Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Darts Fogadás Oldalak

A darts fogadás talán elsőre szokatlannak hangozhat, hiszen a legtöbben egy szórakozóhelyekre és barátokkal eltöltött időre, sörre és sós mogyira gondolnak, amikor meghallják ennek a sportágnak a nevét. A darts alapvetően egy angolszász eredetű sport, ami profi sportként a szélesebb közönség elé csak kábeltelevíziózás elterjedésével ismert meg.

Hazánkba a vasfüggöny miatt még később érkezett a komoly, egyesületi,  dartsozás. Ma Magyarországon is igen komoly dartsélet folyik. És több magyar profi játékos méretteti meg magát a legrangosabb versenyeken! Ami minket érdekel, hogy ezt a nem mindennapos sportot a sportfogadás oldalak is feldolgozzák.

Darts fogadási oldalak teljes listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#3
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#4
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#5
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#6
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#8
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#9
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#10
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#11
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#12
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

toggle

Ezen az oldalon

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Darts online sportfogadás: teljes útmutató

Minden olyan fontos információt megtalálhatsz, amire csak a darts fogadás elkezdéséhez szükséged lehet.

Ebben a cikkben a darts fogadások világába vezetünk be. Részletesen bemutatjuk, hogyan történik a darts játékra való fogadás, megismertetünk a legfontosabb fogalmakkal és versenyekkel, elkészítettük a kiemelt darts bukmékerek listáját, különös tekintettel azokra, ahol saját mobilalkalmazáson keresztül is fogadhatsz!

A darts játékra való fogadás rövid története

darts a sportfogadas tortenete

A darts fogadás szélesebb körű elterjedéséhez a sportcsatornák mellett az online bukmékerek megjelenésére volt szükség. Az öreg motoros sportfogadók ugyanúgy bújják a darts világranglistákat és a részletes meccsstatisztikákat, mint például a sakkban.

Azonban hogy valaki jó eséllyel fogadhasson darts, alaposan ismernie kell a játékot. Enélkül a még laikusok számára darts fogadás tippek nem értelmezhetőek. Szerencsére mindez gyorsan tanulható, és könnyű magyar nyelven részletes játék- és versenyszabályokat találni.

 Érdekes tények:

 • Egy darts világbajnoki cím a győztesnek akár félmillió angol fontos is érhet!
 • Az egykori keleti blokk első darts szövetsége Magyarországon alakult, 1991-ben.
 • Az egyik nagy föderáció, a WDF világranglistáján a román színekben versenyző Kádár László az első magyar név, a 22. helyen.
 • A profi, videóra vett világversenyek első “kilencnyilasát” az angol John Lowe dobta meg 1984-ben.

A darts érdekessége még, hogy a férfi és női versenyek mellett van páros kategória, amikor két-két játékos mérkőzik egymással. A legutóbbi budapesti utánpótlás Európa-bajnokságon ebben a kategóriában, az U18-asok között szerzett aranyérmet Kovács Tamara és Turai Krisztina!

A darts egy olyan rétegsport, aminek a fogadási kínálatát az online bukmékereknél néhány nagy világverseny dominálja. A viszonylag kevés esemény ellenére is magas, százas nagyságrendű a meccsenkénti piacok száma, a darts bukmékerek közötti éles verseny pedig biztosítja, hogy te mindig a legkedvezőbb feltételek mellett fogadhass!

A darts játékra való fogadás rövid története
🏛️ Első profi bajnokság:  1896
🏢 Felügyelőszervezet: Darts Világszövetség (WDF) és Professional Darts Corporation (PDC)
📶 Bukméker kínálat: alacsony-közepes
Népszerű: Egyesült Királyság, Írország, Magyarország, Németország, Ausztria
🌎 Világbajnokság: külön PDC- és WDF-dartsvilágbajnokság, World Matchplay
🏅 Olimpiai sportág:  nem

Online sportfogadás darts játékokra

A darts fogadás egy online bukmékernél mindössze néhány kattintással vagy koppintással elvégezhető, csak internetes kapcsolatra lesz hozzá szükséged. Ha netán nem vagy elégedett a hazai sportfogadási oldalak kínálatával, számos külföldi bukméker ajánlatai közül válogathatsz.

 1. Válassz egyet a kiemelt bukmékerek közül!

  A választásod több szempont alapján történhet. Ajánljuk figyelmedbe a teljes hosszúságú bukméker vélemény cikkeinket, ahol a neked legfontosabb szempont (például bónusz, fizetési módok, vagy oddsok) alapján választhatod ki a számodra legmegfelelőbb oldal!

