Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Foci fogadás online

Semmi kétség, hogy a labdarúgás és ebből adódóan a meccsekre történő online foci fogadás is rendkívül népszerű szerte a világon. 

Magyarország sem kivétel ez alól: a legtöbb online fogadás labdarúgó meccsek különféle kimeneteleire érkezik be az internetes bukmékerekhez. Ebben a cikkben mindent infót egy helyen megtalálsz, aminek birtokában még teljesen kezdő fogadóként is könnyen elboldogulsz majd az internetes futball fogadás világába.

Labdarúgás fogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#3
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#4
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#5
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#6
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#8
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#9
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#10
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#11
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#12
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

Labdarúgás online fogadás oldalak

Ezt a véleményt frissítették:

Kardos Rendor

A Labdarúgás fogadásnak a rövid története

A Labdarúgás fogadásnak a rövid története

Hazánktól nyugatra – például Angliában – már az 1900-as évek elején lehetett fogadni labdarúgás mérkőzésekre lokális bukmékerirodákban.

Magyarországon a 13+1-es TOTÓ játék bevezetésével vált elérhetővé a sportfogadás foci meccsekre, de ebben a papíralapú játékban hetente csak egyszer, és szinte kizárólag német és olasz top ligás meccsekre lehet fogadni. A Tippmix bevezetés komoly lendületet adott a foci fogadásoknak, mivel általa már a hét minden napján pre-match fogadásokat lehetett tenni akár a Norvég bajnokság összecsapásaira is.

Ugyanakkor tény, hogy a valódi áttörést az online foci bukméker oldalak megjelenést hozta el, amelyeknél a világ szinten minden ligájára, nemzetközi eseményekre lehet pre-match és élő fogadások formájában is fogadni.

Érdekes tények:

 1. A labdarúgás ősi formája nem Angliából, hanem Kínából származik.
 2. 1999-ben egy bangkoki fociversenyen összesen 5980 csapat vett részt.
 3. Stephan Stanis focista egy meccsen 1942-ben 16 gólt rúgott.
 4. Neil Armstrong asztronauta egy focilabdát vitt volna a Holdra.

A Labdarúgás világa sem mentes sajnos a különféle tragédiáktól: a „Hillsborough-tragédia” következtében közel 100 szurkoló vesztette az életét, mivel sokkal több embert engedtek be a lelátóra a hatóságok a megengedettnél.

És például Kongóban az extrém rossz időjárás ellenére megtartottak egy meccset, amely során egy hatalmas villámcsapás miatt a pályán lévő játékosok közül több, mint 10-en meghaltak. Mára szerencsére a sportág biztonsági követelményei nagyon sokat javultak, és már csak elvétve történnek komolyabb incidensek.

Nem is lehetnél jobb helyen, ha focira akarsz fogadni online, és ehhez tippekre, releváns információkra van szükséged. Maradj velünk, és tudj meg mindent a labdarúgás fogadás kapcsán.

Ebben az írásunkban a következő fejezetekben nem csak azt tudhatod meg, hogy melyek azok a sportfogadás oldalak, amik optimális feltételeket biztosítanak a foci fogadás online változatához. 

Bemutatjuk a top mobil fogadás appokat, és a tippek, hasznos tanácsok mellett megismerheted a legjobb fogadási piacokat, valamint azokat a focis sporteseményeket, amikre tényleg megéri rendszeresen fogadni online.

🏛️ Első profi bajnokság 1840-es 1850-es évek közötti időszak
🏢 Felügyelőszervezet FIFA, UEFA
📶 Bukméker kínálat Magas
Népszerű Anglia, Magyarország, Brazília, Franciaország, Olaszország
🌎 Világbajnokság Igen
🏅 Olimpiai sportág Igen

Hogyan fogadj Focira online

Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy a foci bukméker oldalakon miként tudsz a lehető legegyszerűbb módon fogadni labdarúgásra. A lépések szinte mindegyik sportfogadás oldalon ugyanazok, mert az online fogadás logikája ugyanaz.

 1. Válassz egy neked tetsző bukmékert

  Sportfogadás foci bukmékert választani könnyebb, mint gondolnád, mivel csapatunk szakértői összeállítottak egy komplex listát a legjobb online labdarúgás bukikról. Kattints rá a neked leginkább megfelelő nevére az oldalunkon, és egyből átirányításra kerülsz a bukmékerhez.

