Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Jégkorong Fogadás Oldalak

Noha stabil és szépen fejlődő hazai bázisa van, a jégkorongból praktikus okok miatt aligha lesz olyan népszerű tömegsport, mint a labdarúgás, de ez mit sem változtat a jégkorong fogadás növekvő népszerűségén! Az online sportfogadás nem korlátozódik a hazai oldalakra, jégkorongra külföldi bukmékerek tucatjainál is fogadhatsz legálisan. De hogy melyiküknél érdemes és hogyan, azt ebből a cikkből is megtudhatod!

Jégkorong fogadási oldalak teljes listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#3
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#4
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#5
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#6
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#8
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#9
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#10
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#11
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#12
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

toggle

Ezen az oldalon

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Jégkorong online sportfogadás: teljes útmutató

Minden olyan fontos információt megtalálhatsz, amire csak a jégkorong fogadás elkezdéséhez csak szükséged lehet!

A külföldi bukmékereknél a jégkorong fogadás a legfontosabb piacok egyike. Akár az NHL meccseire szeretnél fogadni, vagy mondjuk egy MOL Fehérvár : FC Hydro Fehérvár AV19 rangadóra, ezeken az oldalakon biztosan találsz olyan meccset és ajánlatot, amit érdekesnek találsz majd! Ha még új vagy az online sportfogadás terén, egy részletes regisztrációs és fizetési útmutatóval segítünk az első lépésekben. Elkészítettük a legjobb jégkorong bukmékerek listáját, bemutatjuk a legfontosabb kupákat, végül felvértezünk a jégkorong fogadás szabályaival is!

Ahhoz, hogy elsőre eligazodhass a megannyi piac és odds között, hogy tudd, mi kell a zökkenőmentes kifizetéshez, szükséged lehet olyan alap információkra, amiket ezen az oldalon találsz!

A jégkorong sportfogadás rövid története

jegkorong a sportfogadas tortenete

A jégkorong fogadás népszerűsége napjainkban leginkább a kosárlabdáéhoz mérhető. Ez a sport keménység, a dinamizmus és a stratégia egy igen látványos ötvözete. Nincs még olyan sport, ahol akár 50 km/h-val száguldó, 100 kilós játékosokat és 200-zal előtt korongokat lehetne látni! Igaz, olyan világsztárok sincsenek a jéghokiban, mint a fociban, ellenben a csapatkohéziónak van nagyobb szerepe. A blokkoló legalább akkor hős, mint aki a gólokat lövi!

A jégkorong a kezdetektől ott volt az ismert magyar sportfogadási szolgáltatás kínálatában. A jégkorong sportágként és fogadásként és rendkívül érdekes és fordulatos lehet. Itt nem számít akkora meglepetésnek ha egy első osztályú ligában az utolsó helyezett nagyon elveri a listavezetőt!

Érdekes tények:

 • A magyar női jégkorong a világranglista 9-edik helyezettje.
 • A hazai jégkorong fellegvára Fejér megye.
 • Az észak-amerikai NHL a világ 5. legnagyobb gazdasági erejű ligája.
 • Közel 40 magyar játszik az amerikai, svéd, vagy finn utánpótlás ligákban.

A jégkorong lefedettsége és a számos e téren versengő bukméker azt jelenti, hogy egy sportfogadó Magyarországról és számtalan piac és odds közül válogathat. Sőt, korlátozás nélkül veheti igénye jégkorong fogadáshoz is a bónuszokat, élvezheti a freebet ajánlatokat! Több külföldi bukmékernél kedvező feltételek és alacsony marginok mellett fogadhatunk akár a magyar OB I. Bajnokság meccseire is!

