Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Külföldi Fogadóirodák

A weben külföldi sportfogadás oldalak szó szerint százai várják az új és visszatérő felhasználókat minden egyes nap. Sok tucat ezek közül már magyar nyelven is szolgáltat. De vajon melyiküket érdemes valóban felkeresni? Mi ebben az információs zuhatagban igyekszünk rendet tenni.

A brandünk fő profilja a külföldi sportfogadás tippek mellett a nemzetközi bukméker kínálat bemutatása, és közülük a megbízható oldalak felkutatása. Amennyiben téged foglalkoztat a sportfogadás gondolata, és valami mást szeretnél, mint ami Magyarországon elérhető, mi segítünk az elindulásban!

Külföldi sportfogadás oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#3
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#4
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#5
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#6
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#8
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#9
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#10
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#11
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#12
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

Ebben a cikkben

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Külföldi fogadóirodák: teljes útmutató

Itt megtalálsz minden olyan információt, amiknek a témája a magyar nyelvű sportfogadás külföldi irodákban.

Igyekszünk minden olyan témára kitérni, ami a sikeres külföldi sportfogadás feltétele. A Bonusowo segít neked időt és energiákat spórolni azzal, hogy az általa ajánlott külföldi bukmékereket több szempont alapján is részletesen feldolgozza és kiértékeli. Ilyen szempontok például a felhasználói felület és mobilos játék, licenc és megbízhatóság, fogadási kínálat és kedvező oddsok, bónuszajánlatok,stb. Az általad fontosnak talált szempontok alapján aztán gyorsan és könnyen választhatsz közülük!

Ha még új neked a sportfogadási oldalak világa, ebben a cikkben egy részletes regisztrációs és első befizetési/fogadási útmutatót is elhelyeztünk. Tippeket adunk a befizetés végrehajtására és módjára, és néhány népszerű bankolási megoldásra is felhívnánk a figyelmed.

És mivel a legtöbbünket a labdarúgás érdekli, kiemeltünk néhány olyan bukmékert a többi közül, ahol meggyőző kínálat és más kedvező feltételek mellett fogadhatsz focira!

Külföldi Tippmix tippek: érdekes tények

kulfoldi-fogadoirodak-a-fogadasok-tortenete

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés a témával kapcsolatban, hogy legális-e a külföldi fogadás online. A rövid válasz az, hogy igen. A kicsit bővebb, hogy, igen, a felhasználók részére az, ha te egy külföldi oldal játszol és nyersz, azért önmagában semmilyen szankció nem jár.

Ha egy kicsit mélyebbre ásunk a dolognak, kissé bonyolódik, de ez az összképet a játékos szempontjából nem fogja befolyásolni. A veterán sportfogadók még emlékezhetnek arra az időszakra - nem is volt olyan régen - amikor a legtöbb ilyen külföldi oldalt nem lehetett Magyarországról közvetlen elérni, mert azokat a Szerencsejáték-Felügyelet blokkoltatta. A legelszántabb felhasználóknak VPN használatához és más  trükkökhoz kellett folyamodniuk, ha az egyetlen hazai bukméker ajánlatai nem feleltek meg az igényeiknek.

Ma már ritkán találkozni ezzel a problémával. De a magyar kormányzat egy hosszabb időszakon ezzel a taktikával igyekezett az állami céget monopolhelyzetbe hozni. A jég 2018-tól kezdett megtörni, amikor néhány nagy külföldi szolgáltató a legfelsőbb fórumokig ment, mert szerintünk az ilyen korlátozás sérti a szolgáltatások szabad áramlásának uniós irányelvét. A Kúria és a NAV-val szemben az Európai Bíróság is a felperes cégeknek adott igazat, és elkezdődött a korlátozások feloldása.

