Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Tenisz online sportfogadás Magyarországon

Az internetes tenisz fogadás egyre népszerűbb hazánkban, amióta az online sportfogadás Magyarországon mindenki számára elérhető. Ebben a cikkben minden fontos információt összegyűjtöttünk számodra, amire csak szükséged lehet a sikeres sportfogadáshoz: tenisz fogadás tippek, a legjobb pre-match és in play sportfogadási lehetőségeket nyújtó bukmékerek listája, érdekesség, hasznos ismeretek a teniszfogadás izgalmas világából!

Tenisz fogadási oldalak teljes listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#3
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#4
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#5
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#6
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#8
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#9
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#10
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#11
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#12
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

Tenisz fogadás oldalak – teljes útmutató

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

A tenisz fogadás rövid története

a tenisz fogadas rovid tortenete

Teniszre – hazánk határain kívül – már akkor lehetett fogadni hagyományos módon, a klasszikus bukmékereknél, amikor a kezdetben szabadidős tevékenységnek számító játékot versenysporttá minősítették.

Magyarországon viszont csak akkora tehető a tenisz fogadás megjelenése, amikor a hazai szerencsejáték társaság 1997-ben útjára indította a Tippmix játékot, aminek a kínálatába azonnal bekerült a közkedvelt sportág. Az is igaz, hogy csak az internetes bukmékerek színre lépése hozta meg az áttörést a teniszes fogadások esetében, mivel nekik köszönhetően lett bárki számára elérhető Magyarországon a tenisz online sportfogadás.

Érdekes tények:

 • A teniszt a megjelenésekor csak amolyan úri hóbortnak tartották.
 • Az első wimbledoni tornán mindössze 22 játékos vett részt.
 • A világ leghosszabb teniszmeccsén Nicolas Mahut 103 ászt ütött.
 • Egy átlagos meccsen a játékosok 4-5 km-et is lefutnak.

Az online tenisz fogadások izgalmasak és módfelett kifizetődőek is lehetnek. De tény, hogy hosszú út vezet el addig, amíg egy kezdő sportfogadóból profit teniszes specialista lesz. Fontos, hogy minden olyan lehetőséget megragadj, amik a nyerési esélyeid megnövelik. Ilyenek többek között a sportfogadás bonuszok, amiket igénybe véve nagyobb kezdőtőkével indulhatsz. A következőkben mély vizes témák jönnek, de még előtte pár fontos adat.

A tenisz fogadás rövid története
🏛️ Első profi bajnokság 1876
🏢 Felügyelőszervezet Nemzetközi Teniszszövetség (ITF)
📶 Bukméker kínálat Magas
Népszerű Anglia, Egyesült Államok, Franciaország, Norvégia, Svédország, Ausztrália
🌎 Világbajnokság Nem
🏅 Olimpiai sportág Igen

Hogyan lehet fogadni teniszre online?

Ebben a fejezetben azt fogjuk bemutatni neked lépésről lépésre, hogy az online teniszfogadások miként oldhatók meg a lehető legegyszerűbben és egyúttal hatékonyan. a legjobb tenisz bukmékerek asztali és mobilos oldalain.

 1. Nézd át alaposan a bukméker listánkat!

  Csakis olyan online tenisz fogadás bukmékereket ajánlunk neked, amelyek minden területen megfeleltek a sportfogadási szakértőink magas elvárásainak. Viszont meglehet, hogy egy adott bukméker jobban megfelel aTe igényeidnek, mint egy másik, mert mondjuk könnyebben alkalmazható az oldalán egy hatékony tenisz fogadás stratégia.

 2. Regisztrálj a kiválasztott bukmékernél!

  Ha a megbízható tenisz fogadási oldalakat tartalmazó listánkról sikeresen kiválasztottad azt a bukmékert, ami minden tekintetben megfelelő a kívánalmaidnak, a következő lépés a regisztráció. Ugyanis valódi pénzes tenisz fogadásokat csak azt követően tudsz tenni, ha ott játékosi számlát nyitsz.

 3. Tölts fel pénzt az egyenlegedre!

  Mindenféleképp fel kell töltened valamennyi pénzt a bukmékernél nyitott számládra, mivel csakis így tudsz valódi pénzes tétekben fogadni online. A pénzfeltöltés gyerekjáték, mert az általunk ajánlott tenisz bukmékerek mindegyik sokféle befizetési módot támogat.

