?
Nem, sajnos nincs olyan, hogy virtuális sms fogadás.