A jégkorong sportfogadás rövid története
🏛️ Első profi bajnokság: 1892 (Kanada)
🏢 Felügyelőszervezet:  Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF)
📶 Bukméker kínálat: magas
Népszerű: USA, Kanada, Oroszország, Finnország, Svédország, Magyarország
🌎 Világbajnokság: IIHF jégkorong-világbajnokság (4 évente)
🏅 Olimpiai sportág:  igen

A jégkorong fogadás egy online bukmékernél mindössze néhány kattintás vagy koppintás elvégezhető, csak internetes kapcsolatra lesz hozzá szükséged! Ha nem vagy elégedett a hazai sportfogadási oldalak kínálatával, számos külföldi bukméker ajánlatai közül válogathatsz! A lényeg, hogy jéghokira bárhol, bármikor fogadhatsz!

 1. Válassz egyet a kiemelt bukmékerek közül!

  Egy online bukméker kiválasztása több szempont alapján történhet. Ajánljuk figyelmedbe a teljes hosszúságú leírásainkat, ahol a neked legfontosabb szempont (bónuszok, fizetési módok, vagy az oddsok) alapján választhatod ki a számodra legmegfelelőbb oldalt!

 2. Regisztrálj a választott bukmékernél!

  Ha megtaláltad azt az oldalt, ahol szívesen fogadnál, először el kell végezned a regisztrációt. Ez teljesen automatikus folyamat, és csak olyan személyes adatokat kell megadnod, amikre egy online vásárláskor is szükséged lehet. Nagyon ügyelj arra, hogy a megadott adataid feleljenek meg a valóságnak, különben nem lesz lehetséges a kifizetés! Általában a játékosi számlád pénznemét is itt kell megadnod.

 3. Tegyél meg egy befizetést!

  Egy online bukmékernél általában egyfajta pénznemben lehet játékosi számlád, de van olyan fogadási oldal is, ahol tetszőleges pénznemben hozhatsz létre belső játékosi tárcákat! Érdemes olyan pénzügyi szolgáltatót választani, amely kifizetésre is alkalmas. Ügyelj arra is, hogy az adott pénzügyi szolgáltatónál regisztrált legfontosabb személyes adataid (főleg név és lakcím) megegyeznek a bukmékernél regisztrált adataiddal!

 4. Tegyél meg egy fogadást!

  Először is válassz az élő vagy meccs előtti fogadások között. A jégkorongot vagy a kiemelt sportok között, vagy egy A-Z listán találod meg a legkönnyebben. Itt egy legördülő menüben kiválasztod a téged érdeklő ligát, majd abban egy mérkőzést. Ekkor fogadható piacok és azok oddsainak százai jelennek meg! Kattints a neked szimpatikus oddsra, majd a téted megadásával tudod érvényesíteni a szelvényed!

 5. Vedd fel a nyereményed!

  Egy online bukmékernél a pénzkivételt általában hitelesített felhasználói fiókhoz kötik. Az un. KYC eljárás során a regisztrált személyes adataid valódiságát a megfelelő okmányok és dokumentumok jól kivehető fotóinak a bemutatásával igazolod az ügyfélszolgálat előtt.

Top 2 mobilapp Jégkorong fogadáshoz

A jégkorong fogadás összes lépése történhet a mobilodon is, mindössze stabil 4G-s internetkapcsolatra lesz szükséged! A legjobb online bukmékerek nemcsak az oldalaik mobilböngészős változatait készítették el, magyarul is, hanem letölthető alkalmazást is elérhetővé tesznek, amiken keresztül még gyorsabb a fogadás.

Jégkorong fogadás app: 22Bet

Mivel a sportfogadást egyben kapod az online kaszinóval, a 22Bet alkalmazása elég sok helyet foglal. Mégis ez az egyik legprofibb alkalmazása piacon, ami az egykoppintásos jégkorong fogadást is támogatja! A 22Bet appja a megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült.

22bet betting app:

Jégkorong fogadás app: Unibet

Az Unibet alkalmazásában a böngészős oldal dizájnja, színvilága, az összes olyan funkciója ismerősen köszönnek majd vissza. A telepítve körülbelül 100 megás alkalmazásnak a böngészős változathoz képest elsősorban a sebessége és betöltések/oldalváltások gördülékenysége jelent pluszt. Az Unibet app iOS és Android készülékekre is letölthető.

unibet betting app

Hasznos tippek és stratégiák Jégkorong fogadáshoz

jegkorong fogadas tippek es strategiak

A sikeres jégkorong fogadás is egy tanulási folyamat eredménye. Mindenekelőtt a sport szabályait kell pontosan ismerned, másodsorban annak a bajnokságnak vagy ligának a szereplőit, a csapatokat és a játékosokat, akiknek a meccsein sikeresen szeretnél fogadni. Az alábbi tippek nem jelentenek egy teljes jégkorong fogadás stratégiát, ellenben jó kiindulópontok lehetnek.

