Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Visa Sportfogadás Online

Az egyik leggyakoribb kérdés, ami a Visa sportfogadás kapcsán előkerül, hogy ez vagy az a bankkártya alkalmas-e egy online bukmékernél befizetésre. A rövid válasz erre az, hogy talán, vagy többnyire. Ugyanis elsősorban annak az országnak a távszerencsejátékkal kapcsolatos szabályozása a döntő, ahol a kibocsátó bank fiókja található. Amennyiben a jogi helyzet egyértelmű, nincsenek körülötte vitás kérdések, akkor azt a bank felhasználási feltételei is tükrözik.

Az online sportfogadás Visa kártyával az amerikai pénzügyi vállalat részéről saját tiltó politikába nem ütközik. Magyarországon azonban furcsa módon éppúgy előfordulhat az, hogy egy hazai bank engedi a pénzügyi termékét felhasználni online sportfogadás és szerencsejáték céljára, mint az, hogy kategorikusan megtagadja azt.

Visa fogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#3
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#4
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#5
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#6
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#8
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#9
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#10
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#11
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#12
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

toggle

Ebben a cikkben

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Online fogadás Visa fizetési móddal: teljes útmutató

Megismertetünk a Visa kártyahasználat előnyeivel és hátrányaival. Ha új vagy még az online fogadás világában, végigvezetünk aVisa sportfogadás, az első befizetés, a fogadás, valamint a pénzfelvétel lépésein és fontos tudnivalóin.

Ha már van saját bankszámlád és ahhoz ilyen kibocsátott kártyád, a Visa fogadás nem bonyolultabb folyamat, mint egy bármilyen más online vásárlás. Mégis, hogy pontosan mire számíthatsz, miről kell tudnod a bankkártyás sportfogadásról, úgy gondoljuk, megér egy külön cikket. Ebben az írásban a hogyanok, a biztonság kérdése mellett szó lesz a be- és kifizetések átfutási idejéről, azok hátteréről, hogy mi áll a tranzakciók esetleges megtagadásának a hátterében. Végül kiemelünk néhány megbízható Visa bukmékert is, akiknek a sportfogadási kínálata és feltételei szerintünk figyelemre méltók.

A Visa sportfogadás története

visa a fogadasok tortenete

Visa sportfogadás az USA-ban és számos európai országban is nem várt akadályokba ütközhet. A tengerentúlon a távszerencsejáték csak néhány tagállamban teljesen legális, ezért a Visa kártyát kibocsátó bankok itt nem is feltétlen teljesítenek ilyen átutalási megbízásokat a bukméker oldalak felé. Az Egyesült Királyságban nemcsak a Visa, hanem más brand hitelkártyák használata egyenesen tilos erre a célra. Az előre feltöltött (prepaid) típusú kártyákat brandtől függetlenül pedig az online bukmékerek nem szokták elfogadni. De ez utóbbira is van kivétel, mégpedig a Revolut Visa kártyája.

Magyarországon ugyan történtek politikai ígéretek a távszerencsejáték-piac liberalizálására, a tényleges törvényi változtatás - a jelenlegi szabályozás az online kaszinók üzemeltetését földi kaszinó elnyert koncessziójához köti - még várat magára. A jogi helyzetet röviden úgy lehetne leírni, hogy az online szerencsejáték a külföldi oldalakon a felhasználó számára ugyan legális, a hirdetési tevékenység már nem az. Ettől még  - kezében a Kúria számukra kedvező ítéletével - az Unibet nyugodtan hirdet az M4 Sporton, és a hazai földi kaszinós koncesszióval nem rendelkező külföldi oldalak hatósági blokkolása is alábbhagyott az elmúlt pár évben.

