Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Esport fogadás online

Az e-sportok (vagy esportok) népszerűsége az elmúlt pár évben robbanásszerű növekedésnek indult. A nézők tábora globálisan közel 700 millió fő! 

Ebben a cikkünkben azokat szeretnénk elindítani az esport fogadás világában, akik még teljesen kezdők abban. A fogadáshoz ajánlunk majd bukmékereket is. Ha még nincs játékosi fiókod, végigvezetünk a regisztráció és a bankolás lépésein. Végül ellátunk néhány hasznos tippel a sikeres fogadáshoz!

Esport bukmékerek teljes listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#3
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#4
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#5
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#6
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#7
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

toggle

Esport fogadás oldalak – teljes útmutató

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Az esport fogadás rövid története

esports a fogadas tortenete

Az e-sportok (vagy esportok) népszerűsége az elmúlt pár évben robbanásszerű növekedésnek indult. A nézők tábora globálisan közel 700 millió fő! Egyes becslések szerint az esport fogadásokból származó bevételek 2022-re elérhetik a 2 milliárd dollárt, ez pedig egy akkor piac, amit még a legnagyobb online bukmékerek sem hagyhatnak figyelmen kívül!

Magyarországon csaknem 4 millióan játszanak rendszeresen videojátékokkal, az e-sport események pedig a különböző platformokon 540 ezren követőt mozgósítanak! 

Mi is az az e-sport? Olyan kompetitív videojátékokról van szó  - olyan játékok, amiben a játékosok egymás ellen küzdenek - amik nemcsak egy nagy játékosközönséget, hanem nézőket is vonzanak. Ezekben a játékokban gyakran csapatok és klánok jönnek létre, amelyek szervezettsége és edzésre fordított ideje a profi sportokéval vetekszik. A profi csapatok teljes munkaidőben készülnek a következő nyilvános megmérettetésre, és a működésükhöz igyekeznek szponzorokat is találni. A világ 10 legértékesebb csapatának összértéke eléri a 3,5 milliárd USD-t, ami majdnem másfélszerese a két évvel ezelőtt értékelésüknek!

Érdekes tények:

 • A legelső versenyt 1972-ben tartották, persze még nem online. A megjelent versenyzők a Spacewar! játékban mérték össze a tudásukat.
 • Tömeges e-sportról a ‘90-es évek végétől, a LAN-partik és az internet megjelenésétől kezdve van értelme beszélni. Olyan játékok fektették le az ágazat alapjait, mint a Doom, a Quake, az Unreal Tournament, a StarCraft, és a Counter-Strike.
 • 2000-ben pedig Szöulban tartották a világ első World Cyber Games eventjét. Dél-Korea mellett Európában Németország lett a modern e-sportok szülőhazája. 1999-ben Duisburgban a Gamers Gatheringen már 1600 játékos vett részt.
 • A világ legértékesebb csapata a TSM (Team SoloMid). Az amerikai bázisú szervezetnek többek között League of Legends, Dota 2, Valorant és Minecraft divíziója is van.
🏛️ Első lefektetett szabályok: 1998
🏢 Szakmai szövetségek: Global Esports Federation (2019)
📶 Fogadási választék: közepes
Legnépszerűbb sportágak között: USA, Németország, Dél-Korea, Kína
🌎 Világbajnokság: nincs
🏅 Olimpiai sportág: nem

Esport fogadás ismertető: magyar útmutató

Mi általában külön kezeljük, de van, ahol az e-sportok egy ágának tartják a szimulációs rendszerben működő virtuális sportokat. Ezek lényegében a népszerű hagyományos sportok digitális változatai, ahol a szereplők adott paraméterei mellett egy véletlenszám-generátor dönt az események kimeneteléről.

Mivel itt nincs emberi játékos, se a pályán, se egy kontroller mögött, csak szemlélői vagyunk az ilyen virtuális meccseknek, illetve fogadhatunk rájuk, mi a virtuális sportokat ezért nem tartjuk e-sportoknak.

Ha magas is szívesen nézel például a Twitch-en videojátékos streameket, netán fogadnál is két rangos csapat összecsapására, ma már annyi lehetőség létezik online, hogy nehéz lehet választani közülük!

