Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Lóverseny fogadás

A lóverseny fogadás az online bukmékerek hazai megjelenésének köszönhetően évről évre egyre népszerűbb hazánkban. Ha téged is érdekel, hogyan működik az internetes lóverseny fogadás, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Csapatunk sportfogadás szakértői minden olyan fontos információt összegyűjtöttek neked, aminek birtokában kiválóan boldogulhatsz a valódi pénzes lovi fogadás világában.

Lóverseny fogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#3
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#4
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#5
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#6
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#8
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#9
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#10
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#11
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

Lóverseny fogadás oldalak – teljes útmutató

Ezt a véleményt frissítették:

Havasi Adojan

A lóversenyre történő fogadás története

a loverseny sportfogadas tortenete

A lóverseny fogadás már az ókorban megjelent, amikor a tehetősebb rómaiak izgalmas, galopp-szerű és kifejezetten veszélyes fogathajtás versenyekre fogadtak.

Sőt, egyes régészeti kutatások eredményei szerint már jóval korábban, az egyiptomi birodalom hajnalán is tartottak olyan lóversenyeket, amikre pénzben lehetett fogadásokat tenni. Bár a magyar mindig is lovas nemzetnek számított, csak a 18. század közepére tehető az első lóversenyek megrendezése, amelyek akkortájt „lófuttatás” néven voltak ismertek.

És csak néhány évvel az első galopp-szerű futamok megtartása után lett elérhető – főként úri körökben – a lóversenyfogadás.

Érdekes tények:

 1. Magyarországon a lóversenyzést gróf Széchenyi István honosított meg.
 2. Az első lófuttatás versenyt hazánkban 1827-ben rendezték meg Pesten.
 3. A klasszikus lovi fogadás „szülő bölcsője” a Kincsem Park volt.
 4. Budapesten a Magyar Lóversenyfogadást-Szervező Kft szervezi a lóversenyes fogadásokat.

Hazánkban a Kincsem Park 1925-ben nyitotta meg a kapuit a nagyközönség előtt. Innentől kezdve bárki számára elérhető lett a klasszikus galopp és ügető fogadás. A magyarországi versenyekre, futamokra manapság helyben is és online is lehet fogadni.

Ha olyan rangos nemzetközi versenyekre akarsz fogadni magas szorzókon online, amelyeket az Egyesült Királyságban, Dél-Afrikában, vagy esetleg Ausztráliában, Új-Zélandon tartanak, akkor az általunk javasolt bukmékerek közül érdemes választanod!

Amennyiben az általunk javasolt lóverseny fogadási oldalak közül választasz egy megbízható bukmékert, sokféle előnyhöz juthatsz. Ami a klasszikus lóversenyes fogadásnál nem érhető el: bőkezű üdvözlő sportfogadás bónuszok és remek promóciók.

Illetve live streaming élő fogadásokhoz, megnövelt szorzók, fogadási lehetőség sokféle piacon. De a mobil sportfogadás appok révén, online lóversenyes fogadásokat segítő hírek és statisztikák is elérhetőek lesznek számodra.

A lóversenyre történő fogadás története
🏛️ Első profi bajnokság 1800-as évek elején
🏢 Felügyelőszervezet IFHA (International Federation of Horseracing Authorities)
📶 Bukméker kínálat Magas
Népszerű Anglia, Írország, Skócia, Dél-Afrika, Ausztrália, Magyarország
🌎 Világbajnokság Igen
🏅 Olimpiai sportág Nem

Hogyan fogadj lóversenyre online

Az online lóverseny fogadás ma már nagyon könnyű, mivel a megbízható legális bukmékerek mindent megtesznek azért, hogy a lehető legegyszerűbben lehessen megtenni mind a pre-match, mint az élő fogadásokat. Most bemutatjuk neked az online fogadás legfőbb lépéseit.

 1. Válassz egy bukmékert a listánkról

  Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a dolgod, oldalunk sportfogadás szakemberei összeválogatták neked azokat a bukmékereket, amik jelenleg a magyar piacon a legjobbak minden téren lóversenyfogadáshoz. Így neked nagyon könnyű dolog van, mert csak a számodra tetsző bukmékert kell kiválasztanod az általunk ajánlottak közül.