 • A Visa az olimpiai játékok egyik legrégebbi hivatalos támogatója.
 • 2023-ben a világon kibocsátott bankkártyák több mint felén a brand logója volt látható.
 • A Visa egy 100%-ban amerikai tulajdonú vállalat, míg a nagy rivális Mastercardot inkább európai terméknek tekintik.
 • A Visa nem bank, a globális fizetési hálózatot üzemeltető társaság, ami a kártyás tranzakciók díjaiból szerzi a bevételét.

A Visa kártyahasználattal kapcsolatban hazánkban végül is az a döntő, hogy a kártyát kibocsátó bank mennyire akarja kihúzni a gyufát a kormányzattal szemben. Van példa arra is, hogy a bank felhasználási feltételeiben explicit tiltva van minden olyan távszerencsejáték, ami nem a hazai játékengedéllyel működő oldalakon történik. Más bankok probléma nélkül teljesítenek ilyen célú átutalásokat. Végső soron minden az adott általános szerződési feltételeken múlik.

Ha neked Visa kártyád van, és előre tudni szeretnéd, hogy használhatod-e azt külföldi oldalakon sportfogadásra, először a bank ÁSZF-ét kell átböngészned. Ha ott nem találsz egyértelmű választ, keresd az ügyfélszolgálatot.

🏙️ Alapítva:  1958
💳 Típus:  betéti és hitelkártya, előre fizetett kártya
🗺️ Támogatva: több mint 200 országban világszerte
📱 Van saját alkalmazása: ✔️
💯 Feldolgozási költség:  banktól függ
Tranzakciók sebessége:   néhány óra (SWIFT)

A Visa egy biztonságos & megbízható módja a sportfogadásnak?

Az online fogadás Visa kártyával akkor a legbiztonságosabb, ha az online játékplatformon nem kell közvetlen a kártyadataidat megadnod. Egyes játékoldalakon más beviteli lehetőség nincsen, ezért ha nem bízol a szolgáltatóban, olyan bukmékert is találni, ahol egy megbízható harmadik fél fizetési kapuja kezeli a kényes pénzügyi adatokat. Egy un. gateway gateway több fizetési módot is biztonsággal kezelni tud.

Ilyen fizetési kaput már Magyarországon is számos webshop integrált az oldalára. A netes vélemények szerint a legjobb ilyen szolgáltatók közé tartozik a Fondy, a Borgun, a Stripe, vagy az Adyen. Idehaza ismertebb ilyen felület a SimplePay vagy a vagy K&H Bank fizetési kapuja.

Gyakori megoldás még, hogy a szükséges adatok megadásához és a fizetésed megerősítéséhez maga a bukméker irányít át a kártyakibocsátó bankod oldalára.

Hogyan történik a Visa befizetés?

Amennyiben a Visa kártyás bankod együttműködő, a sportfogadás Visa befizetés által nem bonyolultabb, mint egy átlagos online vásárlás, ahol legalább egyszer valahol szintén kártyaadatokat kell megadnod. Amennyiben még új vagy az online sportfogadás világában, az alábbi egyszerű lépésekkel tudsz eljutni az első lekötött tétedhez.

 1. Regisztrálj az itt található bukmékerek egyikén!

  A regisztráció során arra ügyelj, hogy olyan személyes adatokat adjál meg (saját név, lakcím), amik a használni kívánt bankkártyádon és a bankszámládnál is szerepelnek. Ennek az első kifizetés igénylésekor, az ügyfélszolgálattal lemeccselendő fiókhitelesítési eljárás (KYC) során lesz jelentősége.

 2. Koppints a befizetésre!

  A pénzügyi menüt általában a kezdőoldal jobb felső sarkában, a fiókadataid mellett találod. Itt automatikusan azok a fizetési módok jelennek majd meg, amiket az adott bukméker Magyarországról is elfogad befizetésre. Előtte tájékozódj a bukméker értékelőinkben, hogy az általad választott mód, ez esetben a Visa kártya, kifizetésre is elfogadott-e, mert sajnos itt is akadhatnak kivételek.