 1. Tekintsd meg a bukméker listánkat!

  Ha a legjobb esport bukmékert keresed, a legcélszerűbb, ha egyből a válogatott listánkra vetsz egy pillantást! Ezek mind olyan megbízható online bukmékerek, ahol a legnépszerűbb esportok eseményeire élő közvetítés mellett fogadhatsz! Csak a legjobbak érdekelnek és főleg mobilon játszanál, görgess kicsit lejjebb a legjobb esport fogadási appok listájához

 2. Regisztrálj a választott bukmékernél!

  A regisztráció egy online bukmékernél nem bonyolultabb, mint egy webshopban saját fiókot létrehozni. Általában pár űrlapot kell kitöltened a valóságnak megfelelő személyes adataiddal. Itt ügyelj arra, hogy a használni kívánt pénzügyi szolgáltatónál ugyanezek a személyes adataid legyenek megadva, mert így a későbbiekben zökkenőmentesebb lesz a kifizetés.

 3. Fizess be a fogadáshoz!

  Ha a fogadásaiddal valódi pénzt szeretnél nyerni, először saját péntes téted kell letenned. Ha már kész vagy a regisztrációval és van saját fiókod, válassz egy elérhető fizetési módot, és fizess be egy tetszőleges összeget. A legtöbb online bukmékernél már lehetséges a forintalapú játékosi számla és fogadás. Ha igényled, általában az első befizetés során tudsz egy kezdő bónuszt is igényelni. Ez a befizetésed értékében jelent egy 100%-os extra játékkeretet, aminek a felhasználásához azonban többszörös átjátszási feltételek tartóznak. Akkor válaszd ezt, ha sokat akarsz játszani és fogadni.

 4. Tegyél fel tétet!

  A legtöbb online bukmékernél a legkisebb befizetés mindössze 5-10€, és akár már 0,05€-tól is fogadhatsz! Először keresd meg az oldalon azt az e-sportot, ami téged érdekel, válassz ki egy eseményt, fogadj a bajnokság győztese vagy a mérkőzésenkénti piacokon. Végül jelölj egy egy számodra szimpatikus oddsot, add meg a saját téted, és erősítsd meg a fogadási szelvényed! Ha élőben akarsz fogadni, állítsd be a bukméker saját alkalmazásában egy értesítést az esemény kezdetére.

 5. Vedd ki a nyereményed!

  A pénzkivételhez egy online bukmékernél először meg kell erősítened a regisztráció során megadott személyes adataidat. Ez elsősorban a saját és a lakcímed jelenti, ahonnan fogadsz. A KYC (Know Your Customer) eljáráshoz fényképes személyes okmányaid és a lakcímkártyád vagy egy 3 hónapnál nem régebbi közüzemi számla jól kivehető fotói felelnek meg leginkább. Vannak bukmékerek, ahol ezeket a fiókadataidnál előre feltöltheted, másoknál azokat az élő chates ügyfélszolgálatnak kell beküldeni. Megjegyeznénk, hogy nem öncélú szivatásról van szó, hanem arról, hogy a nemzetközi pénzmosási kísérletek egyik kedvenc terepe az online szerencsejáték. Ha egyszer átestél a KYC eljáráson, arra a többi kifizetésednél már nem lesz szükséged. Ha a legsimább kifizetést szeretnéd, érdemes előre ellenőrizni, hogy az adott bukmékernél melyik pénzügyi szolgáltatót fogadják el kifizetésre is.

Esport fogadás: a Top 2 mobilapp

A legnagyobb megbízható online bukmékerek saját alkalmazással is fokozzák a mobilos fogadási élményt! Ilyen szolgáltató és app nincsen sok, ezért már az elérhetőségük is jelzi, melyik a legjobb a sportfogadási oldalak!

Hogy mitől érdemes egy sportfogadási alkalmazást letölteni? Egy jó app nem csupán egy gyorsabb elérési utat jelentő böngészős ikont jelenti, hanem a játékplatform olyan áramvonalasított változatát, amin a fogadás nemcsak gyorsabb, simább, hanem személyre szabhatod az értesítési beállításaid is.

Alapvető feltételnek tartjuk még, hogy a bukméker alkalmazásában fogadható legyen az asztali gépen is elérhető teljes sportfogadási kínálat - köztük az esportok is - és az összes fogadási funkció, az élő fogadás, a közvetítés és a korai kifizetés is!