Érdekes tények

 • A Szerencsejáték Zrt. sportfogadási oldala, a Tippmixpro 2013 májusában indult el.
 • Az állami szolgáltatót monopolhelyzetbe szándékozni akaró törvényt 2013-ban hozták meg.
 • A külföldi szerencsejáték-oldalaknak kedvező bírósági ítéletek 2017 végén és 2018 elején születtek meg.
 • A két külföldi bukméker, akik bírósághoz fordulnak: a Sporting Odds és az Unibet voltak.

A helyzet azért is érdekes, mert a magyar távszerencsejáték-szolgáltatási licenceket a szakhatóságok még mindig nem adnak ki. Ez a politika  legkorábban 2023-tól változhat, ugyanis cikkek jelentek meg arról, hogy a magyar kormány bizonyos működési és pénzügyi feltételek mellett esetén ismét megnyitná az ország piacát az EGT-ben bejegyzett külföldi szolgáltatók előtt.

Ez önmagában csak egy de facto helyzetet legalizálna, hiszen manapság magyar oldalakkal is felkészült szolgáltatók tucatjai versenyeznek egymással az ügyfelek pénzéért. Viszont egy teljes legalitás azt is jelentené, hogy több pénzügyi szolgáltató termékeit - például PayPal-t is - vehetnék igénybe a magyarországi felhasználók ezeknél bukmékereknél.

Külföldi Tippmix tippek: érdekes tények
🌍 Ország Magyarország
👌 Nyelv Magyar
💲 Pénznem Forint
Népszerű sportok Labdarúgás, lóverseny kézilabda, asztalitenisz
⚖️ Legális a sportfogadás? Igen
🏢 Felügyelőszerv Szerencsejáték-Felügyelet
🧾 Sportfogadás adózás SZJA és egészségügyi hozzájárulás
💳 Legnépszerűbb fizetési módok Rapid Transfer, Bitcoin, Neteller

Hogyan történik külföldi fogadás online bukmékereknél?

A külföldi fogadás online technikailag nem bonyolultabb, mint egy bármilyen másik online vásárlás. Van azonban néhány olyan technikai tudnivaló, ami miatt feltétlen megéri az alábbi pontokat végigolvasni! Nézzük is végig lépésről-lépésre, hogy történik a sportfogadás külföldi oldalon!

 1. Válassz egyet a megbízható fogadási oldalak közül!

  Itt ajánljuk figyelmedbe a teljes hosszúságú bukméker ismertetőket, ahol a legfontosabb szempontok alapján részletesen kiértékeljük az egyes platformokat. Válassz ki magadnak néhány fontos szempontot, vesd össze ezek pontszámait, végül döntsd el, hogy ezek alapján melyik oldal a neked a szimpatikus!

 2. Igényelj egy üdvözlőbónuszt!

  A külföldi bukmékerek egyik nagy vonzereje a különféle bónusz- és promóciós ajánlatok. Azt fontos tudni ezekről a bónuszpénzekről, hogy rájuk és ezáltal a saját befizetett összegre is szinte mindig többszörös átjátszási (fogadási) feltétel kapcsolódik hozzájuk, korlátozott időben. Ha kéred (vagy sem) a regisztrációs bónuszt, azt általában egy rubrikában tudod jelölni.

 3. Keresd meg a téged érdeklő eseményt!

  Szerencsére az általunk ajánlott bukmékerek szinte mindegyike olyan felhasználóbarát felületet kínál, amin legfeljebb két-három koppintással eljuthatsz az összes eseményhez és funkcióhoz! A téged érdeklő meccset A-Z sportág, kiemelt sportág, vagy kiemelt események alapján is megtalálhatod. Ha rákattintasz az eseményre, megjelennek a különféle fogadástípusok (piacok) és az azokhoz tartozó oddsok (nyereményszorzók).

 4. Hasonlítsd össze az oddsokat!

  Egy-egy bukméker között választhatsz az oddsok alapján is, hiszen jó eséllyel ugyanazt az eseményt/kimenetelt egy időben több fogadási oldalon is megtalálod. Egy néhány tized vagy század százalékkal kedvezőbb odds persze nem feltétlen jelent egy jobb ajánlatot, lásd lejjebb a bukmékerek értékelésénél.

