Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Fogadás Revolut pénzküldéssel online

A Revolut szerencsejáték mára visszaszorulóban van. Amit sokan sajnálni fognak, hiszen ez az elsősorban az Egyesült Királyságban és Írországban népszerű e-bank Magyarországon és a külföldön élő honfitársaink között is igen kedvelt.

Ennek ellenére a Revolut sportfogadás céljára külföldi online bukmékereknél még mindig jól hasznosítható. Mivel a sportfogadás online is egyre terjed, és a Revolut-kártyákat használók köre is igen széles, ezért érdemes részletesen is beszélni erről a bankolási módról.

Revolut fogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#3
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#4
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#5
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#6
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#8
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

toggle

Online fogadás Revolut segítségével: teljes útmutató

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

A Revolut sportfogadás története

A Revolut sportfogadás története

A Revolut nagy előnye a több devizában lehetséges számlavezetés, a rendszeren belüli ingyenes tranzakciók, az olcsó vagy (bankkártyáról) ingyenes feltöltés, az olcsó forintos bankszámlára utalás, és a kedvező, középárfolyam körüli devizaváltás.

A 2015-ban alapított Revolut tehát részben többet nyújt, mint egy átlagos e-tárca, hiszen banki licenc és bankokban vezetett devizaszámlák jelentik a szolgáltatásai alapját.

Abban viszont elmarad a hagyományos bankoktól, hogy saját bankfiók vagy ATM már nem tartozik hozzá.

Az online fogadás Revolut segítségével igen népszerű volt az első években. Váltást a Revolut szerencsejáték-politikájában a 2020-as év hozott, amikor az Egyesült Királyságban fogyasztóvédelmi okokból betiltották online sportfogadásra a bankkártyák használatát. Hogy elkerülje a negatív PR-t, a Revolut 2020 áprilisában először minden szerencsejáték-célú felhasználást letiltott a platformján. Ez volt az az időszak, amikor a bet365 Revolut befizetés és a bet365 kifizetés Revolut segítségével is megszűnt. A nagyobb bukmékerek közül 22Bet vagy Bwin Revolut fizetésre sincs már lehetőség.

A helyzet annyiban változott, hogy a Revolut lehetővé tette, hogy az alkalmazásában, a Beállítások/Biztonság menüben feloldjuk az alapértelmezett “Gambling Block” funkciót. Ezt az appban balra húzva már tudni fogod a kártyádat a Revolutot még felfogadó bukmékereknél használni.

Néhány érdekes tény:

 • A Revolut-kártyádat a Google Walletbe és Apple Paybe is fel tudod venni.
 • A Revolut forintos számládat valójában egy litván bankban vezetik. A forintos IBAN-szám ezért LT-vel kezdődik. A litván betétbiztosítási törvények és keret érvényes.
 • Ha eurós Revolut-számláról utalnál pénzt eurós bankszámlára, az ingyenes.
 • Magyar lakcímmel regisztrált Revolut-számláról forintra ugyanez érvényes.
A Revolut sportfogadás története
🏙️ Alapítva:  2015
💳 Típus: e-pénzes számla és bankkártya
🗺️ Támogatva: EGT, Ausztrália, Szingapúr, Svájc, Japán, Egyesült Királyság, Egyesült Államok
📱 Van saját alkalmazása: ✔️
💯 Feldolgozási költség:  nincs
Tranzakciók sebessége:  12-24 óra

Amennyiben lelkes sportfogadó vagy és sikerült felkeltetnünk az érdeklődésed a Revolut irányába, olvasd tovább ezt a cikkünket!

A Revolut szerencsejáték biztonságos?

A Revolut pénz fogadás épp annyira biztonságos, mintha egy hagyományos bankkártyát használnál. A fizetés a Visa vagy a Mastercard pénzügyi rendszerén keresztül történik majd. A befizetés során sem kell közvetlen megadnod a bukmékernek a kártyaadataid, hanem azokat a PaymentIQ B2B vagy egy Volt Checkout fizetési átjáró kezeli majd.

A megerősítéshez elég lehet egy QR-kód beszkennelése. A Revolut app természetesen tudja már a face ID és touch pay funkciókat is.

A Revolut pénz fogadás menete

A Fogadás Revolut pénzküldéssel egyszerű és gyors. Először persze egy Revolut-számlára és kártyára lesz szükséged (aminek azért fizetned kell a postaköltségét). Az alkalmazásában ugyan engedélyezned kell a szerencsejátékot, de onnantól kezdve azt úgy tudod majd használni, mint egy normális bankkártyát.

