Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
clock-white

Utolsó frissítés:

Tippmixpro mobil app letöltése és mobil böngészős változatának használata

5.5/10

A fogadóiroda még nem rendelkezik applikációval

Alkalmazások Android letöltése

A fogadóiroda még nem rendelkezik applikációval

Alkalmazások iOS letöltése

Tippmixpro mobil app elérése: funkciók és lehetőségek

A Tippmixpro nevével már biztosan találkoztál, ha magyar játékosként érdekel a sportfogadások világa, viszont azt már lehet nem tudtad, hogy akár telefonon keresztül is elérheted a bukméker felületét.

Ahogy általában az lenni szokott Androidra és iOS készülékekre sem tölthető le külön alkalmazás, viszont a Tippmixpro iOS és Android készülékeken egyaránt nagyszerűen fut mobil böngészőből is, így ha telefonról érnéd el a bukmékert akkor sem szenvedsz majd semmilyen hiányban az felület használata közben.

A felhasználóbarát kialakítást és minőségi elérét kapó felület magyar nyelvű interfész keretében érhető el, így amennyiben érdekel a sportfogadás világa érdemes elolvasnod az alábbi cikkünket, hogy meg tudj mindent erről a bukmékerről.

Ami pedig külön nagyszerű, hogy akár telefonon akár gépen keresed fel a felületet, ugyanazokkal a funkciókkal találkozhatsz, és ráadásul mindent ugyanott találsz majd, így azt mondhatjuk semmilyen hátrányban nem szenvednek majd azok, akik inkább telefonon keresztül keresnék fel a bukméker felületét.

A Tippmixpro letöltés adta legjobb funkciók

 • Élő sportfogadás lehetősége
 • Azonnali átfutási idő a fizetéseknél
 • Több száz sportfogadási piac

Tippmixpro mobil app követelmények

A Tippmixpro mobil app eléréséhez természetesen egy okostelefonra szükséged lesz, viszont a hozzá tartozó követelmények szerencsére nem kerültek túl magasra.

Ahogy már azt említettük, appot külön nem tudsz letölteni, így az alábbiakban nem a Tippmix Android app letöltésére vonatkozóan szedtük össze a legfontosabb információkat, hanem a böngészős változatára értetődően.

Fontos viszont megjegyezni azt is, hogy amennyiben találsz valamelyik oldalon letölthető appon, nem érdemes megtenni azt, mert ezzel elkerülheted hogy valamilyen csalás áldozata légy annak köszönhetően, hogy nem megfelelő forrásból töltötted le az applikációt.

A www tippmixpro hu mobil elérés követelményei

 • Nem foglal helyet, mert böngészőn keresztül keresheted fel
 • Elmenthető könyvjelzőnek, így egy kattintással érheted el
 • Minden sportfogadási piac elérhető telefonon is
 • Bónuszok és kedvezmények nagy mennyiségben okostelefonon keresztül
 • Elérhető magyar nyelven is

Android Tippmix Pro App elérés?

Így bár Tippmixpro Android app nem elérhető, böngészőn keresztül bármikor elérheted a bukmékert.

Mindösszesen egy okostelefonra és egy erős internetkapcsolatra van szükség ahhoz, hogy felkereshesd a felhasználóbarát kialakítással rendelkező bukméker felületét, és fogadásokat eszközölhess a kedvenc focicsapatodra.

Mobil Tippmixpro elérése Androidos készülékről:

 1. Indítsd el a böngésződet

 2. Írd be a keresőbe a Tippmixpro nevét

 3. Keresd fel a hivatalos weboldal linkjét

 4. Jelentkezz be és mentsd el az adatokat ha szeretnéd

  Android Tippmixpro weboldal

Mobil Tippmixpro elérése iOS készüléken keresztül

Csakúgy, mint ahogy az előbb is említettük az iOS Tippmixpro alkalmazás sem elérhető, épp ezért ebben az esetben is csak böngészőn keresztül van lehetőséged arra, hogy felkereshesd a bukmékert.

Viszont, ha így tennél akkor sem kell aggódnod, mert ugyanolyan minőségi felületet és jól működő funkciókat kaphatsz cserébe ebben az esetben is.

