Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
clock-white

Utolsó frissítés:

Bet365 mobile böngészős elérés és Bet365 app használata

8.8/10

Android alkalmazás

update 5.0.54.0

Alkalmazások Android letöltése

A fogadóiroda még nem rendelkezik applikációval

Alkalmazások iOS letöltése

Bet365 mobile app funkciók és lehetőségek

Amennyiben telefonon keresztül szeretnéd használni a Bet365 mobile felületét, bármilyen készülékkel is rendelkezel, lehetőséged nyílhat rá. Fontos viszont megjegyezni, hogy amíg Android készüléken akár a Play Áruházból is letöltheted, addig a Bet365 iOS esetén csak mobil böngészős változatban érhető el. Ez természetesen annak köszönhető, hogy az Apple telefonok biztonsági rendszere sokkal szigorúbb ha szerencsejátékról van szó.

Viszont, akármelyiket is keresed fel egy jól működő, felhasználóbarát felület társaságában mélyülhetsz el a szerencsejáték világában a Bet365 mobile felületén. A funkciók és a lehetőségek között pedig nem tapasztalhasz majd változást, mert mind a játékok mind pedig a sportfogadási ajánlatok egyaránt elérhetőek mindkét felületen.

Az alábbiakban összegyűjtöttük az összes fontos információt amit tudnod kell a Bet365 app, hogy a pontos információk birtokában foghass bele a játékokba anélkül, hogy végül csalódás érne ez idő alatt.

A legnépszerűbb 365 Bet mobile funkciók

 • Élő sportfogadás lehetősége
 • Értesítés minden játékkal, fogadással kapcsolatos változásról
 • Élő és normál kaszinó funkciók
 • Széles körben elérhető bónuszok és kedvezmények
 • Ügyfélszolgálat elérése egy kattintással

Bet365 app - Követelmények a letöltéshez

Amennyiben szeretnéd letölteni a Bet365 mobile appot első körben egy okostelefonra, illetve másodsorban egy stabil internetkapcsolatra lesz szükséged. Akár Android akár iOS készülékkel rendelkezel, ez a két részlet elengedhetetlen a letöltéshez, és a telefonos eléréshez, hiszen mi lenne annál idegesítőbb, amikor azért nem tudod élvezni a játékokat vagy épp az élő sportfogadás örömeit mert folyton meg - meg akad a felület, és lefagy az internet gyenge kapcsolata miatt.

Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a követelményekkel kapcsolatban, az Android appokra kihegyezve, tekintve hogy iOS -ra csak mobil böngészőn keresztül csatlakozhatsz fel.

Bet365 letöltés legfontosabb követelményei

 • Legalább 18 éves kor betöltése
 • Legalább 4.1 -es Android operációs rendszer
 • 3.4 M tárhely
 • Erős internetkapcsolat

Bet365 mobil app letöltés: Android

Amennyiben Android készülékre szeretnéd letölteni az appot, a legegyszerűbb ha a Play Áruházból indítod el azt. Így, nemcsak biztos lehetsz abban hogy azt kapod amit vártál, de megóvod magad attól is hogy csalás áldozata légy, úgy hogy esetleg egy kamu oldalról töltenéd le az appot.

A jó hír viszont, hogy a Bet365 apk letöltése alig vesz igénybe pár egyszerű lépést és nem is túl bonyolult, így jó eséllyel nem fogsz elakadni a folyamat közben.

A mobile Bet365 app letöltése lépésekben

 1. Keresd fel a Play Áruházat

  Keresd fel a Play Áruházat
 2. Írd be a keresőbe hogy Bet365

  Keresse meg a bet365 alkalmazást
 3. Válaszd ki a lehetőséget

 4. Kattints a letöltés gombra

  Töltse le az alkalmazást
 5. Várd meg a telepítés végén

 6. Kattints az ikonra és add meg az adatokat

  Futtassa az alkalmazást

Bet365 mobil app letöltése iOS készülékre

A Bet365 app letöltés hivatalosan lehetőséges, viszont az applikáció nem érhető el Magyarországon. Viszont, bármilyen böngészőből is keresed fel, ha stabil az internetkapcsolatod bármikor játszhatsz a kedvenc kaszinó játékodon. A Bet365 így teljes egészében mobilra van optimalizálva iOS készüléken is.