 2. Végezd el a regisztráció lépéseit

  Töltsd ki a regisztrációs űrlapon az összes, számlanyitáshoz szükséges mezőt a bukméker által kért adatok megadásával, mint például felhasználói név, jelszó, lakcímadatok, telefonszám, e-mail cím, egyéb személyes adatok.

 3. Töltsd fel az egyenleged

  A regisztráció után kattints a pénz befizetés menüpontra. Ott klikkelj rá arra a fizetési módra, ami megfelelő neked – ez lehet bankkártya, e-pénztárca stb. Az adott fizetési módnak töltsd ki az űrlapját, add meg a kért adatokat, az összeget, és hagyd jóvá a befizetést.

 4. Kezdj el focira fogadni online

  Ha szükséges lépj be felhasználói fiókodba, kattints rá a sportfogadás vagy élő fogadás részlegre, válaszd ki a megtenni kívánt meccset a sport menüből, vagy a fogadási ajánlatból, majd válaszd ki a piacot, és a sportesemény kimenetelt, állítsd be a tétet, és tedd meg a fogadásod.

Top 4 mobil app Formula 1 fogadásokhoz

Mivel a sportfogadás mobilkészülékes változata egyre népszerűbb világszerte, ezért az ehhez szükséges mobil appok iránt is jelentősen megnőtt az igény Magyarországon is. Amennyiben te is a mobil sportfogadás kedvelői közé tartozol, akkor ezt a fejezetet biztosan örömmel fogadod majd, amiben csapatunk sportfogadás szakemberei összegyűjtötték neked a futball fogadás céljára ideális top 5 mobil appot.

Foci fogadási app – bet365

A bet365 sportfogadás bukméker fogadási ajánlatában a foci fogadás rendkívül előkelő helyen van, ami nem meglepő egy brit buki esetében. A bet365 app révén igazi live streaminget élvezhetsz, temérdek piac közül választhatsz, és szinte minden létező foci-ligára tudsz fogadni online.

bet365 mobil alkalmazás

Foci fogadási app – Unibet

A máltai székhelyű Unibet sportfogadás applikációja is remek választás, ha az online foci sportfogadás mellett döntesz. A meccseket élőben is meg tudod tekinteni az appal az Unibet TV funkciós segítségével, és az in-play fogadásokhoz sokféle statisztika is a rendelkezésedre áll.

Unibet mobil alkalmazás

Foci fogadási app – bwin

Az az osztrák központú bwin kétféle verzióban megjelent alkalmazása már elég régóta elérhető a piacon (iOS, Android appok). A mobil sportfogadás appok dizájnja felhasználóbarát, a navigáció kiválóan működik bennük, és néhány képernyő koppintással még egy rendszer fogadás megtétele sem jelent gondot, ha a bwin appja mellett  döntesz.

bwin mobil alkalmazás

Foci fogadási app – 18bet

A 18bet natív appja is tökéletesen megfelelő a foci fogadás online mobilos lebonyolításához. A bukméker applikációja a mobilbarát oldalához képes gyorsabban működik, nincsenek benne rendszert lassító átirányítások, és kifejezetten könnyű a kezelése a magyar nyelvi támogatásnak köszönhetően.

18bet mobil alkalmazás

Labdarúgás fogadáshoz stratégiai tippek és megfontolandó tanácsok

Az foci fogadás online sikeressége számos tényezőtől függ, és ahhoz, hogy valaki hosszú távon profitos tudjon lenni, nagyon felkészültnek kell lennie, mivel ahogy a mondás is tartja „egy labdarúgó meccsen bármi megtörténhet.” Az alábbiak néhány olyan tanáccsal igyekszünk szolgálni, amelyek jó szolgálatot tehetnek neked – főként abban az esetben, ha még eléggé kezdőnek számítasz az online foci fogadás területén.

Labdarúgás fogadáshoz stratégiai tippek és megfontolandó tanácsok

 1. Csak megbízható bukmékernél fogadj

  Ha olyan bukméker választasz, amit szakértőink minden szempontból megvizsgáltak, és felvették az általunk ajánlottak közé, akkor túl sok dolgod nincs ezen a téren. Viszont, ha a saját fejed után mész, akkor számos dolgot kell ellenőrizned, mint például azt is, hogy az adott bukmékernek van-e érvényes működési engedélye. Olyan bukinál nem szabad fogadni, aminek nincs licence, mivel az nem megbízható.

