Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Forma 1 fogadás

A Formula 1 évtizedek óta a legrangosabb gyorsasági autóverseny sorozat, amelynek futamai hatalmas tömegeket vonzanak világszerte, és minden egyes nagydíj alkalmával szó szerint F1 fogadas láz tör ki még hazánkban is. Ha kedvet érzel hozzá, hogy próbára tedd a szerencséd az online Formula 1-es fogadás világában, olvass tovább, és tudj meg minden róla! Csapatunk motorsport szakértői mindent lényeges infót összegyűjtöttek, aminek köszönhetően nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet jól jövedelmező Formula-1 fogadások kötéséhez.

Sportfogadás F1 oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#3
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#4
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#5
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#6
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#8
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#9
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#10
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#11
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

Formula-1 fogadás oldalak – teljes útmutató

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Forma 1-es fogadás története

Forma 1 fogadasok tortenete

Amikor az 1950-es években a Forma 1 megjelent a motorsportok világában, még senki nem sejtette, hogy rövid időn belül világszerte a legnépszerűbb lesz. A Formula 1 esetében már a debütálását követő első években is lehetett fogadni a futamokra klasszikus módon, hagyományos bukmékereknél – rendszerint csak az aktuális futam győztesére. Hazánkban az F1 fogadás akkor indult be, amikor a Tippmix játéknak a kínálatában felkerültek a sportág futamai. Viszont tény, hogy amikor az internetes sportfogadás oldalak is megjelentek Magyarországon, óriási lökést adott a sportfogadás F1 online változata elterjedésének.

Érdekes tények:

 1. A legelső Forma 1 futamot 1950-ben tartották meg.
 2. Magyarországon 1986 óta kerül megrendezésre a Magyar Nagydíj.
 3. A sportautók 4 másodpercen belül elérik a 100 km/h-t.
 4. A terhelés miatt egy versenymotor maximum 5 futamot bír.

A Formula-1 autósport az 50-es és 60-as években rendkívül veszélyes volt, mivel csak minimális passzív védelmet biztosítottak a korai autómodellek, ezért igen gyakoriak voltak a súlyos sérülések. Napjainkban a Forma 1-es csapatok rendkívül nagy figyelmet fordítanak az aktív és passzív biztonsági megoldások fejlesztésére a versenyzők testi épségének megóvása érdekében.

„A Forma-1 fogadás manapság pofonegyszerű, mivel minden, a listánkon szereplő megbízható bukmékernél van rá lehetőséged, többféle piacon, és magas szorzókon”.

Természetesen csakis rajtad múlik, hogy hol, melyik bukmékernél nyitsz számlát, viszont vannak bizonyos szempontok, amiket nem hagyhatsz figyelmen kívül F1 fogadás esetén: mennyire jók a szorzók, piacok és megtehető opciók száma, bónuszok és promóciók, fizetési módok mennyiség, sportfogadás appok elérhetősége, élő fogadás lehetősége – hogy csak párat említsünk.

🏛️ Első profi bajnokság 1950
🏢 Felügyelőszervezet Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA)
📶 Bukméker kínálat Magas
Népszerű Anglia, Németország, Franciaország, Ausztria, Magyarország
🌎 Világbajnokság Igen
🏅 Olimpiai sportág Nem

Hogyan fogadj Forma 1-re online

Mivel a kezdő sportfogadókra is gondolnunk kell az alábbiakban az online F1 fogadas általános lépéseit is közzétesszük. Ez a rész kifejezetten hasznos lehet neked, hogyha még új vagy az internetes fogadás világában, és ezelőtt még nem nyitottál számlát online bukmékernél.

 1. Válassz megfelelő bukmékert a listánkról

  A bukméker ajánló listánkon olyan, kiváló reputációval rendelkező online sportfogadás oldalak vannak, amelyek mindegyike megfelel ugyan Formula 1-es fogadások megkötéséhez, viszont azért a bukmékerek ajánlatai, bónuszai között vannak különbségek. Ezért olyan operátort válassz, ami minden téren ideális neked.

