Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
clock-white

Utolsó frissítés:

A Bwin app beszerzése és használata Magyarországon

8.3/10

Android alkalmazás

update 21.03.08

Alkalmazások Android letöltése

iOS alkalmazás

update 18.10.02

Alkalmazások iOS letöltése

A Bwin mobil platformjának jellemzői

A több mint húszmillió aktív felhasználóval rendelkező Bwin Európában a sportfogadás és szerencsejáték ágazat egyik meghatározó szereplője, amely a hírnevéhez méltó Bwin app megoldások mellett egészen kiváló mobilbarát weboldallal is rendelkezik.

A bukméker teljes pre-match és in-play fogadási ajánlata megtalálható a Bwin magyar nyelvű mobile oldalának online sportfogadás részlegében, ahol a különböző sporteseményekre sportok és ligák szerint is rá lehet keresni.

A navigáció segítő hamburger menü ugyan nem a bal felső sarokban, hanem alul található, de ehhez is hamar hozzá lehet szokni. Ami pedig a Bwin mobil oldalának fogadószelvényt illeti, csak a legjobbakat tudjuk róla mondani: könnyen használható, a single és a kombi betek mellett többféle system bet – azaz rendszer fogadás – használatára is alkalmas, de emellett a cash out funkciót is tudja.

 • Hatalmas sortesemény kínálat mobilon élő fogadásokhoz
 • Egyszerűsített navigáció és magyar nyelvű kezelőfelület
 • Felhasználóbarát dizájn, live streaming funkció
 • Villámgyors mobil bankolási megoldások magyar ügyfeleknek
 • A desktopos weboldaléval teljesen megegyező fogadási piac kínálat
 • Biometrikus azonosítás – gyors belépés ujjlenyomat használatával

Bwin app rendszerkövetelmények és egyéb jellemzők

A Bwin az online fogadás világának egyik óriás cége, amely napaibbakban több, mint 25 országban van jelen. Így nem meglepő, hogy a szerencsejéték szervezői tevékenységet is folytató vállalat a Bwin brand alatt minden fő termékéhez kiadott Bwin app alapú megoldást.

Ennek köszönhetően külön app van a Bwin casino, póker és sportfogadás termékéhez, melyek közül a legutóbbit fogjuk a következő fejezetekben alaposan kielemezni.

A sportfogadás termékhez készült Bwin alkalmazás két változatban érhető el: Android és iOS. Az app, és a telepítőfájlok mérete valamivel nagyobb más bukmékerek alkalmazásihoz képest, de azért nem kell megijedni tőle, mert még egy régebbi, középkategóriás okostelefonon is gond nélkül elfér más appok társaságában.

Az viszont tény, hogy a Bwin mobile app csak akkor nyújt ténylegesen élvezhető felhasználói élményt, ha az adott készülék kijelzője eléri a 6 colt. Ugyanis ez már optimális képernyőméret ahhoz, hogy gyorsan és problémamentesen menjen az élő fogadás, és élvezhető méretben legyen használható mobilon a live streaming szolgáltatás.

 • 3-4 évesnél nem régebbi okostelefon vagy táblagép.
 • Legalább 2 GB rendszermemória.
 • Körülbelül 100-120 MB tárhely a telepítéshez.
 • Minimum 6 colos kijelző méret a megfelelő színvonalú felhasználói élményhez.
 • iOS operációs rendszer esetében iOS 9.0 vagy újabb.

Bwin Androidos app letöltése és telepítése

Az osztrák bukméker sportfogadás alkalmazásának letöltés és telepítése is pofonegyszerű, ha a telefonod úgy van beállítva, hogy ne blokkolja a külső forrásból származó applikációk installálását.

A Bwin app Android változatát az alábbi módon tudod a lehető legegyszerűbben beszerezni Magyarországon:

 1. Az Androidos mobilkészülékeddel nyisd meg a Bwin mobilbarát oldalát

  Az Androidos mobilkészülékeddel nyisd
 2. Koppints rá az index oldalon a bal alsó sarokban lévő hamburger menü ikonra

  Koppints rá az index oldalon
 3. A „TÖLTSE LE AZ ALKALMAZÁSUNK” menüből válaszd ki a Bwin sport app opciót

  töltse Bwin alkalmazásunk
 4. A betöltődő oldalon koppints a „LETÖLTÉS MOST!” gombra

  koppints a „letöltés most!” gombra
 5. A Bwin apk fájl letöltése után válaszd a telepítés opciót

  A Bwin apk fájl letöltése után válaszd a telepítés opciót

Bwin iOS-es app letöltése és telepítése

A Bwin iOS app jelenleg nem érhető el – azaz nem tölthető le – a magyarországi Apple Store áruházból, ami kissé bosszantó annak tudatában, hogy az Android rendszerhez készül alkalmazás beszerzése szinte gyerekjáték.

