Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Rapid Transfer sportfogadás

Először is egy esetleges félreértést szeretnénk eloszlatni arról, mit is takar pontosan a Rapid Transfer sportfogadás. A rapid transfer kifejezéssel ugyanis gyakran találkozni banki szolgáltatások leírása során, mint a gyors, feláras banki átutalás angol megfelelőjével. Itt nem egészen erről van szó. Az online fogadás Rapid Transfer segítségével egy önálló szolgáltatásra utal, ami az online sportfogadás kedvelői között is egyre népszerűbb.

Rapid Transfer bukmékerek listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#2
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#3
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#4
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#5
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#6
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

Ebben a cikkben

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Rapid Transfer sportfogadás: teljes útmutató

Minden fontos információt megtalálsz, amit Rapid Transfer sportfogadásról csak tudnod kell!

A Rapid Transfer fogadást lehetővé tevő bukmékerek listája igen széles. Ezt azt oldalt arra szenteltük, hogy a sportfogadás kedvelői minden fontosat egy helyen találhassanak meg erről a pénzügyi szolgáltatásról. A Rapid Transfert elfogadó bukmékerek listája mellett több szempont összegzésével kiemeltük a legjobb ilyen fogadási oldalakat, különös tekintettel az alkalmazásokra. A kiemelés során használt szempontjainkra és a munkamódszereinkre külön bekezdést szántunk. A sportfogadás világában még járatlanok számára egy lépésről-lépésre útmutatót is elkészítettünk a regisztráció, az első befizetés és a pénzkivétel menetéről és általános feltételeiről. Olvashatsz még itt egy sportfogadási kedvcsinálót, és végül, felhívnánk a figyelmed néhány másik olyan pénzügyi szolgáltatásra, ami a külföldi online bukmékereknél bankolásra jól használható.

A Rapid Transfer sportfogadás története

rapid transfer a fogadasok tortenete

A Rapid Transfer sportfogadás épp olyan elterjedt az online sportfogadási oldalak régi, nagyobb szereplőinél, mint a nemrég nyílt, kisebb, egy hálózathoz tartozó vagy független oldalaknál. A Rapid Transfer a Skrillt, a Netellert és a paysafecard termékeket is birtokló Paysafe Csoport instant bankolási terméke. A 2016-ban indult szolgáltatás segítségével lényegében - egy 1%-os díjért - pár perc alatt végrehajtott nemzetközi tranzakciókat kapunk. A tranzakcióhoz a Skrill vagy a Neteller megfelelő oldalán csak egy számlaszámra, valamint a bankunk Swift-kódjára és IBAN-számára lesz szükség.

A Paysafe célcsoportja ezzel a termékkel elsősorban olyan üzletek és kisvállalkozások, na meg azok ügyfelei, akik néhány perc alatt szeretnének nemzetközi bankszámlás tranzakciókat indítani vagy fogadni. Európa-szerte közel 200 banknak van megállapodása a Paysafe-fel. Természetesen annak, hogy a bankunk a Skrillre és a Rapidra bízza a pénzünket, felára lesz. Hogy ez mennyi, az az adott banktól függ, hiszen nem fogják csak úgy ingyen átadni egy rivális szolgáltatónak a pénzünket.

A Rapid Transfer gyors bankolási szolgáltatásával Magyarországról is élhetnek a Skrill vagy Neteller felhasználói is, de nem kizárólag ők. Az online bukmékerek széles köre fogadja el befizetésre ezt a módszert, kifizetésre sajnos már szűkül ez a kör. A Rapid Transferről fontos még azt is tudni, hogy forintos átutalásokat még nem teljesít, pontosabban tudsz vele forintos számláról pénzt küldeni, de a Skrill 3.99%-os díjat fog felszámítani az átváltásért.

 • A Rapid Transfer korábbi neve Skrill Direct volt.
 • A Rapid Transfert természetesen a Skrill vagy Neteller-számlád gyors feltöltésére is használhatod.
 • Mivel annak van litván banki licence, a Rapid Transfer elfogad revolutos számlaszámot is.
 • Magyarországról például az MKB, Raiffeisen, OTP, vagy az Erste-számláról tudsz ilyen gyors nemzetközi utalást indítani a Skrill rendszerében, de takarékbankosról már nem.