 1. Kevéssel fogadjál magas oddsokra!

  A jégkorong fogadás nem olyan kiszámítható, mint mondjuk a futball.Ezért nem érdemes alacsony, 1,50 alatti oddsú piacokat megtenni (vagyis olyat, ami a téted mellett annak csak felét adja vissza pluszba), és apránként gyűlő haszonra számítani.

 2. Használd ki az az élő fogadást!

  Az NHL vagy a KHL meccsei még a többihez képest is kaotikusabbak. A jéghokiban a pre-match papírforma a valóságban gyakran felborul, ezért inkább fogadj merészebben, és főleg élőben.

 3. A nagy ligák meccseire fogadj!

  A legnagyobb érdeklődést kiváltó ligák meccsek prezentálásánál vannak a bukmékerek a leginkább versenyhelyzetben. Vagyis ezeknél találod a legmagasabb oddsokat és legkedvezőbb marginokat. Nem PC vélemény, de az orosz ligák, főleg a KHL mai napig bundabotrányoktól is hangosak. Más nemzeti bajnokságok sokkal tisztább körülmények között zajlanak.

 4. Ne lépd túl az egyéni kereted!

  A sportfogadás ökölszabálya, hogy mindig maradj egy előre meghatározott kereten belül, amihez aztán tartod is magad!

 5. Ne szaladj a veszteségeid után!

  Különben az történhet, hogy egyre nagyobb tétekkel próbálod a szerencsétlen sorozataidat kompenzálni, amiből aztán a legnagyobb valószínűséggel még több veszteség. Csak annyiból játssz, amennyinek az elvesztése nem érint fájdalmasan!

A Jégkorong fogadás legjobb piacai: jégkorong gól fogadás hosszabbítás

A még új vagy a jégkorong fogadásban, még nem ismered annyira jól a játékot és/vagy a mezőnyt, az alábbi egyszeri piacokat megtéve lehet legkönnyebben sikeres. Ha a fogadásod érvényes a hosszabbítással együtt számított eredményre is, az vagy külön piac, vagy azt jelzik (“including overtime”).

Liga fogadások

A League bets a labdarúgás “outright” piacok megfelelői. Annál viszont kockázatosabbak, mert játékerőben a profi ligák csapatai közelebb vannak egymáshoz, és egy szezon rengeteg a meccs, kétszer annyi is, mint fociban. Cserébe viszont jobban is fizet a bajnok helyes megtippelése

Fogadás győztesre

A “Money line” a legegyszerűbb piac, ahol az 1-es vagy 2-es csapat győzelmét kell sikerrel megtippelned. A jégkorongban van 1X2 fogadás is.A “draw no bet” típusú fogadásnál, rendes játékidős döntetlen esetén visszakapod a téted.

“Puck Line” fogadások

Angol “jéghokiul” így nevezik a gól hendikep fogadásokat. Ha például a favorit kap egy -2.5 gólos hendikepet a fogadáshoz, legalább 3 góllal kell hoznia a meccset a nyertesz szelvényhez.

Összpontszám

A jégkorong gól fogadás piacai vonatkozhatnak harmadokra, mindhárom harmadra, hosszabbításra. A jégkorong over fogadás egy bizonyos gólszám meghaladására vonatkozik, ilyenkor az összpontszám tizedesjegyként (pl. 7.5) jelenik meg a pontos egyezés elkerülése végett.