 2. Legyél tisztában a játékszabályokkal

  A sikeres futball fogadás egyik alapfeltétele az, hogy az ember pontosan tudja milyen szabályok vonatkoznak a labdarúgásra, milyen játékszabályok alapján játsszák például a nemzeti bajnokságok, top ligák meccseit, illetve a nemzetközi sportesemények mérkőzéseit.

 3. Ne ess túlzásba kezdőként

  Sok kezdő beleesik abba a hibába, hogy ész nélkül fogad mindenre, ami foci. kezdőként érdemes kiválasztanod egy neked leginkább tetsző bajnokságot, ligát – például angol első osztály, Bundesliga, Olasz A vagy Olasz B, spanyol La Liga – és eleinte csak az általad kiválasztott bajnokság, liga meccseire koncentrálnod. Ha pedig már profi szinten kened-vágod az adott bajnokságot, és tényleg jól megy a foci fogadás, akkor már nyugodtan fogadhatsz más ligák, nemzetközi kupák meccseire is.

 4. Fociban ne fogadj a kedvenceidre

  Mi magyarok – vagy legalább is a férfi lakosság jelentős része – élünk-halunk a fociért, és mint minden focirajongónak megvannak a magunk kedvencei, kedvence csapatai. Azért nem ajánlott a kedvenc csapatodra / csapataidra fogadni – főként, ha kezdő vagy a foci fogadás online területén, mert az érzelmi befolyásoltság miatt valószínűleg nem tudsz majd teljesen objektív módon történő döntéseket hozni.

 5. Használj rendszer fogadásokat is

  Ugye milyen rémesen bosszantó tud lenni, ha megteszed gyűjtő fogadással mondjuk 5 meccsnek a végeredményét az 1X2 piacon, és csak egy rossz tipp miatt lesz vesztes a fogadásod? A rendszer fogadások – system betek - labdarúgás fogadás esetében is bármikor használhatók. Rendkívül előnyösek, mert akkor is simán szerezhetsz komolyabb nyereményt velük, ha nem jön be 1-2 tipped.

Legnépszerűbb piacok labdarúgás fogadáshoz

Az online sportfogadás világában a legtöbb fogadás piac focimeccsekhez van függetlenül attól, hogy melyik megbízható bukmékernél akarsz fogadni. A klasszikus piacok mellett olyan foci fogadás piacok is vannak, amelyek speciálisak és kifejezetten csak ennél a sportágnál találhatók meg. Ebben a részben azokat a fogadási piacokat mutatjuk be, amikre előszeretettel fogadnak a magyarországi online sportfogadók.

1X2 vagy HDV piac

Ha korábban játszottál TOTÓ-val, akkor ez a piac régi ismerősöd lehet. Három opciós, ami azt jelenti, hogy hazai győzelemre, döntetlen eredményre, illetve a vendégcsapat győzelmére lehet rajta fogadni online.

Melyik csapat jut tovább

Ez is egy igencsak népszerű piac a magyar focirajongó fogadók körében. Nemzetközi labdarúgó tornákon, kupákon az egyenes kieséses szakaszban, vagy nemzeti bajnokságok kupáiban érhető el. Két opciós piac, amin vagy az „A” vagy a „B” csapat  továbbjutását tudod megtippelni.

Alatta / felette piacok

Ezekből a sportfogadás online piacokból módfelett sokféle típusú van az általunk ajánlott, megbízható bukmékerek webhelyein. Mindegyiken arra lehet tippelni, hogy egy adott számnál / mennyiségnél több vagy kevesebb lesz – például ilyen lehet a meccsen a szögletek száma, gólok száma, szabadrúgások és sárga lapok száma, szabálytalanságok mennyisége, de még a kapura lövések vagy a kaput eltaláló lövések száma is ide sorolható.

Mindkét csapat szerez gólt

Ez a sportfogadás foci piac az elmúlt években lett kifejezetten népszerű. Roppant egyszerű fogadni rá, mivel teljesen magától értetődik, mire tippelhetsz, mivel vagy rúg mindkét csapat gólt az adott meccsen, vagy nem.