 4. Kezdj el fogadni!

  Ha már van kellő összegű pénz a belső egyenlegeden, akkor bármikor tudsz a pre-match és tenisz élő fogadás piacokon valódi pénzes téteket elhelyezni. Válaszd ki a neked megfelelő fogadási piacot, módot, állítsd be a téted, és élesítsd a fogadásod.

 5. Zsebeld be a nyereményeid!

  Miután nyertél és a fogadásod / fogadásaid státusza rendezett lett, akkor csak annyi a dolgod, hogy az elérhető kifizetési módok egyikét használva kiutalod a játékosi számládról a nyereményeid (megjegyzés: a szükséges KYC - személyi azonosítás után).

Tenisz fogadásokhoz ajánlott top 4 mobil alkalmazás

A mobil sportfogadás híveinek száma napról napra nő, aminek egyik pozitív fejleménye, hogy ma már a bukmékerek egyre jobb és jobb natív mobil sportfogadás appokkal rukkolnak elő. A következőkben a tenisz online sportfogadás appok közül azokat mutatjuk be, melyek a szakembereink szerint a legjobbak ehhez a sporthoz.

Tenisz fogadási app – bwin

A bwin mobil sportfogadás alkalmazása is kétféle változatban áll a rendelkezésedre: Android és iOS. A kis helyigényű mobilapplikáció többféle system betet támogat, melyek között még a Goliath 247 is megtalálható, így tenisz élő fogadás stratégia alkalmazására is tökéletes választás lehet!

bwin-mobil-alkalmazas

Tenisz fogadási app - 18Bet

A 18Bet mobil sportfogadás natív applikációja minden tekintetben kiváló. A bukméker már 10+ éve jelen van a piacon, ez meglátszik abban is, hogy még a legapróbb részletekre is ügyel. Az app nyitóoldaláról minden teniszes sporteseményt egy-két koppintással el tudsz érni, és pillanatok alatt tudsz élő fogadásokat kötni.

18bet-mobil-alkalmazas

Tenisz fogadási app - CampoBet

A CampoBet magyar játékosaként egyedülállóan jól kivitelezett mobil platformon is megteheted úgy a pre-match, mint az in-play teniszes fogadásaidat. A CampoBet mobilbarát oldalán a bankolás is rém egyszerű, mivel sokféle fizetési mód érhető el egyenlegfeltöltéshez és nyereménykivételhez is. A CampoBet FIELD meccsközvetítés funkciója mobilon is elérhető, így bármikor fogadhatsz élőben is.

campobet-mobil-alkalmazas

Tenisz fogadási app - bet365

A bet365 mobil sportfogadás alkalmazása alighanem a legjobb választás tenisz fogadás esetén is. A díjnyertes applikáció – iOS & Android – rendkívül sokoldalú, és nem csak a fogadást, hanem a bankolást, a KYC elvégzését, valamint az ügyfélszolgálattal való kapcsolattartás is roppant mód egyszerűvé teszi. Mindezek mellett a live-streaming funkcióval az applikáción is nézhetsz élőben teniszmeccseket.

bet365-mobil-alkalmazas

Stratégiai tippek, tanácsok tenisz fogadáshoz

strategiai tippek tanacsok tenisz fogadashoz

Az online teniszfogadások esetében némileg másféle megközelítést érdemes alkalmazni, mint mondjuk a labdarúgás, a kosárlabda, vagy más népszerű csapatsportágakra történő online fogadásoknál. Ebben a részben olyan tippekkel igyekszünk növelni az esélyeid, melyek kimondottan jól jöhetnek a tenisz fogadáshoz a bukméker oldalakon.

 1. Nyiss számlát több bukmékernél!

  Az eltérő kínálat, bónuszok, és odds-ok miatt érdemes több bukmékernél is körülnézned. Megtörténhet, hogy többször is alkalmad nyílik az arbitrázs stratégia használatára.

 2. Vedd figyelembe a pálya talaját!

  Vannak sportolók, akik salakon, vannak, akik füvön igazán jók. Az utóbbiak esetében érdemes a tenisz a füvön fogadások opciókat / piacokat is számításba venned.

 3. Tájékozódj a körülményekről!

  A tenisz esetében az időjárás rendkívül fontos tényező. Például nem mindegy, milyen erősségű, irányú a szél, hány fokos a levegő hőmérséklete, esik-e a meccs közben, stb.

