Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Kézilabda Fogadás Oldalak

A kézilabda fogadás Európában a sportfogadás terén a labdarúgást követő három legnépszerűbb sportág között van. Ezt főleg annak köszönheti, hogy a focihoz képest itt sokkal több gól esik. Ezt a lehetőséget felfedezték a sportfogadók is, és az online sportfogadási piac ennek megfelelően reagált. Ma már sportfogadási oldalak tucatjain a különféle nemzetközi események és kiemelt bajnokságok meccseinek százaira fogadhatsz!

De hogy hol és hogyan érdemes a kézilabda fogadást elkezdeni, hogy melyek a legjobb fogadás oldalak kézilabdára, nos, ebben a cikkben ennek megyünk utána.

Kézilabda fogadási oldalak teljes listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#3
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#4
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#5
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#6
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

toggle

Ezen az oldalon

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Kézilabda online sportfogadás: teljes útmutató

Minden olyan fontos információt megtalálhatsz, amire csak a kézilabda fogadás elkezdéséhez szükséged lehet.

Noha  kézilabda fogadás nem mindenhol olyan népszerű, mint a kosárlabda, az asztalitenisz, vagy a jégkorong, azért külföldi oldalakon is szép számmal lehet találni fogadható bajnokságokat, köztük a magyar felnőtt kézilabda NB I meccseit is. Aki követi a nemzetközi mezőnyt is, az örömmel konstatálja majd, hogy gyakori szereplői a fogadási kínálatnak a német, az osztrák, a svéd, a román, vagy akár az izraeli bajnokságok is.

Ahhoz viszont, hogy elsőre eligazodhass a megannyi piac és odds között, szükséged lehet olyan alap információkra, amяiket ezen az oldalon találsz!

A Kézilabda sportfogadás rövid története

Magyarországon egyes kutatások szerint a kézilabda a második legnépszerűbb sport a labdarúgás mögött. A kézilabda fogadás olyan jeles eseményeire, mint a legutóbbi szlovák-magyar rendezésű férfi Európa-bajnokság meccsei, szelvények százezrei születtek. A magyar sportfogadók az 1X2 mellett  a gólszám és a gólkülönbség piacokat preferálták, de meglepően sokan tették meg azt is, hogy Gulyás István csapata végül megnyeri az Eb-t. A sportfogadás női kézilabdára legalább ennyire népszerű hazánkban is.

Külföldön a kézilabda a nagy átlagban kevésbé népszerű, de azért vannak olyan kézis nemzetek még Európában, ahol ez a sportág még mindig top 3-as. Ilyen a németek, a norvégok, majdnem a teljes Balkán, Portugália, vagy éppen Izland. Komoly kézis élet van még Franciaországban, Spanyolországban, Lengyelországban és Oroszországban. Érdekes módon a kézilabda népszerűsége az Egyesült Királyságban és Írországban elenyésző.

Érdekes tények:

 • A világ legdrágább játékosa a Paris Saint-Germainben játszó, horvát-szerb származású Nikola Karabatić
 • A legjobban fizetett női játékos a 34 éves román Cristina Neagu, a CSM București balhátvédje.
 • A női vb-címvédő csapat jelenleg Norvégia.
 • A tengerentúlon a legnagyobb kézis nemzet a brazil.

Amely országokban népszerű a kézilabda, így hazánkban is, ott és onnan bejelentkezve biztosan megtalálod az első osztályok és a nagyobb nemzetközi bajnokságok, például a magyar NB I vagy a Bajnokok Ligája meccseit, méghozza 200-300 feletti számú fogadható piaccal! Ez a széles lefedettség azt is jelenti, hogy komoly a piaci verseny, és hogy lehetőséged lesz összevetni több bukméker ajánlatait ugyanarra a meccsre!

A Kézilabda sportfogadás rövid története
🏛️ Első profi bajnokság:  1917
🏢 Felügyelőszervezet:  Nemzetközi Kézilabda-szövetség  (IHF)
📶 Bukméker kínálat: közepes
⭐ Népszerű: Magyarország, Szerbia, Ukrajna, Belorusszia, Svédország, Portugália, stb.
🌎 Világbajnokság: IFH világbajnokság, külön férfi és női, 2 évente
🏅 Olimpiai sportág:  igen

Hogyan történik a Kézilabda online fogadás?