#1 e-sport fogadási app: bet365

Aki már járatos bet365 oldalán, annak az alkalmazás dizájnja már ismerősként fog visszaköszönni. Az Androidra, iOS-re és Windows telefonokra is elkészült sportfogadási app főleg az élő közvetítések számában kiemelkedő! Ha viszont itt live streamen szeretnéd követni az esport mérkőzéseket, ahhoz lekötött fogadásra vagy pluszos játékosi egyenlegre lesz szükséged.

A bet365-ön változatos, mérkőzés, térkép és outright piacokon is fogadhatsz a Counter-Strike: Global Offensive, vagy a League of Legends-versenyekre. A Rainbow Six, Starcraft vagy Halo-tornák kínálata inkább csak a győztesekre korlátozódik. Különösen bőséges itt a fogadható CS:Go események kínálata.

Természetesen az esport meccsekre fogadhatsz élőben is! Az alkalmazásban, a kiemelt élő menün keresztül legfeljebb két-három koppintással eljuthatsz a téged érdeklő összecsapásig, ahol egy koppintással fogadhatsz is! A döntésben a gyorsan frissülő mérkőzés- és tornastatisztikák is a segítségedre lesznek.

bet365 app

#2 e-sport fogadási app: 22Bet

A letölthető 22Bet alkalmazásnak részei a kaszinóoldalak is. Ezért ez az app elég sok helyet foglal, cserébe viszont az egyik legprofibb és leggyorsabb sportfogadási alkalmazást is kapjuk! A 22Bet alkalmazása a megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült

A 22Bet-en még több fogadható esportot találsz, mint a bet365-ön!  A “Cyber” játékok fül alatt például vannak itt fogadható verekedős játékok is, mint a Mortal Kombat, az Injustice, a King of the Fighters vagy a Dead or Alive széria. A fogadási piacok ezeknél ki is merülnek a győztes és a menet győztese oddsoknál.

22bet app

Esport fogadás tippek és stratégia

esports strategia tippek es megfontolando tanacsok

Az esportokra való fogadás és épp olyan profi terület mélyvíz, mint a népszerű csapatsportok. A tartósan sikeres fogadások feltétele itt az alapos felkészülés, az esport vagy játék alapos ismerete és nyomon követése.

 1. Ismert a játékot, amire fogadsz!

  Az a legszerencsésebb, ha magas is aktív játékos vagy, hiszen abban az esetben sokkal jobban tudod olvasni a játék menetét, értelmezni az események élő fogadás során is. Magad is fel tudod mérni az egyes játékosok vagy csapatok erősségeit és gyengéit.

 2. Ismerd meg a csapatokat és a játékosaikat!

  A legjobb módszer az élő közvetítések követése. Erre számos Twitch TV vagy YouTube-csatorna ingyen is a rendelkezésedre áll. Ugyanazokat az alapinformációkat kell összegyűjtened, mint egy hagyományos csapatsportnál: hol áll az adott csapat a ranglistán, mik voltak a legutóbbi eredményei, mennyire van a csapat leterhelve, kik a legerősebb játékosai, hogyan teljesített a csapat vagy a player utoljára ugyanazon ellenfél ellen.

 3. Használd a gamer fórumokat!

  Legyen az egy Discord vagy más dedikált gamer fórum vagy csatorna, mindig hasznos mások elemzéseit és előrejelzéseit olvasni a meccsekről. Ha nincs is feltétlen igazuk, akkor is behozhatnak olyan szempontokat, amikre te azelőtt esetleg nem gondoltál. Még YouTube-ra feltöltött mérkőzések alatti kommentek is rendkívül hasznosak lehetnek egy-egy csapat vagy játékos stílusának vagy képességeinek a felmérésére!

 4. Ne csak a legnagyobb riválisokat figyeld!

  Ahogy a legnépszerűbb hagyományos sportoknál, az esportoknál is a legnagyobb figyelem a favoritokra és a ranglista élmezőnyére irányul. Ez azt jelenti, hogy itt a legpontosabbak az oddsok, és itt lehet átlagosan a legkevesebbet szakítani. Érdemesebb lehet a mezőny középső vagy alsó részét kitévő csapatokra specializálódni, amikről az oddsmakerek is kevesebbet tudnak.