 4. Milyen formában van az adott játékos?

  A top teniszcsillagoknak is vannak mélypontjaik. Hiába áll valaki a világranglista elején, ha épp rossz passzban van, a teniszben simán kikaphat egy papíron jóval gyengébb ellenféltől is.

 5. Tanulmányozd az egymás elleni eredményeket!

  A teniszben megesik, hogy a top játékosoknak is akad 1-2 mumusuk, akik ellen megszenvednek. Emellett az is lényeges, mit mutat a statisztika, hogy milyen eredménnyel mérkőztek a sportolók korábban egymás ellen.

 6. Fogadj élőben is!

  Az élő fogadás más néven az in-play piacok: például melyik játékos üti a következő ászt. Az odds-ok itt rendszerint igen kedvezőek, ezért ne vedd félvállról az élő teniszes fogadást.

Legjobb fogadástípusok, módok teniszhez

A tenisz azon sportok közé tartozik, amikre többféle módon, és aránylag sok piacon lehet online fogadni. Az alábbiakban azokat a fő fogadási típusokat mutatjuk be, amelyek mindegyik tenisz fogadási bukmékernél megtalálhatók.

Mérkőzés nyertese piac

Ez egy kétopciós piac, mivel a teniszben nincs döntetlen. Magyarországon a mérkőzés nyertese piac a legnépszerűbb, és megfelelő odds-ok esetén, ha több bukinál is van számlád, tudsz használni hozzá arbitrázs fogadást.

Meccs piacok

Többféle olyan piac van, amikre a szettek előtt és alatt lehet fogadni. Ilyen például alatta / felette piacon a szettek száma, az ász-ütések száma, összes ász-ütés páros / páratlan lesz, stb.

Hendikep piacok

A tenisz fogadás kapcsán a hendikepes piacok közül azok a legnépszerűbbek, amelyeknél az egyik vagy a másik játékos szett / pontszám előnnyel indul. De a szett tie-break hendikep fogadások is közkedveltek.

Élő tenisz online fogadás

Amennyiben valódi, vérpezsdítő izgalmakra vágy, mindenképp próbáld ki az élő / in-play tenisz fogadást, amit rendszerint egy külön szekcióban találsz a bukmékereknél. Az élő teniszes fogadásokhoz a bukmékerek speciális in-play tenisz fogadás piacokat is biztosítanak, amelyeken akár még arra is tudsz fogadni, hogy X játékos el fogja-e nyerni Y játékos adogatását vagy sem. Lesz-e tie-break a meccsen, melyek sportoló üti az 1. vagy mondjuk a 10. ászt?

elo tenisz online fogadas

Az élő tenisz fogadásoknak az alapfeltétele, hogy biztosított legyen a megtenni kívánt meccsekhez a live streaming szolgáltatás, vagy az animációs-alapú FIELD funkció. Ugyanis ez utóbbi segítségével folyamatosan, valós időben tudod követni az előzőleg kiválasztott tenisz meccsnek a történéseit: például ki adogat, hogy végződött az adott szett, hol van épp a labda.

Az általunk ajánlott top 9 bukméker tenisz fogadáshoz

Teniszre fogadni manapság nem bonyolult, mert minden bukmékernél elérhetők úgy a Grand Slam, mint a wimbledoni fogadások, vagy az Austral Open, valamint a világszerte kedvelt US Openre fogadás lehetőségek. Igaz, azért nem mindegy hol élsz például az US Openre vagy más tenisztornákra való fogadás lehetőségével. Ebben szeretnénk neked segíteni, bemutatva a top 10 sportfogadás-oldalt teniszhez

1# weboldal tenisz fogadásokhoz: bet365

A bet365 pre-match és in-play piacok hatalmas mennyiségét nyújtja a felhasználóinak. A bukmékernél remek live streaming funkció, magas szorzók, és a sportág összes eseménye vár, amikre a fantasztikus mobilappjukon is fogadhatsz! A felület magyar nyelvű, a Súgó szekció fenomenális, az ügyfélszolgálat az egyik legjobb Magyarországon.

bet365-kezdolap

2# weboldal tenisz fogadásokhoz: 18Bet

A 18Bet magyar nyelven is elérhető oldalán sokféle teniszes piac közül választhatsz, és az in-play fogadások sportesemény-kínálata remek, valamint van streaming funkció is. Az Ázsiában is népszerű bukméker bónusz- és promóciós kínálata is jó, és a sportfogadási alkalmazása is rendkívül színvonalas.