 5. Kössél le egy tétet!

  Ha rákattintasz egy oddsra, az felkerül az online fogadási szelvényedre. A szelvényedet akkor tudod lekötni (érvényesíteni), ha meghatároztál egy tétet is. A téthez először persze befizetned kell, erről bővebben lesz még szó.

Külföldi foci tippek: a Top-3 bukméker

A külföldi sportfogadás legnépszerűbb kategóriája Európában persze a labdarúgás. A lent felsorolt három oldal a szerkesztőség választását jelenti, de ez az olvasót természetesen nem kötelezi semmire.

#1 labdarúgás bukméker: 22Bet

A 2017-ben alapított 22Bet egy offshore licenc alapján működik A foci fogadások itt nem merülnek ki a megszokott fogadási piacokban, hanem lehetőség van outright és rendszer fogadásokra is. A natív alkalmazása kiválóan működik, lényegesen gyorsabb mobilon, mint a böngészős változat.  22Bet egy igazi hiányossága a foci fogadás a valódi videós live stream hiánya. Kifizetésre Mastercardot, Skrillt vagy Netellert is használhatsz!

22Bet kezdolap

#2 labdarúgás bukméker: CampoBet

A máltai licencű CampoBet 2018-ban nyitotta meg a kapuit. Ez egy középkategóriás bukméker, ami a fogadható foci események számát és az oddsok minőségét tekintve is a középszert képviseli. Érdekesség viszont, hogy fogadáskészítő alkalmazást is kínálnak. Sajnos Mastercard kifizetésre nem fog működni, de a legtöbb alternatív pénzügyi szolgáltatót megtalálod itt.

CampoBet kezdolap

#3 labdarúgás bukméker: Unibet

Ez a brand 1997 óta jelent egyet a megbízható sportfogadással! A francia Unibet jelenti a futball mérkőzés előtti fogadások legjobb oddsait! Jól működő saját iOS és Android alkalmazásuk is van!

Noha nem náluk van a legtöbb live stream, és az élő oddsok terén kis kiegyenlítettebb az élvonalban a helyzet. A választható fizetési szolgáltatók száma is kevesebb.

Unibet kezdolap

Hogyan teszteljük & értékeljük a külföldi sportfogadás oldalakat?

A gyakorlott szemű stábunk tagjai más-más sorrendben értékelnek ki egy külföldi bukmékert, de a legfontosabb szempontok mindig ugyanazok. Hogy gyorsab összevethesd őket, a részletes bukméker értékelőkben ezekhez a szempontok egy-egy pontszám is tartozik.

 1. Oddsok & marginok

  Ez egy külön cikk témája lehetne. De nagyon röviden: hogy mennyire alul- vagy túlértékelt egy odds, arról a margin értéke árulkodik. Minél magasabb a margin százaléka, annál kedvezőtlenebb ajánlatot jelent egy odds. Focinál, a legnagyobb érdeklődést kiváltó eseményeknél ennek jó értéke 2-3%, de ritkán lehet nagyobb 5-nél.

 2. Használhatóság & mobilos játék

  Egy kellően reszponzív felhasználói felület gyorsan átlátható, gyorsan betölt, és az oldalváltás sem akadozik. Az asztali és a mobilböngészős oldalak funkciói meg kell, hogy egyezzenek.

 3. Elérhető fizetési módok

  Technikailag a befizetés sem bonyolultabb mint egy online vásárlás. Magyarországon sajnos a választható szolgáltatók terén  szerényebbek a lehetőségek, de azért egy külföldi bukmékernél is fel tudsz használni többféle e-tárcát és kriptopénzeket fizetésre. Hogy bankkártyát vagy banki átutalást mennyire fogadnak el, az már a bankodtól függ. Különösen fontos, hogy az értékelőinkben olvasd el a pénzügyi részeket, mert így sok bosszúságtól megkímélheted magad!