 3. Válassz egy üdvözlő bónuszt!

  Amennyiben igényelsz bónuszt, azt már a regisztráció/az első befizetés során tudod rubrikában jelölni, esetleg kódot kell hozzá megadni. Akkor vállalj be bónuszt, ha ismered és tudod is vállalni a megforgatási feltételeket.

 4. Válaszd a Visat!

  A Visa egyszeri befizetés legkisebb összege 10-15€ körül lesz, a legmagasabb jellemző 1500€. Ha döntöttél a bónuszról és az összegről, kattints a Visa fizetési opcióra, add meg a befizetni kívánt összeget.

 5. Add meg a szükséges adatokat és az összeget!

  A jobb helyeken ilyenkor átirányítanak egy megbízható harmadik fél fizetési kapujához, és ott, nem pedig közvetlen a bukméker saját oldalán kell megadnod a kártyaadatokat. Ezek ugyanazok az adatok lesznek (név a kártyán, kártyaszám, lejárat dátuma, CVV-kód), amikre egy bármilyen más online kártyás vásárlásnál is szükséged lesz.

Hogyan tudom felvenni a nyereményem Visa kártyával?

Visa fogadás esetén is elvárja minden online bukméker, hogy a felhasználó igazolni tudja a személyazonosságát és a lakcímét, vagyis azt, hogy egy valós, természetes személy vagy, és nem pénzmosásra használod a szolgáltatásukat. Az erre alkalmas dokumentumok esetenként előre is feltölthetőek, de legtöbbször egy fényképes igazolvány és egy, a lakcím igazolására alkalmas dokumentum jól kivehető fotóját kell az ügyfélszolgálatnak beküldeni.

Pénzkivétel Visa kártyára

A kifizetést ugyanabban a menüben tudod majd igényelni, ahol be is fizettél (“withdrawal). Fontos, hogy a legtöbb bukméker feltételül szabja a befizetésed legalább egyszeri átjátszását, mielőtt pénzkivételt kezdeményezhetnél. Amennyiben sikeresen átestél a fiókhitelesítési procedúrán is (ezt egyszer kell elvégezni), akkor elvileg már semmi nem állhat az útjába a kifizetési igényed teljesítésének. A bukméker rendszere alapértelmezetten ugyanazt a fizetési módot fogja felajánlani pénzkivételre is, amivel korábban befizettél.

Bukméker Idő Szerezz bónuszt
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT

Top-3 Visa fogadási oldal

A Visa sportfogadás lehetősége szinte minden online bukmékernél elérhető. A leggyorsabban úgy tudsz erről meggyőződni, ha az oldal aljára görgetsz, és a Visa logóját keresed. Mindenesetre érdemes a Visa nevére rákeresni a bukméker felhasználási feltételei között is, hogy van-e bármilyen korlátozás országra és/vagy a Visa kifizetésre. Visa fogadásra most az alábbi három megbízható bukmékert emelnénk ki.

#1 bukméker Visa fizetéssel: 22Bet

Az offshore engedély alapján működő  22Bet pár év alatt online sportfogadási piac egyik legfontosabb szereplőjévé nőtte ki magát. Ez a bukméker a hagyományos sportokban, a meccs előtti és élő fogadások terén is az élvonalba tartozik, az e-sport kínálata pedig egészen kivételes! A 22Bet nagy előnye, hogy itt egy fiókon belül többféle pénznemben is vezethetsz játékosi számlát! A bukméker egyetlen komoly hiányossága az élő fogadás mellé videós live stream hiánya.