A kézilabda online fogadás egy fogadási oldalon mindössze néhány kattintással vagy koppintással elvégezhető, csak internetes kapcsolatra lesz hozzá szükséged. Ha netán nem vagy elégedett a hazai sportfogadási oldalak kínálatával, számos külföldi bukméker ajánlatai közül válogathatsz. A lényeg, hogy kézilabdára bárhol, bármikor fogadhatsz!

 1. Válassz egyet a kiemelt bukmékerek közül!

  A választásod több szempont alapján történhet. Ajánljuk figyelmedbe a teljes hosszúságú bukméker vélemény cikkeinket, ahol a neked legfontosabb szempont (például bónusz, fizetési módok, vagy oddsok) alapján választhatod ki a számodra legmegfelelőbb oldalt!

 2. Regisztrálj a választott bukmékernél!

  Ha megtaláltad azt a bukmékert, ahol szívesen fogadnál, először el kell végezned a regisztrációt. Ez teljesen automatikus folyamat, és csak olyan személyes adatokat kell a néhány űrlapon megadnod, amikre egy online vásárláskor is szükséged lehet. Nagyon ügyelj arra, hogy az adataid feleljenek meg a valóságnak, különben nem lesz lehetséges a kifizetés! A legtöbb bukmékernél a játékosi számlád pénznemét is itt kell megadnod.

 3. Tegyél meg egy befizetést!

  Egy online bukmékernél általában egyfajta pénznemben lehet játékosi számlád, de a legjobb fogadási oldalakon tetszőleges pénznemben hozhatsz létre belső játékosi tárcákat! Érdemes olyan pénzügyi szolgáltatót választani, amely kifizetésre is alkalmas. Ügyelj arra is, hogy az adott pénzügyi szolgáltatónál regisztrált legfontosabb személyes adataid (főleg név és lakcím) egyezzenek a bukmékernél regisztrált  adataiddal!

 4. Tegyél meg egy fogadást!

  Először is válassz az élő vagy meccs előtti fogadások között. A kézilabdát vagy a kiemelt sportágak között, vagy egy A-Z listán találod meg a legkönnyebben. Itt egy legördülő menüben kiválasztod a téged érdeklő bajnokságot, majd abban a mérkőzést. Fogadható piacok és azok oddsainak százai jelennek majd meg! Kattints a neked szimpatikus oddsra, majd a téted megadásával tudod lekötni a szelvényed!

 5. Vedd fel a nyereményed!

  Egy online bukmékernél a nyereményfelvételt általában hitelesített felhasználói fiókhoz kötik. A leggyakoribb megoldás az, hogy a regisztrált személyes adataid a megfelelő okmányok és dokumentumok jól kivehető fotóinak a bemutatásával igazolod az ügyfélszolgálat előtt. A gyors és pozitív elbírálás érdekében itt jön majd jól az, hogy a bankolási módod és a játékosi fiókod személyes adataid megegyeznek.

Top 2 mobilapp Kézilabda fogadáshoz

A kézilabda fogadás összes lépése történhet a mobilodon is, mindössze stabil 4G-s internetkapcsolatra lesz szükséged. A legjobb online bukmékerek nemcsak az oldalaik mobilböngészős változatait készítették el, magyarul, hanem letölthető alkalmazást is elérhetővé tesznek, amiken keresztül gyorsabb a fogadás, és könnyebben megtalálod rajtuk, amit keresel!

1# Kézilabda fogadási app: Unibet

Az Unibet alkalmazásában a dizájn, a színvilág, az összes olyan funkció ismerősen köszönt majd vissza, amiket a böngészős oldalon is megszokhattál. A telepítve körülbelül 100 megás sportfogadási alkalmazásnak elsősorban a sebessége és betöltések/oldalváltások gördülékenysége jelent pluszt a mobilböngészős változathoz képest. Az Unibet app iOS és Android készülékekre is letölthető.

unibet betting app:

2# Kézilabda fogadási app: 22Bet

Mivel a sportfogadást egyben kapod az online kaszinóval, a 22Bet alkalmazása elég sok helyet foglal. Mégis ez az egyik legprofibb alkalmazása piacon, ami az egykoppintásos kézilabda fogadást is támogatja! A 22Bet appja a megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült.

