Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Agárverseny Fogadás Oldalak

Felkeltette az érdeklődésed agárverseny fogadás? A legjobb sportfogadás agárverseny oldalakat keresed? Mára már az online sportfogadás lehetőséget teremtett arra, hogy a Kincsem Park versenynapjai mellett olyan neves agárversenyekre is tehess Magyarországról, mint az Angol Derby vagy az ausztrál Melbourne Kupa! Többé nem kell személyesen kimenned egy versenypályára, és sorban állnod a szelvényedért, a fogadás menetének minden állomása néhány kattintással, az interneten történik!

Agárverseny fogadás oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#3
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#4
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#5
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#6
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#8
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#9
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#10
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#11
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#12
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

Agárverseny fogadás bukmékerek: teljes útmutató

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Az agárverseny fogadás szabályai és története

Az agárverseny fogadás szabályai és története

Az agárfuttatás vagy agárverseny a népszerűségét tekintve egy visszaszorulóban lévő sport. Az agárversenyt mára állatvédelmi okokból a világ több mint 40 országában már betiltották, de Angliában, Franciaországban  Németországban, Ausztriában, Lengyelországban továbbra is népszerű sportnak számít. Magyarországon az agárverseny 2016 óta ismét legális. Budapesten a Kincsem Park Agárstadionja kéthetente, szombatonként ad helyet a különféle versenyeknek, köztük a Magyar Derbynek.

A modern agárverseny gyökereit a lovasvadászatban kell keresnünk. Az agarászat, ez az úri sport az arisztokrácia szórakozását és társasági életét szolgálta évszázadokon keresztül.  Az erőre, gyorsaságra, kitartásra és éles látásra tenyésztett kutyákat arra kondicionálták, hogy a zsákmányállatot nyílt terepen üldözzék és ejtsék el. Az újkor beköszöntével megjelentek az első szervezett, pályás versenyek. A sportág őshazájában, Angliában a 18. század végére már külön versenyklubok is léteztek. A “coursing” típusú agárverseny az 1870-es években jelent meg, ilyenkor egyszerre két kutyát engedtek el egy vagy több élő nyúl után, amik 80 méter előnyt kaptak. A 19. század közepén már Magyarországon is rendeztek agárversenyeket.

Az agárverseny ma használatos szabályai a 20. század elejére alakultak ki. A futam ma használatos formátumában egyszerre hat-nyolc kutya versenyzik egymással. Egy átlagos  futam időtartama 28-35 másodperc. A lóversenyhez képest a legnagyobb különbség az, hogy nincsen zsoké, itt minden az ebek kondícióján és koncentrációján múlik!

Érdekes tények:

 • Az első versenyklubot az angliai Norfolkban, 1776-ban alapították.
 • A versenyeken a legelterjedtebb fajta az angol agár.
 • Egy versenyagár 21 mp alatt fut le egy 400 méteres távot.
 • Az agárfuttatás megmaradt nemzeti sportnak, nagy nemzetközi versenyei nincsenek.

A legnagyobb agárfuttató nemzetek versenynaptárja egész évben kínál fogadnivaló eseményeket! Agárverseny fogadásra a számos neves külföldi pályán egyes online bukmékereknél is lehetőség van! Ma már az otthonod kényelméből is fogadhatsz például a legendás Kinsley agárpálya futamaira, akár élőben is! Ugyanakkor az agárverseny piacok száma csekély, és a megszokott tétre-helyre-befutón és azok kombinációin felül ritkán van másfajta fogadásra lehetőség.

Az agárverseny ma is a legpénzesebb közönséget vonzza világszerte, az egyes versenypályák felszereltsége és a vendéglátási létesítmények szolgáltatásainak minősége a luxus kategóriát képviseli. Az agárversenyben a kennelek között hasonló rivalizálás folyik, mint a Forma1-es versenyistállók között. A legjobb magyar kennelek kutyáit a nemzetközi mezőnyben is jegyzik!