Dióhéjban ez a Rapid Transfer. Ha sikerült felkeltettünk az érdeklődésed az online sportfogadás és a Rapid Transfer befizetés iránt, olvass tovább!

🏙️ Alapítva 2016
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus Azonnali bankolás
🗺️ Elfogadó országok Főleg az EU területén, Magyarországon is
📱 Saját alkalmazás Igen
💯 Feldolgozási költség 1%
Tranzakciók gyorsasága Néhány perc

A Rapid Transfer pénzfogadás biztonságos & megbízható?

Ha a Skrillt vagy a Netellert megbízhatónak tartjuk, akkor a sportfogadás Rapid Transfer befizetéssel is az. A tranzakciók éppúgy a Paysafe rendszerében zajlanak majd le. Az online bukméker vagy kaszinó befizetéskor csak az összeget és a skrilles e-mail címed kéri majd, a banki adataid nem. Fizetéskor átirányítanak majd a Skrill oldalára, ahol biztonságos, titkosított adatkapcsolaton keresztül adhatod meg a szükséges adatokat. Ez ugyanaz a gyakorlat, amikor bármi másért fizetsz Skrillel vagy Netellerrel pénzt küldesz valakinek.

Hogy rábízhatod-e a Skrill, illetve a Paysafe Csoportba az érzékeny banki adataid, nos, ez a londoni székhelyű cég az elődökkel együtt több mint negyedszázada szereplője az online fizetési szolgáltatások piacának. A Paysafe csoport tevékenységét az EGT-ben az Ír Központi Bank felügyeli és szabályozza.

A Rapid Transfer befizetés menete

A Rapid Transfer fogadás feltétele, hogy legyen egy Skrill vagy Neteller-fiókod. A Rapid Transfer használatához a Skrill oldalán hozzá kell adnod a bankod Swift-kódját és a számládhoz tartozó IBAN-számot.

 1. Regisztrálj az itt található bukmékerek egyikén!

  A regisztráció során arra ügyelj, hogy olyan személyes adatokat adjál meg (saját név, lakcím), amik a Skrill-fiókodon, illetve a használni kívánt bankszámládnál is szerepelnek.

 2. Koppints a befizetésre!

  A fizetési módok közül válaszd a Rapid Transfert, és add meg a befizetni kívánt összeget. A legkisebb befizetés általában 10€ körüli összeg.

 3. Válassz egy üdvözlő bónuszt!

  Amennyiben igényelsz bónuszt, azt már a regisztráció/az első befizetés során tudod rubrikában jelölni, esetleg kódot kell hozzá megadni. Akkor vállalj be bónuszt, ha ismered és tudod is vállalni a megforgatási feltételeket.

 4. Add meg a szükséges adatokat és az összeget!

  A bukméker rendszere a fizetési mód és összeg, valamint a Skrill-fiókod e-mail címének megadása után átirányít a Skrill oldalára, ahol a bankod Swift-kódja és a számlád IBAN-száma segítségével tudod a tranzakciót engedélyezni. Innentől kezdve a pénz pár perc alatt megjelenik a kedvezményezett számláján. Nincs Skrill fiókod, akkor is használhatod a Rapid rendszerét gyors átutalásra, ilyenkor egy harmadik fél fizetési szolgáltató (pl. PaymentIQ) oldalán kell az interbankos belépési adataid és a számlaszámod megadnod. Ez esetben is a Paysafe feltételei érvényesek.

Online fogadás Rapid Transfer segítségével: pénzkivétel

Sikeres Rapid Transfer pénz fogadás minden bizonnyal minél hamarabb ki szeretnéd venni a nyereményed. Ennek a menete és feltételei az alábbiak.

Kifizetés Rapid Transferrel

Egy nemzetközi kifizetés átfutási ideje a Rapid részéről mindössze 10-20 perc. Ami tovább fog tartani, az a bukméker részéről a kifizetési kérelem elbírálása, ami egy banki átutalás esetén több munkanap is lehet.