 4. Bónuszok és promóciók

  A bónuszok új játékosok bevonzása mellett főleg azt a célt szolgálják, hogy az új felhasználó minél többet fogadjon, mivel így statisztikailag több lehetősége van veszíteni. Mi azt tanácsoljuk, hogy akkor igényelj bónuszt, ha biztos vagy abban, hogy lesz extra időd és energiád a többszörös átjátszáshoz.

 5. Fogadástípusok

  Ezt az igazán tapasztalt sportfogadók fogják értékelni, de fontos, hogy az igazán népszerű sportágaknál több tucat vagy több száz fogadástípus (piac) közül lehessen választani, nemcsak meccs előtt, hanem élőben is. Azt is értékeljük, ha a küzdősportoknál vagy rétegsportoknál (például egyes e-sportok) sem csak a győztesekre lehet fogadni. Tényleg a legmagasabb szint, de a legjobb oldalakon vannak fogadáskészítési alkalmazások, vagy rendszer fogadások (Canadian, Heinz bet) is.

 6. Támogatás minősége

  Az azért ma már elvárható, hogy az ügyfélszolgálat egy élő chates ablak segítségével 24/7 legyen elérhető. Abból nem csinálunk ügyet, ha a kérdésünkre a jelentkező munkatárs nem tud magyarul, viszont azt igen, hogy a magyar kérdésünket ha máshogy nem, fordítóprogram segítségével tudja értelmezni, és aztán adjon arra kielégítő választ.

 7. Megbízhatóság

  Ez elsősorban a licenc kérdése. A stábunk szemében egy európai (máltai MGA vagy gibraltári) játékszervezési engedély többet nyom a latba, mint egy offshore licenc (CGA). Ez utóbbiakat kivétel nélkül Curaçaón, a a Holland-Antillákhoz tartozó adó- és szerencsejáték-paradicsomban állították ki, és ahol az ilyen szabályokat azért elég lazán veszik. Ha egy offshore bukmékerrel van dolgunk, mindig igyekszünk feltérképezni a nyilvános netes véleményeket és a cég többi hasonló oldalát. Plusz megbízhatósági pontot jelent, ha a bukméker elnyerte egy rangos, fair szolgáltatással foglalkozó szakmai szervezet (például  az eCogra) ajánlását.

A legjobb sportfogadási app

A külföldi sportfogadás oldalak egyre kevésbé vállalják be egy saját alkalmazás kifejlesztésének költségeit. Ennek oka, hogy könnyebb és olcsóbb egy eleve mobilos használatra tervezett böngészős oldalt összerakni.

De ha van mobilalkalmazás, szempont, az jelentsen valami pluszt a böngészős változathoz képest. Némelyik letöltött app csak egy egykoppintásos elérési  útnak bizonyulhat a bukméker böngészős oldalához. Mindennek, az összes fizetési módnak és a live streamjének is meg kell lennie mobilon is.

#2 sportfogadási app: 20Bet

A 20Bet mindössze 90 megás alkalmazása egy jó értelemben vett egyszerű dizájnt kapott. Az app használata gyors és zökkenőmentes, egyedül a statisztika és tudásbázis részeknél kell visszanyúlni a böngészős oldalhoz.

Amilyen fajta foci fogadás csak létezhet, azt náluk  biztos megtalálod! A foci fogadási lehetőségek skálája a legjobb bukmékerekével vetekszik! Kár, hogy ez az oddsaikról már nem mondható el.