Pontos végeredmény piac

Ez a piac kifejezetten magas szorzós, mivel az igazat megvallva egy focimeccs végeredményét azért sokkal nehezebb jól megtippelni, mint azt, hogy milyen lesz a végkimenetele az 1X2 piacon. Ennek ellenére nagyon sokan kedvelik a hazai fogadók közül ezt a piacot, és egyre többen használják fel rendszer fogadásokhoz.

Labdarúgás élő fogadás

Labdarúgás élő fogadás

Az utóbbi években Magyarországon is egyre nő azok száma, akik a pre-match fogadási mód helyett az in-play / élő online foci fogadás mellett döntenek.

Az élő fogadási mód minden olyan bukmékernél a rendelkezésedre áll, ami jelen van a magyar piacon. Arra viszont nagyon ügyelj, hogy legyen hozzá live streaming vagy olyan „field” funkció, ami animációs alapú, és pontosan tudod rajta valós időben követni a pályán zajló eseményeket. Ha az adott bukméker nem szolgál ilyen funkcióval vagy élő streaming-el, akkor inkább egy másik nyiss számlát – például a bukméker listánkon lévő legális, megbízható operátorok közül választva egyet.

Top 9 foci bukméker labdarúgás fogadásokhoz

Az oldalunkon található bukmékerek kivétel nélkül szinte minden sporthoz ajánlhatók viszont azért akadnak közöttük olyanok is, amelyek bizonyos szempontok miatt – például könnyebben megforgatható bónuszok, magasabb odds-ok, több piac – inkább javasolhatók foci fogadások kötése céljára, mint mások. Íme a saját tapasztalataink alapján összeállított 10-es listánk!

1# weboldal foci fogadásokhoz – CampoBet

A CampoBet ezúttal listánk első helyére került. Ennek oka a labdarúgás fogadás révén is nagyon könnyen megforgatható kezdő bónusz, a meglepően sok sportesemény, a meccsenként akár 150-nél is több fogadási piac, valamint a pre-match és az labdarúgás élő fogadás esetében kínált versenyképes oddsok.

CampoBet kezdőlap

2# weboldal foci fogadásokhoz – bet365

A bet365-nél mindent megtalálsz egy helyen, amire csak szükséged lehet – sok statisztika, naprakész hírek, remek élő sportfogadás részleg, amihez live streaming is van, mérkőzésenként 100-nál is több piac, valamint díjnyertes mobil sportfogadás appok.

bet365 kezdőlap

3# weboldal foci fogadásokhoz – Unibet

Az Unibet is rendszeresen végez listáink élmezőnyében, ami nem véletlen ezúttal sem. Jelen esetben, a foci fogadások kapcsán mindenképp érdemes tudnod az Unibetről, hogy a máltai buki a sportág összes megfogadható meccsét felvonultatja a kínálatába, amikor természetesen élőben is tudsz fogadni, és live streaming is van az Unibet TV szolgáltatásnak hála.

Unibet kezdőlap

4# weboldal foci fogadásokhoz – bwin

Az internetes online sportfogadás meghatározó szerepelőjének számító bwin-t sem szabad leírni, ha foci fogadásról van szó. Mivel az osztrák bukméker remek szorzókat nyújt a labdarúgás élő fogadás piacokhoz, és kiváló mobilos appjai is vannak, amikkel akár munkába menet is köthetsz pre-match vagy in-play fogadásokat.

bwin kezdőlap

5# weboldal foci fogadásokhoz – Rabona

A Rabona kínálatában a top ligák között rendszeresen vannak nemzetközi események is, mint például a Európa-bajnokság, amire foci eb fogadás keretében lehet pre-match és in-play piacokon tucatjain fogadni. A bukméker promóciós és bónuszkínálata is jó, a szorzói pedig sokszor magasan a piaci átlag felett vannak – főként hosszú távú fogadások esetén.

Rabona kezdőlap

6# weboldal foci fogadásokhoz – 18bet

Sok egyéb sportesemény mellett a foci eb fogadás a 18bet-nél is elérhető. A több, mint egy évtizedes múlttal rendelkező bukméker nem árul zsákbamacskát: komoly maximális összegű 100%-os kezdő bónusszal várja a magyar játékosokat, a piackínálata foci esetében igazán parádés, és a mobil sportfogadók számára adottak a 18bet natív appok is.