18bet-kezdolap

3# weboldal tenisz fogadásokhoz: bwin

Az Ausztriából koordinált bwin egyike a legmegbízhatóbb bukmékereknek. A kiváló sportesemény-kínálatot a cég nem csak a csapatsportokhoz, hanem a teniszhez is biztosítja, aminek a mérkőzéseire akár még komoly rendszer fogadásokat is tehetsz! Emellett remek sportfogadás promóciók és mobilos appok is a rendelkezésedre állnak.

bwin-kezdolap

4# weboldal tenisz fogadásokhoz: Unibet

Az Unibet tökéletes magyar felhasználói felületen fogadhatsz teniszre vagy egyéb sportokra. Ez a máltai bukméker a tenisz fogadáshoz nagyon sok sporteseményt, kellő számú pre-match és in-play piacot, valamint remek streaming funkciót is nyújt. Mindezeken kívül sportfogadásra a Unibet mobilappjait is használhatod.

unibet-kezdolap

5# weboldal tenisz fogadásokhoz: CampoBet

A bőkezű kezdő bónuszokat és egyéb remek sportfogadás promóciókat nyújtó CampoBet is magyar nyelvű felhasználói felülettel várja a hazai ügyfeleit. A bukméker – amely már MGA-s licenc alatt folytat fogadásszervező tevékenységet – sokféle piacot, temérdek sporteseményt, és kitűnő FIELD meccskövetési funkciót is nyújt az in-play fogadásokhoz.

campobet-kezdolap

6# weboldal tenisz fogadásokhoz: Rabona

A Rabona egyre jobban szerepel a magyarországi online sportfogadás piacán, amit a széles sportesemény és sportág választékának, a kiváló bónuszainak és megbízhatóságának köszönhet. A magyar asztali és mobilos oldalon is bőségesen akad tenisz fogadási esemény, például Grand Slam fogadások, amikre a fő piacokon magas szorzókon tudsz fogadni.

rabona-kezdolap

7# weboldal tenisz fogadásokhoz: Malina

A Malina a piacra lépése óta folyamatosan fejleszti a sportfogadás termékét. Ma már nem csak a bónuszok és promóciók választéka, hanem a sporteseményeké is igen szélesnek mondható. A sportfogadás részlegben a tenisz a kiemelt sportok között található, amire többféle piacon tudsz fogadni, akár élő fogadás formájában is!

malina-kezdolap

8# weboldal tenisz fogadásokhoz: LibraBet

A LibraBet egyike a legkedveltebb hazai bukmékereknek. A sportfogadás szolgáltató webhelye már kezdettől fogva a tenisz események, benne a pre-match és in-play piacok tömkelegét magyar nyelven is kínálja. A mobilbarát webhelyük igen jó, így bármikor tudsz útközben is online teniszre fogadni.

librabet-kezdolap

9# weboldal tenisz fogadásokhoz: Betinia

A Betinia a magyar sportfogadás piac egyik új szereplőjének számít, viszont amióta jelen van Magyarországon, rövid időn belül sikerült elérnie azt, amihez másoknak évek kellettek. A Betinia remek, teniszen is megforgatható bónuszokat, sokféle piacot, fogadási opciót kínál az in-play fogadásokhoz is.

betinia-kezdolap

A legnépszerűbb tenisz sportesemények

A tenisznek a világában vannak olyan kiemelt sportesemények, amelyek szó szerint tömegeket vonzanak, és a TV-csatornák világszerte élőben adják le a meccseiket. Íme néhány közülük!

US Open

Az US Open verseny a legutolsó azon Grand Slam tenisztornák közül, amelyeket egy adott évben tartanak meg. A US Opent versenyt nem csak az USA-ban, hanem a világ minden táján hatalmas érdeklődés övezi. Az 1881-ben alapított versenysorozat Magyarországon is rendkívül népszerű a sportfogadók körében.

Wimbledon

A Wimbledoni Tenisztorna / Teniszbajnokság a sportág történelmében a legrégebbi. Az első versenysorozatot 1877-ben rendezték meg. A Wimbledoni Tenisztorna sokak szerint a legrangosabb verseny a Grand Slamen belül, ami iránt elképesztő az érdeklődés iránt szerte a világon, Magyarországot is beleértve!

Grand Slam

A Grand Slam alatt a teniszben az értendő, hogyha valaki a 4 legrangosabb tenisztorna összesén képes kivívnia a győzelmet: azaz nyernie kell az Australian Open, a Roland Garros, a Wimbledon, és a US Open versenyen is. Akinek ez sikerül, beírja magát a tenisz történelemkönyvébe.