22bet betting app

Hasznos tippek és stratégiák Kézilabda fogadáshoz

Egy sikeres kézilabda fogadás stratégia is egy tanulási folyamat eredménye. Mindenekelőtt a sport szabályait kell pontosan ismerned, másodsorban annak a bajnokságnak vagy ligának a szereplőit, a csapatokat és részben a játékosokat, amiknek a meccsein sikeresen szeretnél fogadni.

 1. Eleinte fogadj inkább az összes gólra!

  Az egyik legjobb piac, amire kezdőként fogadhatsz, a 2x30 perc játékidő alatt dobott összes gól száma. Egy átlagos meccsen akár 40-60 találat is eshet. Ha gólzáporra számítasz egy meccsen, tegyél rá egy alatt/felett (under/over) fogadást!

 2. A következő szint a gólkülönbség és a nyertes csapat gólkülönbsége!

  Az előző piachoz képest már egy haladóbb szint a gólkülönbség, vagy a gólkülönbség és a nyertes csapat helyes megtippelése. Ez értelemszerűen kissé nehezebb mint a sima alatt/felett piacok, de némi tapasztalattal és a csapatok kiismerésével kihasználhatod a magasabb oddsokat, és nyerhetsz!

 3. Kötésben csak akkor fogadj, ha már igazán tapasztaltnak érzed magad!

  Egy ilyen lekötött szelvényen több tippet is megteszel, és az összesnek nyernie kell ahhoz, hogy kifizessenek. Egy szelvényen több meccs és különféle piacok is szerepelhetnek. A téted az összes tippre vonatkozik, és a szelvényed végső oddsa ilyenkor az egyes tippek eredő oddsainak szorzata lesz.

 4. Próbálj kiemelkedő oddsokat találni az élő fogadások során!

  A kézilabda élő fogadás a néhány másodperces támadások és az egymást követő gyors találatok miatt igen nehéz, de pont ettől az oddsmakerek dolga is nehezebb. Te észrevehetsz a játékban olyan dolgokat, amiket ők esetleg nem.

 5. Barátságos meccseken több a gól!

  Talán ez egyértelmű, mégis fontos kiemelni, hogy tétmeccsen a kézilabdában is feszesebb a védekezés és több a fault (pl. belépés, lökés, ütközés, mezhúzás), a 2 perces kiállítások is megtörik egy meccs lendületét. Szapora gólszámra a barátságos meccseken érdemes számítani.

 6. A félidőre fogadások kifizetődőek lehetnek!

  A kézilabdában mindig találsz félidőre vonatkozó fogadásokat. A félidők azért is kiszámíthatóbbak, mert itt még kevésbé érvényesül a fáradtság, az időkérések, és a faultok hatása. A félidő végeredmény mellett a meccs előtti piacokon fogadhatsz arra is, hogy melyik félidőben lesz több gól. Ha az első 30 percben nagyon sok gólt dobnak, akkor a másodikban már inkább kevesebbet és fordítva.

A Kézilabda fogadás legjobb piacai

A kézilabda fogadás egyik nagy előnye, hogy élőben is rengeteg hozzá a megtehető piac és odds. Ezek java viszont a sokat látott, tapasztalt sportfogadóknak, és a szereplőket jól ismerő játékosoknak szólnak. Ha te még új vagy a kézilabda fogadásban, inkább az alábbi, egyszerűbb piacokkal kezdjél.

1X2

A kézilabda 1X2 ugyanazt jelenti, mint a többi csapatsportban: 1. csapat jár, döntetlen, vagy a 2. csapat nyer. Ezt a fajt a fogadást, magasabb oddsok mellett, kombinálni lehet például az összpontszám fogadásokkal.

