Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Paypal pénz fogadás online

A PayPal pénz fogadás lehetősége ma már ritkaságszámba megy. Ez az elektromos kereskedelemre és számlákra szakosodott brand egyike az első e-pénztárca szolgáltatóknak, ami világszerte elsősorban kisvállalkozások körében népszerű. A megújított PayPal appot már kriptokereskedésre is használhatod!

Ugyanakkor az érvényes felhasználási feltételek szerint a PayPal fogadás csak olyan játékosok számára nyitott, akiknek a lakhelyén az adott bukméker rendelkezik az illetékes felügyelőszervek által kiadott játékszervezési engedéllyel. Ezért jelenleg Magyarországon a PayPal pénz fogadás függőben van.

PayPal fogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
toggle

Online sportfogadás PayPal fizetéssel: teljes útmutató

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

A PayPal pénz fogadás története

A PayPal pénz fogadás története

A PayPal korai évei nemcsak az eBay-jel jártak kéz a kézben, hanem az online szerencsejátékkal is. 2003-ban ugyan a cég megszüntette, hogy a termékét ilyen célra használják, hogy aztán 2010-tól ismét lehetővé váljon az Az online fogadás PayPal fizetéssel.  A sorozatos panaszok és botrányok miatt a kaliforniai székhelyű cég 2019-ben újra a szerencsejátékkal kapcsolatos politikája felülvizsgálatába kezdett, és végül a játékos országában kiadott licenc függvényévé tette az ilyen tranzakciók engedélyezését.

Ennek az eredménye az lett, hogy az USA-ban a kaszinóparadicsomként is ismert New Jersey és Nevada államokon kívül megszüntette az ilyen tranzakciók teljesítését. Európában Németországban lett betiltva a PayPal fogadás.

Mivel Magyarországon a TippmixPro-t és a Vegas.hu-t monopolhelyzetbe hozni akaró politika miatt külföldi bukmékereknek a szakhatóság nem ad ki licenceket, ezért a magyar piacot is megcélzó PayPal bukmékerek nem teszik lehetővé hazánkból is a PayPal fizetést. Az olyan nagy bukmékerek, mint a bet365, az Unibet, és a Bwin is megszüntették Magyarországról a PayPal befizetés lehetőségét.

Tehát PayPal pénz fogadás függőben van, ezért csak sportfogadás miatt (már vagy még) nem érdemes külön ilyen számlát létrehozni. Egy magyar sportfogadó számára akkor lehet a PayPal opció, ha külföldön, olyan országban él, ahol az online szerencsejáték teljes mértékben legális.

Néhány érdekes tény:

 • A PayPal-számlád alapértelmezett pénznemét (ami a lakhelyedtől függ) a beállításokban ingyen megváltoztathatod (ez nem átváltás, hanem multi-currency).
 • Ha a tranzakcióhoz mégis pénzváltásra van szükség, azt érdemes a beregisztrált kártyád kibocsátóján keresztül végezni (erre van opció), mert PayPal általában sokkal drágább.
 • Ugyan egymás riválisai, PayPal-számláról tudsz például Wise virtuális bankba utalni.
 • PayPal prepaid Mastercard kártya már elérhető néhány európai országban, például Angliában és Ausztriában is.

Ha a fenti lista alapján mégis úgy gondolod, hogy neked elfogadható megoldás a PayPal pénz fogadás, olvasd tovább a cikkünket!

A PayPal pénz fogadás története
🏙️ Alapítva 1998
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus E-tárca
🗺️ Elfogadó országok Világszerte
📱 Saját alkalmazás Igen
💯 Feldolgozási költség 1.9-3.5% tranzakciós költség, 4.5% (!) devizaváltás
Tranzakciók gyorsasága Legfeljebb pár óra

A PayPal pénz fogadás függőben? Elterjedtség és megbízhatóság

A PayPal egy igazi globális brand, aminek 2021-ben 426 millió felhasználója volt. Az USA-ban négyből három embernek van PayPal-számlája! Ugyan egy ilyen számlára nem érvényes a magyar betétbiztosítási rendszer, igen valószínűtlen, hogy egy ilyen több lábon álló e-pénz óriás csak úgy bedőljön.

A PayPal fizetési rendszere rendkívül biztonságos. Fizetéskor a tranzakció megerősítéséhez át leszel irányítva a pénzügyi szolgáltató saját oldalára, tehát a személyes adataid nem kell közvetlenül a bukmékernek megadnod.

