Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Paysafecard sportfogadás

Egy magyar felhasználó a Paysafecard nevével vagy logójával gyakran a Steamen, a Robloxon, vagy egy fizetős randialkalmazásban találkozik először. A Paysafecard sportfogadás megértéséhez először tedd félre a “kártya” szócskát, és gondolj úgy erre a fizetési módra, mint egy utalványra.

Ilyen utalványt (voucher) fizikai viszonteladónál, például a Magyar Postánál, Auchanban Inmedio újságosnál, vagy egy OMV benzinkúton is vásárolhatsz. A Paysafecardot elfogadó üzletekre a környezetedben a telepített alkalmazásban kereshetsz rá.

A kézhez kapott termék úgy néz ki, mint egy blokk, rajta egy 16 jegyű számsorral és az értékével. Fizetni az online és offline elfogadóhelyeken is ezzel a számsorral tudsz. A készpénzért megvásárolható összegek 2000-25 000 Ft lehetnek, a voucherünk pedig egész addig érvényes, amíg van marad rajta pénz.

Ha figyeltél, eddig nem merült fel semmilyen bankszámla használata, és a folyamat is végig anonim volt!

A Paysafecard nevével és logójával online sportfogadás oldalakon is gyakran találkozni. Ebben a cikkben Paysafecard sportfogadás kérdését járjuk körül.

Paysafecard sportfogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#2
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#3
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#4
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#5
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#6
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

toggle

EBBEN A CIKKBEN

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Paysafecard bankolást elfogadó bukmékerek

A Paysafecard sportfogadás fizetésre is alkalmas. Azok számára lehet jó megoldás, akik külön kezelnék a szerencsejátékos ügyleteiket a családi bankszámláktól.

Paysafecard fogadás esetén viszont már fel kell adnod az anonimitás jelentette előnyöket, és a Paysafecard honlapján létre kell hoznod egy saját számlát/fiókot. Saját számlánál ugyan már meg kell adnod néhány személyes információt, de egy regisztrált számlához magasabb pénzforgalmi limitek is járnak.

A vásárolt 16-jegyű kódokkal ez a számlád is tölthető, de az appon keresztül más forrásból is töltheted azt. Egy számla további előnye, hogy befizetésnél nem kell többet számokkal bajlódni.

Ha már van ingyenes számlád, abból is érdemes a korlátlant választani, ahol egy fényképes igazolvánnyal megerősített a személyazonosságod. Erre azért van szükség, mert az online bukmékerek nem fognak olyan számlára kifizetést engedélyezni, amihez nem ugyanazok a beazonosítható személyes adatok vannak kötve, mint az ottani játékosi fiókodhoz!

Paysafecard: biztonság és megbízhatóság

A német-osztrák eredetű Paysafecard egy több mint 20 éves múltra visszatekintő, a bankokéval rivalizáló fizetési módot kínáló fintech applikáció. A 40 országban is elfogadott pénzügyi szolgáltatás 2013 óta ahhoz a Paysafe csoporthoz tartozik, akik a Neteller fizetési rendszerért vagy a Skrill e-tárcáért is felelnek.

Biztonságos befizetés egyetlen utalvánnyal

A Paysafecard fogadás már csak azért is maximálisan biztonságos, mert számsoros befizetéskor - ahol lehetséges ilyen - csak egy utalvány adatait osztod meg a sportfogadási oldallal. Kártya vagy banki adatokat ilyenkor nem adsz meg az interneten, és a Paysafecard sportfogadás során még véletlenül se tudsz többet költeni, mint szeretnél!

Kétlépcsős azonosítás és fizetőkódok generálása

Paysafecard számla használatakor a belépésre és a tranzakciók engedélyezésére kétlépcsős azonosítást is beállíthatsz, de a Pay-Station képes külön un. Scan2Pay kódokat is generálni, amit egy Paysafecard elfogadó terminálnál csak fel kell a fizetéshez mutatni, vagy a Paysafecard partner webshopoknál be kell olvastatni.