 2. Nyiss fiókot a kiválasztott bukmékernél

  Addig nem tudsz valódi pénzes online fogadásokat megtenni a kiválasztott bukmékernél, amíg nem végzed el a regisztrációt a webhelyén. Ehhez csak általában egy nagyon egyszerű űrlapot kell kitöltened. Ügyelj, hogy a kötelező mezők adatait jól add meg, és a felhasználási feltételek, adatvédelmi irányelvek elfogadás előtt olvasd át ezeket a dokumentumokat!

 3. Töltsd fel pénzzel az egyenleged

  A felhasználói nevedet és jelszavad használva jelentkezz be a fiókodba. Ott válaszd az egyenleg feltöltése menüt, és azon belül kattints rá arra a fizetési módra, amit használni kívánsz – például bankkártyás, Skrill, NETELLER. Az kiválasztott fizetési módnak töltsd ki az űrlapját, megadva a befizetni kívánt összeget, majd hagyd jóvá a befizetést, és kövesd a további utasításokat.

 4. Igényeld a bónuszod (opcionális)

  Új ügyfélként szinte mindegyik bukmékernél igényelhetsz első befizetési / üdvözlő bónuszt. Ha élni akarsz ezzel az opcióval, akkor addig ne fogadj, amíg a bónuszt jóvá nem irattad a fiókodban. Előfordulhat, hogy a bónusz igénylési kérelmed az ügyfélszolgálat felé is jelezned kell.

 5. Tedd meg a fogadásod

  Az online sportfogadás F1 ajánlatból válaszd ki azt a Formula 1-es sporteseményt, amire fogadni akarsz, majd a piacot és a fogadás opciót, aminél az odds is látható. Ha gyűjtő fogadással fogadsz válaszd ki az egyéb kimeneteleket is. Ellenőrizz le mindent a fogadási szelvényen, kattints a tét megadás mezőre, írd be a tétösszeget, és küld játékba be a fogadásod.

Top 4 mobil app Formula 1 fogadásokhoz

A mobil sportfogadás Magyarországon is egyre népszerűbb – főként a fiatalabb generációhoz tartozó hazai sportfogadók körében. A magyar piacon elérhető bukmékerek kábé fele már rendelkezik sportfogadás natív mobil applikációval. Viszont az is igaz, hogy bizonyos appok nem épp a legjobb alkotások, míg mások nem is igazi applikációk csak shortcut-ok az operátor mobilbarát oldalához. Oldalunk sportfogadás szakértői 5 olyan appot választottak ki, amik pillanatnyilag a lehető legjobbak forma 1 sportfogadás céljára.

Formula-1 fogadási app – bet365

A bet365 kétféle sportfogadás appal van jelen a piacon – iOS és Android. Mindkettő magyar nyelvű, támogatják a rendszer fogadásokat, élőben lehet velük nézni a Forma 1-es futamokat, és az élő – in-play – fogadások megtétele villámgyorsan megy a segítségükkel.

bet365 alkalmazás főoldala

Formula-1 fogadási app – bwin

A bwin natív mobil sportfogadás alkalmazásai is Android és iOS változatban érhetők el magyar nyelven. A sokféle fogadási módot támogató bwin app gyors és biztonságos pre-match, illetve in-play fogadásokat tesz lehetővé, és csak minimális a tárhely-igénye.

bwin alkalmazás főoldala

Formula-1 fogadási app – Unibet

Az Unibetnek az összes saját termékéhez – így a sportfogadáshoz is – külön appja van, ami két fajta változatban érhető el: „almás” és „robotos”. A könnyen kezelhető, magyar nyelvi támogatással bíró, felhasználóbarát appokkal az Unibet TV-s sportesemény közvetítés funkció is használható, ami kifejezetten jól jön élő F1 fogadás esetére.

unibet alkalmazás főoldala

Formula-1 fogadási app – 18bet

A 18bet natív alkalmazása számos pozitív jellemzővel bír: minimális a tárhely és erőforrás igény, simán elfut más app mellett a háttérben, beállítható rajta a push üzenetek opció, a bukméker teljes fogadási ajánlata elérhető vele, és magyar nyelvi támogatással is rendelkezik, így idegen nyelvismeret hiányában is használható.