Mérkőzés hendikep

A hendikep (vagy handicap) fogadásokat is gyorsan ki lehet tanulni. A kézilabdában ezek a rendes játékidőre vonatkoznak, a döntetlen opció nélkül. Ilyenkor a kevésbé esélyesnek tartott csapat a fogadás elszámolása során egy virtuális, adott pontszámú előnyt kap, amit favoritnak meg kell haladnia ahhoz, hogy a reá tett szelvénye győztesnek legyen elszámolva.

Összes gól

Az általános tippeknél már volt róla szó, de sokféle változata létezik. Lehet, egyik vagy másik csapat eredménye, vagy a kettőé összevonva. Kézilabdában ilyen “összes” fogadások egyéni összpontszámra is vonatkozhatnak. Az összes gól egy oddson belül kombinálható a csapat eredmény piacokkal. Hendikep változatokban is elérhető.

Különleges fogadások

Eredeti nevén “proposition bets”. Ezek olyan kimenetelekre és eseményekre érvényes fogadások, amik nincsenek közvetlen kapcsolatban a végeredménnyel. A kézilabdában ilyen a 2 perces büntetések vagy a 7 méteres dobások száma, ami szintén lehet csapat vagy egyéni. Kézis Prop bet lehet még az összes gól páros vagy páratlan mivolta. A legjobb, hogy ezek a piacok élőben is mind megvannak!

Kézilabda Élő fogadás

A kézilabda sportfogadás élő meccsek esetében is bőséges lehetőségeket tartogat. Ha olyan magas oddsot látsz az élő fogadás során, ami a játék képe alapján jó eséllyel bejön, ne habozz rá lecsapni! A kézilabdában az is jó, hogy a fogadható élő oddsok száma mindig nagyon magas!

Az általunk ajánlott TOP-2 oldal online Kézilabda fogadáshoz

A legjobb kézilabda fogadás oldalak kiválasztásakor a piackínálat mellett a bónuszokat, a választható fizetési módokat, és a biztonság és licenc kérdését is számításba vettük.

1# oldal Kézilabda fogadásokhoz: Rabona

A 2019-ben alapított Rabona az egyik legnépszerűbb külföld bukméker Magyarországon. A Rabona egy olyan offshore licencű online bukméker, amit mi megbízhatónak tartunk. A felhasznált üdvözlő bónusz után itt 4000 Ft freebetet is szerezhetsz! Már 3000 Ft befizetésétől elkezdhetsz fogadni, a legkisebb tét pedig mindössze 0,05€!

rabona-kezdolap

2# oldal Kézilabda fogadásokhoz: Malina

A 2016-ban alapított Malina egy megbízható MGA licences bukméker. A 35 000 Ft-os első befizetési bónusz feltételei kissé nehezebbek a megszokottnál, de nem teljesíthetetlenek. A Malina többek között Revolut fizetést is támogat. Az egyszeri ingyenes pénzfelvétel felső határa 2500€-ba. A kifizetések átlagos átfutási ideje 2-3 munkanap.

malina-kezdolap

Népszerű Kézilabda ligák fogadásokhoz

Egy átlagos online bukmékernél egyszerre 50-100 különféle kézimeccsre lehet fogadni, élőben is. Vannak olyan események, amiket minden magára adó fogadóoldalon megtalálsz kézilabdában. Az oddsok az éles piaci verseny miatt itt a legkiegyenlítettebbek az oldalak között.

EHF Bajnokok Ligája

A női kézilabda BL-t 1961 óta rendezik meg, 16 európai csapattal. A meccsek szeptembertől júniusig tartanak. A nyolcas csoportokban a csapatok oda-vissza (otthon és idegenben) körmérkőzéseket játszanak egymással. Az első két helyezett a negyeddöntőkbe, a 3-6. helyezett a rájátszásba jut. 

Kézilabda Bundesliga

Az egyik legrangosabb nemzeti bajnoksága a kézilabdának. 18 csapat alkotja a férfi, 14 a női felnőtt ligát. Egy idény szeptembertől június elejéig tart. Az aktuális férfi címvédő csapat az SC Magdeburg. Egy Bundesliga meccsen sem ritka a 200 feletti piac és odds.

IHF Férfi Kézilabda-Világbajnokság.