 5. Specializálódj játékokra és piacokra!

  Itt visszatérünk arra, hogy az e-sportoknál semmi nem pótolhatja az adott játékok és térképek, na meg a versenyzők alapos ismeretét. Melyik a csapat vagy játékos az, amelyik nagyon erős vagy inkább gyengébb azon a térképen? Melyik az, amelyik nagyon erősen kezd, és melyik, amelyiknek inkább egyenletes a teljesítménye? Melyikük hajlamosabb arra, hogy rusholjon, és melyik a kivárósabb? Ki az, aki hajlamosabb egy nehéz ellenféllel szemben unorthodox taktikát választani? Mindezek a tulajdonságok befolyásolják a kimenetelek és az egyes mapok piacait. Vagy felmérheted azt, hogy a rendszeresen előforduló térképen ki hogy szerepel, mert ez a sorrend nem feltétlen egyezik meg majd azzal, amit a globális ranglista sugall!

 6. Légy türelmes!

  Végül, az esport fogadás is maradjon elsősorban szórakozás. Egy-két szerencsés húzása mindenkinek lehet, de komoly belefektetett kutatómunka nélkül elképzelhetetlen a tartós siker. Türelem és nyugodt fókusz nélkül bármilyen fogadási stratégia kudarc van ítélve. Elemezz, tippelj, játszd le fejben újra és újra, majd tanulj a hibáidból - ha ezt a részét nem élvezed, akkor nem neked való a profi fogadás sem.

Ajánlott esport fogadási típusok kezdőknek

Az e-sportoknál sajnos lényegesen kevesebb fajta fogadási piac van, mint a hagyományos sportoknál, egy 20-30 oddsból álló kínálat már soknak számít. Ennek ellenére vannak olyan piacok, amiket inkább ajánlunk kezdő játékosoknak. Az alábbi piacokat az itt ajánlott bukmékereknél, a legtöbb népszerű e-sportnál nagy megbízhatósággal meg fogod találni!

Tornagyőztes

Az e-sportoknál ez az outright fogadások megfelelője. Ha van például egy CS:GO kupa, annak a végső győztes csapatát tudod megtenni egy ilyen fogadással. A Starcraft 2 fogadásoknál a tornagyőztes fogadás nemcsak csapatra, hanem egyéni versenyzőre is történhet.

Meccsgyőztes

A győztesre fogadás olyan, mint a hagyományos sportoknál az 1X2 piac. Arra fogadsz, hogy két játékos vagy csapat összecsapásának ki lesz a győztese. Egy mérkőzés történhet több mapon, ahol a végső győztest háromből kettő, ötből három győzelemig, vagy hasonló módon döntik el. Az olyan játékokban, mint a Overwatch vagy a CS:GO, pályánkénti fogadás is lehetséges nemcsak kimenetelre, hanem pontszámra is.

Első kill/első győzelem

Ez a fogadási forma nagyban hasonlít a hagyományos sportok első gól vagy pont piacaira. Arra fogadsz, hogy melyik csapat gyűjti be az első killt, vagy az első pályagyőzelmet. Vannak játékok, például a League of Legends ahol a fragek (killek) számára is lehet fogadni.

Alatt/felett fogadások

Az under/over piacok két dolgot is jelenthetnek: az egyik, hogy egyik csapat/játékos hány pályagyőzelemmel diadalmaskodik az ellenfele felett, a másik, hogy térképenként hány találatot/killt ér el egyik vagy másik team. A pontos eredmény piachoz képest az alatt/felett annyiban más, hogy tizedesjegy formátumú, hogy véletlen se legyen teljes egyezés.

Az alatt/felett fogadásoknak aztán lehet hendikep változata is, ahol a fogadási piac +/- 1,5 pályányi hátrányt vagy előnyt ad az egyik erősebbnek vagy gyengébbnek tartott csapatnak.

Esport élő fogadás

esports elo fogadas

Az esport fogadás egyik előnye, hogy az élő piacok száma nem marad el jelentősen a meccs előtti piacoktól. A CS:GO esetében a már lejátszott mapok spéci piacai persze már nem tudsz majd élőben fogadni, de a győztes és a pontos eredmény oddsokra még igen. A három pályára értelmezett piacok (ha BO3 van) élőben is hiánytalanul meglesznek! Hasonló a helyzet a Dota 2-nél, ahol élőben három pályára még mindig tudsz a fragek számára fogadni.