Jégkorong élő fogadás

jegkorong elo fogadas

A jégkorong élő fogadás 3x20 perce alatt rengeteg minden történhet. Ez egy gyorsabb, dinamikusabb és sűrűbb sportág a labdarúgásnál. Az élő piacok legalább annyira számosak, mint a mérkőzés előttiek. Ugyanúgy megvannak az összpontszám, a hogy dől el a győztes kiléte, a 2 perces büntetések száma, a különféle hendikep és multi (pl. dupla kimenetel) piacok is.  Sőt, a lehetőségek kiegészülnek a következő gól, a gól bizonyos perc előtt, az elsőként éri el X gólszámot piacokkal is.

Az általunk ajánlott TOP-2 oldal online jégkorong fogadáshoz

Jéghokira fogadni persze nem csak a nagyoknál lehet érdemes. Ugyan itt nincs annyi meccs, és magasak a marginok, viszont gyakran többféle fizetési módot támogatnak, és több és nagyobb bónuszpénzeket lehet náluk igénybe venni, mint a sportfogadási piac ismertebb brandjeinél.

1 # oldal jégkorong fogadásokhoz: CampoBet

Az európai  licenc alapján 2018 óta működő CampoBet erőssége a felhasználóbarát felülete. A jégkorong fogadási kínálatát versenyképes oddsok. Az NHL mellett főleg a legfontosabb az orosz, cseh, svéd és finn bajnokságok vannak náluk feldolgozva, méghozzá elég versenyképes oddsokkal.

A pénzkivétel feltétele itt a letétünk legalább egyszeri átjátszása, ami viszont iparági normának számít. A kifizetésekre ez a bukméler legfeljebb 5 munkanapos elbírálási időt vállal. A CampoBet fő hiányossága a fogadási app hiánya.

Campobet-kezdolap

2 # oldal jégkorong fogadásokhoz: Betinia

A magyarul is elérhető Betinia 2020-ban nyitotta meg kapuit. A Betinia egy megbízható EU-s máltai licenc alapján szolgáltat sportfogadást és kaszinójátékokat. A 100€-s üdvözlő bónusz megforgatási feltételei nincsenek túlzottan megnehezítve.

A Betinián ugyan nincs magyar NB I, viszont a fenti nagy kupák mellett azért elfért itt a belorusz, szlovák, a cseh, vagy az osztrák első osztály is. Az NHL oddsok kissé gyengébbek itt, mint a nagy bukmékereknél, és az átlagos marginok is magasabbak.

betinia-kezdolap

Népszerű jégkorong ligák fogadásokhoz

A sportfogadás jégkorongra az alábbi igen népszerű ligákban azért javallott, mert ezek a bajnokságon minden online bukmékernél megvannak, és itt a legnagyobb a piaci verseny, itt a legkedvezőbbek az oddsok és a marginok. A tartósan sikeres fogadáshoz érdemes egyikre-másikra specializálódni!

National Hockey League (NHL)

Az 1917-ben alapított észak-amerikai NHL-t 25 USA-béli és 7 kanadai csapat alkotja. A  világ harmadik legnagyobb nézettségű profi sportligája. Két főcsoportja van. A Stanley-kupa a rájátszás döntőjébe jutó csoportgyőztesek között dől el. A szezon október elejétől június végéig tart. Az NHL meccsein találod a bukmékereknél legtöbb és legrészletesebb piacokat, számszerűleg akár 1000-et is!

Kontinental Hockey League (KHL)

A “kontinentális” KHL keleti, főleg orosz klubok nemzetközi ligája, de a 22 csapatos mezőnyben akad benne kazah, kínai, belorusz, finn, sőt balti klub is. Úgy tartják, a KHL meccsei tisztábbak, kevesebb a büntető és a szabálytalankodó játékosok 2 perces kényszerszünete. A szezon szeptembertől február végéig tart.

Swedish Hockey League (SHL)

Az 1975-ben alapított svéd első osztály 14 csapatból áll. Az egyik legnépszerűbb és legnézettebb nemzeti hokiliga Európa-szerte, és a bukmékeres feldolgozottsága is ennek megfelelően igen részletes. A szezon az NHL-hez hasonlóan itt is alapszakaszból és rájátszásból áll. A meccsek és a fogadások szeptembertől márciusig folynak.