18bet alkalmazás főoldala

Formula 1 fogadáshoz stratégiai tippek és megfontolandó tanácsok

A forma 1 fogadás elsőre meglehetősen egyszerűnek, magától értetődőnek tűnhet. Viszont az igazság az, hogy vannak azért buktatói szép számban, és már sokaknak beletört a bicskája leginkább amiatt, mert felkészületlenül, fogadási stratégia nélkül vágtak bele. Az alábbiakban pár olyan tanácsot olvashatsz, ami hasznodra lehet, hogyha úgy határozol, erre a motorsportra fogsz fogadni online.

F1 strategia e tippek

Ebben a részben olyan dolgokat vesézünk ki, amik azért fontosak, hogy a lehető legjobb feltételekkel vehess részt Forma 1 fogadásokban. Kérjük, vedd fontolóra mindegyik tanácsunkat, hogy minél sikeresebb fogadásokat köthess.

 1. Válaszd a biztonságot

  Az internet más területéhez hasonlóan az online sportfogadásnak a világ sem mentes a csalóktól. Emiatt oda kell figyelned, hogy olyan bukmékernél nyiss fiókot, aminek makulátlan a hírneve, rendelkezik licenccel, és jó a felhasználók körében a megítélése.

 2. Vésd észbe a Formula-1 szabályait

  Óriási hiba lenne a részedről, ha úgy kezdenél valódi pénzes fogadásba, hogy előtte nem tanulmányoznád és jegyeznéd meg a sportfogadás forma 1 szabályait. A versenyszabályok időről időre módosulhatnak, ezért neked is folyamatosan követned kell az esetleges változásokat.

 3. Ne maradj le a hírekről

  A Formula-1 világában szinte nap mint nap történik valami. Például szabályokat módosítanak, megesik, hogy adott csapatok szponzort váltanak, de manapság az is gyakran előfordul, hogy egy adott F1-es istálló pilótái olyannyira rivalizálnak egymással, hogy az rányomja a bélyegét a forma 1 fogadások kötésére.

 4. Vedd figyelembe az időjárási tényezőket

  A Formula-1 futamoknál az időjárásnak kulcsfontosságú szerepe van, hiszen egyáltalán nem mindegy esik-e az eső, vagy 35°C-os meleg van, és csontszáraz a pálya. Vannak pilóták, akik igazi „esőmenők”, és annak ellenére, hogy nem feltétlenül tartoznak az élbolyba, esős időben komoly meglepetéseket okozhatnak, valamint jókora nyereményeket azoknak, akik rájuk fogadnak.

 5. Legyen több sportfogadó oldalon számlád

  Azért érdemes akár 4-5 bukmékernél is regisztrálni, mert még abban az esetben is jelentős eltérések lehetnek az oddsok terén, ha ugyanarról a piacról van szó – például, hogy ki nyeri az adott futamot. Emellett pedig azért is előnyös a több számla, mert több bónuszt és sportfogadás promóciót vehetsz igénybe, amik forma 1 fogadás esetén is jól jöhetnek.

Legnépszerűbb piacok Forma 1 fogadáshoz

A Forma-1 speciális motorsport, amiből kifolyólag a klasszikus online sportfogadás piac mellett jó néhány olyan is van, ami kifejezetten a Formula 1-es futamokhoz, nagydíjakhoz kötődik. Az alábbiakban azok az F1 piacok kerülnek bemutatásra, amik szakértőink szerint a legnépszerűbbek Magyarországon a fogadók körében.

Végső győztesre fogadás

Kicsit meglepőnek tűnhet, de jóval az aktuális idény kezdete előtt nagyon sokan fogadnak online arra, hogy legvégül melyik versenyző nyeri meg az adott évi Formula 1-es bajnokságot. Ez a hosszú távú piac persze csak az igazán türelmes sportfogadóknak ajánlható, hiszen egy F1 szezon hónapokig tart.

Futam győztesére fogadás

Az adott nagydíj / futam győztesére fogadás szintén a leginkább kedvelt sportfogadás online piacok közé tartozik, amire mind pre-match, mind in-play módon – azaz az éppen zajló futam közben is lehet fogadni.

Kié lesz a leggyorsabb kör

A Formula 1-et nem véletlenül nevezik „Száguldó Cirkusznak”, hiszen a versenyautók elképesztő sebességgel repesztenek a pályák egyenes szakaszain. Az általunk ajánlott összes bukmékernél elérhető versenyek előtti fogadásként a leggyorsabb kör piac, aminél igen jó szorzókat lehet kifogni.