A férfi világbajnokságot kétévente tartják meg. A vébén 32 csapat indul, köztük Magyarország is. A címvédő Dánia nemzeti csapata. A négy nyolcas csoportból az első három jut tovább egy négyszer hatcsapatos körbe. A négy csoportból aztán az első kettő jut tovább a negyeddöntőkbe.

ASOBAL Liga

Ez a 16 csapatos spanyol férfi kézilabda első osztály. A mezőnyt 2011 óta az FC Barcelona kézis osztálya uralja. Érdekesség, hogy a Real Madridnak kéziben egyetlen bajnoki címe van, az is 1953-ból. Az EHF rangsora szerint a harmadik legerősebb bajnokság.

A Top 2 legnagyobb és megbízható Kézilabda fogadás oldal

A legjobb kézilabda bukmékernek le kell fednie a legfontosabb nemzeti bajnokságokat, van letölthető alkalmazása, és a bónuszait kézis fogadásokra is fel lehet használni. A megbízhatóság leellenőrzése érdekében rendszeresen figyeljük  a felhasználói visszajelzéseket és a csaló és inkorrekt szereplőkre figyelmeztető oldalak listáit is.

#1 legnagyobb Kézilabda fogadás oldal: 22Bet

A 2018-ban alapított 22Bet-en magyar nyelven, egy kézre álló felhasználói felületen fogadhatsz akár a magyar férfi vagy női NB I-re is. A fogadható piacok száma meccsenként meghaladhatja a 300-at! A 22Bet legnagyobb erénye a kézis fogadások mellett, hogy több pénznemben, így kriptovalutákban is létrehozhatsz egy fiókon belül játékosi tárcákat.

22bet promocios oldal

#2 legnagyobb Kézilabda fogadás oldal: 20Bet

A Techsolutions csoport egy másik projektje, a curaçaói licenc alapján működő 20Bet 2020-ben nyitotta meg kapuit. A kézis kínálata kissé szerényebb, de a legfontosabb európai bajnokságok azért megvannak. A testvéroldalához hasonlóan ennek a bukmékernek is van egy nagyon jól működő saját appja. A 100€-s üdvözlő bónuszt acca fogadásokkal lehet kivehető valódi pénzre váltani.

20bet promocios oldal

Mindig keresd a bukmékerek legjobb Kézilabda oddsait!

A sikeres és kifizetődő sportfogadás kézilabda esetében is a legkedvezőbb oddsok fellelésén múlik. Aki nagy tétekben és gyakran fogad, annak néhány tizedesjegynyi különbség már jelentős lehet! Ezért is érdemes több helyre is beregisztrálni, hogy mindig a legjobb ajánlat szerint fogadhass! Az egyes bukmékerek marginjairól, vagyis házelőnyéről az alábbi táblázatból is tájékozódhatsz!

Bukméker marginok a legnagyobb Kézilabda ligákhoz

Bukméker marginok a legnagyobb Kézilabda ligákhoz
  EHF Bajnokok Ligája Kézilabda Bundesliga IHF Férfi Kézilabda-Világbajnokság
6,7% 5,3% 7,1%
6,3% 6,2% 6,8%
5,9% 5,4% 7,1%
Értékeld ez a felülvizsgálatot
2 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

Mikor lesz a következő kézilabda-világbajnokság?
A következő férfi kézi vb-t 2023 január 11-e és 29-e között tartják.
A kézilabdában van döntetlen?
Normál bajnokin, igen, előfordul. Egyes kupa- vagy ligameccseken ugyanúgy nem lehet döntetlen, mint a fociban.
A kézilabda fogadási oldalakon van élő közvetítés?
Általában videós live stream kézilabdáról nincsen. A meccseket élőben egy grafikus, felülnézeti megoldással követheted.
A külföldi bukmékereknél van kézilabda döntetlen fogadás?
Amennyiben olyan a meccs, hogy az megengedi, például egy csoportmeccs vagy egy sima bajnoki, akkor igen.
Mennyire erős a magyar klub kézilabda?
A férfi NB I a harmadik legerősebb kézis bajnokság az Európai Föderáció rangsorában.