 2. Regisztrálj a választott bukmékernél!

  Ha megtaláltad azt a bukmékert, ahol szívesen fogadnál, először el kell végezned a regisztrációt. Csak olyan személyes adatokat kell a néhány űrlapon megadnod, amikre egy online vásárláskor is szükséged lehet. Nagyon ügyelj arra, hogy az adataid feleljenek meg a valóságnak, különben nem lesz lehetséges a kifizetés! A legtöbb bukmékernél a játékosi számlád pénznemét is itt kell megadnod.

 3. Tegyél meg egy befizetést!

  Egy online bukmékernél általában egyfajta pénznemben lehet játékosi számlád, de a legjobb fogadási oldalakon tetszőleges pénznemben hozhatsz létre belső játékosi tárcákat! Ügyelj arra is, hogy az adott pénzügyi szolgáltatónál regisztrált legfontosabb személyes adataid (főleg név és lakcím) egyezzenek a bukmékernél regisztrált  adataiddal!

 4. Tegyél meg egy fogadást!

  Először is válassz az élő vagy meccs előtti fogadások között. A dartsot legkönnyebben az oldalsó menüben, egy A-Z listán találod meg. Itt egy legördülő menüben kiválasztod a téged érdeklő bajnokságot, majd abban a mérkőzést. Fogadható piacok és azok oddsainak százai jelennek majd meg! Kattints a neked szimpatikus oddsra, majd a téted megadásával tudod lekötni a szelvényed!

 5. Vedd fel a nyereményed!

  Egy online bukmékernél a nyereményfelvételt általában hitelesített felhasználói fiókhoz kötik. A leggyakoribb megoldás az, hogy a regisztrált személyes adataid a megfelelő okmányok és dokumentumok jól kivehető fotóinak a bemutatásával igazolod az ügyfélszolgálat előtt. A gyors elbírálás feltétele, hogy a bankolási módod és a játékosi fiókod személyes adatai megegyeznek.

Top 2 mobilapp Darts fogadáshoz

A darts fogadás összes lépése történhet a mobilodon is, mindössze stabil 4G-s internetkapcsolatra lesz szükséged. A legjobb online bukmékerek nemcsak az oldalaik mobilböngészős változatait készítették el, magyarul, hanem letölthető alkalmazást is elérhetővé tesznek, amiken keresztül gyorsabb a fogadás, és könnyebben megtalálod rajtuk, amit keresel!

#1 Darts fogadási app: Unibet

Az Unibet alkalmazásában a dizájn, a színvilág, az összes olyan funkció ismerősen köszönt majd vissza, amiket a böngészős oldalon is megszokhattál. A telepítve körülbelül 100 megás sportfogadási alkalmazásnak elsősorban a sebessége és a gördülékenysége jelent pluszt a böngészős változathoz képest. A Unibet app iOS és Android készülékekre is letölthető.

unibet betting app:

#2 Darts fogadási app: 22Bet

Mivel a sportfogadást egyben kapod az online kaszinóval, a 22Bet alkalmazása elég sok helyet foglal. Mégis ez az egyik legprofibb alkalmazása piacon, ami az egykoppintásos darts fogadást is támogatja! A 22Bet appja a megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült.

22bet betting app

Darts fogadás tippek és stratégiák

darts fogadas tippek es strategiak

A sikeres darts fogadás is egy tanulási folyamat eredménye. Mindenekelőtt a sport szabályait kell pontosan ismerned, másodsorban annak a bajnokságnak a szereplőit, akiknek a meccseire sikeresen szeretnél fogadni. Az alábbi darts fogadás tippek ugyan nem abszolút érvényűek, de jó kiindulópontok lehetnek egy kezdő punter számára

 1. Ismerd meg a darts fogadás piacait!

  Olyan fogalmakat kell kenni-vágni, mint a szett, a 180-asok, a checkout vagy kiszálló, hogy hány dobás a tökéletes “leg”, mi az a “bull”, vagy mi a steel és soft darts közötti különbség. Ezek nélkül nem fogod érteni, mire is fogadsz.

 2. Gondosan válaszd meg az eseményt!

  Ha úgy érzed, tisztában vagy a követett versenyző formájával, stressztűrő képességével, fáradtságával, le tudod játszani fejben a játszmáját egy adott ellenféllel, ismered a korábbi találkozóik eredményeit, akkor tegyél meg a következő meccsükön egy piacot!

 3. Ismerd a verseny formátumát!

  Aki megismeri ezt a profi szinten hihetetlen koncentrációt, technikát és egyenletesen magas teljesítményt igénylő sportot, annak minden dobás, leg és szett izgalmas! Mindig fel kell mérni, hogy hányadik meccse ez a játékosoknak, hogy hány leggel/szettel nyerték az előző mérkőzéseiket.

 4. Használd ki az élő fogadást!

  A darts élőben egy meglepően gyorsan zajló sport. Élőben a legjobban a nyertes legekre, azok számára, vagy a legmagasabb kiszállókra lehet élőben fogadni. Jó, ha egy sportcsatornán közben tudod követni videón is az eseményeket.