Adott versenyző hol végez

Ezen a piacon – aminek az elnevezése más is lehet – azt tudod megtippelni, hogy xy versenyző például a 4-7, vagy a 8-11 helyek egyikén, vagy esetleg egyéb helyen fejezi be az adott versenyt

Lesz-e safety car-os időszak?

Időnként előfordul, hogy a biztonsági autónak be kell jönnie a pályára – például baleset esetében, amikor veszélyes alkatrész darabok maradnak a pályán. Ezen a két opciós piacon azt tudod megtippelni, hogy egy adott nagydíjon be fog-e jönni valamelyik okból kifolyólag a safety car, vagy sem.

Élő Forma-1 online fogadás

F1 elo fogadas

Az F1 sportfogadás élőben kimondottan izgalmas, mivel valós időben tudod követni a versenypályán zajló eseményeket, és, ha épp úgy alakul a helyzet akkor gyorsan le tudod reagálni a történéseket, és magas szorzón tudsz in-play fogadást tenni. Természetesen az élő Forma 1-es fogadáshoz elengedhetetlen a live streaming, de szerencsére ez szinte minden nagy bukmékernél elérhető, és ha TV-közelben vagy, akkor televízióban is tudod élőben nézni a futamokat, ugyanis Magyarországon a F1-es nagydíjakat – és az időmérő edzéseket – is élőben adja le a tévé.

Top 9 weboldal Formula 1 fogadásokhoz

Jókora profittal kecsegtető Forma 1 fogadás / fogadások kötésére az összes általunk értékelt és ajánlott bukmékernél bármikor biztosított számodra a lehetőség. De ennek ellenére úgy véljük, hogy akkor járunk el teljesen korrekten, ha azt a top 10 bukmékert külön kiemeljük, amelynél a lehető legideálisabb feltételek adottak a magyar ügyfelek számára a forma 1 sportfogadás esetében.

1# WEBOLDAL FORMULA-1 FOGADÁSOKHOZ – BET365

A bet365 bukméker szinte minden sportra való fogadás esetén biztos befutó, amely a listás helyek elején végez. A brit buki piacválasztéka hatalmas, és példaértékű szolgáltatásokat nyújt a felhasználóinak: live streaming, prémium minőségű ügyfélszolgálat, egyedülálló mobil sportfogadás appok elképesztő mennyiségű fogadási opcióval.

bet365 főoldala

2# WEBOLDAL FORMULA-1 FOGADÁSOKHOZ – UNIBET

Az Unibet magyar nyelvű webhelye a felhasználóbarát dizájn mintaképe. A máltai bukméker rendszerét gyors működés jellemzi, ami nagyon jól jön live fogadások megkötése esetén. Emellett az Unibet részletes statisztikákat nyújt, lehetővé tesz a live streaming használatát az Unibet TV révén, és kitűnő mobil sportfogadás appjai is vannak.

unibet főoldala

3# WEBOLDAL FORMULA-1 FOGADÁSOKHOZ – CAMPOBET

A bőkezű sportfogadás promóciókat nyújtó CampoBet új ügyfeleknek szánt kezdő bónusz ajánlata forma 1 fogadások révén is könnyedén megforgatható. A tökéletesen megbízható online bukméker remek ügyféltámogatási rendszerrel is bír, és a régebben regisztrált felhasználóinak is mindig akad pár érdekes, akciós ajánlata.

campobet főoldala

4# WEBOLDAL FORMULA-1 FOGADÁSOKHOZ – LIBRABET

A LibraBet-et választva nagyon magas összegű kezdő sportfogadás bónuszhoz juthatsz új magyar ügyfélként. De emellett különféle akciókban online fogadási promóciókban is részt vehetsz. A széleskörű fogadási ajánlattal rendelkező bukinál az összes Formula 1-es futamra élőben is fogadhatsz, amihez a desktopos platform mellett remek mobilos weboldal is a rendelkezésedre áll.