20Bet mobil alkalmazas

A legnagyobb & legmegbízhatóbb külföldi bukmékerek

Akiket a külföldi sportfogadás csak a legismertebb és legmegbízhatóbb bukmékereknél érdekel, azok számára is van ajánlatunk. A nagy bukiknál a bónuszajánlatok jellemzően kisebb összegekre szólnak, és kevesebb a felhasználható fizetési mód is. A fogadási lehetőségek száma és az oddsaik/marginjaik nagysága viszont magáért beszél.

#1 legnagyobb sportfogadási oldal: bet365

A bet365 online platformja 2001 óta szolgáltat. A népszerű csapatsportok mellett kiemelkedő itt a ló- és agárversenyek kínálata. Nagyon erősek még e-sportokban, különösen CS:GO-ban is Az élő közvetítésbe való bekapcsolódáshoz itt pluszos játékosi egyenleg szükséges, de a streameket Android vagy iOS rendszerű telefonon is követheted.

Sajnos a kifizetési lehetőségek száma itt szerényebb. A bet365 nem fogad el e-tárcákat, gyors e-bankolási szolgáltatókat vagy kriptopénzeket. A kártyás kifizetés teljesítési ideje a 1-5 munkanap.

uj bukmeker bet365 promocios oldal

Népszerű sportágak online fogadásra

A legtöbb felhasználót persze a foci vonzza, de Európában egyre népszerűbbek a tenisz, na meg az e-sport fogadások is. Egy-egy érdekesebb meccsre itt is 100 feletti fogadható piac és odds készül. Ez utóbbiak népszerűsége Magyarországon a kosárlabdáéval és kézilabdáéval vetekszik!

Futball fogadás

A futball Európában és Dél-Amerikában messze a legnépszerűbb csapatsport! A nagy érdeklődést kiváltó meccseken a több száz fogadható  piac és az 1000 feletti számú megtehető odds se számít ritkának! A bet365-ön és az Unibeten a fizetős felhasználók a fontos meccseket live streamen is követhetik!

Tenisz fogadás

Fogadásra a legnépszerűbb egyéni sport a tenisz! Az itt kiemelt bukmékerek közül különösen a CampoBet, ami nagyon erős teniszben! De máshol is megtalálod az összes fontos ATP, ITF és WTA torna piacot. A piacok a végső győztes, az alatt/felett meccs- és szettgyőztes fogadásokon keresztül, a hendikep változatokig terjednek!

Kosárlabda fogadás

A kosárlabda fogadás hagyományos és virtuális sportként is népszerű. A külföldi bukmékereknél nemcsak az NBA jelenti a kínálatot, hanem megtalálni az olyan fontos nemzeti bajnokságok mérkőzéseit, mint a spanyol, az olasz, a görög, a francia, vagy a lengyel liga is. Egy ilyen meccsen, még élő fogadás esetén is 200 feletti lehet a piacok száma!

E-sport fogadás

Az összes, ebben a cikkben ajánlott oldalon kiemelt kezelik az e-sport fogadásokat! Ezeknél a bukmékereknél elhelyeztek egy Twitch TV-ablakot is, amin keresztül élőben követheted a megtett CS:GO, Dota 2 vagy League of Legends partik állását! Az e-sport oddsok jellemzője a magas margin.

Hogyan kell regisztrálni és megerősíteni egy fiókot egy külföldi bukmékernél?

kulfoldi-fogadoirodak-hogyan-regisztralj-es-add-be-az-elso-fogadasod

Egy online bukmékernél a regisztráció mindössze pár űrlap kitöltését jelenti, és többnyire automatikus. Mindig ügyelj arra, hogy a valóságnak megfelelő személyes adataiddal hozz létre saját fiókot és abban játékosi számlát. Ennek akkor lesz jelentősége, ha egy bizonyos összeghatár elérésekor vagy az első kifizetési igényed benyújtása után szükség lesz a fiókod megerősítésére. Erre az eljárásra a nemzetközi pénzmosás elleni szabályok miatt van szükség.