 2. Nyiss számlát a kiválasztott bukmékernél

  A következő lépés a felhasználó fiók készítése, azaz a számlanyitás, amit úgy tudsz megoldani, hogy regisztrálsz egy nálunk kiszemelt bukmékernél. A regisztrációnál fontos, hogy az űrlapon minden személyes és egyéb kötelező adatot pontosan adj meg. A számlanyitás utáni következő teendő, hogy feltöltsd az egyenleged, hogy valódi pénzben tudj fogadni online.

 3. Válaszd ki, amire fogadni akarsz

  Lépj be a felhasználói fiókodba, és kattints a fogadási ajánlatot megjelenítő menüre vagy a sportmenüre, valamint azon belül klikkelj a lóversenyre. Miután a bukméker rendszere betöltötte az elérhető pre-match és in-play fogadási ajánlatokat, kattints arra a lóverseny futamra, amire fogadni akarsz, és válaszd ki az elérhető piacok egyikét, valamint a kimenetelt.

 4. Tedd meg a többi fogadásod

  Ezt a lépést csak akkor kell figyelembe venned, ha nem csak egy lóverseny fogadás kimenetelt akarsz megtenni, hanem mondjuk egy szelvényen többet – kombi betet – vagy rendszer fogadást akarsz használni. Ez esetben minden olyan lóverseny-futam kimenetelre kattints rá, amire fogadni akarsz, és ellenőrizd, felkerültek-e a fogadószelvényedre.

 5. Hagyd jóvá a fogadásod

  Még egyszer nézd át a szelvényed, kattints rá a tét mezőre, és add meg a fogadásra szánt tét összegét. Állítsd be a fogadás típusát – amennyiben ez szükséges – majd ezt követően kattints rá arra a gombra, amivel játékba lehet küldeni a fogadószelvényed – ennek a fogadószelvény gombnak a felirata bukmékerenként eltérő lehet.

Top 4 mobil app lóversenyes fogadásokhoz

A magyar lóversenyfogadás bukmékerek desktopos platformjai mellett ma már bármikor tudod használni mobile platformhoz elérhető natív mobil sportfogadás appokat is. 

Ezek előnye a hagyományosabb mobilbarát weboldalakkal szemben az, hogy gyorsabbak, és képesek a böngésző-szoftverektől független működésre. Csapatunk szakemberei összeállítottak számodra egy top 5-os listát a legjobb appokról lóversenyes fogadásokhoz.

#1 Lóversenyes fogadási app – bet365

A bet365 applikációja az egyik legjobb online lovi fogadás app. A mindentudó alkalmazással gyakorlatilag bármikor tudsz jobbnál jobb szorzókon fogadni lóversenyre online. A live streaming funkciót is biztosító natív app révén pedig az élő lóverseny fogadás is élményszámba megy.

bet365 mobil alkalmazás

#2 Lóversenyes fogadási app – bwin

A bwin olyan mobil applikációkat nyújt a magyar felhasználóinak, amelyekkel gyerekjáték fogadni online lóversenyre, mind galopp, mind ügető futamok esetében. A régebbi okostelefonokkal és tabletekkel is tökéletesen működő app kis erőforrás-igényű, magyar nyelvi támogatottsággal ellátott, és a lóverseny fogadás online változatnak minden létező piaca elérhető vele.

bwin mobil alkalmazás

#3 Lóversenyes fogadási app – Unibet

Az Unibet mobil appja gyakorlatilag teljesen egyenértékű funkciók és szolgáltatások tekintetében az máltai bukméker desktopos rendszerével. A felhasználóbarát dizájn és a magyar nyelvi támogatás, valamint a gyors navigáció mellett az Unibet iOS-es és Android-os alkalmazása a live streaminget is tudja, és többféle rendszer fogadást is támogat.

Unibet mobil alkalmazás

#4 Lóversenyes fogadási app – 18bet

A 18bet natív alkalmazása, amely Androidos és iOS-es változatban is elérhető a magyar felhasználóknak rendkívül sokoldalú. A bukméker által biztosított lovifogadás fogadási ajánlat egésze elérhető vele, és az is mellette szól, hogy rendkívül gyorsan lehet in-play fogadni az appal online.