librabet főoldala

5# WEBOLDAL FORMULA-1 FOGADÁSOKHOZ – BWIN

Az osztrák bukmékernél maximálisan biztonságos körülmények között tudsz fogadni Forma 1-es futamokra és természetesen más sportok eseményeire is. A jó oddsok mellett a bwin igen jó piac választékot nyújt, és olyan natív mobil alkalmazásokat, amiknek a használata még régebbi okoskészülékekkel sem jelent gondot.

bwin főoldala

6# WEBOLDAL FORMULA-1 FOGADÁSOKHOZ – RABONA

A Rabona az üdvözlő bónuszához manapság még külön Free Bet is elérhető, amit bármikor fel tudsz használni az online bukméker sportfogadás termékén. A sokféle fogadási lehetőséget kínáló operátor webhelyén és mobil weboldalán a hagyományos fizetési módok, valamint az e-pénztárcák mellett kripto pénzekkel is intézheted a bankolást.

rabona főoldala

7# WEBOLDAL FORMULA-1 FOGADÁSOKHOZ – 18BET

A 18bet jól strukturált weboldalán pillanatok alatt ki lehet igazodni, és elég 2-3 kattintás ahhoz, hogy Forma 1-es futamokra, vagy más sporteseményekre fogadhass. Az Ázsiában is népszerű bukméker kétféle mobil natív appot is nyújt, amelyek gyorsan és akadásmentes működnek megfelelő sávszélesség esetén, így téve lehetővé a villám-sebes in-play fogadásokat.

18bet főoldala

8# WEBOLDAL FORMULA-1 FOGADÁSOKHOZ – CASINIA

A Casinia oldalán közel egy tucatnyi sportfogadás promóció várja a magyar felhasználókat. Emellett a bukméker szorzói is relatíve jók, és olyan piacokon is lehet például nála Forma 1-re fogadni, amelyek máshol nem találhatók meg – például alatta / felette piac a kieső versenyzők számára.

casinia főoldala

9# WEBOLDAL FORMULA-1 FOGADÁSOKHOZ – BETINIA

A közelmúltba ismertté vált Betinia is azon bukmékerek közé tartozik, amiket nyugodt lélekkel tudunk Forma 1-es fogadások esetére ajánlani. A Betinia online fogadás promóciói igazán változatosak, a piacválaszték megfelel a mai igényeknek, és a bukinak a mobil platformja is jól teszi a dolgát.

betinia főoldala

Népszerű Formula 1-es sportesemények – amiket kár lenne kihagyni

A márciustól november végéig tartó verseny-sorozat, népszerű Magyarországon a sportfogadás forma 1 online fogadóinak körében.

 • Magyar Nagydíj

  Értelemszerűen hazánkban az 1986 óta megrendezett Magyar Nagydíj a legnépszerűbb, amin rendszerint rekkenő hőségben, embert próbáló körülmények között vesznek részt a versenyzők. A Magyar Nagydíj idején elképesztő mértékben megugrik hazánkban a normál és az online Formula 1-es fogadások száma.
 • Moncaói Nagydíj

  Ez a nagydíj a sportág egyik leghíresebb futama, amin a versenyzőknek a 72 kör során több, mint 260 km-es távot kell megtenniük. A monacói pálya rendkívül technikás, ezért nagy átlagsebességű versenyekhez csak száraz időben nyújt ideális körülményeket.
 • Brazil Nagydíj

  Dél-Amerika legnagyobb országban igazi népünnepélynek számít a Brazil Nagydíj, amit Interlagosi versenynek is neveznek. A verseny a jelenlegi pályán 71 körös, és eddig a legtöbb győzelmet a világhírű pilóta Alain Prost (6) tudta itt megszerezni.
 • Német Nagydíj

  Az Európa-szerte komoly fogadási lázat kiváltó Német Nagydíj egyik érdekessége, hogy páratlan években a Nürburgring pálya, míg páros években a Hockenheimring szolgál otthonául. A 62 körös versenyeken eddig a legtöbb egyéni győzelmet a Lewis Hamilton brit pilóta szerezte meg.

Az 5 legjobb új Forma-1 sport fogadási oldal

Az F1 sportfogadás világában is rendre megjelennek új operátorok, amelyek megpróbálják kihasítani a maguk részét a tortából. Ezen operátorok között akadnak gyengén teljesítők, középszerűek, és kifejezetten jók is.