Ráadásul a legtöbb ilyen oldalon a kifizetés feltétele a hitelesített felhasználói fiók. A bukmékeres fiókod lesz hitelesített, ha a megfelelő okmányaid fotóival/screenshotjaival igazolni tudod az ügyfélszolgálat felé, hogy a regisztráció során megadott legfontosabb személyes adataid a valóságnak megfelelnek.

Ilyenkor jönnek képbe a skrilles fiókodhoz vagy a bankszámládhoz tartozó adataid. Ha ezek segítségével meggyőzően tudod igazolni a személyazonosságod és hogy például nem másvalakinek mosol pénzt, akkor a kifizetés a bukméker számára nem jelenthet problémát. Mindez talán kissé körülményesnek hangzik, de a játékos és a pénzforrások ellenőrizhetőségére a nemzetközi pénzmosás elleni szabályok miatt van szükség.

Bukméker Idő Díj Szerezz bónuszt
azonnali   Kérem a Bónuszt
azonnali   Kérem a Bónuszt
azonnali   Kérem a Bónuszt

Rapid Transfer fogadás top-3 bukméker

Az elvárásaink közé tartozik, hogy Rapid Transferrel működjön a kifizetés is, valamit igénybe lehessen venni a Magyarországon elérhető bónuszokat is (ezek sajnos nem mindig teljesülnek). Ezt követte a licenc és megbízhatóság, a felhasználói felület gyorsasága és átláthatósága mobilon is, és a sportfogadási. kínálat

#1 Rapid Transfer: Malina

A 2016-ban alapított Malina egy megbízható MGA licences bukméker és kaszinó. A 35 000 Ft-os első befizetési bónusz feltételei csak kicsit nehezebbek a megszokottnál. A legkisebb Rapid Transfer befizetés mindössze 10€! Az egyszeri ingyenes pénzfelvétel viszont 2500€-ban limitált.

malina sportoldal

#2 Rapid Transfer: Rabona

A 2019-ben alapított Rabona az egyik legnépszerűbb külföld bukméker Magyarországon. Az oldal egyike a Rabidi N.V. számos offshore licencű bukmékerének és kaszinójának. Ezen az oldalon már 3000 Ft befizetésétől elkezdhetsz fogadni, a legkisebb tét ennél mindössze  0,05€!

rabona sportoldal

#3 Rapid Transfer: 18Bet

A 2012 óta máltai (EU-s) licenc üzemelő 18Bet saját letölthető alkalmazást is készített. A 18Bet-en befizetni már 10€-tól tudsz! A max. 100€-s bónusz megforgatási feltételei kissé nehezebbek az átlagnál, de korántsem teljesíthetetlenek.

A 18Bet sajnos Rapid Transfer kifizetést már nem tesz lehetővé.

18bet sportoldal

Hogyan értékeljük ki Rapid Transfer bukmékereket?

A Bonusowo csapata igen nagy tapasztalattal bír az online sportfogadás terén. A legjobb Rapid Transfer bukmékereket több szempont kiértékelése után választjuk ki. Először mindig azt ellenőrizzük, hogy a Rapid Transfer sportfogadás mellett van-e bankszámlára gyors kifizetési lehetőség is, mert sajnos ez nem mindenhol magától értetődő.

Oddsok

A legnépszerűbb sportok oddsait vetjük össze a piac többi ajánlatával. Hogy megállapítsuk, hogy ténylegesen mennyire jó egy ajánlat, mindig kiszámoljuk az oddsokhoz tartozó marginokat is. A margin a sportfogadás házelőnye, aminek a nagysága általában fordítottan arányos a sportág népszerűségével.

Használhatóság & mobil

A felhasználói felületet leteszteljük asztali böngészőben és mobileszközön is. Az fő szempontok mindig a gyorsaság és az átláthatóság/jó navigálhatóság. Ha a fogadási oldalnak van saját mobilappja, főleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy az app használata jelent-e érdemi pluszt a böngészős oldalhoz képest.

Bónuszok & promóciók

Manapság a bónuszajánlatok elég kiegyenlítettek a bukmékerek között. Felmérjük, mennyire változatos a bónuszok kínálata, hogy vannak-e freebet, tétvisszafizetési, tétbiztosítási ajánlatok, extra nyereményszorzók a különféle fogadásokra, stb.