Liiga

Ez a finn férfi első osztály, Finnish Elite League néven is ismert. A 15 csapatos mezőny legalább olyan színvonalas mérkőzéseket játszik egymással, mint az SHL vagy a KHL. Minden minden csapat négyszer is találkozik mindegyik másikkal a tabellán, ezért rengeteg, 60 meccs is van a szeptembertől induló alapszakaszban. Az áprilisig tartó rájátszásba 6 csapat jut be.

A Top 2 legnagyobb és megbízható jégkorong fogadási oldal

Jégkoronggal minden, magára adó bukméker foglalkozik. Egy komoly sportfogadási oldalon egyszerre 300 meccset is találsz fogadásra, ami körülbelül megfelel a kosárlabda népszerűségének. A külföldi oldalakon elérhető legjobb oddsokat és a legerősebb kínálatot az alábbi platform két jelenti.

#1 legnagyobb jégkorong fogadási oldal: 22Bet

A 22Bet az európai és a nemzetközi profi jégkorong minden fontos ligáját és eseményét (világbajnokság, Bajnokok Ligája) részletesen dolgozza fel. Természetesen az oddsok száma egy NHL meccs esetén sokkal nagyobb (akár 1000+), mint amit lengyel vagy cseh liga esetén találunk (néhány tucat). A 22Bet 5% körüli hoki oddsai és marginjai a legkedvezőbbek közé tartoznak.

22bet promocios oldal

#2 legnagyobb jégkorong fogadási oldal: bet365

A több mint 20 éves múltra tekint visszatekintő, vezető angol sportfogadási cégnek több mint 5500 alkalmazottja van! A bet365 a fenti elit ligák mellett szép számú piacon fogadhatsz a cseh, a dán, a német, vagy az osztrák első és másodosztályok, vagy a Magyar Erste Liga meccseire is! A bet365 fogadás feltétele az azonosító telefonos alkalmazás telepítése és használata.

bet365 promocios oldal

Mindig keresd a bukmékerek legjobb jégkorong oddsait!

A sikeres és kifizetődő sportfogadás kézilabda esetében is a legkedvezőbb oddsok fellelésén múlik. Aki nagy tétekben és gyakran fogad, annak néhány tizedesjegynyi különbség már jelentős lehet! Ezért is érdemes több helyre is beregisztrálni, hogy mindig a legjobb ajánlat szerint fogadhass! Az egyes bukmékerek marginjairól, vagyis házelőnyéről az alábbi táblázatból is tájékozódhatsz!

Bukméker marginok a legnagyobb jégkorong ligákhoz

Bukméker marginok a legnagyobb jégkorong ligákhoz
  NHL KHL SHL
5,7% 4,9% 5,3%
6.1% 5,2% 4,6%
5,3% 4,7% 5,5%
Értékeld ez a felülvizsgálatot
2 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

Van jégkorong döntetlen fogadás az online bukmékereknél?
Természetesen van. Ilyenkor a harmadok jelentette rendes játékidőt nézik, a büntetők nem számítanak a fogadás eredményébe.
A sportfogadás jégkorongra legális külföldi oldalakon?
Magyarországról a sportfogadás külföldi oldalakon legális, ellenben a nyertes fogadásod haszna adóköteles lesz.
A jégkorong gól fogadás hosszabbítással együtt értendő?
Általában nem, hanem az utolsó harmad lefújásáig lőtt gólokat számítják, hacsak külön nincs említve az ellenkezője.
A sportfogadási bónuszok jégkorongra is érvényesek?
Ha nem említik külön a bónuszleírásban vagy az ÁSZF-ben, hogy nem, akkor minden esetben igen. De ez utóbbi nem jellemző.
A sportfogadási oldalakon van a jégkoronghoz live stream?
Sajnos nincs, a meccs állását és a legfontosabb statisztikákat (birtoklás, emberelőnyös gólok száma, 2 percesek) egy felülnézeti, grafikus megoldással tudod követni.