Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
clock-white

Utolsó frissítés:

Campobet app elérés - Letöltés és fontos információk

8.8/10

A fogadóiroda még nem rendelkezik applikációval

Alkalmazások Android letöltése

A fogadóiroda még nem rendelkezik applikációval

Alkalmazások iOS letöltése

Campobet app és böngészős elérés - funkciók és lehetőségek

Az első és legfontosabb amit számításba kell venned, ha a Campobet felülete érdekel, hogy sajnos jelenleg semmilyen hivatalos applikáció nem érhető el a sportfogadási felülettel kapcsolatban. Bár letölteni nem, de elérni még el tudod a bukmékert, amihez viszont elegendő mindösszesen egy erős internetkapcsolat és az alap okostelefon is.

Ha pedig már ismered a Campobet felületét új dolgokat sem kell majd megtanulnod ha telefonról keresnéd azt fel, mert minden funkció és menüpont ugyanoda került, ahol azt már gépen előtte jól megszokhattad. A játékok és a sportfogadási ajánlatok pedig egytől egyig elérhetőek ezen az úton is.

A legjobb funkciók és lehetőségek a Campobet Casino felületén telefonon keresztül:

 • Nagyszerű bónuszok és kedvezmények
 • Magyar nyelvű interfész
 • Az összes sportfogadási ajánlat
 • Versenyek
 • Oktatóprogramok
 • Élő sportfogadás lehetősége

Követelmények a Campobet mobilos eléréséhez

Így tehát, azt mondhatjuk hogy nem sok mindenre lesz szükséged ahhoz, hogy felkereshesd a sportfogadási iroda felületét. Mivel nem tudsz alkalmazást letölteni nem kell megfelelni semmilyen tárhellyel vagy egyéb dologgal kapcsolatos követelménynek.

Az első és legfontosabb az eléréshez, hogy egy jól működő, stabil internet kapcsolat segítségével indítsd el a játékokat, illetve ahhoz hogy megtehesd másodsorban egy - legalább alap - okostelefonnal rendelkezned kell.

Campobet mobil elérés követelményei:

 • Magyar nyelven is elérhető a felület
 • Nem foglal helyet a telefonon
 • Mindösszesen egy alap okostelefon elegendő a használathoz
 • Erős és stabil internetkapcsolatra lesz szükséged az eléréshez

Campobet elérése Android készülékeken

Ha tehát Android készüléked van, felkeresheted a bukmékert telefonról és tabletről egyaránt, és cserébe egy jól működő, minőségi és modern kialakítással rendelkező, felhasználóbarát felületet kaphatsz.

A bukméker, bár még újnak minősül a piacon, nem véletlen nyert el ekkora tábort magának népszerűség tekintetében, a funkciók és lehetőségek amiket biztosít, külön külön is kiemelik a több száz elérhető bukméker közül és a legjobbak közé emelik egytől egyig.

Campobet mobilos elérése lépésről lépésre:

 1. Nyisd meg a böngészőt amit használni szoktál

 2. Írd be a Campobet nevét

 3. Válaszd ki a hivatalos weboldalt

 4. Kattints a linkre

 5. Miután betöltött kattints a bejelentkezés gombra

 6. Add meg az adatokat, és mentsd el ha egy kattintással szeretnél belépni

  Campobet Android weboldal

Campobet iOS operációs rendszeren

Nincs ez máshogy az iOS készülékek esetén sem. Amennyiben almás vagy, pár kattintással elérheted ám a bukmékert, viszont applikációt nem tudsz hozzá letölteni. Ez persze jó, mert ezáltal nem foglal semmilyen extra helyet a telefonodon, viszont rossz, mert így mindíg meg kell majd nyitnod a böngészőt, ahhoz hogy elérhesd a kedvenc játékaidat.

Mobil elérés iOS -on - Lépésről lépésre:

 1. Old fel a telefonod és kattints a böngésződre

 2. Írd be a bukméker nevét

 3. Keresd meg a hivatalos weboldal linkjét

 4. Kattints rá és várd meg amíg betölt

 5. Kattints a bejelentkezés gombra

 6. Add meg az adataid

  Campobet IOS weboldal

Campobet bónusz ajánlatok és kedvezmények

Amennyiben érdekel a Campobet érdemes egy pillantást vetned a különböző kedvezményekre is amit a játékosoknak biztosít, mert bár külön mobil bónusz ajánlat nem érhető el a bukmékernél, ugyanazokat a lehetőségeket bármikor megigényelheted, amelyek gépről is felhasználhatóak. Ezek között pedig találhatsz több nagyszerű ajánlatot is.