22bet kezdolap

#2 bukméker Visa fizetéssel: Betinia

A Betinia 2020-ban nyitotta meg kapuit. A Betinia egy megbízható EU-s máltai licenc alapján szolgáltat sportfogadást és kaszinójátékokat, magyarul is. A 100€-s üdvözlő bónusz megforgatási feltételei más új bukmékerekhez képest nem teljesíthetetlenül nehezek. A kifizetés előzetes feltétele itt is a letéted legalább egyszeri megforgatása. A Visa kifizetés feldolgozási ideje legfeljebb 5 munkanap.

betinia kezdolap

#3 bukméker Visa fizetéssel: CampoBet

Az európai licenc alapján 2018 óta működő CampoBet kínálata ugyan csak átlagosnak tekinthető, de a kivételesen sikerült felhasználói felülete nagyban megkönnyíti a keresést és a fogadást. A pénzkivétel feltétele itt is a befizetésed legalább egyszeri átjátszása. Ez a bukméker teljesen transzparens a be- és kifizetés lehetőségeit és limitjeit tekintve, ami azért nem minden új oldalról mondható el.

campobet kezdolap

Hogyan teszteljük & értékeljük ki a Visa fogadási oldalakat?

A Bonusowo csapata rengeteg sportfogadási  tapasztalatot gyűjtött össze az évek során. A legjobb Visa bukmékereket több szempont kiértékelése után választjuk ki. Először mindig azt ellenőrizzük, hogy van-e ugyanazzal a móddal kifizetési lehetőség is. Sajnos ez az országbeli korlátok és a bankok egyedi szabályai miatt nem magától értetődő.

Az online fogadás Visa kártyával és bankszámlával szerencsére annyira elterjedt, hogy, hogy az ilyen kártya tulajdonosa tetszőleges szempontok szerint válogathat a számtalan bukméker között. Lentebb megadunk néhány megfontolandó szempontot az optimális választáshoz.

Oddsok

Egy oldalon a legnépszerűbb sportok oddsait vetjük össze a piac többi ajánlatával. Hogy megállapítsuk, hogy ténylegesen mennyire jó egy ajánlat, mindig kiszámoljuk az oddsokhoz tartozó marginokat is. A margin a sportfogadás házelőnye, aminek a nagysága általában fordítottan arányos a sportág népszerűségével.

Használhatóság & mobil

A felhasználói felületet leteszteljük asztali böngészőben és mobileszközön is. A fő szempontok mindig a gyorsaság és az átláthatóság/jó navigálhatóság. Ha a fogadási oldalnak van saját mobilappja, főleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy az app használata jelent-e érdemi pluszt a böngészős oldalhoz képest.

Bónuszok & promóciók

Manapság a bónuszajánlatok elég kiegyenlítettek a bukmékerek között. Felmérjük, mennyire változatos a bónuszok kínálata, hogy vannak-e freebet, tétvisszafizetési, tétbiztosítási ajánlatok, extra nyereményszorzók a különféle fogadásokra, stb.

Nem a befizetési bónuszok vagy a freebetek összege az, ami itt fontos, hanem hogy a későbbiekben milyen feltételekkel tudod majd a bónusszal szerzett nyereményeid kivenni. A részletekért mindig érdemes az egyéni bukméker értékelőinket elolvasni.

Fogadástípusok

A legnépszerűbb sportágaknál már elvárható a meccsenkénti több száz, akár ezer fogadható odds! Elsősorban a meccs előtti és az élő piacok változatossága érdekel minket, hogy egy-egy eseményre hány különféle fogadást tehetsz.

Támogatás

Ma egy külföldi bukméker ügyfélszolgálatának tudnia kell értelmezni és a kellő alapossággal megválaszolni magyar nyelvű kérdéseket is. A supporttal szemben elvárás még, hogy az operátorok a hét minden napján és órájában, élő chaten keresztül és e-mailben is a felhasználók rendelkezésre álljanak.

Megbízhatóság

Egy máltai vagy gibraltári játékszervezési engedély a mi szemünkben többet ér, mint egy valós fogyasztóvédelmi garanciákat nem jelentő offshore licenc. Hogy nálunk csak megbízható bukmékerek szerepeljenek, mindig utánanézünk az egyes bukmékerekről írt mérvadó véleményeknek a nyilvános visszacsatolási oldalakon. Azt is ellenőrizzük, hogy a cég vagy az adott platform nem szerepel a csaló szereplőkre figyelmeztető szakmai oldalakon sem.