Nem a befizetési bónuszok vagy a freebetek össze az, ami itt fontos, hanem hogy a későbbiekben milyen feltételekkel tudod majd a bónusszal szerzett nyereményeid kivenni. Erről mindig részletesen írunk a bukméker kiértékelési oldalainkon

Fogadástípusok

A legnépszerűbb sportágaknál már elvárható a meccsenkénti több száz, akár ezer fogadható odds! Elsősorban a meccs előtti és az élő piacok változatossága érdekel minket, hogy egy-egy eseményre hány különféle fogadást tehetsz.

Támogatás

Ma egy külföldi bukméker ügyfélszolgálatának tudnia kell értelmezni és megfelelően megválaszolni magyar nyelvű kérdéseket is. A supporttal szemben elvárás még, az operátorok a hét minden napján és órájában, élő chaten keresztül és e-mailben is a a felhasználók rendelkezésre álljanak.

Megbízhatóság

Egy európai, máltai vagy gibraltári játékszervezési engedély a mi szemünkben többet ér, mint egy valós fogyasztóvédelmi garanciákat nem jelentő offshore licenc. Hogy csak megbízható bukmékerek szerepeljenek a listáinkon, mindig utánanézünk az egyes bukmékerek reputációjának a nyilvános visszacsatolási oldalakon. Azt is ellenőrizni szoktuk, hogy a platform nem szerepel-e a csaló szereplőkre figyelmeztető szakmai oldalakon sem.

A 2 legjobb Rapid Transfer fogadási app

A bukmékerek között találunk olyat is, amelyek minőségi alkalmazással is támogatják a Rapid Transfer sportfogadást. Egy ilyen app minden olyan funkciót tud, amit asztali böngészős oldalon is megtalálsz, ideértve a befizetést, a pénzfelvételt, az élő fogadást, és a live streamek követését is!

#1 fogadási app Rapid Transfer – 22Bet

A 22Bet alkalmazása ezért elég sok helyet foglal, cserébe viszont az egyik legprofibb sportfogadási alkalmazást is kapjuk! A 22Bet-en a befizetés minden esetben alkalmazásban is szinte azonnali! Ez az app megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült.

22bet mobil alkalmazas

#2 fogadási app Rapid Transfer – 20Bet

A 20Bet-en a fogadási lehetőségek skálája és azok minősége a legnagyobb riválisokéval vetekszik! A mindössze 90 megás app egy jó értelemben vett egyszerű dizájnt kapott. Az alkalmazás használata gyors és zökkenőmentes. Az appot Android és iOS készülékekre is letölthetjük.

A 20Bet-nél sajnos nincs Rapid Transfer kifizetés, de mivel ugyanaz a cég áll mögötte, mint a 22Bet-nél, ezért ez a jövőben változhat.

20bet mobil alkalmazas

Élő fogadás Rapid Transferrel

rapid transfer elo fogadas

A Rapid Transfer instant bankolási szolgáltatása lehetővé teszi, hogy egy gyors befizetést követően, már a meccs kezdete után ibekapcsolódhass az élő fogadásba! A Rapid Transfer befizetés pár kattintással elvégezhető, és a kért összeg pár perc alatt meg is jelenik majd a játékosi számládon!

A legnagyobb Rapid Transfer bukméker

A fentebb felsorolt szempontok alapján a legjobb Rapid Transfer sportfogadás oldalnak a CampoBet-et találtuk.

#1 legnagyobb fogadás oldal Rapid Transferrel: CampoBet

Az európai (máltai) licenc alapján 2018 óta működő CampoBet sportfogadási kínálata ugyan csak átlagos, de a legtöbb riváliséhoz képest átláthatóbb a felhasználói felülete. A Rapid Transfer befizetés és a kifizetés minimum/maximum értéke is 5000-1 millió Ft. Ezek a maximális értékek jobbak, mint bankkártyával vagy Revoluttal fizetnél, illetve vennél fel pénzt. A pénzkivétel feltétele itt a letétünk legalább egyszeri átjátszása, ami viszont iparági normának számít.