18bet mobil alkalmazás

Lóverseny stratégia tippek és tanácsok

Ismertetőnk ezen részében az online fogadáshoz szükséges lóverseny stratégia alapjait fogjuk átvenni, amelyek nélkül csak bajosan tudnál boldogulni az internetes lovis fogadások világában.

loverseny strategia tippek es hasznos tanacsok

 1. A kulcs a megbízható bukméker

  Bármennyire is közhelyesen hangozhat, a mai világban nagyon meg kell gondolnod, hogy hol nyitsz valódi pénzes számlát, és kezdesz el fogadni online. Ezért kulcsfontosságú, hogy megbízható, legális bukméker mellett dönts – például a listainkról választva.

 2. Szabályok ismeretének fontossága

  A lóversenyfogadáshoz az is fontos, hogy tisztában legyél a szabályokkal. Ugyanis többféle versenytípus van, nem csak a „gyorsasági versenye” – azaz a galopp, hanem például az ügető is, amiben egy könnyű kocsit von maga után a ló. Ráadásul a galoppversenyeknek is többféle változatára lehet fogadni online: sík-, gát- és akadályversenyek. Ezért fontos a versenyszabályok pontos ismerete.

 3. Mindig kövesd figyelemmel a híreket

  Sokak nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget annak, hogy a lóversenyek kapcsán a sportág híreit is folyamatosan figyelemmel kísérjék. Pedig tény, hogy sok olyan információ morzsát össze lehet szedni belőlük, amik alapján naprakészebb lehetsz, és minél több releváns információ van a birtokodban egy adott versenysorozat, vagy akár csak futam kapcsán, annál nagyobb valószínűséggel hozol objektív döntéseket.

 4. Válaszd a legmegfelelőbb piacokat

  Lóversenyre fogadni többféle piacon lehet még egy normál sík terepes galopp futam esetében is. Egyes piacokon kifejezetten magas szorzókon lehet fogadni, míg másokhoz – mint például a futamgyőztes – csak mérséklet odds-okat kínálnak a bukmékerek. Ezért, ha mondjuk egy 5-7 választásos rendszer fogadással játszol, akkor jolly jokernek érdemes betenni egy magas szorzós 3-as befutót, mert ha bejön a többi tippel, akkor nagy profitot szerezhetsz.

 5. Élő fogadás csak live streaming mellett

  Attól, hogy egy bukmékernél elérhető az élő lóverseny fogadás, egyáltalán nem biztos, hogy a live streaming – vagyis az élő közvetítés – is adott. Ezért olyan bukmékert válassz, ahol legalább az animációs élő stream elérhető, de még jobb, ha olyan mellett döntesz, aminél igazi, valós idejű közvetítés van. Ugyanis csakis live streaming megléte mellett lehet lovas-sportra normálisan fogadni online.

Legnépszerűbb piacok lóverseny fogadásokhoz

A lóversenyfogadáshoz elérhető piacokat a bukmékerek lovifogadás fogadási ajánlat részlege tartalmazza. 

Gyakorlatilag minden magyarországi online bukméker webhelyén kétfelé van osztva az online fogadás részleg: pre-match – azaz sportesemény előtti – valamint élő – azaz sportesemény közbeni – fogadásokra. 

A piacok száma lósport esetében lényeges kevesebb, mint a labdarúgásnál, de ennek ellenére számos olyan van, ami kifejezetten izgalmas, és jövedelmező is lehet, ezért úgy gondoljuk, érdemes a figyelmedbe ajánlani.

Sportfogadás lóverseny – futam győztese piac

Ez egy rendkívül egyszerűen használható online sportfogadás piac, amin csak arra kell tippelned, hogy egy adott futamot melyik ló / versenyző fog majd megnyerni. Ha nem a favoritra fogadsz, és bejön a tipped, elég szép pénzt hozhat.

Hármas befutó

Ezen az online fogadás piacon arra tudsz fogadást tenni, hogy egy adott futamon indulók közül, szerinted melyik három fog a futam végén a mezőny elején célba érni. A hármasbefutó eltalálásához nem kevés szerencse kell, mivel igen sok tényező befolyásolhatja, ezért ezen a piacon leginkább rendszer fogadás keretében érdemes fogadnod online.