A 2 legjobb, Visa kártyát elfogadó fogadási app

Egy bukmékernél az online fogadás Visa kártyával már teljes egészében történhet mobilról is. A legjobb, ha a mobilböngészős megoldás mellett egy gyors, kis adatigényű alkalmazás is a rendelkezésre áll az összes fontos funkcióhoz.   A mobilos tesztünk része a fizetési felület teljes funkciójának leellenőrzése. Ezen szempontok alapján az alábbi két legjobb Visa fogadási appot emelnénk ki.

#1 fogadási app Visa fizetéssel: 22Bet

A 22Bet app az egyik legprofibb mobilos sportfogadási felület! Az app használata egyszerű, az intuitív menürendszer segítségével gyorsan rátalálni a minket érdeklő fogadásra. A betöltés és oldalváltás érezhetően gyorsabb a böngészős oldalnál. Ez az alkalmazás a megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült.

22bet app

#2 fogadási app Visa fizetéssel: bet365

A  bet365 mobilappja tökéletesen alkalmas Visa befizetésre és a kifizetés elindítására is. Az appban a böngészés és navigáció könnyű és hatékony. A bet365 kis helyigényű sportfogadási appja gyorsabban betölt, mint böngészőn. Ez az app Android és iOS rendszerekre is elkészült.

bet365 app

Élő fogadás és a Visa

visa elo fogadas

Az élő Visa sportfogadás hátránya, hogy a befizetés néha lassabb átfutási ideje miatt nem feltétlen tudod úgy időben feltölteni a játékosi számládat, mint egy e-tárcával vagy kriptopénzzel. Mire megérkezik a pénzed, rég megváltozhatnak az oddsok, vagy zárolják a meccsre az élő fogadást. Ezért ha ilyen kártyával akarsz élőben fogadni, érdemes előre kell tervezned és gondoskodnod arról, hogy a sportesemény kezdete előtt már legyen a játékosi számládon pénzed.

A 2 legnagyobb Visa bukméker

Az online sportfogadási piac legnagyobb szereplői ugyan egyre-másra szüntetik meg az e-tárcás vagy paysafecardos fizetést lehetőségét, de a bankkártyát mindig meg fogják tartani.

#1 legnagyobb fogadási oldal Visa fizetéssel: Unibet

A máltai székhelyű, 1997-ben alapított Unibet a bet365-tel fej-fej mellett jelenti a legkedvezőbb csapatsport oddsokat és a legszélesebb sportfogadási kínálatot. Nagy a küzdelem köztük a live streammel párosított élő fogadások számában is. A Unibet előnye a bankolási lehetőségek teljes átláthatósága is. A bankkártyás kifizetéseket ez az oldal 1-3 munkanap alatt feldolgozza, a havi limitek pedig jóval meghaladják sok más piaci szereplőét.

unibet promo

#2 legnagyobb fogadási oldal Visa fizetéssel: Bwin

A Bwin sajnos a közelmúltban kivonult a magyarországi sportfogadási piacról, ami annyit tesz, hogy a hazai IP-ről csak a platform online kaszinós szolgáltatásait tudod a fiókoddal használni. Akik viszont külföldről regisztráltak, azoknak a Bwin a népszerű csapatsportok mellett ló- és agárverseny, tenisz, MMA, vagy motorsport fogadásokat is kínál. Az osztrák bukméker a népszerű sportágakhoz és az élő fogadáshoz beágyazott live streamet is biztosít.

bwin promo

A legjobb helyi bukmékerek Visa fizetéssel

A Magyarországon játékszervezési engedéllyel rendelkező oldalak is lehetővé teszik a Visa kártyás fizetést és pénzkivételt, ennek feltétele természetesen a nagykorúság és a saját nevedre szóló (amivel a fogadást is kötötted) számla. Az olyan magyarországi bank is, amelyik egyébként tiltja a terméke távszerencsejátékra történő felhasználását, kivételt tesz a Szerencsejáték Zrt. felé történő utalásokkal.