Csalás gyanúja esetén a Paysafecard kódjaid a nap 24 órájában zárolhatod.

Paysafecard részletesen

Paysafecard utalványokat legfeljebb 25 000 Ft értékben vásárolhatsz. Regisztráció nélkül az egyszeri tranzakciós limit 15 000 Ft.

Paysafecard számlára az egyszeri feltöltés limitje már 320 000 Ft. Egy “standard”, tehát nem megerősített személyazonosságú Paysafecard számla éves forgalmi limitje 650 000 Ft. Ha ennél többet tervezel játszani, már csak ezért is érdemes a korlátlan számlát választanod.

A Paysafecard-számládat egy oda beregisztrált bankkártyáról is feltöltheted.

A Paysafecardról az átutalás bankszámlára a Paysafedirecten keresztül 2000 Ft, az átfutási idő pedig 2-3 munkanap. Paysafecardról lehetséges a forrásaid átvinni Skrillre, viszont a szolgáltató ezért egy borsós 7% díjat fog felszámolni.

Online fogadás Paysafecard Mastercard kártyával is lehetséges. Ez az évi 10€-ba kerülő kártya teljes értékű, előre fizetett Mastercard, amit a fiókodban tudsz a Paysafecard-számládról feltölteni, és amit bárhol használhatsz, ahol elfogadnak prepaid kártyát.

Bukméker Befizetési limitek
18Bet 10 – 15.000€
Librabet 10 – 5.000€
Lvbet 10 – 1.000€
bwin 10 – 1.000€

Top 4 Paysafecard bukméker

Az elmúlt évben több sportfogadási oldalnál is korlátozásokat vezettek be a Paysafecard fogadás terén. Sajnos gyakran találkozni olyannal, hogy paysafecarddal csak befizetni lehet, de pénzkivételre ugyanott már nem fogadják el. Egyes bukmékerek az anonim, számsoros befizetést már nem, csakis a közvetlen Paysafecard-számláról érkezőt fogadják el.

Amennyiben egy sportfogadási oldal elfogad Paysafecardot, azt a lenti listánkban megtalálod. A Paysafecard sportfogadás menete semmiben nem különbözik más választható fizetési módokétól.

 1. Campobet
 2. Casinia
 3. Librabet
 4. Bwin

LibraBet, a legjobb paysafecard fogadás bukméker

Az újabb sportfogadási oldalak között kiemelkedő a LibraBet. Ez a rendelkező bukméker 2018 óta 12 nyelven szolgálja ki a sportfogadás rajongóit, köztül magyarul is!

A LibraBet-en az újdonsága ellenére is meglepően sok, havonta akár 40 ezer fogadási esemény közül válogathatsz. Szinte nincs olyan nap, hogy ne lenne 1000 körüli focimeccs a kínálatban, az odds-ok pedig meghaladják a piaci átlagot. Az élő fogadási kínálatban még hazai meccsek is fel-felbukkannak!

 A LibraBet nem csupán a népszerű csapatsportok terén erős, hanem a fogadható e-sport és politikai események terén is! Az igazi ínyencek olyan egzotikus sportágak között is válogathatnak, mint a krikett vagy a sznúker! 

A LibraBet által ajánlott fizetési módok között megtalálható a paysafecard, de sajnos - és erre a fizetési módra jellemző módon - csak letétre. A minimum letét 10€ vagy annak megfelelő összeg, ami pár másodperc alatt meg is jelenik majd a játékosi számlánkon. A maximális befizethető összeg 5000€. A nyereményeid kivételére már másik fizetési módra, egy elfogadott e-tárcára vagy banki átutalásra lesz szükséged. A LibraBet-en a regisztráció során forintalapú játékosi számlát is nyithatsz.

Paysafecard díjak és kifizetési idő

Alapesetben a kódos és a számlás befizetés is költségmentes. Az online bukmékereknél a Paysafecard pénzfogadás sem jár külön költséggel.