Szerencsére létezik egy trükkös megoldás, amivel gyorsan be tudod szerezni legális módon az App Store-ból az operátor bármelyik iOS-es appját, a sportfogadás termékhez készültet is beleértve.

 1. Az iOS-es készülékeden – például az iPhone-odon – nyisd meg a gyári App Store alkalmazást.

  Keress rá az App Store-ban az alkalmazásra
 2. A jobbfelső sarokban koppints a kör alakú ikonra, és lépj be az Apple ID menüben.

  Keresse meg a Bwin alkalmazást
 3. Állítsd át a lokációt (ország/régió) olyan országra, ahol biztos, hogy megtalálható az iOS-es Bwin app a helyi Apple Store-ban.

  Töltse le az alkalmazást
 4. Töltsd ki a kötelező mezőket, és a fizetési módnál válaszd a „NONE” opciót.

 5. Keress rá az App Store-ban az alkalmazásra és válaszd a Bwin letöltés lehetőséget a „GET” gombra koppintva.

  Futtassa az alkalmazást

Bwin bónuszok és promóciók mobil készülékes felhasználóknak

A mobilkészülékes felhasználókat a Bwin nem igazán kényezteti el különleges – mobil specifikus – bónuszokkal, sportfogadás promóciókkal. Ez valahol érthető is, mivel manapság már nem igazán jellemző az online fogadás ágazat szereplőire, hogy külön bónuszt adnának pusztán azért, mert valaki mobilkészülékkel regisztrált.

Viszont az is való igaz, hogy a Bwin új, mobil sportfogadó ügyfeleként te is igénybe tudod venni az üdvözlő ajánlatot az okostelefonod vagy tableted révén, ami jelenleg 20,000 HUF maximális összegű és 100%-os arányú.

Természetesen a kezdő sportfogadás bónusz és az egyéb online fogadás promóciók abban az esetben is a rendelkezésedre állnak, ha Bwin app használatával nyitsz új felhasználói fiókot a bukmékernél.

bonus-green-dark

üdvözlő ajánlatot

Kapj bónuszt

Bwin mobil alkalmazások konklúzió

A Bwin mobil alkalmazás mindkét változata – azaz az iOS és az Android is – rendkívül magas színvonalú. Az appok révén villámgyorsan lebonyolíthatók az élő fogadások, illetve a sportfogadással kapcsolatos egyéb teendők, mind például az egyenleg feltöltés, a nyeremény felvétel, vagy az ügyfélszolgálattal való kapcsolattartás.

Az appok „SÚGÓ” szekciójában szinte minden kérdésre megtalálható a releváns válasz, de természetesen az online chat funkció is igénybe vehető velük. Mindemellett még az olyan prémium szolgáltatások is gördülékenyen működnek az appokkal, mint a live streaming.

A Bwin magyar nyelven elérhető mobil alkalmazása funkcionális, felhasználóbarát, és tökéletesen megfelel úgy pre-match, mint élő fogadások gyors és biztonságos megtételére.

Kardos Rendor

Bwin applikáció – alternatív opciók

A Bwin alkalmazása az egyik legjobb azon bukmékerek app alapú megoldási közül, amelyek manapság elérhetők Magyarországon. Az ausztriai központú cég roppant magasra tette a lécet mobil sportfogadás terén, de ennek ellenére azért akad jó pár olyan app, amelyet csapatunk szakértői szeretnének a szíves figyelmedbe ajánlani.

Egyéb bukmékerek

 • 8.5/10

  100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

 • 8.8/10

  Sport bónusz 40.000 HUF

 • 8.8/10

  Akár 15.000 HUF fogadási kredit

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

GYIK

Mennyibe kerül a Bwin applikáció?
Az alkalmazások teljesen ingyenesek.
Az Apple Pay elérhető az iOS-es appban?
Jelenleg ez a mobilos fizetési mód nem érhető el magyar ügyfelek számára.
A download Bwin app opciót hol találom az App Store-ban?
Keress rá a Bwin iOS alkalmazásra az App Store-ban, ahol a GET hivatkozásra koppintva tudod letölteni az „almás” applikációt.
A Bwin android alkalmazásának mekkora a mérete?
Az apk telepítő fájl körülbelül 25 MB-os. Ennél valamivel nagyobb a telepített változat.
A Bwin mobil alkalmazás WiFi kapcsolattal is használható?
Természetesen igen, de ügyelj a biztonságra, és arra is, hogy az adott netkapcsolat stabil, megszakadás-mentes legyen.