Sportfogadás PayPal befizetés segítségével: lépésről-lépésre

A sportfogadás PayPal befizetéssel a fentiek miatt nem olyan egyszerű történet, mint más e-tárcákkal. A PayPal pénz fogadáshoz egy magyar állampolgárnak először is külföldi állandó lakcímmel kell rendelkeznie, ezzel a lakcímmel kell a bukmékernél regisztrálnia, és a PayPal-fiókjában is ugyanezzel a lakcímadatokat kell, hogy megadja! A bejelentkezés és a fogadás is külföldi IP-címről kell, hogy történjen!

Ha nincs még saját PayPal-számlád, azt tudod kell, hogy a létrehozásához szükséged lesz egy rendes lakossági bankszámlára is. A PayPal-od akkor lesz aktív, ha sikeresen levont egy minimális összeget erről a számláról, és ott a közleményekben talált kódot megadva tudod majd a számlád aktiválni. A PayPal-számlád közvetlen banki átutalással és bankkártyáról is feltöltheted.

Mivel a PayPal fizetés Magyarországon nem a legelterjedtebb és a Mastercard kártyájuk se rendelhető még innen, mindenképpen szükséged  lesz egy lakossági bankszámlára, amire később ki tudod PayPal-ról utalni a pénzed.

Ha az előbbi feltételek teljesülnek, illetve neked nem okoznak gondot, az online fogadás PayPal-számlával nem bonyolultabb, mint bármelyik más e-tárcával.

A befizetés és fogadás lépéseit a Bwinen keresztül mutatjuk be:

 1. Válassz egyet a PayPal bukmékerek közül!

  A PayPal pénz fogadás külföldi magyar, és nem németországi felhasználók számára például a Bwinnél lehetséges.

 2. Koppints a befizetésre!

  Miután elvégezted az adott bukmékernél a regisztrációt, a Pénztár fület általában közvetlen a fiókadataid szomszédságában találod.

 3. Válassz egy bónuszt!

  Ha úgy érzed, lesz időd és kedved a befizetésed és a mellé igényelhető bónusz összegét többször is fogadásokkal megtenni, akkor jelöld, hogy kérsz bónuszt. A Bwinnél e sorok írása idején nem voltak sportra befizetésibónusz-ajánlatok.

 4. Válaszd ki befizetésre a PayPal-t.

  Az online bukmékerek automatikusan azokat a pénzügyi szolgáltatókat sorolják fel befizetéskor, amiket a bejelentkezés helyéről is elfogadnak. Magyarország esetében sajnos a Bwinen sem lesz elérhető a PayPal pénz fogadás.

 5. Add meg a befizetés összegét, majd a kért adatokat.

  Alapértelmezetten PayPal-ba belépést és a tranzakció engedélyezését két lépésben, egy SMS-ben kapott kód megadásával tudod engedélyezni. A befizetést a bukmékernél 10-20 mp alatt jóváírják majd a játékosi számládon. Vagy okostelefonra letöltheted az Authy appot vagy egy megbízható harmadik fél más hitelesítési alkalmazását.

Sportfogadás PayPal segítségével: hogyan lehet pénzt felvenni?

Ha fogadsz és nyersz, és szeretnéd a nyereményed a PayPal-számládra kivenni, egy online bukmékernél általában a következő feltételeknek kell megfelelni. A befizetésed összegét legalább egyszer át kell játszanod, vagyis tétekben meg kell tenned!

A Bwinen az első kifizetési igény beadását követően tudnod kell igazolni, hogy a regisztrált adataid, főleg a saját neved és a lakcímed, a valóságnak megfelelnek. Ezt a legegyszerűbben a megfelelő okmányaid jó minőségű fotóival tudod elvégezni.

A PayPal kifizetés menete

Szerencsére ahol tudsz vele befizetni, ott ugyanilyen számlára szokott lenni kifizetés is. A Kifizetés fül ugyanabban a pénzügyes menüben lesz, ahol be is fizettél.

Ha PayPal-t használtál befizetésre, alapértelmezetten ez a mód fog várni kifizetésnél is. A kifizetés gyorsasága összemérhető lesz a többi e-tárcáéval, vagyis akár 24 órán belül megérkezhet a számládra a pénzed!

A Top bukméker PayPal fizetéssel

A PayPal sportfogadás Magyarországon kívül sem gyakori, ezért az esetleg kint élő honfitársainknak jelenleg csak egyetlen ilyen bukmékert tudunk ajánlani, az európai MGA licences Bwint.