Ugyanakkor fontos, hogy az adott bukmékernél a játékosi egyenleged létrehozása és Paysafecard sportfogadás ugyanabban a pénznemben történjen, mint amivel a utalványokat vásároltad/amivel a paysafecard-számlád töltötted. A Paysafe ugyanis akár 2-6% konverziós költséget is felszámolhat.

A Paysafecard az ottani számládon 12 havi inaktivitás után havi 1600 Ft díjat számol fel. A Mastercard feltöltés költsége a választott összeg 4%-a. Az ATM-s pénzkivétel és az esetleges valutakonverzió költsége is 3-3%. Tulajdonképpen ezek a tételek jelentik a cég bevételét.

Letét paysafecard fizetési móddal

A Paysafecard befizetés és a Paysafecard sportfogadás többnyire csak pár percet vesz igénybe. A minimum befizetés az egyes oldalakon még az 1€-t se éri el, amit aztán foci fogadasra is felhasználhatsz!

 1. Regisztráljon a bukmékernél
 2. Lépjen be fiókja Befizetés szakaszába
 3. Válassza a Paysafecard fizetési módot
 4. Kövesse a bukméker utasításait

Fontos: ügyeljen a bukmékerek promóciós kódjaira. Egyes bukmékerek megkérik, hogy adja meg az első befizetéskor, hogy megkapja az üdvözlő bónuszt.

Pénzlehívás paysafecard fizetési móddal

A paysafecard kifizetési limitek törvényileg 250€-ra vannak szabályozva. Az átfutási idő kevesebb, mint 24 óra.

Pénzfelvétel Paysafecard használatával:

 1. Lépjen a fiókjába
 2. Válassza ki a visszavonási lehetőséget
 3. Ha szükséges, adja át az ellenőrzési folyamatot
 4. Válassza ki a Paysafecardot fizetési módként a kifizetéshez (győződjön meg arról, hogy a fogadóiroda elfogadja ezt)
 5. Adja meg a visszavonni kívánt összeget
 6. Várja meg a kérés feldolgozásához szükséges időt

Támogatás

Levél írása előtt érdemes a szolgáltató honlapján áttanulmányozni a magyar nyelvű Súgót, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és azok válaszait gyűjtötték össze.

A Paysafecard ügyfélszolgálatát magyarul, kapcsolati űrlapokon vagy az info@paysafecard.com e-mail címen keresztül keresheted fel. Telefonos támogatás nincsen. Az űrlap fejlécében előre megadhatod a problémád vagy észrevételed témáját.

A magyar nyelvű szájton ez még hiányzik, de az angol ügyfélszolgálati oldalon van egy élő chat ablak is, ahol azonban először egy Lara nevű bot válaszol a kérdésekre.

Értékeld ez a felülvizsgálatot
1 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

Mennyi pénzt tárolhatok egy Paysafecard számlán?
A mindenkori paysafecard egyenleged korlátlan számlán sem haladhatja meg az 5000€-t.
Működnek a sportfogadás bonuszok Paysafecard befizetéssel?
Ha egy online bukmékernél van Paysafecard pénz fogadás, és a bónuszfeltételekben vagy az ÁSZF-ben nem emelik ki ennek az ellenkezőjét, akkor igen.
Csak számsorral/utalvánnyal is működik sportfogadás Paysafecard befizetés?
Igen, ahol ezt lehetővé teszik. Viszont kifizetésre mindenképpen saját Paysafecard számla kell, vagy ott más pénzügyi szolgáltatót veszel majd igénybe.
Honnan tudom, mennyi lesz a Paysafecard pénzváltás költsége?
Az aktuális átváltási árfolyamokat a szolgáltatás honlapján, a pénznemkalkulátornál tudod megnézni.
Tudok fizetni egyszerre több Paysafecarddal?
A Paysafecard egy fizetéshez legfeljebb 10 utalványt képes összekapcsolni, de az egyszeri tranzakciós limit ilyenkor is érvényes.