A CampoBet a kifizetésekre legfeljebb 5 munkanapos elbírálási időt vállal. A CampoBet hiányosságai a videós live stream és a natív fogadási alkalmazás hiánya.

uj bukmeker campobet promocios oldal

A legjobb helyi bukmékerek Rapid Transfer fizetéssel

Sajnos a kevés magyarországi távszerencsejáték-engedéllyel rendelkező oldal a PayPal-t leszámítva nem preferálja az alternatív fizetési megoldásokat, és csak magyar forintos bankszámlára teljesít kifizetéseket. Ezért nem várható, hogy a jövőben a Rapid Transfer sportfogadás vagy más Paysafe termék megjelenik majd a fizetési opciók között.

A legjobb magyar Rapid Transfer bukmékerek

Bukméker Ajánlat Előnyök Szerezz bónuszt
A 35 000 Ft értékű üdvözlő bónusz Kiemelkedő kedvezmények
Minden népszerű liga elérhető
Egyszerű, letisztult felület
Játssz Most!
100% üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft + 4.000 Ft freebet Magyar nyelven elérhető interfész
Élő chat magyar nyelven
Jól kialakított funkciók
Játssz Most!
Üdvözlő bónusz 35.000 ft + 4,000 ft freebet Jól működő mobil elérés
Több száz sportfogadási lehetőség
Élő fogadások a nap 24 órájában
Játssz Most!

Népszerű sportágak Rapid Transfer fogadáshoz

A Rapid Transfer pénzfogadás a választható sportágak terén semmilyen korlátozást nem jelent! Miután befizettél a bankszámláddal vagy a Skrillen keresztül, onnantól kezdve korlátok nélkül válogathatsz a számos fogadható esemény és azok piacai között.

Rapid Transfer foci fogadás

A hagyományos sportok közül a foci fogadas online mozgatja meg a legtöbb pénzt Magyarországon is! A nagy érdeklődést kiváltó mérkőzéseken a több száz piac és az 1000 feletti fogadható odds se számít rendkívülinek. A Rapid Transfer bukmékereknél rendszeresen találni magyar NBI-es meccseket és végső győztes piacokat is!

Rapid Transfer futsal fogadás

Az 5-játékosos teremfoci fogadások választéka közel nem olyan széles, mint más népszerű csapatsportoknál. De azért a futsalnak is vannak olyan nemzetközi eseményei, mint az UEFA Kupa, amikre 1X2 piacokon fogadhatunk.

Rapid Transfer kosárlabda fogadás

A kosárlabda népszerűségének titka, hogy gyorsabb és dinamikusabb a játék a focinál. Csak az NBA évente 110 fogadható mérkőzést jelent, de jellemzően fel vannak dolgozva az olyan erős európai bajnokságok is, mint a svéd, az olasz, vagy a francia férfi vagy női kupák. A 22Bet-nél például élőben, részletes piacokon fogadhatsz a magyar férfi NBI-re is!

Rapid Transfer jégkorong fogadás

A jégkorongot ma már egész évben játsszák, és bármikor fogadhatunk is rá! A legjobb Rapid Transfer bukmékereknél az NHL mellett tucatnyi az egyéb fogadható nemzeti bajnokságok száma. A piacok is számosak: a tehetsz hendikep végeredményekre, harmadokra, gólszerzőkre, és a gólok számára is.

A legjobb bónuszok Rapid Transfer fogadáshoz

A Rapid Transfer befizetésre igényelhető sportfogadás bónuszok általában megegyeznek azokkal, amiket például bankszámlás befizetés után írnak jóvá a játékosi számlánkon. Az olyan oldalakon nem tudsz majd bónuszt igényelni Rapid Transferrel, ahol más Paysafe termékek, a Skrill vagy Neteller használata után sem járna bónusz. Ezt a bónuszfeltételeknél tudod a leggyorsabban leellenőrizni.