A legjobb magyar fogadási oldalak Visa fizetéssel

Népszerű sportágak Visa fogadáshoz

A Visa kártyák széles körű elfogadottsága miatt a játékos kedvére válogathat több oldalon is az ugyanarra sportágra vonatkozó fogadási ajánlatok között. A legnagyobb esemény- és fogadási piackínálatot ma a népszerű csapatsportok, a tenisz, és a harmadik helyre feljött e-sport fogadások jelentik.

Visa foci fogadás

Észak-Amerikán kívül a fogadás focira jelenti az összes lekötött tét több mint felét az online bukmékereknél is. Az top ligák nagy érdeklődést kiváltó mérkőzésein a több száz piac és az 1000 feletti fogadható odds se számít rendkívülinek, és ez a nagyságrend élő fogadások alatt sem csökken! A legjobb Visa bukmékereknél rendszeresen találni fogadható magyar NBI-es meccseket és végső győztes piacokat is!

Visa tenisz fogadás

Visa fogadásra a legnépszerűbb egyéni sport a tenisz! A tenisz Európában a jégkoronggal holtversenyben a harmadik legnagyobb fogadási kínálatot jelenti a foci és az asztalitenisz után. A fogadási lehetőségek javát a ATP, ITF és WTA tornák küzdelmei jelentik, piacok az az outright oddsoktól, a meccsgyőztes és szett fogadásokon és azok hendikep változatain át az alatt/felett fogadásokig terjednek!

Visa jégkorong fogadás

A jégkorongot ma már egész évben játsszák, így bármikor fogadhatsz is rá! A legjobb Visa bukmékereknél az észak-amerikai NHL mellett tucatnyi számos európai jégkorongnemzet bajnoki mérkőzéseire is fogadhatsz. A piacok is számosak: tehetsz hendikep végeredményekre, harmadokra, gólszerzőkre, vagy a gólok számára is.

Visa e-sport fogadás

E-sportoknak az emberi résztvevőkkel lezajlott videójáték-versenyeket nevezzük. Az ezen az oldalon említett bukmékerek mindegyike számos népszerű játékot és azok eseményeit tette fogadhatóvá. A CounterStrike: Global Offensive, a Dota 2, és a Call of Duty-széria egész évben futó versenyei évek óta a kínálat stabil részét jelentik. Ha élőben fogadnál ezekre a meccsekre, azt ezeken az oldalakon beágyazott live stream mellett is megteheted!

A legjobb sportfogadási bónuszok Visa befizetés után

A Visa sportfogadás előnye, hogy egy ilyen kártya használata semmilyen hátrányt nem jelent a fogadás bónuszok igénylése és felhasználása terén. Ha üdvözlő bónuszt is szeretnél, a legkisebb feljogosító befizetés összege általában 20€. Ezekre a bónuszokra aztán többszörös átjátszási feltétel, teljesítési határidő, és egyéb korlátok is vonatkozhatnak. Ezekről minden esetben nálunk vagy az adott bónusz részletes leírásánál kell tájékozódni.

Sportfogadás Visa befizetés és kifizetés

A Visa pénz fogadáshoz a belső, játékosi számlád pénznemét többnyire a regisztráció során kell megadnod. Célszerű olyat választani, amiben a bankszámlád is vezetve van. Ha olyan a bukmékernél nincsen, akkor válaszd az USD-alapú egyenleget, mert a Visa rendszere is abban számol el, az EU területén is. Befizetéskor a pénzed általában néhány percen belül a játékosi egyenlegeden lesz, de esetenként akár egynapos csúszásra is lehet számítani.