Tippmixpro mobil böngészős verzió elérése iOS készülékek esetében:

 1. Kattints valamelyik böngészőre telefonon keresztül

 2. Írd be a bukméker nevét

 3. Válaszd ki a hivatalos oldal linkjét

 4. Kattints rá és várd meg amíg betölt

 5. Kattints a bejelentkezés gombra

 6. Add meg az adataidat

  Tippmixpro IOS weboldal

Bónuszok és promóciók a Tippmixpro felületén

Amennyiben még új vagy a sportfogadás világában, nem szabad megfeledkezned a bónuszok kérdéséről sem, de ez nincs ez máshogy akkor sem, ha már régi motoros sportfogadó vagy. 

Akármilyen böngészőből és akármilyen telefonról is keresnéd fel a bukméker felületét, a Promóciós fülön érdemes átnyálazni magad. Itt több nagyszerű bónuszt is találhatsz, amit a játékokból kapott nyeremények maximalizálására tudsz majd felhasználni.

Legyen szó az üdvözlő bónuszról, vagy épp a napi vagy heti ajánlatokról, kaphatsz visszatérítési bónuszokat, befizetési extrákat de akár cashback akciókat is. Fontos viszont megjegyezni, hogy külön Tippmixpro mobil bónusz nem elérhető, így ugyanazokat a kedvezményeket találod majd ha felkeresked a bukmékert, amelyek gépről is igénybe vehetőek a magyar játékosoknak.

Végső ítéletünk a Tippmixpro mobilos elérésével kapcsolatban

Szomorú tehát hogy nem létezik külön Tippmixpro apk erre bukmékerre vonatkozóan, viszont nagyszerű hogy egy minőségi, jól működő, felhasználóbarát felületen fogadhatunk amennyiben telefonon keresztül szeretnénk felkeresni.

Mivel nem tudsz semmilyen appot letölteni, a tárhely kérdése sem merülhet fel problémaként. Ezen az úton semmilyen extra helyet nem foglal el a telefonod memóriájában a bukméker. Viszont még így is elérheted egy kattintással.

Amennyiben rögzíted könyvjelzőnek és elmented az adataid úgy érheted el, mintha Tippmixpro mobil app útján keresnéd fel azt. Androidról ujjlenyomattal, iOS -ról pedig arcfelismerő segítségével érhető el a legegyszerűbben, így ezeket beállítva tényleg nagyon egyszerűen érheted el a sportfogadási iroda telefonos változatát.

A Tippmixpro mobil app tehát nem érhető el jelenleg, viszont cserébe egy minőségi, felhasználóbarát felületet biztosítanak mindenkinek, aki mobil böngészőn keresztül keresi fel a bukméker felületét.

Kardos Rendor

A Tippmixpro alternatív változatai

Ha pedig mégis ragaszkodnál ahhoz, hogy alkalmazást tudj letölteni, vagy épp nem szimpatikus a Tippmixpro mobil app elérésre bármikor lehetőséged lehet alternatív megoldásként a lent felsorolt változatoknak köszönhetően.

Az alábbi listában felsorolt bukmékerek egytől egyig minőségi elérést és felhasználóbarát megjelentést kaptak, miközben megbízhatóak is, így mindenképpen érdemes vetni rájuk egy pillantást.

Alternatív lehetőségek

Tippmixpro mobil app és böngészős elérés — Gyakori kérdések és válaszok

Megbízható a Tippmixpro felülete?
Igen! Az egyik legnépszerűbb sportfogadási felületként teljes mértékben megbízható a magyar játékosok előtt.
Magyar nyelven is elérhető a Tippmixpro?
Igen, a bukméker magyar nyelvre optimalizált interfésszel rendelkezik.
Sehol nem tudok Tippmix Pro app letöltést kezdeményezni?
Sajnos jelenleg nincs Tippmixpro applikáció
Bónuszokra is jogosult lehetek a bukméker felületén?
Igen, a Tippmix Pro több nagyszerű bónusz ajánlatot is biztosít, minden új és meglévő játékosnak egyaránt.
Mit tegyek ha problémába ütköztem?
A sportfogadási felület egy minőségi ügyfélszolgálattal is rendelkezik, akik a rendelkezésedre állnak pár órás válaszadási idő mellett is, telefonról és gépről egyaránt.
Mi történhet ha nem megfelelő adatokat adok meg a regisztráció alatt?
Érdemes figyelned arra, hogy megfelelő adatokat adj meg, mert kiutalás előtt hitelesítened kell azokat.