Az élő League of Legends-ben az 1X2 mellett lesznek összes pálya (2,5 alatt/felett) és összes pálya páros/páratlan, valamint pontos eredmény piacok is. Ha külön szeretnél pályára fogadni, élőben is számos opció közül válogathatsz: fragek összes és fragek hendikep, első vér, és pályák időtartama!

TOP-4 esport bukmékerek

Persze nem csak a bet365-ból áll a világ. Szerencsére a fogadható e-sportokat live streammel együtt is sokkal szélesebb körben lehet találni, mint például sakkot, vagy akár lóversenyt. Itt szeretnénk a figyelmed felhívni néhány másik kedvező ajánlatra!

#1 weboldal e-sport fogadáshoz: 22Bet

A 22Bet-ről már volt korábban szó. Ennek a bukmékernek az ajánlatai stabilan a legjobb oddsok között vannak! A kínálat gerincét itt is a CS:GO, a LoL, a Dota 2, a Valoront és a Rainbow Six népszerűségi szintű játékok jelentik. Az utóbbi játék esetében a végső győztes csapat, a pályagyőztesek piacok mellett hendikep fogadásra is lehetőség van, élőben is.

A live stream játékonként általában egy-egy beágyazott Twitch TV-csatornát takar, ahol a közvetítés nem mindig angol nyelvű.

22bet kezdolap

#2 weboldal e-sport fogadáshoz: Bwin

Ugyan egy rangos és megbízható bukméker, a Bwin felületén elsőre nem is olyan könnyű eligazodni azoknak, akik e-sportok után kutatnak. A Bwin nem ajánl fogadható videojáték e-sportokat, ugyanakkor virtuális rendszerben 10 sportágat is feldolgoz. A csapatsportok mellett itt fogadni lehet ló- és agárversenyekre, teniszre, vagy motorsportra is.

bwin kezdolap

#3 weboldal e-sport fogadáshoz: Betinia

A Betinia is egy egészen új bukméker megbízható MGA licensszel. A magyar nyelven is elkészült, igen reszponzív fogadási oldal e-sportok terén meggyőző kínálatot jelent! A megszokott League of Legends, Rainbow Six, Dota 2 és Valorant események mellett itt fogadhatsz az RTS etalon Starcraftra-szériára, vagy a MOBA stílusú Kings of Gloryra is. A CounterStrike felhozatal egyenesen lenyűgöző! Különösen bőségesek a hendikep és map fogadási piacok.

betinia kezdolap

#4 weboldal e-sport fogadáshoz: 18Bet

A 18Bet rendszere együtt kezeli az e-sport és a virtuális labdarúgás fogadási ajánlatait. Ennél az MGA bukmékernél és megtalálhatsz minden fontos CS:GO, LoL vagy Dota 2 bajnokságot. A CS:GO esetén a kör és térkép piacok és azok hendikep változatainak száma is meggyőző, mi azonban az olyan extrákat, mint a bomba-hatástalanítás vagy pisztolyos kill fogadások. Automatikusan elindulnak viszont a beágyazott streamek, nem kell őket külön keresgélni vagy elindítani.

18bet kezdolap

Az esport fogadás legnépszerűbb bajnokságai

Most szeretnénk megismertetni néhány nagy figyelmet kiváltó e-sport eseménnyel. Az e-sport tornák a számtalan szponzor miatt elég szerteágazóak tudnak lenni, de ha van egy adott videojátékban világbajnokság, akkor a következő eventek azok:

The International: Dota 2

A 2013 óta töretlen népszerűségnek örvendő Dota 2 olyan valós idejű stratégiai játék, ahol a játékosok a saját “bajnok” karaktereik mellett egy-egy NPC-kből álló csapatot irányítanak egymás ellen. A Dota Internationalre a regionális és Major bajnokságokban legtöbb pontot szerző 20 csapatot hívják meg. 

CS:GO ELEAGUE Major

A CounterStrike: Global Offensive játékot aligha kell bemutatni. A 2016-ban alapított, a Valve által szponzorált ELeague-ben a világ 24 legjobb csapata méri össze a tudását évente két 10 hetes szezon keretein belül. A meccseket ténylegesen egy LAN partiban, Atlantában, majd 2018-ban Boston városában tartották. Az első helyezett csapat jutalma 1,5 millió USD. Az ELeague utóda, a következő CS:GO Major helyszíne Rio De Janeiro, a csaták október 31-étől számítva két héten át folynak majd!