18bet kezdőlap

7# weboldal foci fogadásokhoz – LibraBet

A LibraBet egyre jobban nyomul a magyar sportfogadás piacán, ami abból is látszik, hogy a bukméker könnyen megforgatható kezdő bónuszt kínál, valamint egyéb, izgalmas fogadási ajánlatokat is. A LibraBet-nél is elérhetők a nemzetközi sporteseményi a sportágnak, így a top ligák mellett még a foci vb fogadás is a rendelkezésedre áll.

LibraBet kezdőlap

8# weboldal foci fogadásokhoz – Betinia

A Betinia már csak azért is kiemelendő, mert rendszeresen vannak a webhelyen labdarúgás promóciók, és olyan speciális ajánlatok, amik a sportág valamelyik kiemelt eseményre vonatkoznak – például Bajnokok Ligája. A Betinia bónusz és promóciós ajánlatai az ágazat legjobbjai közé tartoznak, és a bukméker a labdarúgás élő fogadás piacokhoz relatíve jó oddsokat kínál.

Betinia kezdőlap

9# weboldal foci fogadásokhoz – Casinia

A Casinia webhelyén is sokféle sportfogadás promóció és bőséges fogadási választék áll a magyar labdarúgás rajongók rendelkezésére. A remek kezdő bónusz foci sportfogadás révén könnyedén megforgatható, és a buki az in-play piacokhoz legtöbbjéhez átlagon felüli mértékű szorzókat nyújt.

Casinia kezdőlap

Népszerű labdarúgás sportesemények

A labdarúgásnak számos olyan sporteseménye van, ami kifejezetten népszerűnek számít Magyarországon. Csapatunk sportfogadás szakértői most ezek között szemezgetve, állítottak össze egy olyan listát, ami azokat az eseményeket tartalmazza, amikor a fogadási láz uralkodik el a hazai focirajongók táborán.

 • Bajnokok Ligája

  A BL a BEK utódja, és már jó ideje, bizonyos ligák esetében nem csak a nemzeti bajnokságok győztes csapatai vehetnek részt rajta, hanem azok is, amelyek benne vannak például a top 3/4-ben. A BL kieséses szakaszát fokozott érdeklődés övezi hazánkban, ilyenkor elképesztő mennyiségű online fogadást küldenek játékba a sportfogadók.
 • Labdarúgó VB

  A 4 évenként megrendezésre kerülő világbajnokság idején töméntelen mennyiségű foci vb fogadás érkezik be az online bukmékerek rendszerébe. Ez mondjuk nem csoda, mert Magyarországon a sportág világbajnoksága annak ellenére népszerű, hogy 1986 óta nem sikerült a nemzeti csapatunknak kijutnia rá.
 • Labdarúgó EB

  A labdarúgó Európa-bajnokság is négyévente kerül megrendezésre. Az elmúlt évtizedekben ugyan nem sok babért termett számunkra, mivel sokáig még kijutni sem sikerült a kontinens viadalra. De amikor 2016-ban a magyar csapat megbirkózott a lehetetlennek tűnő feladattal, és kiváló eredményt elérve még a csoportkörből is sikeresen tovább lépett, hatalmas foci eb fogadás láz volt országszerte.
 • El Clásico

  A spanyol La Liga legjelentősebb összecsapásának számít időtlen idők óta, amikor a Real Madrid csapata összeméri tudását a Barcelona gárdájával. Ilyen alkalomkor olyan sokan fogadnak hazánkban is az aktuális El Clásico meccsre, hogy az még a foci EB elő- és középdöntő meccseire beérkezett eb sportfogadás opciók mennyiségén is túltesz.

Az 5 legjobb új labdarúgás sport fogadási oldal

Ebben a fejezetben az online sportfogadás világának azon szereplő közül választottunk ki 5-öt, amelyek újnak számítanak ugyan az ágazatban, viszont pont megfelelők, mint sportfogadás labdarúgás bukmékerek.

1# új Foci sport fogadás oldal – CampoBet

A CampoBet az elmúlt időszakban minden elért, amit csak egy új bukméker elérhet: a neve nem csak ismertté, de elismertté is vált, kétféle működési engedélye lett, és olyan fogadási kínálatot nyújt, amiben az online sportfogadás labdarúgás ága kiemelt szerepet tölt be legyen szó pre-match vagy in-play fogadásokról.