 1. Regisztrálj az ezen oldalon felsorolt Revolut bukmékerek egyikén!

  Ez ebben a cikkben felsorolt bukmékerek mindegyike ajánl Revolut bankolást. Választani több szempont alapján is tudsz közülük. Ajánljuk figyelmedbe a teljes hosszúságú értékelőinket!

 2. Koppints a Befizetésre!

  Ha már van saját fiókod, akkor tudsz befizetni. Ügyelj arra, hogy a bukmékernél regisztrált személyes adataid (név lakcím) egyezzenek a Revolutnál vezetett adataiddal. A Befizetés ikonját általában a fiókadataid mellett találod.

 3. Válassz egy üdvözlőbónuszt!

  Ha úgy érzed, elég időd és kedved lesz teljesíteni a bónuszpénzek többszörös átjátszási feltételeit, válasz közülük, vagy jelöld egy rubrikában, hogy igényelsz az első befizetésed mellé bónuszt.

 4. Válaszd a Revolutot!

  A Revolut bukmékerek általában kettéválasztják a Visa és Mastercard befizetéseket. Kattints a neked megfelelőre. Szerencsére a Revolut elég rugalmas a pénznemeket tekintve, ezért mindegy, hogy a játékosi számlád milyen devizában nyitod meg.

 5. Add meg a szükséges adatokat és letenni kívánt az összeget!

  Tényleges befizetéskor a rendszer átirányít egy biztonságos fizetési átjáró oldalára, így a személyes pénzügyi adataid nem kell közvetlen a bukmékerrel megosztanod. A legkisebb Revolut befizetés egy 4-5000 Ft körüli összeg.

Hogyan tudom felvenni a nyereményem Revolut-számlára?

Ha nyersz és szeretnéd a nyereményed kivenni, ahhoz előbb bizonyos feltételeknek teljesülnie kell. Gyakori, hogy pénzkivétel előtt a befizetésed összegét legalább egyszer át kell játszanod!

Tovább van, ahol az első kifizetési igény beadását követően, máshol csak bizonyos összeghatár elérésekor, de előbb-utóbb tudnod kell igazolni, hogy a bukmékernél regisztrált adataid a valóságnak megfelelnek. Ezt a legegyszerűbben az ügyfélszolgálatnál a megfelelő okmányaid jó minőségű fotóival tudod elvégezni. De van, ahol azokat jó előre fel is töltheted.

Pénzkivétel Revoluttal

Ha Revolut kártyával fizettél be és már jogosult vagy pénzkivételre, alapértelmezetten ugyanez a mód lesz beállítva kifizetéshez is. Ha valami oknál fogva ez nem lehetséges, keresd az ügyfélszolgálatot, és kérj banki átutalást egy lakossági számlára.

A Revolut kifizetések 12-24 óra alatt átfutnak a Mastercard vagy Visa rendszerén, ennél mindig több időbe telik, hogy a bukméker feldolgozza a fizetési igényed (1-3 munkanap).

PÉNZKIVÉTEL REVOLUTTAL
Bukméker Idő Szerezz bónuszt
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT

Fogadás Revolut pénzküldéssel: a 2 legjobb bukméker

A Fogadás Revolut pénzküldéssel általában az offshore bukmékerekre jellemző, de azért még találni európai platformokat is. Szinte az összes ilyen szolgáltató elkészítette az oldala magyar változatát is!

#1 bukméker Revolut fogadáshoz: Betinia

A 2020-ban megnyílt Betinia kivételes a Revolut bukmékerek között abban, hogy egy megbízható EU-s máltai licenc alapján szolgálta. A legfeljebb 35 000 Ft-os üdvözlőbónusz átjátszási feltételei nincsenek túlzottan megnehezítve. Egyedül a felső kifizetési limiteket találtuk alacsonynak.

betinia kezdolap

#2 bukméker Revolut fogadáshoz: Malina

A 2016-ban alapított Malina is egy szabályos MGA licences bukméker és kaszinó. A 35 000 Ft-os első befizetési bónusz feltételei csak kicsit nehezebbek a megszokottnál. A legkisebb Revolut befizetés mindössze 10€! Revolut kártyára az egyszeri ingyenes pénzfelvétel itt max. 2000€.

malina kezdolap

Hogyan teszteljük & értékeljük ki a Revolut bukmékereket?

Csapatunk az online sportfogadás terén rengeteg tapasztalatot halmozott fel az évek során! A legjobb Revolut bukmékereket több szempont kiértékelése után választottuk ki. A megbízhatóság és a fogadási ajánlatok minősége mellett a legfontosabb szempont, hogy Revolut kártyákkal működjön a kifizetés is.