#1 bukméker PayPal fizetéssel: Bwin

Az osztrák Bwin az élőben fogadható sportok live streamje, a gyors fogadás, és a teljes körű mobilos bankolási lehetőségek miatt is kiemelkedő! A népszerű csapatsportok mellett lehet itt fogadni ló- és agárversenyekre, teniszre, vagy motorsportra is. Különösen kedvezőek az MMA-fogadási ajánlataik.

Lesznek, akiknek ez fontos, de Ausztriából PayPal-t csak sportfogadásra használhatsz fel, kaszinós játékra már nem.

bwin kezdolap

Hogyan teszteljük & értékeljük ki a PayPal bukmékereket?

A Bonusowo csapata igen nagy tapasztalattal bír az online sportfogadás terén. A legjobb PayPal fogadás bukmékereket több szempont kiértékelése után választjuk ki. Először természetesen azt ellenőrizzük, hogy a vizsgált oldalon lehetséges ugyanilyen számlára a kifizetés is. A Bwin ennek a feltételnek meg is felel.

Oddsok

Először a legnépszerűbb sportok oddsait vetjük össze a piac többi ajánlatával. Hogy megállapítsuk, hogy ténylegesen mennyire jó egy ajánlat, mindig kiszámoljuk az oddsokhoz tartozó marginokat is. A margin a sportfogadás házelőnye, és a nagyságra általában fordítottan arányos a sportág népszerűségével.

Használhatóság & mobil

Az adott bukméker felhasználói felületét leteszteljük asztali böngészőben és mobilon is. Az elsődleges a szempontok a gyorsaság és az átláthatóság/jó navigálhatóság. Ha a bukmékerhez tartozik mobilapp, azt nézzük, hogy annak a használata jelent-e lényegi pluszt a böngészős oldalhoz képest.

Bónuszok & promóciók

Manapság a bónuszajánlatok elég kiegyenlítettek a bukmékerek között. A befizetési bónuszok nagysága mellett érdekesek még az átjátszási feltételek, hogy mennyire könnyen vagy nehezen tudsz a bónusszal szerzett nyereményeidhez hozzájutni.

Felmérjük még, hogy mennyire változatos a bónuszok kínálata: vannak-e freebet, tétvisszafizetési vagy biztosítási ajánlatok, extra nyereményszorzók, stb.

Fogadástípusok

A legnépszerűbb sportágaknál már elvárható a meccsenkénti több 1000, akár 1000 fogadható odds. Elsősorban a meccs előtti és élő piacok változatossága érdekel minket, hogy hány különféle fogadást tehetsz egy eseményre.

Támogatás

Előny, ha egy külföldi oldalon a magyar információs oldalak mellett van anyanyelvi ügyfélszolgálat is. A Bwin hátránya ezen a téren, hogy nincs mindig jelen lévő élő chates ablaka.

Megbízhatóság

Egy európai, máltai vagy gibraltári játékszervezési engedély ránk jobb benyomást kelt, mint egy valós fogyasztóvédelmi garanciákat nem jelentő offshore licenc. Követjük a bukmékerek reputációját a nyilvános visszacsatolási oldalakon.

PayPal fogadási oldalak: a legjobb bukméker alkalmazás

Egy teljes értékű sportfogadási appnak az összes olyan funkciót tudnia kell, amit böngészős oldalon is megtalálsz, köztük a fizetési módokat is. Egy valódi app nem csupán egy gyorsikont jelent az adott bukméker böngészős oldalára, hanem nagyobb sebességet, áramvonalasított felhasználói felületet, és olyan extrákat is, mint a push értesítések.

#1 fogadási app PayPal fizetéshez: Bwin

A Bwinen a saját alkalmazásában is játszhatsz!  A magyarul is elérhető appban a fogadásaid állásáról push értesítéseket is beállíthatsz! A Bwin a Play Áruházban és az App Store-ben is kiemelkedő értékelést kapott!

bwin app

Élő fogadás PayPal fizetéssel

Élő fogadás PayPal fizetéssel

A sportfogadás PayPal befizetéssel gyorsasága lehetővé teszi, hogy az élő közvetítésbe és fogadásba az esemény kezdete után is bekapcsolódhass! Ha netán nincs pénz a játékosi számládon, de egy élő meccsnél találsz egy kedvező oddsot, gyorsan befizethetsz, és már fogadhatsz is!

A legjobb magyar sportfogadási oldalak PayPal fizetéssel

A magyar távszerencsejáték-engedéllyel rendelkező oldalak közül a TippmixPro fogad el PayPal-t befizetésre. Kifizetést viszont csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett forint alapú bankszámlára teljesítenek.