Ki végez utolsóként

Bizonyos bukmékereknél még olyan piac is van, amit azt tudod megtenni valódi pénzes tétben, hogy a véleményed szerint az adott futamon induló lovak közül melyik fog legvégül az utolsó helyen sereghajtóként célba érni.

Versenysorozat végső győztes piac

Ez egy olyan hosszú távú pre-match online fogadási piac, amin azt kell az adott sportesemény kezdete előtt megtippelned helyesen, hogy legvégül ki fog majd a dobogó legfelső fokán végezni.

Helyezésekre vonatkozó piacok

A lóversenyfogadási bukmékereknél arra is tudsz fogadni, hogy egy adott ló, mondjuk a soron következő futam / verseny végén a 1-3, a 4-6, vagy egyéb helyen fog végezni. Ezeken a piacokon is elég jók a szorzók, mivel előre megjósolni a kimenetelt pre-match fogadási módban nem könnyű feladat.

Élő online lóverseny fogadás

loverseny elo fogadas

A sportfogadás lóverseny élő formája mindenhol elérhető a magyarországi online bukmékerek desktopos és mobil platformjain. 

A futamok a nagyobb bukiknál szinte szó szerint egymást érik, amiből következően nagyon sok in-play fogadási lehetőség közül tudsz választani kedvedre. Viszont az élő lóversenyes fogadási piacok száma limitált a legtöbb bukmékernél, ezért ne lepődj meg, hogyha élőben például csak a nyertesre vagy a hármasbefutóra tudsz fogadni.

Top 9 weboldal lóverseny fogadásokhoz

Ha még nem döntötted el, hogy belevágj-e a lovi fogadás online változatába, akkor érdemes alaposan átolvasnod az alábbi fejezetet. 

Amiben csapatunk komoly szaktudású sportfogadás rajongói összegyűjtötték azt a top 10 bukmékert, ahol minden adott a legjobb lóverseny fogadások megkötéséhez.

1# weboldal lóversenyes fogadásokhoz – bet365

A Magyarországon rekord népszerűséggel bíró bet365nel az összes kisebb-nagyobb liga meccsére fogadhatsz. A bukmékernél hosszú távú piacok is vannak, az élő fogadáshoz pedig minden biztosított, a live streaming funkciót is beleértve. A bet365 bukmékert a magyar lóversenyfogadás oldalak közül az is kiemeli, hogy az asztali gépes weboldala mellett a rendszeréhez multifunkcionális, natív mobile appokat is nyújt.

bet365 promóciós oldal

2# weboldal lóversenyes fogadásokhoz – CampoBet

A CampoBet kínálatában olyan sok megfogadható esemény biztosított a lovas-sporthoz, hogy kis túlzással az online lóverseny fogadóiroda elnevezés is illene rá. A széles sportfogadás ajánlat mellett a CampoBet-nek kiváló bónusz és promóció ajánlatai vannak, magyar nyelvű a felhasználói felülete, és 0/24 -es rendszerű ügyfél-támogatást biztosít a magyarországi felhasználóinak.

CampoBet promóciós oldal

3# weboldal lóversenyes fogadásokhoz – Bwin

A Bwin a legtöbb hazánkban elérhető bukmékerhez hasonlóan magyar kezelőfelülettel, kiváló GYIK szekcióval, és remek ügyfélszolgálattal várja az új hazai felhasználóit. Az ausztriai központú bukméker az ágazat egyik legmegbízhatóbb tagja, a megítélése kiváló a magyar játékosok körében is, és kifejezetten jó szorzókat nyújt lóverseny fogadásokhoz.

Bwin promóciós oldal

4# weboldal lóversenyes fogadásokhoz – 18bet

A 18bet-nél a desktopos felület mellett mobil platformon is bármikor fogadhatsz online, akár még magyar nyelvű natív appok révén is lóversenyes futamokra. A bukméker másokhoz képest valamivel több in-play piacot nyújt, így még olyan fogadásokat is tehetsz, hogy „milyen ló biztosan nem nyeri meg a versenyt”.