Megbízhatóság

Egy máltai vagy gibraltári játékszervezési engedély ránk jobb benyomást kelt, mint egy valós fogyasztóvédelmi garanciákat nem jelentő offshore licenc. Követjük a bukmékerek reputációját a nyilvános véleményoldalakon. Ellenőrizni szoktuk azt is, hogy a szolgáltató nem szerepel csaló oldalakra figyelmeztető szakmai oldalak listáin sem.

Fogadástípusok

A legnépszerűbb sportágaknál már elvárható a meccsenkénti több száz, akár ezer fogadható odds. Elsősorban a meccs előtti és élő piacok változatossága érdekel minket, hogy hány különféle fogadást tehetsz egy eseményre.

Oddsok

Először a legnépszerűbb sportok oddsait vetjük össze a piac többi ajánlatával. Hogy megállapítsuk, hogy ténylegesen mennyire jó egy ajánlat, mindig kiszámoljuk az oddsokhoz tartozó marginokat is. A margin a sportfogadás házelőnye, aminek nagysága általában fordítottan arányos a sportág népszerűségével.

Használhatóság & mobil

Az adott bukméker felhasználói felületét leteszteljük asztali böngészőben és mobilon is. Az elsődleges a szempontok a gyorsaság és az átláthatóság/jó navigálhatóság. Ha a bukmékerhez tartozik mobilapp, azt nézzük, hogy annak a használata jelent-e lényegi pluszt a böngészős oldalhoz képest.

Bónuszok & promóciók

Manapság a bónuszok elég kiegyenlítettek a bukmékerek között. A befizetési bónuszok nagysága mellett érdekesek még az átjátszási feltételek, hogy mennyire könnyen vagy nehezen tudsz a bónusszal szerzett nyereményeidhez hozzájutni.

Felmérjük még, mennyire változatos a bónuszok kínálata, vannak-e freebet, tétvisszafizetési és tétbiztosítási ajánlatok, gyűjtőfogadás extra nyereményszorzók, stb.

Támogatás

Előny, ha egy külföldi oldalon a magyar információs oldalak mellett van anyanyelvi ügyfélszolgálat is. De azt is értékeljük, ha az ügyfélszolgálat fogad és tud értelmezni, megfelelően megválaszolni magyar nyelvű megkereséseket, mégpedig a hét minden napján és órájában, élő chaten keresztül és e-mailben.

A legjobb bukméker alkalmazás Revolut fogadáshoz

Aki tehát Revoluttal fogadna, és a mobilböngészős oldalakkal szemben előnyben részesíti a gyorsabb, egy koppintással indítható alkalmazásokat, annak is tudunk bukmékert ajánlan!

#1 alkalmazás Revolut fogadáshoz: 18Bet

A máltai licencű, 2012 óta üzemelő 18Bet saját letölthető alkalmazást is készített. A teljesen magyarított 18Bet app nem foglal sok helyet (67MB), mégis magában foglalja a platform kaszinóját is. Az alkalmazás fel van vértezve minden böngészőben is meglévő funkcióval. Hátránya, hogy kissé lassan tölt be.

18bet app

Élő fogadás Revoluttal

Élő fogadás Revoluttal

A Revolut befizetés az e-tárcákhoz hasonlóan elég gyors ahhoz, hogy még időben bekapcsolódhass egy élő fogadásba! Ha netán nincs pénz a játékosi számládon, és meglátsz egy jó élő fogadási ajánlatot, pár perc alatt elvégezhetsz egy befizetést, és már fogadhatsz is!

Legjobb helyi bukmékerek Revolut fizetéssel

A Szerencsejáték-Felügyelet által kibocsátott licenccel rendelkező néhány oldal nem támogatja olyan az külföldi, alternatív pénzügyi szolgáltatásokat, mint a Revolut. Ennek elsősorban hazai politikai-gazdasági okai vannak. Ezért nem is érdemes arra számítani, hogy a jövőben ezeken az oldalakon a sportfogadás Revolut befizetés megjelenik.

Legjobb magyarországi bukmékerek Revolut fizetéssel

Népszerű sportágak Revolut fogadáshoz

A Revolut használata semmilyen korlátot nem jelent majd a fogadható sportágak számában és a sportfogadás során! Az összes hagyományos sportra, különleges sportokra, e- és virtuális játékokra is fogadhatsz majd!

Fogadás e-sportokra Revoluttal

Amelyik bukmékernél tudsz bankolni Revoluttal, ott általában nagyon jó a fogadható e-sportok kínálata is! A legtöbb ilyen oldalon elhelyeztek egy Twitch TV-ablakot, amin keresztül élő videóban követheted a megtett CS:GO, Dota 2 vagy League of Legends-bajnokság vagy partik állását!