A KYC eljárás során az ügyfélszolgálat felé tudnod kell igazolni, hogy a regisztrált személyes adataid a valóságnak megfelelnek, és hogy ugyanezek az adataid (főleg saját név és lakcím) köthetők a kifizetésre használd számládhoz is. Vannak bukmékerek, ahol a megfelelő személyes dokumentumaid (személyi, lakcímkártya) kivehető fotóit jó előre fel is töltheted.

Népszerű fizetési módok a külföldi fogadási oldalakon

A külföldi fogadó oldalak leginkább a bankkártyás és az e-tárcás kifizetést preferálják. A leggyorsabb kifizetést az utóbbiak és a kriptoszámlás (pl. Tether) teljesítések jelentik. A bankkártyás fizetéshez képest az alternatív megoldások előnye, hogy nem kell közvetlen a bukmékerrel megosztanod a pénzügyi adataid, hanem átirányítást követően a pénzügyi szolgáltató saját felületén erősítheted meg a tranzakciót. Egyre több helyen fogadnak el mobiltárcás, Apple Pay és Google Wallet-es fizetéseket is.

Banki átutalás

A banki átutalás a leglassabb a fizetési módok közül, például a számládra egy hétig is eltarthat, hogy megérkezik a pénzed. Cserébe magasabb limitek érvényesek rá. Banki átutalásra akkor is szükséged lehet, ha a bukmékernél a befizetési szolgáltatód nem alkalmas ugyanott kifizetésre is.

Revolut

A Revolut nem pusztán egy e-tárca, hanem egy komplett fizetési rendszer és szolgáltatáscsomag banki licenccel is megtámogatva. A nagy bukmékereknél már kivezették, de a közepes bukiknál még jócskán  találkozni lehet vele, és nemcsak offshore, hanem európai székhelyű oldalakon is. A tranzakciók feldolgozásának és a kifizetéseknek a sebessége is egy rendes bankkártyának felel meg.

Visa

Egy Visa betéti vagy hitelkártyát abban az esetben fognak elfogadni be- és kifizetésre, kivéve, ha a bankod nem korlátozza a szerencsejáték-oldalak felé a megbízásokat. Az esetleges ilyen korlátozásokat érdemes mindig külön előre leellenőrizni a bankod felhasználási dokumentumaiban. Az OTP Banknál ez nem szokott gondot jelenteni (kivéve OTP Junior számla és kártya). És lesz, ahol igen, mint a K&H-nál, ami csak a Szerencsejáték Zrt-t engedélyezi.

Paysafecard

A paysafecard egy nyugta alapú fizetési rendszer, amihez nem kell számlát sem nyitnod. Ilyen fix összegű vouchereket postafiókban, újságosoknál vagy egyes benzinkutaknál is lehet kapni. Anonim kóddal befizetni többnyire lehet vele, de kifizetésre már nevesített számla vagy kártya fog kelleni. Előre fizetett Mastercard kártya fizikai és virtuális formában is létezik és használható terminálos fizetésre.

GYIK

A külföldi Tippmix oldalak oddsai jobbak, mint a magyaroké?
Igen, általában azok, viszont a külföldi oldalas sportfogadás nyereménye után adóznod kell.
A külföldi fogadás online legális Magyarországon.
Külföldi oldalakon fogadni és szerencsejátékot űzni a felhasználók számára Magyarországon teljesen legális.
A külföldi Tippmix tippek mekkora kínálatot jelentenek a külföldi bukmékerekéhez képest?
A Tippmixpro is sokat fejlődött. Itthon népszerű sportágaknál, mint például a foci vagy lóverseny, még nemzetközi viszonylatban is széles a piacok kínálata.
A külföldi letöltő oldalak legálisak?
Ha egy nálunk is ismertetett oldalon találsz utalást letölthető alkalmazásra, az igen, legális. Minden más esetben nagyfokú óvatosságot javaslunk.
Hol találok külföldi foci tippeket?
Ingyenes napi foci tippeket mi is szolgáltatunk.