18bet promóciós oldal

5# weboldal lóversenyes fogadásokhoz – LibraBet

A LibraBet akár online hivatalos lóverseny fogadóiroda is lehetne, mivel mindent biztosít az ügyfeleinek ahhoz, hogy jó eredményeket érhessenek el az online fogadásaik révén: többféle bónusz és promóció, sokféle statisztika adat, változatos fizetési módok, melyek között a legnépszerűbb kriptok is helyet kaptak – Bitcoin, Ripple, Litecoin.

LibraBet promóciós oldal

6# weboldal lóversenyes fogadásokhoz – Rabona

A Rabona több szempontból is az egyik legjobb a kisebb sportfogadás irodák közül, ha lóversenyre akarsz fogadni. Rendszeresen szokott a bukinál lenni például egy-két izgalmas lovifogadás akció is, és aránylag sok nemzetközi sportesemény is helyet szokott kapni a Rabona online fogadási ajánlatában.

Rabona promóciós oldal

7# weboldal lóversenyes fogadásokhoz – Unibet

Az Unibet-nél mindig jókora sportesemény kínálatból tudsz választani, ha lóversenyre szeretnél fogadni, és ez nem csak a pre-match, hanem az in-play fogadások kapcsán is így van. A máltai bukméker megbízható, korrekt fogadási feltételeket nyújt, és kifejezetten jók nála a sportfogadás lóverseny szorzók.

Unibet promóciós oldal

8# weboldal lóversenyes fogadásokhoz – Betinia

A Betinai bukméker elképesztő mennyiségű sportfogadás promócióval várja a magyarországi ügyfeleit. Az online lóversenyes fogadásokhoz az operátor átlagos kínálatot nyújt ugyan, viszont az oddsok sok esetben magasabbak, mint a piac más szereplőinél, ezért érdemes alaposabban megszemlélned a Betinia ajánlatait is, mielőtt bukmékert választanál.

Betinia promóciós oldal

9# weboldal lóversenyes fogadásokhoz – Casinia

A Casinia is igen sokféle sportfogadás bónuszt és promóciót kínál, amelyek között jókora üdvözlő ajánlat is található. A magyar piacon még aránylag újnak számító bukméker magas szorzókkal kínál lóverseny fogadásokat, és természetesen az in-play sportfogadás is megoldható mind a desktopos, mind a mobil platformján.

Casinia promóciós oldal

Népszerű lóverseny sportesemények

Ebben a fejezetben a sportágnak azokról az eseményeiéről lesz szó, amelyek kiemelt jelentőséggel bírnak a lóverseny fogadások szempontjából is. 

Ugyanis az általunk ajánlott oldalakon – azaz a listáinkon szereplő bukmékerek mindegyikénél lehet fogadni rájuk.

Dubai World Cup

A Dubai Világkupa 1996 óta kerül megrendezésre. Az Egyesült Arab Emírségek szolgál a versenysorozat otthonául, ami jelenleg a legmagasabb pénzdíjazású verseny a világon, mivel a nyereményalap meghaladja a több tíz millió dollárt.

Grand National

A Liverpool városában már az 1800-as évek közepe óta megrendezésre kerül a Grand National verseny, amit manapság rendkívül nagy felhajtás övez főként annak köszönhetően, hogy még celebek lovai is rendszeresen indulnak rajta – ezzel is megnövelve a fogadási kedvet.

Melburne Kupa

A Liverpoolban megrendezett lóverseny sorozathoz hasonlóan a Melburne Cup gyökerei is egészen a 19. századig, a Viktoriánus időkig nyúlnak vissza. A hatalmas tömegeket vonzó, magas összdíjazású ausztráliai versenyen 2015-ben női zsoké diadalmaskodott, beírva ezzel a nevét a sportág történelmébe.

Kentucky Derby

Az Egyesült Államokban évről évre megrendezett Kentucky Derby az egyik legnépszerűbb lóverseny-sorozat Amerikában. A futamok ideje alatt a régióban szinte szó szerint megáll az élet, és óriási méreteket ölt a fogadási láz.

Az 5 legjobb új, lóverseny sportfogadás oldal

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy az új bukmékerek között mindig akadnak olyanok, amelyek szolgáltatások, bónuszok, vagy egyéb dolgok terén – például speciális funkciók, mobil appos platform – többet / jobbat nyújtanak, mint a piac más, új szereplői. 