Az agárverseny fogadás szabályai és története
🏛️ Első profi bajnokság 1921
🏢 Felügyelőszervezet Országos szervezetek és a floridai székhelyű World Greyhound Racing Federation (WGRF)
📶 Bukméker kínálat Közepes
Népszerű Anglia, Írország, Egyesült Államok, Ausztrália, Új-Zéland, Ausztria, Németország, Magyarország
🌎 Világbajnokság Nincs
🏅 Olimpiai sportág Nem

Agárverseny online fogadás lépésről-lépésre

Az agárverseny fogadás feltétele egy külföldi bukmékernél is a regisztrált fiók és legalább egyszeri befizetés. A regisztráció mindössze pár perces folyamat, ahol csak olyan személyes adatokra lesz szükséged, amiket például egy online vásárláskor is meg kell adnod. A különféle befizetési bónuszoknak és fogadási freebeteknek is előzetes feltétele a befizetés és játék.

 1. Válassz a bukmékerek közül!

  A kiemelt online bukmékerek mindegyikénél lehetséges a magyar nyelvű regisztráció és az agárverseny fogadás. Több szempont alapján is választhatsz közülük. Ajánljuk a teljes hosszúságú bukméker ismertetőinket, ahol minden fontos dologra kitérünk!

 2. Regisztrálj a kiválasztott bukmékernél!

  Ha megtaláltad a neked megfelelő bukmékert, először néhány regisztrációs űrlapot kell majd kitöltened. A fiók létrehozása egy teljesen automatikus folyamat, amit elvégezve pár percen belül már fogadhatsz is! Ügyelj arra, hogy a regisztráció során csak valós személyes adatokat adjál meg! Ennek később a kifizetések megkönnyítése során lesz különös nagy jelentősége.

 3. Végezd el az első befizetést!

  A legtöbb online bukmékernél a legkisebb befizetés mindössze 10-20€ vagy annak megfelelő összeg, fogadni pedig már 0.25€-tól is lehet! Feltétlen tájékozódj, hogy az adott oldalon milyen pénzügyi szolgáltatókat fogadnak el be- és kifizetésre is, illetve, hogy milyen pénznemben vezetheted a játékosi egyenleged. Ha igényelsz üdvözlő annak a rubrikáját általában az első befizetésnél kell jelölni.

 4. Tegyél meg egy fogadást!

  Ha van már saját fiókod az adott bukmékernél, és az első befizetést is elvégezted, máris több tucat agárverseny közül választhatsz Európa-szerte! Egy megoldás, hogy választasz a meccs előtti és az élő fogadások között, majd megkeresed a téged érdeklő versenyt és abban az adott futamot. Ha ismered a preferált versenyed, kenneled vagy kutyád nevét, azt is beírhatod a keresősávba. Végül kiválasztod egy fogadási piacot és az ahhoz tartozó oddsot a bukmékernél kínáltak közül. Ha bejelölted az oddsot, az felkerül az online fogadási szelvényedre, amit a téted megadásával és megerősítésével tudsz lekötni.

 5. Vedd ki a nyereményed!

  A legtöbb online bukmékernél a nyereményed felvételének több feltétele is van. Először is, a letéted összegét legalább egyszer át kell játszanod, vagyis tétekben megtenned. Ez talán nem hangzik valami korrekten, de a pénzmosási kísérletek kiszűrése miatt mégis szükség van rá. A másik a hitelesített fiók. Az első kifizetés megtörténe előtt tudnod kell igazolni, hogy az általad megadott személyes adatok a valóságnak megfelelnek. Ezt általában egy fényképes igazolványod és valamilyen, a regisztrált lakcímed igazolni tudó dokumentum jól kivehető fotójával tudod megtenni. Az igényed gyors és pozitív elbírálását megkönnyíti, ha az általad választott fizetési mód ugyanazokkal a személyes adatokkal (név, lakcím) regisztrált, mint a játékosi fiókod, illetve hogy ugyanazt a szolgáltatót választod pénzkivételre, mint befizetésre. Ha ezek a feltételek neked nem okoznak a problémát, akkor a fiókhitelesítés és az első kifizetési igényed elbírálása is egy zökkenőmentes folyamat kell, hogy legyen.

A legjobb mobilalkalmazások agárverseny fogadáshoz

Az online  agárverseny fogadás technikai feltétele mindössze egy mobilnet-kapcsolattal rendelkező okostelefon. A legjobb agárverseny bukmékerek mobilon a honlapjuk böngészős változata mellett letölthető alkalmazásokat is kínálnak, amik gyorsabbak és könnyen kezelhetőbbek, továbbá olyan extra funkciókat is kínálnak, mint a gyors értesítések a fogadásaid kimeneteléről.