letét
Befizetés idő Befizetés díja Alsó-felső limit Ft
pár perc nincs 5.000 – 600 000 Ft
pár perc nincs 1€ – N/A
pár perc nincs 10 – 13 000€
pár perc nincs 5.000 – 600 000 Ft
pár perc nincs 1.500 – 6 millió Ft
pénzeszközök visszavonása
Kifizetési idő* Kifizetés díja Alsó-felső limit Ft
1 – 3 nap nincs 5.000 – 600 000 Ft
2 – 3 nap nincs 1,5€ – N/A
1 – 3 nap nincs 15 – 130 000€
0 – 24 óra nincs 5.000 – 600 000 Ft
1 – 5 nap nincs 1.500 – 6 millió Ft
 • Ezek 3 napig általában a bukmékerek saját garantált feldolgozási idői, erre a bankok részéről még 2-4 további munkanap is hozzáadódhat.

Alternatív fizetési módok

A számos előnye mellett azért ki kell emelni a Visa pénzfogadás legnagyobb hátrányát, ez pedig a kifizetés hosszú átfutási ideje. A bankkártyás kifizetés sajnos a lassabbak közé tartozik, két-három, de az is lehet, hogy öt munkanapos elbírálási időre a bukméker részéről biztosan számítanod kell, és ezen felül még néhány óra, de akár öt további munkanap, amíg a Visa rendszerén keresztül a bankszámládra érkezik a pénzed.

Mastercard

A teljes képhez tartozik, hogy Visa USD-ben számol el, míg a Mastercard az eurózónán belül euróban. Ennek a külföldi vásárlásoknál, így az online sportfogadásnál is jelentősége van. Ha mindkét fajta kártyád van és eurós játékosi számlát nyitnál, érdemes lehet inkább a Mastercardod használni. Mastercard kártyákra azokban több korlátozás tapasztalható, mint Visa kártyákra.

Paysafecard

A paysafecard egy nyugta alapú, anonim fizetési rendszer, amihez nem kell számlát sem nyitnod. Ilyen fix összegű vouchereket postafiókban, újságosoknál vagy egyes benzinkutaknál is lehet kapni. Kifizetésnél viszont már egy nevesített paysafecard-számlára lesz szükséged.

Banki átutalás

A hagyományos, nem feláras banki átutalással akár egy hétig is eltarthat, amíg befizetsz, vagy amíg a bankszámládra megérkezik a nyereményed. Cserébe magasabb be- és kifizetési limitek érvényesek rá. Banki átutalásra mégis szükség lehet, ha egy kártya egyben nem alkalmas kifizetésre is.

Neteller

A Netellerrel vagy más e-tárcával rendkívül gyorsak és olcsóbbak is lehetnek a tranzakciók, mint bankkártyával vagy direkt számlás banki átutalással. Cserébe ezeket fel is kell tölteni, általában bankkártyáról, aminek saját költsége van, és nem is mindegyik bukmékernél adnak Neteller befizetésre bónuszt.

Banki átutalás

Mutasd az összeset

MasterCard

Mutasd az összeset

Paysafecard

Mutasd az összeset

GYIK

A Visa sportfogadás esetén előállhat dupla konverzió?
Igen, mivel ez a fizetési hálózat dollárban számol el, ezért például a forintos számláról euróban történő vásárlásaid dupla konverzióval történnek majd.
Revolut Visa kártyáról lehetséges a Visa pénz küldés fogadás?
Igen, vannak bukmékerek, például a CampoBet, ahol elfogadják befizetésre a Revolut Visa vagy Mastercard prepaid kártyákat is.
Hol találok mértékadó bukméker véleményeket?
A Bonusowo fő profilja ez, hogy őszintén értékeljük ki a Magyarországra is szolgáltató fogadási oldalakat.
A Visa pénzfogadás milyen járulékos költségekkel jár?
A bukmékerek részéről semmilyen. A bankod az átutalások teljesítéséért számít fel díjat, és a Visa fizetéshez a saját árfolyamán fog USD-re és vissza forintra váltani.