Rapid Transfer pénzküldés fogadás

A Rapid Transfer sportfogadas nagy előnye a befizetés egyszerűsége és gyorsasága. Az ezt a fizetési módot választó játékosok a banki átutalással egyező összemérhető limiteket is élvezhetnek. A Rapid ugyan nem olyan gyors, mint a kriptopénzek vagy az e-tárcák, de a tranzakciók ideje még mindig kényelmes, és nem kell külön számlákat feltölteni sem hozzá.

Rapid Transfer 20Bet 22Bet 18Bet Campobet Malina Rabona
Befizetés idő pár perc pár perc pár perc pár perc pár perc pár perc
Befizetés díja            
Alsó-felső limit Ft 1.700 – 40 millió Ft 250 – n/a 10 – 5.000€ 5.000 – 1 millió Ft 5.000 – 1 millió Ft 5.000 – 1 millió Ft
 • A bukméker részéről
Rapid Transfer 20Bet 22Bet 18Bet Campobet Malina Rabona
Kifizetés idő - 0 – 48 óra - 5 – 7 nap 5 – 7 nap  5 – 7 nap 
Kifizetés díja -   -      
Alsó-felső limit Ft - 250 Ft – n/a - 5.000 – 1 millió Ft 5.000 – 1 millió Ft 5.000 – 1 millió Ft
 • A bukméker részéről

Más fizetési módok

Amennyiben a Rapid Transfer mégse győzött meg, gyorsabb megoldást szeretnél, a bankod drágán utal át, nem hajlandó bukmékeri számlára utalni, vagy sokallod a konverziós költséget, egy külföldi bukmékernél egy sor más opció is a rendelkezésedre áll, a különféle bankkártyáktól kezdve, az e-tárcákon át, egészen a kriptopénzekig.

MiFinity

A MiFinity egy e-tárca, amely elsősorban (a hagyományos bankokhoz képest) gyorsabb és olcsó nemzetközi tranzakciókat kínál magán felhasználók és a kisebb vállalkozások számára. Az ilyen számlát a fióktulajdonosnak külső forrásból (jellemzően bankkártyáról) fel kell töltenie. A MiFinity rendszere tudja kezelni a forintalapú befizetéseket és tranzakciókat, de annak felára lesz.

Visa

Online sportfogadásra az olyan bankok számlái és betéti kártyái lesznek alkalmasak, amiknek a szabályzata nem tiltja a sportfogadás vagy szerencsejáték célú felhasználást. Egy külföldi bukmékernél például a K&H még érvényes Visa kártyáit nem használhatod, már a befizetés meg fog hiúsululni. Ugyanakkor a Visa kártyákra még mindig kevesebb korlátozást tapasztalni Európában, mint a Mastercardoknál.

Bitcoin

Az olyan bevett kriptopénzekkel, mint a Bitcoin, az Ethereum, vagy a Tether, a legtöbb online bukmékernél már tudsz befizetni és ugyanabban a kriptoban pénzt is felvenni. Lesz, ahol a játékosi számlád mindenképpen Fiat pénzben lesz, vagyis befizetéskor és pénzkivételkor is átváltja majd a bukméker a pénzed. Ellenben már van olyan bukméker is, mint a 22Bet, ahol kriptoalapon is létrehozhatsz saját játékosi tárcát.

Paysafecard

A paysafecard egy nyugta alapú fizetési rendszer, amihez nem kell számlát sem nyitnod. Ilyen fix összegű vouchereket postafiókban, újságosoknál vagy egyes benzinkutaknál is lehet kapni. Egy online bukmékernél 16 jegyű paysafecard-nyugtával befizetni még lehet, de kifizetésre már itt is nevesített paysafecard-számla vagy kártya fog kelleni.

GYIK

A Rapid Transfer fogadás kifizetési limitjei mennyire magasak?
Rapid Transfer használatával épp olyan magas limiteket élvezhetsz, mint bankszámlás kifizetéssel.
Rapid Transfer sportfogadas legális Magyarországon.
Magyarországon a külföldi oldalakon a sportfogadás és más szerencsejáték legális, a nyereményed viszont nem lesz előre leadózva.
A Rapid Transfer pénz küldés fogadás feltétele egy skrilles számla?
Nem feltétele, ezt a szolgáltatást a netbankos adataid segítségével is igénybe veheted.