Ezért ebben a részben azt a top 5 új bukmékert ajánljuk a figyelmedbe, amelyeket érdemes fontolóra venned lóverseny online fogadások kapcsán.

1# új lóverseny sport fogadás oldal – Casinia

Ha fontos számodra a felhasználóbarát felületen történő pre-match és in-play fogadás, amihez sokféle bónusz és promóció is elérhető, akkor érdemes megfontolni a Casinia oldalán való regisztrációt. A bukméker szorzói jók, és a mobile platformja is biztos, hogy elnyeri majd a tetszésed.

új bukméker Casinia promóciós oldal

2# új lóverseny sport fogadás oldal – Betinia

Grandiózus sportfogadás promóciós ajánlatok, speciális akciók és sokféle lovi fogadás lehetőség vár, ha végül a Betinia mellett teszed le a voksod. A bukméker a mobilbarát weboldalára is kiemelt figyelmet fordít, ami kimondottan jó hír az okostelefonon fogadni szerető magyar játékosok számára.

új bukméker Betinia promóciós oldal

3# új lóverseny sport fogadás oldal – CampoBet

A CampoBet – amely MGA-s licenccel rendelkezik és a 7 Stars hivatalos partnere – rendkívül megbízható operátor, remek oddsokat nyújt, és széleskörű fogadási választékot. A bukméker a VIP tagság lehetőségét is biztosítja a magyar felhasználóinak, és prémium minőségű ügyfélszolgálatot nyújt.

új bukméker CampoBet promóciós oldal

4# új lóverseny sport fogadás oldal – Rabona

A Rabona egyik erőssége, hogy desktopos és mobilos platformon is minőségi szolgáltatásokat nyújt. Az igényes fogadási ajánlat minden igényt kielégít, és az is a Rabona mellett szól, hogy több, mint egy tucatnyi fizetési módon lehet nála bankolni, a crypto-pénzeket is beleértve.

új bukméker Rabona sportoldal

5# új lóverseny sport fogadás oldal – LibraBet

A LibraBet lóversenyes fogadási ajánlatában rendszeresen tudsz olyan futamokra fogadni, amik az Egyesült Királyságban kerülnek megrendezésre, vagy olyan egzotikus helyszíneken, mint például Új-Zéland. A buki promóciós, illetve bónusz ajánlata is jó, és az sem egy utolsó szempont, hogy minden tartalmat magyar nyelven érhetsz el a weboldalán.

új bukméker LibraBet promóciós oldal

Mindig ellenőrizd, hogy a bukmékerek közül kik nyújtják lóversenyhez a legjobb oddsokat

Rendkívül fontos dolognak tartjuk, hogy még azt megelőzően járj utána, hogy hol, mely bukmékereknél tudsz a lehető legkedvezőbb feltételekkel fogadni lóversenyre online, azaz, hogy hol találhatók az adott időpontban a legkedvezőbb oddsok.

Értékeld ez a felülvizsgálatot
2 értékelés, átlag 5 / 5

Lóverseny FOGADÁS ONLINE – GYIK

A lóverseny fogadás online bukmékereknél legális?
Igen legális, mert az Unibet megnyerte az  Európai Bíróságon a NAV elleni pert, és egyéb pereket is, így egy külföldi licences bukmékernél történő sportfogadás is legális.
A magyar lóverseny fogadás oldalak mindegyike kínál appot is?
A legtöbb igen, de amelyik mégsem, annak olyan jó a mobilbarát weboldala, hogy egyenértékű sebesség terén a telepített alkalmazásokkal.
A lovi fogadás egész évben elérhető?
Igen egész évben elérhető, mivel olyan sok helyen rendeznek futamokat, hogy ha valahol épp uborkaszezon is van, egy másik régió / földrész lóversenyes futamaira akkor is fogadhatsz online.
A magyar lóverseny fogadás oldalakon kripto pénzekkel is fizethetek?
Igen, de csak azoknál, ahol ez a bankolási megoldás biztosított.
Érdemes több lovi fogadás bukmékernél regisztrálni?
Igen érdemes, mert így több bónuszt és promóciót tudsz igényelni, és szélesebb fogadási palettáról választhatod ki a megtenni kívánt sporteseményeket.