új bukméker CampoBet sportoldal

2# új Foci sport fogadás oldal – Betinia

A Betinia ahhoz képest, hogy új szereplő a piacon elég sok sporteseményt nyújt focihoz, jók a promóciós ajánlatai és megfelelő a piac kínálata is. Emellett a felhasználóbarát weboldal, valamint a magyar nyelven is elérhető online chates ügyfélszolgálat is pozitívum.

új bukméker Betinia sportoldal

3# új Foci sport fogadás oldal – Casinia

A Casinia webhelyén minden elképzelhető sportfogadás promóció megtalálható – például Free Bet, nyeremény-növelő, hatalmas kezdő bónusz, helyes gólszám bónusz. De természetesen ennél sokkal többet nyújt azért a buki: jó szorzók élő sportfogadás futball piacokhoz, VIP tagság lehetősége, széleskörű fogadási ajánlat, remek piacfelhozatal.

új bukméker Casinia sportoldal

4# új Foci sport fogadás oldal – Rabona

A Rabona is nagyon belehúzott mostanság, és szó szerint egy tucat sportfogadás promóció érhető el a Magyarországon egyre népszerűbb bukméker weboldalán. Természetesen a sok bónusz nem minden, viszont a Rabona szorzói nagyon jók focinál, mivel sok piac esetén a margin rendkívül alacsony, és a top ligák mellett akár még a finn másodosztály meccseire is lehet fogadni a desktopos, valamint a mobile platformon.

új bukméker Rabona sportoldal

5# új Foci sport fogadás oldal – Malina Casino

A Malina Casino nem biztos, hogy számodra ismerős, viszont, ha labdarúgásra akarsz fogadni online, érdemes megfontolnod a számlanyitást. A casino online fogadás termékének húzóága a sportfogadás futball részleg, ahol nagyon sok meccsre tudsz mérkőzésenként akár száznál is több piacon fogadni online.

új bukméker Malina Casino sportoldal

Mindig ellenőrizd, hogy a bukmékerek közül kik nyújtják focihoz a legjobb oddsokat

Ugye te is a lehető legjobb oddsokkal szeretnél fogadni kedvenc mérkőzéseidre? Nem könnyű ezeket nyomon követni, hiszen minden fogadóiroda kicsit máshová helyezi a hangsúlyokat. 

Éppen ezért készítettük el ranglistánkat, ami segít eligazodni a különböző irodák és piacok átlagos oddsai között. Érdemes ide rendszeresen visszanézned, amikor komolyabb fogadást szeretnél kötni és ellenőrizni, melyiket hol a leginkább érdemes megtenned.

Átlagos Oddsok A foci

Champions League Europa League English Premier League La Liga Seria A
Rabona 4.48% 3.79% 5.66% 4.71% 4.17%
Bwin 5.33% 6.20% 6.57% 6.16% 5.52%
bonusowo 4.28% 3.27% 3.86% 3.62% 3.98%
Casinia 6.19% 3.79% 5.76% 4.98% 4.56%
Librabet 6.19% 3.79% 5.76% 4.98% 4.56%
Értékeld ez a felülvizsgálatot
21 értékelés, átlag 4.9 / 5

FOCI FOGADÁS – GYIK

Milyen rendszer fogadás ajánlható focis fogadásokhoz?
Bármelyik fajtát használhatod. Ha kisebb tétben akarsz játszani, akkor érdemes olyanok közül választani, mint a Trixi, Patent, Lucky 15, de ha nagyban gondolkodsz, szóba jöhet akár a Super Heinz vagy a Goliath is.
A Magyar NB1-re is fogadhatok online?
Igen tudsz rá fogadni. Szinte minden bukmékernél megtalálható a fogadási ajánlatban a magyar NB1-es meccsek.
Vannak labdarúgás promóciók is?
Természetesen vannak, de ezek rendszerint csak időszakosak – például a Labdarúgó BL idejére vonatkoznak, vagy a foci EB-re.
Minden ajánlott bukméker nyújt live streaminget?
Minden nagyobb foci bukméker webhelyén van live streaming, vagy ha az nem, akkor animációs „field” funkció, ami az élő közvetítés helyettesítésére szolgál, és kiváló segítség in-play fogadásokhoz.
Meg lehet élni foci fogadásokból?
Igaz, hogy az online sportfogadás labdarúgás ágát egyesek megélhetési célból használják, de az ilyen személyek hatalmas tudással, messzemenő ismeretekkel, és rendszerint gigászi bankroll-al rendelkeznek.

Legjobb bónuszok