Australian Open

Az Australian Open teniszverseny is a Grand Slam részét képezi. A versenysorozatot 1905 óta minden évben megrendezik Ausztráliában, és ez számít a déli kontinens legrangosabb teniszes sporteseményének. 1922 óta rendeznek női ágon is versenyeket az Australian Openen, amik legalább olyan népszerűek, mint a férfi versenyek.

Top 5 új fogadási oldal

Ebben a fejezetben olyan bukméker oldalakat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amik csak a közelmúltban jelentek meg Magyarországon, de úgy véljük, ideálisak tenisz fogadásokhoz is.

#1 új tenisz fogadási oldal: Bet365

A bet365 időről-időre képes megújulni, és a sportfogadás lehetőségek terén a lehető legjobbat nyújtja a magyar felhasználóinak is! Az Angliában piacvezetőnek számító bukméker magyar webhelyén egymást érik a legjobb online fogadás lehetőségek, a magas odds-ú piacok. Emellett nagy sok promóció és szuper bónuszok is várnak.

uj-bukmeker-bet365-promocios-oldal

#2 új tenisz fogadási oldal: Bwin

A bwinnél számlát nyitva azzal fogsz szembesülni, hogy ennél a bukmékernél minden nagyon rendben van. A single és kombi fogadások mellett az összes elképzelhető system bet a rendelkezésedre áll, valamint a  sokféle promóciós ajánlat, melyek között gyakran tenisz bónuszok is vannak a kiemelt sporteseményekre.

uj-bukmeker-bwin-promocios-oldal

#3 új tenisz fogadási oldal: Rabona

A remekbe szabott bónuszkínálatával a Rabona olyan fogadási ajánlatot nyújt a magyar felhasználóknak, ami minden téren megállja a helyét: sok a sportesemény, a megtehető fogadási piac, és relatíve magasak a szorzók. Mindemellett a Rabona magyar nyelven érhető el, és az asztali gépes oldal mellett a mobilos platformja is nagyszerű.

uj-bukmeker-rabona-promocios-oldal

#4 új tenisz fogadási oldal: Malina

A kezdetben online kaszinóként induló Malina a sportfogadás piacon is repülőrajtot vett. A bukméker részlegben bőséges sportesemény kínálattal várják mindazokat, akik teniszre szeretnének fogadni, legyen az élő vagy pre-match, magas szorzókon. A Malina nagyon jó bónuszokat, valamint jövedelmező sportfogadás promóciókat is kínál!

uj-bukmeker-malina-promocios-oldal

#5 új tenisz fogadási oldal: Casinia

A Casinia az asztali és a mobilkompatibilis webhelyén is jókora kínálattal találkozhatsz, ha az in-play vagy pre-match piacokon teniszre akarsz fogadni. A Casinia bónuszlehetőségek garmadát is nyújtja, melyek között több olyan opció is van, amit teniszes fogadásokhoz is fel tudsz majd használni.

uj-bukmeker-casinia-promocios-oldal

Mindig ellenőrizd, hogy melyik bukméker adja a legjobb tenisz odds-okat!

Az online fogadás világában – különösképp az élő / in-play piacokon – a szorzók folyamatosan mozgásban vannak, és gyakran megesik, hogy egy pár másodperccel ezelőtt kedvezőnek tűnő odds a következő pillanatban már kevésbé jövedelmező. Ezért csapatunk igyekszik ebben is a segítségedre lenni, hogy online is mindig a legjobb tenisz szorzókon fogadhass!

Bukméker marginok a top tenisz sporteseményekhez

ATP WTA ATP Challenger ITF
Rabona 5.13% 5.66% 7.12% 6.31%
CampoBet 5.80% 6.49% 6.22% 5.89%
Betinia 6.87% 7.14% 7.02% 7.04%
18bet 6.55% 5.72% 5.51% 6.88%

GYIK

Magyarországi teniszkupákra is lehet fogadni bukmékereknél?
Igen, a rangosabb eseményekre.
A kezdő sportfogadási bónusz teniszen megforgatható?
Igen, ha betartod a felhasználási feltételekben leírtakat.
Teniszhez mindenhol van live streaming?
Nem mindegyik bukmékernél, de a grafikus FIELD funkció mindenhol elérhető.
Rendszer fogadásban fogadhatok csak teniszmeccsekre?
Természetesen, de figyelj oda az esetleges kötéstiltásra.