#1 agárverseny betting app: 22Bet

Mivel a sportfogadást egyben kapod a kaszinóoldallal, a 22Bet letölthető alkalmazása elég sok helyet foglal. Ennek ellenére az az egyik legprofibb alkalmazása piacon, aminek a segítségével agárversenyre is fogadhatsz, akár egykoppintásos megoldással is! A 22Bet appja a megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült. Az okoseszközöd operációs rendszerének megfelelő alkalmazást a 22Bet saját oldaláról tudod letölteni.

22bet betting app:

Agárverseny fogadás tippek és stratégia

Agárverseny fogadás tippek és stratégia

Annak ellenére, hogy az agárverseny egy gyors lefutású, egyszerű sportnak tűnhet, a minél biztosabb fogadáshoz nagyon sok mindennel számolni kell! Az agárverseny fogadás tippek gyűjteményünkben néhány ilyen szempontra hívnánk fel a figyelmed. Egy sikeres stratégia feltétele az is, hogy tanulmányozod az adott liga és versenypálya körülményeit és egyéni szabályait. A legjobb, ha nemzeti ligákra (angol, ír) specializálódsz!

 1. Kövesd az időjárást!

  Egy jó online bukmékernél az esemény fejlécében meg fogod találni az olyan alapvető paramétereket, mint a hőmérséklet, a csapadék és páratartalom, a szél ereje és iránya, vagy a légköri nyomás. Az agár szívesen versenyzik és fut esőben is (wet track), egy kis eső még gyorsíthat is az állatokon. A téli versenyek a jól hajrázó (“finisher”) és az ovális pálya egyenes szakaszain erős  tempót futó (“stayer”) állatoknak kedveznek. Az utóbbiak meleg és száraz (“fast track”) körülmények között is okozhatnak meglepetést, ha elfárad az élboly. Egy fast track pályán a belső ív jelent előnyt, sárban viszont a belső íven futó agárnak van nehezebb a dolga, és így tovább.

 2. Ismerd meg a mezőnyt!

  Fel kell mérni, hogy pontosan milyen hosszú pályán történik majd az adott futam (ez külföldi versenyeknél 210-1100 méter is lehet). Ritka az olyan állat, amelyik sprint és hosszútávon is egyformán erős. Az all-round stílusú kutyák inkább egyetlen erős galopp tempót preferálnak a teljes verseny során. Mivel az agárversenyben nincs nemek és súly szerinti elosztás, egy könnyebb és mozgékonyabb agár jobban gyorsul és könnyebben is előz, míg a nagyobb(at lépő) és nehezebb kutyák a verseny későbbi szakaszaiban és hosszabb távon lehetnek erősebbek. Hogy megismerjük a versenyerejüket, a kor és kennel, a különböző időjárási körülmények hatása mellett érdemes az egyes állatok jellemző szakaszidejét (start-közép-hajrá) is tanulmányozni. Az agárverseny leggyorsabb szakasza a start, ilyenkor a kirobbanó, “fast breaker” állatok gyors előnyt szerezhetnek, de a hajrára elkerülhetetlenül el fognak fáradni. Az inkább pálya középső szakaszán erős kutyákat ugyan hátráltathatja a mezőny, de az egyenesekben nagyon erőset futhatnak, és be is érhetik a fast breakereket. A finishereknek gyakran a teljes mezőnyt előzniük kell egy jó eredményért, miközben a külső ívre vannak kényszerítve.

 3. Inkább a fiatalabb és könnyebb kutyára tegyél!

  A versenyagarak korát hónaponként tartják nyilván. A legfiatalabb versenyző 14 hónapos, míg egy 4 év feletti állat már kivételes korelnöknek számít. Azonban egy versenyagár “karrierje” legtöbbször mindössze egy-másfél év, és a stabilan erős teljesítményt nyújtó állatok hetente többször is futnak, míg azok, akiknek már kifelé “áll a szénája”, hetente egyszer vagy ritkábban. Ezért a korábbi eredmények csak az utolsó néhány hónapot tekintve számítanak igazán. A szuka kutyák ellés miatt hetekre kieshetnek a szezonból. Azt is érdemes tudni, milyen fajta versennyel van dolgod. Az agárfuttatásban nem korosztály, hanem versenyeredmény szerinti kategóriák vannak, amik között az egyes állatok a karrierjük során fel-le mozoghatnak. Az angol rendszerben az “M” (“Maiden”) jelenti a két évvel fiatalabb, még futamot nem nyert agarak versenyét, míg egy “A” futamban már egy liga bizonyítottan leggyorsabb és jellemzően még fiatal kutyái állnak a startvonalhoz. A versenyagarak sem a túl meleget (fast track), sem a fagypont körüli hőmérsékletet (slow track) nem tolerálják néhány percnél tovább. Egy fiatalabb és erősebb állat az időjárás eme szélső értékeinél is előnyben van az öregebb versenyzőkkel szemben.