A legjobb magyar oldalak, amik elfogadnak PayPal-t

Online fogadás PayPal-lal: népszerű sportágak

A PayPal-os befizetés a bónuszajánlatok mellett a fogadható sportágak terén sem jelent majd semmilyen korlátot! A Bwinnél az alábbi kategóriákban is ajánljuk  PayPal pénz fogadást!

Fogadás e-sportokra PayPal-lal

A Bwin sajnos nem ajánl fogadható videojáték e-sportokat, ugyanakkor virtuális rendszerben 10 sportágat is feldolgoz. Az ilyen streamek közel olyan látványosak, mint a valódi focis közvetítések!

Fogadás MotoGP-re PayPal-lal

A Bwinnek a motorsport fogadások sajnos nem az erőssége. A MotoGP piacok az outright győztesek mellett a futamgyőztesekre korlátozódnak.

Fogadás teniszre PayPal-lal

A Bwiné talán a legjobban tematizált teniszes kínálat! Fogadhatsz például tiebreakre isi!  Az élő fogadás oddsai sűrűn frissülnek, és jelzik azok mozgását is! A megszokott ATP, WTA és ITF szervezésű versenyek mellett ATP Challenger tornákat és találsz!  Sajnos az élő tenisz fogadáshoz már nincsen valódi live stream.

Fogadás focira PayPal-lal

A nagy érdeklődést kiváltó meccseken a több száz piac és az 1000 feletti fogadható odds se számít ritkának. A legnagyobb bukmékerek, mint a Bwin, a foci élő fogadás mellé live streamet is kínálnak!

A legjobb bónuszok PayPal befizetésre

A Bwin rendben kiad sportfogadási bónuszokat PayPal befizetésre is.

PayPal befizetés és pénzkivétel

Fontos tudni, hogy a Bwin PayPal-ról és vissza csak euró és angol font utalásokat engedélyez! A legkisebb egyszeri befizetés összege 10€, a maximum 10 000€. A kifizetés alsó-felső limitje szintén 10-10 000€.

Egyéb fizetési módok

A PayPal tehát a korlátai miatt nem ideális eszköze a sportfogadásunk finanszírozásának. Ha Magyarországról szeretnél játszani, az alábbi pénzügyi szolgáltatásokkal kedvedre válogathatsz a megannyi bukméker között!

Mastercard

Online sportfogadásra elsősorban olyan bankok betéti kártyái lesznek alkalmasak, amiknek az üzleti szabályzata nem tiltja a termékük ilyen célú felhasználását. Egy külföldi bukmékernél például a K&H Mastercard kártyái le fognak “pattanni” egy befizetési kísérletnél. A számos fajta prepaid kártya sem felel meg. Az EK-ban szerencsejátékra a hitelkártyás befizetés is tilos.

Paysafecard

A paysafecard egy nyugta alapú fizetési rendszer, amihez nem kell számlát sem nyitnod. Ilyen fix összegű vouchereket postafiókban, újságosoknál vagy egyes benzinkutaknál is lehet kapni. Anonim kóddal befizetni többnyire lehet vele, de kifizetésre már nevesített számla vagy kártya fog kelleni. Előre fizetett Mastercard kártya fizikai és virtuális formában is létezik és használható terminálos fizetésre.

Revolut

A litván banki licences Revolut több egy e-számlánál. A nagy bukmékereknél ugyan már nem fogadják el, de egy csomó közepes és kisebb szolgáltatónál még rendben működik oda-vissza.

Banki átutalás

A banki átutalás a leglassabb a fizetési módok közül, például a számládra egy hétig is eltarthat, hogy megérkezik a pénzed. Cserébe magasabb limitek érvényesek rá. Banki átutalásra akkor is szükséged lehet, ha a bukmékernél a befizetési szolgáltatód nem alkalmas ugyanott kifizetésre is.

GYIK

A PayPal pénzfogadás legális Magyarországon?
Nem, Magyarországról a sportfogadás PayPal segítségével most nem legális.
Fel tudom venni a PayPal-t a Google Walletbe?
Igen. Sőt, Apple Paybe is fel tudod venni a Payment Methodnál, ahol a választható bankkártyák is vannak.
Meddig lesz Magyarországon a  PayPal pénz fogadás függőben?
EU-ben bejegyzett és legalább 10 éve működő külföldi bukmékerek 2023-tól kaphatnak magyar licencet. A Fogadás PayPal-lal legkorábban ekkortól lehet megint legális.