Ha például új játékos vagy érdemes egyből az első befizetési bónusszal kezdeni, amely azonnal 100% -os jóváírást biztosít minden újonnan regisztrált felhasználónak. A későbbiekben pedig befizetési extrákat, visszatérítési és cashback bónuszokat de akár heti ajánlatokat is kaphatsz, ha jókor kezdeményeztél befizetést.

Fontos viszont megjegyezni, hogy minden bónuszhoz külön követelmények tartoznak, így mielőtt befizetést eszközölnél, érdemes a részletek fülön utánaolvasni a feltételeknek, mert ha ezeket nem tudod teljesíteni, utólag törlik a kedvezményt és az általa kapott nyereményeket is az egyenlegedből.

Legnépszerűbb bónuszok a Campobet felületén:

 • Első befizetési bónusz
 • 10% -os visszatérítési bónusz
 • Heti Reload bónusz
 • Virtuális sport bónusz
 • ACCA boost

bonus-green-dark

Első befizetési bónusz

Kapj bónuszt

Végső ítéletünk a Campobet bukmékerrel kapcsolatban

Így tehát, bár nem elérhető külön applikáció egyik készüléktípus esetében sem, telefonról még így is bármikor felkereshetjük a sportfogadási iroda felületét. Ha a minőséget keresed, és a modern de mégis letisztult elérést, szinte kihagyhatatlan ajánlatnak tekinthető a Campobet, főleg ha igényt tartanál pár extra kedvezményre is.

Mivel appal nem rendelkezik a bukméker, így a fejlesztőknek több ideje van arra, hogy a felhasználók igényeihez igazítsa a mobilböngészős elérést, épp ezért ha tetszett a gépről elérhető változata, a telefonos verzióban sem fogsz csalódni jó eséllyel.

Ráadásul, amennyiben magyar játékosként keresed fel a felületét telefonról nemcsak hogy minden funkció és lehetőség ugyanúgy elérhetővé válik előtted mintha gépről indítottad volna el a bejelentkezést, de magyar nyelvű interfész keretében is használhatod azt.

Ezen kívül pedig, ha problémába ütköznél szintén magyarul kérhetsz segítséget valamelyik szakértő ügyfélszolgálatos kollégától.

Így, azt mondhatjuk, hogy bár nem rendelkezik a Campobet külön letölthető applikációval, kihagyhatatlan ajánlat a mobil böngészős változata mindenkinek, aki minőségi bukmékert keres.

Havasi Adojan

A Campobet bukméker helyett - Alternatív megoldások

Ha viszont úgy döntenéd, hogy a Campobet bukméker nem nyerte el a tetszésed, vagy ha mindenképpen ragaszkodnál ahhoz, hogy letölthető applikáció is a rendelkezésedre álljon, érdemes átnézned az alábbi listánkat, ahol alternatív megoldásokat találhatsz a Campobet bukméker helyett. 

A listánkban csak olyan névvel fogsz találkozni, amelyek egytől egyig ellenörzött, minőségi háttérrel rendelkező bukmékerek. 

Így, ha egyéb mobil appal vagy böngészős eléréssel rendelkező felületet szeretnél, kihagyhatatlan ajánlatokat találhatsz lent.

Alternatív megoldások

Gyakori kérdések és válaszok

Magyar játékosként is felkereshetem a bukméker felületét?
Igen, és nemcsak hogy felkeresheted, mindezt biztonságos közegben teheted meg, magyar nyelvre optimalizált felület mellett.
Igényelhetek bónuszt a Campobet felületén?
Igen, a bukméker több nagyszerű bónuszt is biztosít, amelyekre azonnal jogosult lehetsz, ha regisztráltál a felületen.
Virtuális sportok is elérhetők ha telefonról keresem fel a bukmékert?
Igen. Több száz sportfogadási ajánlat elérhető nap mint nap a Campovet felületén telefonról és gépről egyaránt, köztük rengeteg virtuális sportágra vonatkozó is.
Kevésbé népszerű sportágakra is fogadhatok a Campobet felületén?
Igen, a Campobet sportfogadási ajánlatok tekintetében széles listákkal rendelkezik, így népszerűbb és kevésbé népszerűbb sportágakat is találhatsz a felületen.
Semmilyen appot nem tudok letölteni ha a Campobetet szeretném használni?
Sajnos nem. Amennyiben a Campobet bukmékert érdekel, csak mobil böngészőn keresztül érheted el azt, ha telefonon szeretnéd felkeresni.