 4. Próbálj ki többféle fogadást is!

  Ahogy egyre tapasztaltabb leszel az agárversenyben, úgy keltik fel majd az érdeklődésed a tétre mellett a helyre és befutóra piacok is. Ha egy agárverseny futamon van helyre fogadás, azt feltétlen használd ki, hiszen itt csak azt kell eltalálnod, függetlenül a sorrendtől, hogy melyik három kutya végez az első három helyen. A befutó és hármasbefutó piacok már a tapasztaltabb, a mezőnyt, a helyszínt és a pályákat is jól ismerő puntereknek hozhatnak hasznot.

Legjobb sportfogadás agárverseny futamokra

Az agárverseny a lefolyását tekintve talán legjobban egy lóverseny galopp futamra hasonlít, és az agárverseny fogadás szabályai esetében is a lovi legnépszerűbb piacai köszönnek majd vissza. Az agárverseny fogadás tippek cikkünk második felében ezeket a piacokat ismertetjük.

Forecast

Ez a befutóra fogadás angol megfelelője, a lóversenyes Exacta, egyben az agárverseny fogadás egyik leggyakoribb megjátszható piaca. A legegyszerűbb változatában megfelelő sorrendben választod ki futam első és második helyezett agarát. Nehezebb változata a loviról is ismert hármasbefutó vagy Triple.

Each Way

A magyar kétesély fogadás, a lovis neve a Quinella. Egy könnyítés a Forecasthoz képest, természetesen alacsonyabb odds mellett, hogy az első két helyezettet ugyan eltalálod, de a pontos sorrendjük mindegy. Ha van Each Way opció, azt az online szelvényeden, egy rubrikában tudod jelölni. Lényegében megegyezik a lovis “Helyre” fogadással. Ez az egyik legjobb sportfogadás agárversenyre kezdő játékosoknak.

Combination forecast

Elsőre talán bonyolultnak tűnik, pedig egyáltalán nem az. Egy olyan kombinációt teszel meg, hogy három-hat kiválasztott agár közül bármelyik kettő az első helyen végez. Mivel egy futamon legfeljebb nyolc kutya indul, ezért értelemszerűen egy hatos kombináció jelenti a legkisebb oddsot. Hátránya, hogy drágább is, mivel itt rendszerben teszel meg hat darab fogadást, és csak az egyik fog nyerni.

Combination Trio/Tricast

Egy másik, a kezdő fogadók között népszerű piac. A játékos a mezőnyből három kutyát választ ki, akiknek az első három helyen kell végezniük. A hármasbefutóhoz képest a különbség az, hogy a kutyák sorrendje az Each Way opcióhoz hasonlóan itt is mindegy.

Sportfogadás Agárversenyre élőben

Sportfogadás Agárversenyre élőben

Az agárverseny fogadás élőben jellemzően a futam győztese piacra korlátozódik. Ez azért van így, mert egy futam nagyon gyorsan, nagyjából fél perc alatt lemegy, ez az időszűke pedig nem túl élő fogadás-barát. Az idő rövidsége miatt a start után egy futamon már nem is lehet élőben tétet tenni. Live stream az online bukmékereknél agárversenyhez jellemzően nincsen.

Az általunk javasolt TOP-1 bukméker agárverseny fogadásra

A nagy sportnemzetek (Anglia, Ausztrália, USA) eseményeire az online bukmékereknél is fogadhatsz. Ahogy a lóverseny esetében, nem mindegyik Magyarországról is elérhető sportfogadási oldal kínál agárverseny fogadást. Olyan bukmékert emelnénk most ki, ahol a hét bármelyik napján fogadhatsz agárversenyre, akár élőben is!