1# ÚJ FORMA-1 SPORT FOGADÁS OLDAL – CASINIA

A Casinia rendhagyó, izgalmas dizájnnal rendelkező webhelyén a magyar sportfogadókat remek bónusz, promóciók, kiváló mobilbarát weboldalt, valamint magyar nyelvi támogatás várja és magas szorzók mind a pre-match, mind a live fogadások esetében.

új fogadóiroda bet365 - főoldal

2# ÚJ FORMA-1 SPORT FOGADÁS OLDAL – MALINA CASINO

A főként online kaszinóként funkcionáló Malina, remek sportfogadás részleggel is rendelkezik, ahol nem csak a sportesemények előtt, hanem azok ideje alatt is tudsz online fogadásokat kötni sokfelé piacon, ezért az operátor netes fogadás F1 rajongóinak is nyugodtan ajánlható.

új fogadóiroda malino casino - főoldal

3# ÚJ FORMA-1 SPORT FOGADÁS OLDAL – LIBRABET

A LibraBet nagyon sok élő piaccal, többféle fogadási móddal, valamint igen bőséges kezdő bónusszal várja a magyarországi új ügyfeleit. A cég régebbi felhasználói pedig kedvező sportfogadás promóciókban vehetnek részt, amelyek között időnként még Formula 1-hez köthetők is akadnak.

új fogadóiroda librabet - főoldal

4# ÚJ FORMA-1 SPORT FOGADÁS OLDAL – RABONA

A Rabona magyar nyelvű desktopos és mobilbarát weboldalán remek feltételek adottak mindazoknak, akik elsősorban a Forma 1-es fogadások kötésére akarnak koncentrálni. A bőkezű bónuszokat és érdekes promóciókat nyújtó bukméker szorzói számos Forma 1-es piac esetében átlag felettiek, ezért „odds vadászok” számára ez a buki kifejezetten ajánlható.

új fogadóiroda rabona - főoldal

5# ÚJ FORMA-1 SPORT FOGADÁS OLDAL – BETINIA

A közelmúltban lépett be a magyarországi online fogadási piacra a Betinia bukméker, amely elsősorban az átlagfeletti sportfogadás promóciós kínálatával igyekszik felhívni magára a figyelmet a magyar játékosok körében. Ugyanakkor az is igaz, hogy a Bettina oddsai is jók, és az in-play Forma 1-es piacok mennyisége meglepően sok.

új fogadóiroda betinia - főoldal

Mindig ellenőrizd, hogy a bukmékerek közül kik nyújtják Forma 1-hez a legjobb oddsokat

Mielőtt még úgy döntenél, hogy online fogadásokat teszel a Formula 1 bármelyik futamára, kérjük vedd figyelembe azt is, hogy hol érhetők épp el a lehető legjobb odds-ok.

Átlagos oddsok a Formula-1 nagydíjakhoz

Max Verstappen Charles Leclerc Sergio Perez Carlos Sainz Jr. Lewis Hamilton
Unibet 2.1 2.25 9.5 15 41
Rabona 1.99 2.01 60 45 35
Bwin 2.1 2.5 9 13 26
Casinia 2 2 59 44 36
MalinaCasino 1.98 2.02 61 46 34
Értékeld ez a felülvizsgálatot
3 értékelés, átlag 5 / 5

F1 FOGADÁS – GYIK

System fogadás ajánlható Forma 1-hez?
Forma 1 fogadás esetében bármilyen típus ajánlható, így a system betek is.
A Magyar Nagydíjra is fogadhatok online?
A Formula 1 fogadás bukméker oldalak bármelyikén tudsz fogadni a Magyar Nagydíjra.
Szoktak lenni Formula-1 promóciók is?
Igen, de ez bukméker-függő.
Tudok fizetni crypto valutákban is?
Csak azoknál a bukmékernél, ahol a kriptopénzek fel vannak tüntetve az oldalon – például a lábléc részen.
Miért jobb online bukmékernél fogadni F1-re, mint Tippmixen?
Többek között azért, mert több a piac, jobbak a szorzók, bónuszokat és promóciókat kaphatsz, és speciális rendszer fogadásokat is használhatsz.

Legjobb bónuszok