Fogadás teniszre Revoluttal

Fogadásra a legnépszerűbb egyéni sport a tenisz! A Malina bukméker oldalán a tenisz a jégkoronggal holtversenyben a harmadik legnagyobb fogadási kínálatot jelenti a foci és az asztalitenisz után! Az összes fontos ATP, ITF és WTA torna opciói az outright oddsoktól, a meccsgyőztes és szett fogadásokon és azok hendikep változatain át az alatt/felett fogadásokig terjednek!

Fogadás kézilabdára Revoluttal

Nem mindegyik Revolut bukméker ajánl kézilabda-fogadást is, de amelyik igen, ott hiányzik a magyar NBI. A külföldi kézilabda piacok (francia, svéd, spanyol) viszont igen változatosak lehetnek: győztes, félidő eredménye, legtöbb pontos félidő, pontok száma, pontkülönbség, hendikep fogadások, stb.

Fogadás focira Revoluttal

A futball Európában és Dél-Amerikában messze a legnépszerűbb csapatsport! A nagy érdeklődést kiváltó meccseken a több száz fogadható  piac és az 1000 feletti számú megtehető odds se számít ritkának! A Revolut fogadás hátránya, hogy az azt elfogadó bukmékereknél focira nincs videós, csak grafikus közvetítés.

Sportfogadás Revolut befizetés útján és pénzkivétel

A Revolut pénz fogadás egyik hátránya, hogy a pénzkivétel nem olyan gyors, mint egy e-pénztárca esetében. Az e-tárcás alsó/felső limitek is meghaladják a bankkártyás fizetések határait.

Befizetés
Bukméker Befizetés idő Befizetés díja Alsó-felső limit
azonnali nincs 10-2000€
azonnali nincs 10-2000€
azonnali nincs 5000-600 000 Ft
Pénzkivétel
Bukméker Kifizetés idő Kifizetés díja Alsó-felső limit
2-3 munkanap nincs 10-2000€
2-3 munkanap nincs 5000-600 000 Ft
2 munkanap nincs 10-2000€

Egyéb fizetési módok

A Revolut fogadás persze nem az egyetlen lehetőség. Ha ódzkodsz a hagyományos bankszámla vagy bankkártyák használatáról, a piacon több e-tárca vagy más e-pénz szolgáltató is létezik, amiket felhasználhatsz bukmékereknél bankolásra.

Mastercard

Sportfogadásra az esetben használhatod a saját bankod által kibocsátott Mastercard kártyát, ha szabályzata az ilyen célú felhasználást lehetővé teszi. Ez még bankon belül, termékenként is változhat. Például egy “felnőtt” lakossági OTP-s bankkártya még jó lehet, egy OTP Junior kártya már nem az. A K&H kártyáit már csak Szerencsejáték Zrt-s fogadásokra használhatod.

Paysafecard

A paysafecard egy nyugta alapú fizetési rendszer, amihez nem kell számlát sem nyitnod. Ilyen fix összegű vouchereket postafiókban, újságosoknál is lehet kapni. Egy bukmékernél anonim nyugtával befizetni általában még lehet, de kifizetésre már nevesített számla vagy kártya fog kelleni. Prepaid kártya formában is létezik, amivel Mastercard elfogadóhelyeken is fizethetsz.

PayPal

Drága, ráadásul kevés bukmékernél fogadják el. Ugyanakkor a PayPal egy olyan óriás az e-pénzes szolgáltatások piacán, aminek a megbízhatóságával a riválisai aligha versenyezhetnek. Sajnos a Mastercard kártyájuk hazánkban még nem elérhető.

Banki átutalás

A hagyományos banki átutalás a leglassabb a fizetési módok közül, l a számládra egy hétig is eltarthat, hogy megérkezik a pénzed. Cserébe magasabb limitek érvényesek rá. Banki átutalásra szükség lehet viszont , ha a Revolut az adott bukmékernél nem alkalmas annál kifizetésre is!

Banki átutalás

Mutasd az összeset

MasterCard

Mutasd az összeset

Paysafecard

Mutasd az összeset

GYIK

A Revolut fogadás nyereménye adómentes?
Nem, mivel csak a magyar licencű oldalakon történő játék és fogadás adómentes, akik viszont nem fogadnak el Revolutot.
A bet365 Revolut befizetést is elfogad?
Nem, sajnos a Revolut bet365 befizetésre már nem használható.
Az Unibet Revolut fizetést elfogad még?
Nem, sajnos az Unibet is a közelmúltban kivezette a Revolutot, ezért bankszámlás kifizetésre lehet szükség.