1# oldal agárverseny fogadásokhoz: 22Bet

A 2018-ban alapított 22Bet-en magyar nyelven, egy kézre álló felhasználói felületen fogadhatsz agárversenyre. Az egy időben elérhető versenyek, illetve futamok száma meghaladta az egy tucatot, illetve a 100-at. A hagyományos futam előtti fogadások mellett lehetőség van a győztesekre “ante post” téteket is tenni.

A 22Bet magyar felhasználási feltételeiben az agárverseny fogadás piacok részletes leírását is megtalálhatod. A sportfogadási bónuszajánlatok agárversenyekre is érvényesek!

22bet-kezdolap

Az agárverseny legnagyobb fogadható eseményei

A greyhounds online fogadás elsősorban egy angolszász tradíció, ahol a legnagyobb figyelmet az angol és ausztrál versenyvilág kapja. A legnagyobb figyelmet kiváltó jeles események közül mutatunk be most néhányat.

Angol Agár Derby

Az agárverseny világának egyik legrangosabb versenye. Az angol és ír agárderbit 1927 óta minden évben megtartják. A mezőnyt 192 agár alkotja. A hatkutyás futamokon az első három agár jut tovább.

 • Helyszín: Towcesteri Agárstadion (Northamptonshire)
 • Táv: 420 méter (homok)
 • Szezon: május-június

Melbourne Kupa

1956 óta a legnagyobb ausztrál derbi, amit sokan joggal tartanak az agárversenyek éves csúcspontjának, a három hétig tartó Superdog event utolsó eseménye. A döntőbe nyolc olyan agár jut be, amik a Sandown Parkban, vagy a megelőző évben Victoria államban egy kvalifikáló versenyt megnyertek.

 • Helyszín: Sandown Park (Melbourne)
 • Táv: 515 méter (füves)
 • Szezon: november

Night of Stars

Az ír agársport nagy napja és az év fénypontja. Egy téli napon Anglia és Írország leggyorsabb agarai találkoznak a Shelbourne-i agárstadionban. Egy futamon hat kutya indul. Nem ugyanaz, mint az Ír Agárderbi, ami szeptemberben zárul, a helyszín viszont egyezik.

 • Helyszín: Shelbourne Park Agárstadion (Dublin)
 • Táv: 457 méter (homok)
 • Szezon: november-december

Mindig keresd a legjobb agárverseny oddsokat!

A legjobb agárverseny fogadás oddsok fellelése a profitod növeli! Ha több bukmékernél is megtaláltad ugyanazt a futamot, ami téged érdekel, az egy kényelmes helyzet áll elő, hogy piaconként vetheted össze a legkedvezőbb oddsokat! Ezt regisztráció nélkül is megteheted, és befizetni is ráérsz akkor, ha már ráleltél a legjobb ajánlatra!

 A legjobb agárverseny Sunderland Eve átlagos oddsai

A legjobb agárverseny Sunderland Eve átlagos oddsai
  №1 Ballybrien Slick №2 Banner Puma №3 Noelles Brazco №4 Escomb Maynot №5 Witton Isla
7 5 5 2,75 7,5
Értékeld ez a felülvizsgálatot
1 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

A mai agárverseny nyúl segítségével történik?
Agárverseny nyúl 2022-ben már nincsen használatban, hanem  a kutyákat egy sínen mozgatott mechanikus csalival, a “műnyúllal” tartják a pályán.
Mennyire számítanak a korábbi eredmények az agárverseny fogadásban?
Nagyon számítanak, de a versenyzők rövid “karrierideje” miatt csak az utolsó néhány hónapot érdemes figyelni.
Az online sportfogadás agárversenyre legális Magyarországon?
Az agárverseny fogadás magyar és külföldi oldalakon is legális. Ha külföldi oldalon fogadsz, a nyereményed adóköteles lesz.
Az agárversenyben a kan vagy szuka kutyák a gyorsabbak?
Statisztikailag a nem ivartalanított kan kutyák a leggyorsabbak, de a különbség kevesebb mint 1%. Egy formában lévő szuka könnyen felveszi a versenyt a leggyorsabb kanokkal.
Az angol agárversenyben mit jelentenek a kutyáknál a B és D betűk?
Az angol rendszerben a D vagy “dog” a kan, a B vagy “bitch” a szuka kutya jelzése.

Legjobb bónuszok