A Bet365 mobile felkeresése iOS készüléken keresztül:

 1. Indítsd el a böngésződet

 2. Írd be a keresőbe a kaszinó nevét

 3. Kattints a linkre

 4. Jelentkezz be

  bet365 IOS Főoldal

Bet365 bónuszok és kedvezmények

Akár új akár régi motoros játékos vagy, lehetőséged lehet különböző bónuszokat és kedvezményeket is igénybe venni a bukméker felületén. Bár külön mobil Bet365 bónusz nem elérhető, mindegyiket igénybe veheted ami gépen is megmutatkozik, és ezeket érdemes is felhasználni.

iOS és Android készülékekre egyaránt minden játékosoknak járó bónuszt elérhetővé tesz a bukméker a magyaroknak is, bónuszként pedig befizetési bónuszok, kedvezmények de akár cashback lehetőségek is elérhetőek.

A legnépszerűbb bónuszok:

 • Számlanyitási akció
 • Fogadás Fokozó
 • Gyűjtő bónusz
 • Visszalépés garancia

bonus-green-dark

Számlanyitási akció

Kapj bónuszt

Végső ítéletünk a Bet365 felületével kapcsolatban

Azt mondhatjuk tehát, hogy a magyar játékosok körében nem véletlenül ilyen népszerű a Bet365 mobile felülete. A magyar nyelvre optimalizált applikációk és mobil böngészős elérések felhasználóbarát kialakításukkal, minőségi és modern megjelenésükkel a Bet365 letöltés szinte öröm, a használat pedig nem okoz csalódást majd, bármelyik telefon típust is használod erre a célra.

Ha pedig már arra jársz, nem szabad elfelejtkezni a bónuszokról sem, amelyek több tízezer forint kedvezményt rejthetnek, és végül óriási nyereményekhez vezethetnek ezért nem érdemes őket kihagyni, ha szeretnéd maximalizálni az esélyeidet.

Bár Bet365 iOS -ra nem kapott külön megjelenést, mobil böngészőből bármikor elérheted és ha berakod a könyvjelzők közé bármikor fel is keresheted azt. Ezzel szemben, az Android felhasználók örömére létezik erre a telefontípusra letölthető változat is, így ebben az esetben pedig a legegyszerűbb, ha a Play Áruházból indítod el a Bet365 letöltés lehetőségét.

Így azt mondhatjuk, hogy amennyiben egy jól működő és biztonságos, magyar nyelvre optimalizált bukméker appot szeretnél használni, a Bet365 minden igényedet kielégítheti.

Ivett Hoffmann

A Bet365 app alternatív lehetőségek

Amennyiben úgy érzed a Bet 365 mobile nem fogott meg annyira, hogy le is akard tölteni az appot, érdemes megnézned az alábbi listánkat, ahol több nagyszerű alternatív lehetőséget találhatsz, ha minőségi és jól működő bukméker appot szeretnél használni.

Alternatív lehetőségek

Értékeld ez a felülvizsgálatot
1 értékelés, átlag 5 / 5

Gyakori kérdések és válaszok

Biztonságosan letölthető a Bet365 Iphone app és Android app?
Igen, bár érdemes megjegyezni, hogy csak Androidra elérhető a bukméker appja. Ezt viszont a Play Áruházból érdemes letölteni, hogy biztos ne ütközz problémába.
Meddig tart a kifizetés ha a Bet365 mobil appról szeretném kiutalni a nyereményem?
Attól függően hogy milyen fizetési módot választottál, változhat annak az ideje, hogy milyen átfutási idő mellett férhetsz hozzá a pénzedhez.
Hitelesíteni kell a profilomat kiutalás előtt?
Igen, ugyanúgy mint gépen, telefonon keresztül is hitelesítened kell az adataidat, mielőtt kifizetést kezdeményeznél a bukméker felületéről.
Bet365 Iphone app akkor nem is létezik?
Bet365 Iphone app létezik, de jelenleg Magyarországon még nem elérhető.
Mennyi idő a befizetés a Bet365 felületére telefonon keresztül?
Attól függően hogy melyik fizetési módot választottad változhat, de sok esetben azonnal hozzáférhetsz a pénzedhez ha telefonról indítasz befizetést.