 5. Figyelj a jól teljesítő új nevekre!

  A profi darts nemcsak az olyan nagy nevek showja, mint Michael Van Gerwen, Peter Wright, vagy Gerwyn Price. A darts története tele van olyan sztorikkal, hogy relatíve ismeretlenségből felbukkant nevek egy világversenyen váratlan nagyot mennek, vagy kiejtenek egy favoritot. Ezt élő fogadásban lehet a legjobban elkapni.

A Darts fogadás legjobb piacai

Az olyan kiemelt események, mint a darts vb fogadás, körülbelül 40-50 piacot jelentenek párharconként. Ezek jellemzően a nyertes, hogy hány szettből milyen eredmény született, De lesznek olyan, elsőre talán egzotikusnak hangzó piacok is, mint és velük kombinált fogadások is, mint a checkout vagy a 180-asok száma. Mielőtt fogadnál egy vonzó 40-es oddsú “kilencnyilas” piacon, tisztázd magadban ezeket a fogalmakat!

A meccs győztese

A darts fogadás legegyszerűbb formája. Fogadni tudsz egy meccs győztesére, mint minden más sportban. Annyiban egyszerűbb dolgod lesz, hogy itt nincs döntetlen.

Végső eredmény

Egy profi darts eventen legalább három szettet kell nyerni egy játékosnak a győzelemhez. Az összes szettek száma mellett a szettek pontos eredményére is fogadhatsz (3:0. 3:2, és így tovább).

Checkout fogadások

A dartsban egy szett legmagasabb checkoutjára is fogadhatsz. A checkout vagy kiszálló egy összpontszám, amivel a versenyző zárja a leget. Ha például a versenyzőnek 100 pontra van szüksége a befejezéshez, és az utolsó két dobása egy tripla 20 és egy dupla 20-as, akkor sikeresen zárta a szettet (vébén három leg kell egy nyertes szetthez).

Fogadni egy kiemelt meccsen a legmagasabb checkout értékére, a pontos értékére (pl. 170-es), a checkoutok számára, illetve arra is tudsz fogadni, hogy bizonyos mező/szám kombinációk lesznek a befejező sorozatban.

Legtöbb 180-as

Ez egy nagyon érdekes piac, és különösen igényli a mezőny ismeretét. Dartsban a 180 pont, vagyis három nyílból három tripla 20-as a legnagyobb dobás. Fogadni egy meccs során lehet arra, ki dob több 180-as sorozatot. Egyenlőség esetén a téted visszajárhat.

Darts Élő fogadás

darts elo fogadas

A darts fogadás élőben még érdekesebb is, mint meccs előtt, hiszen ez egy rendkívül formaérzékeny sport, és a profi versenyek során hatalmas nyomás alatt vannak a versenyzők. Az online bukmékereknél videós live stream nem jellemző, hogy van, e helyett egy rajzold darts táblán tudod követni a szetteket és azok pontos állását.

Az általunk ajánlott TOP-2 oldal online Darts fogadáshoz

Hogy hol a legjobb az online fogadás dartsra, az egy sokrétű kérdés. A saját kiemeléseinknél a piacok kínálata mellett a bónuszokat, a választható fizetési módokat, és a biztonság és licenc kérdését is számításba vettük.

1# oldal Darts fogadásokhoz: Rabona

A 2019-ben alapított Rabona az egyik legnépszerűbb külföld bukméker Magyarországon. A Rabona egy olyan offshore licencű online bukméker, amit mi megbízhatónak tartunk. A felhasznált üdvözlő bónusz után itt 4000 Ft freebetet is szerezhetsz! Már 3000 Ft befizetésétől elkezdhetsz fogadni, a legkisebb tét pedig mindössze 0,05€!

rabona-kezdolap

2# oldal Darts fogadásokhoz: Unibet

Az 1999-ben alapított Unibet a szakma egyik nagy öregje. A profi darts világának legnagyobb eseményeire, például a PDC vébére is fogadhatsz itt, egy jól átlátható felhasználói felületen, méghozzá a legkedvezőbb oddsok mellett! A bukméker 25 éves születésnapja alkalmából legutóbb 5 ezer eurónyi kivehető pénzt osztottak ki a szerencsés nyertesek között!

unibet-kezdolap

Népszerű Darts ligák fogadásokhoz

Mivel mégiscsak egy rétegsportról szó, általában egy külföldi bukmékernél is csak a legrangosabb dartsversenyeket teszik fogadhatóvá. Ha dartsra fogadnál, az alábbi nagy versenyeket feltétlen vésd be a eseménynaptáradba!