Az Overwatch Liga

A csapatalapú FPS játék a legnagyobb eseményét a maga kiadó Blizzard szervezi. Az észak-amerikai és távol-keleti csapatok által uralt mezőny játékosainak 58%-a Dél-Koreából érkezett! Az OWL májustól egészen novemberig ad fogadnivalót.  A csapatok négy szakaszban és egy rájátszásban gyűrik egymást.

A nyugati és keleti divíziók legjobbjai október 30-án a Blizzcon helyszínén, a kaliforniai Anaheim Convention Centerben találkoznak egymással!

League of Legends Világbajnokság

A kiadó Riot Games által szervezett LoL vébé 2011 óta tartja lázban a játékosokat. Ez is csapatverseny, ahol a legjobb team jutalma kb. 500 ezer USD. Ez egy igazi globális event. Az összesen 11 régió 24 legjobb csapatából végül 10 érkezik a világbajnokságra. A helyszín évről-évre változik.

A domináns náció itt is a koreai, igaz a 2021-es döntőben a kínai Edward Gaming 3:2-re legyőzte a DWG KIA-t. Az ázsiai csapatokon kívül a legjobb eredményt a hetedik helyen végzett spanyol MAD Lions érte el. 

Top 2 világszerte ismert e-sport fogadási oldal

Végül két további kiemelkedő esport fogadási oldalra hívnánk el a figyelmed. Mint látni fogod, előfordul, hogy egy bukméker általában jobb ajánlatokat jelenthet, de pont abban a játékban, ami téged érdekelhet, máshol vár több érdekes piac!

#1 legnagyobb esport fogadási oldal: bet365

A bet365 esport erősségei még megérdemelnek néhány szót. Ez a bukméker nagyon erős Dota 2-ben , alkalmasint az ő oddsaik jelentik a legjobb ajánlatot. A fogadható mérkőzés előtti oddsok választéka ehhez a játékhoz egész rendkívüli: találni összesített eredményeket (ölések-tornyok-barakkok-Roshanok), mérkőzés győztes és hendikep, legalább 1 mapot nyer, valamint olyan speciális piacokat is, mint az Ultra kill és Rampage.

bet365 promocios oldal

#2 legnagyobb esport fogadási oldal: Unibet

Az Unibet a 22Bet-tel versengve jelenti a legmagasabb meccs előtti és élő oddsokat ebben a kategóriában! Ugyanez a bukméker csak a “lényeggel” foglalkozik: a CS:GO, Dota 2, LoL, Rainbow Six, és Starcraft 2, mégis bármikor e-sport események százaira fogadhatsz! Sajnos a live stream nem mindig van beágyazva, van, hogy csak egy linket kapunk a megfelelő Twitch TV-csatornához.

unibet promocios oldal

Mindig keresd a bukmékereknél a legjobb e-sport oddsokat!

Ha több olyan oldalon is megtaláltad azt a játékot és tornát, vagy azon belül egy adott meccset, ami téged érdekel, ahol regisztrálva vagy, az egy kényelmes helyzet. Ilyenkor meccsenként is akár piaconként kedvedre vetheted össze a legkedvezőbb ajánlatokat.

Bukméker marginok a legnagyobb e-sport tornákhoz

  Dota 2 LOL Call of Duty
6.22% 7.13% 6.55%
5.93% 6.02% 6.12%
8.05% 7.51% 6.98%
7.37% 7.41% 7.84%

GYIK

Az e-sportokra fogadás beleszámít a bónuszok átjátszási feltételeibe?
Többnyire igen, de sajnos nem mindenhol. Ahol nem számítanak bele, azoknak a bukmékereknek saját leírásánál igyekszünk mindig jelezni.
A Tippmix esport fogadás mennyire részletes?
A TippmixPro-n még több meccset is megtalálhatsz Dota 2-ben, mint a fenti oldalakon, összemérhető oddsokkal, és élő közvetítéssel is. Az ő marginjaik viszont elég magasak.
Lehet magyar esport csapatokra is fogadni online bukmékereknél?
Igen, például vannak olyan magyar CS:GO vagy LoL teamek, amik nemzetközileg is jegyezve vannak, és találkozni is velük bajnokságoknál.