PDC Világbajnokság

A darts éves csúcspontja és a legnagyobb díjazású verseny az angol PDC szervezésében megtartott világbajnokság. A két vébé közül ez a színvonalasabb. December közepétől január elejéig tart. Az összesen 96 induló közül 32 kiemelt a második fordulóban lépett be. A négy fordulót a döntők követik, ahol a döntőben a győztesnek legalább 7 szettet kell nyernie a 13-ból.

World Matchplay

A harmadik nagy darts világversenyt 1994 óta rendezik meg, minden év júliusában. A 32 versenyző egyenes kieséses rendszerben küzd meg egymással. A mezőnyt itt is az angol versenyzők dominálják, de az utolsó címvédő a holland Michael van Gerwen (egyben háromszoros PDC világbajnok) aki  a 2022-es döntőben 18:14-re győzte le a walesi Gerwyn Price-ot.

WDF Világbajnokság

A másik nagy szövetség, az 1974-ben alakult Darts Föderáció, aminek Magyarország is tagja, Európa, Ázsia-Csendes-óceáni és Amerika Kupát is jegyez. A férfiak és a nők itt is külön versenyeznek és külön ranglistán is szerepelnek.  A világversenyük, a WDF Darts World Championship csak 2022-ben debütált, de az ilyen darts vb fogadás okat a bukmékerek már jegyzik! Az időpontja április első hete.

UK Open

A legtöbb profi darts versenyzőt a brit szigetek adják, ennek megfelelően a legrangosabb bajnokság a UK Open. Annak ellenére, amit a neve sugall, ez egy nemzetközi event, szerte Európából és az USA-ból is találni itt versenyzőket. A 2003-ban alapított versenyt Somerset megyében, egy tengerparti nyaralóövezetben tartják, minden év márciusában.

A Top 2 legnagyobb és megbízható Darts fogadási oldal

Az angol szigetországban bejegyzett, elsősorban a hazai piacot kiszolgálni igyekvő oldalakon több fogadási lehetőséget találsz majd dartsra, mint a nemzetközi közönséget célzó, offshore bukmékereknél. De ez nem azt jelenti, hogy az utóbbiak teljesen elhanyagolják ezt az izgalmas sportot!

#1 legnagyobb Darts fogadás oldal: 22Bet

A 22Bet ugyan egy offshore licencű bukméker, de ott a legjobbak közé tartozik. Noha kissé alacsonyabbak az oddsai, egy darts meccs piacainak száma itt megközelíti a 200-at! A 22Bet legnagyobb erénye, hogy egy fiókon belül több pénznemben, így kriptovalutákban is létrehozhatsz e játékosi tárcákat!

22bet promocios oldal

#2 legnagyobb Darts fogadás oldal: 20Bet

A 20Bet ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik, mint a 22Bet, de a kínálata ennek némiképp különbözik. A meccsenkénti piacok száma (néhány tucat) itt töredéke a régebbi oldalának, és az az oddsok is lényegesen gyengébbek. Ugyanakkor a bukmékernek is van egy nagyon jól működő saját appja. A 100€-s üdvözlő bónuszt itt acca fogadásokkal lehet kivehető valódi pénzre váltani.

20bet promocios oldal

Mindig keresd a bukmékerek legjobb Darts oddsait!

A darts játékra való fogadás haszna is a legkedvezőbb oddsok fellelésén múlik! Aki nagy tétekben és gyakran fogad, annak néhány tizedesjegynyi különbség már jelentős lehet! Ezért is érdemes több helyre is regisztrálni, hogy ugyanazon a piacon mindig a legjobb ajánlat után fogadhass! Az egyes bukmékerek marginjairól, vagyis házelőnyéről az alábbi táblázatból is tájékozódhatsz!

Bukméker marginok a legnagyobb Darts ligákhoz

Mindig keresd a bukmékerek legjobb Darts oddsait
  Modus Super Series PDC Masters UK Open
7,1% 6,3% 7,4%
6,5% 6,9% 6,8%
6,6% 7,0% 6,4%
Értékeld ez a felülvizsgálatot
2 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

Hol tudok darts közvetítéseket nézni?
Magyarországon például a SportTV is ad darts meccseket.
Mit jelent a dartsban a leg?
Egy leg 501 pontról indul, és a dobott pontokat levonják. Az nyer, aki dupla szektoros utolsó dobással elsőként éri el a 0 pontot.
Hol találok mai darts tippeket?
Darts tippekkel sajnos mi sem foglalkozunk. Érdemes viszont felkeresni a Magyar Darts Szövetség honlapját
Ki nyeri a dartsban a szettet?
Az nyer, aki először éri el a 0 pontot úgy, hogy az utolsó dobása dupla szektort talál. Egy komoly meccsen 3-5-7 vagy több szettet is kell nyerni.
A darts-ra való fogadás legális Magyarországon?
A sportfogadás darts és más sportok esetében is legális a külföldi oldalakon. A nyereményed viszont tételenként adóköteles.