Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Neteller Sportfogadás Online

Az online sportfogadás esetében is komoly előnyt jelent a gyorsaság és a megbízhatóság. A manapság egyre gyarapodó online bukmékereknél gyakran találkozni a Neteller sportfogadás lehetőségével. Amennyiben egy felhasználó nem bankkártyával vagy számlával intézné a szerencsejátékkal kapcsolatos pénzügyeit, számos digitális pénztárca-szolgáltató közül válogathat, ezek egyike a Neteller.

Neteller fogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#3
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#4
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#5
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#6
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#8
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#9
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#10
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#11
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

toggle

Ebben a cikkben

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Online fogadás Neteller fizetési móddal: teljes útmutató

Megismertetünk a Neteller e-tárca előnyeivel és hátrányaival. Ha új vagy még az online fogadás világában, végigvezetünk a Neteller sportfogadás, az első befizetés, a fogadás, valamint a pénzfelvétel lépésein és tudnivalóin. Megismerhetsz a szolgáltatással kapcsolatos véleményeket is.

A Neteller e-tárca egyike azoknak a pénzügyi termékeknek, amivel a kezdetektől fogva az online szerencsejátékosokat célozták meg.

Szemben a Revoluttal vagy a PayPal-lel, a Paysafe csoport, a Skrill és a paysafecard terméke mellett, a Netellert is kifejezetten ajánlja a sportfogadók számára, mint a pénzügyek intézésének a hagyományos banki átutalásnál vagy kártyahasználatnál gyorsabb, olcsóbb, na meg diszkrétebb módját.

Amennyiben te is egy alternatív pénzügyi megoldást keresel a szerencsejátékos ügyleteidhez, ebben a cikkben minden fontosat megtudhatsz, amit a Neteller számlavezetéssel, fizetéssel, fogadással, és pénzfelvétellel kapcsolatban csak tudni érdemes!

A Neteller sportfogadás története

neteller a fogadasok tortenete

A Neteller egy elektronikus tárca, ami elsősorban online üzletek és magánszemélyek közötti - bizonyos napi limitek mellett - gyors és alacsony költségű tranzakciókat kínál. A Neteller nem bank, a rábízott e-pénzt kezeli, maga azonban nem bocsát ki pénzt.

A Neteller fogadás az évezred elejétől valóságos szinonímájává vált az online sportfogadásnak. Egy időben a világ online sportfogadáshoz köthető tranzakcióinak 85%-át a Neteller rendszere dolgozta fel! Azóta a rivális alternatív pénzügyi termékek megjelenése, néhány botrány és a világszerte szigorodó szabályozás miatt a Neteller piaci részesedése 30% alá csökkent. A kanadai eredetű Paysafe Csoport ugyan néhány éve otthagyta az USA pénzügyi piacát, de a Neteller sportfogadás Európában, Indiában, vagy Dél-Amerikában a mai napig igen népszerű.

A Paysafe csoport termékeit, köztük a Netellert, főleg az újabb online bukmékerek támogatják, mint fizetési módot. Általánosságban, amennyiben a Skrill és a paysafecard megvan a fizetési lehetőségek között, akkor a Neteller is ott lesz. Neteller-számlát forintalapon is nyithatsz, azonban egy ilyen tárca nem kezel több fajta pénznemet. Ha a tranzakció más pénznemben történik, elég komoly átváltási költséggel kell számolni.

 • A Neteller az angol Crystal Palace futballcsapat szponzora volt a 2014-15-ös szezonban.
 • A Paysafe Csoport 2015-ben felvásárolta a Neteller legnagyobb riválisát, a Skrillt, és azzal együtt a paysafecardot is.
 • Az e-tárcás fizetések a kriptopénzek után a második leggyorsabb módját jelentik a sportfogadásnak.
 • A Neteller ingyenes virtuális kártyája csak euróalapon igényelhető. A fizetős betéti kártyájukkal természetesen Mastercard-elfogadó bolti terminálnál is fizethetsz.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed az online fogadás neteller megoldás felé, még több fontos tudnivalóval és érdekes részlettel várunk az alábbi bekezdésekben!

🏙️ Alapítva: 1999
💳 Típus: e-tárca és virtuális/fizikai betéti kártya
🗺️ Támogatva: EU
📱 Van saját alkalmazása: ✔️
💯 Feldolgozási költség: 3.99% devizaváltást igénylő tranzakció esetén, 1.75% ATM díj
Tranzakciók sebessége: azonnali vagy pár perc

A Neteller egy biztonságos & megbízható módja a sportfogadásnak?

Ez a Paysafe Csoport legrégebbi terméke. A Neteller működését az Egyesült Királyság pénzügyi felügyelőhatósága szabályozza. Az online fogadás Neteller segítségével épp olyan megbízható, mint a Paysafe Csoport többi termékével végzett bankolás. Mivel ez egy e-tárca, amit magad töltesz fel tetszőleges mennyiségű pénzzel, az online bukméker vagy kaszinó semmilyen formában nem juthat a saját banki adataidhoz. Az utóbbiak a Neteller tárcádból is csak egy e-mail címet látnak. A fizetés során, közvetlen a bukméker pénzügyi oldalán sem kell feltétlen megadnod az azonosítódat, hanem a jobb oldalak ilyenkor átirányítanak a Neteller saját, vagy egy megbízható harmadik fél fizetési kapujához.

Hogyan történik a Neteller befizetés?

Amennyiben van saját Neteller-számlád vagy kártyád, az online sportfogadás Neteller befizetés útján mindössze néhány kattintással elvégezhető. A Neteller sportfogadás menetét a CampoBet rendszerén keresztül mutatjuk be.

 1. Regisztrálj az itt található bukmékerek egyikén!

  A regisztráció során arra ügyelj, hogy a bukmékernél csak olyan valós személyes adatokat adjál meg (saját név, lakcím), amiket a Neteller-fiókod létrehozásakor is megadtál. A játékosi számlád pénznemét általában egyből regisztrációnál kell megadnod. Ez nem vagy nagyon körülményesen változtatható csak meg, ezért feltétlen olvasd el a bukméker vélemények cikkeinket. A játékosi számlád pénzneme lehetőleg egyezzen a Neteller-számládéval.

 2. Koppints a befizetésre!

  A befizetés (deposit) ikont általán a profiladataid mellett találod. Az erre való kattintással automatikusan azok a fizetési módok jelennek majd meg, amiket az adott bukméker Magyarországról is elfogad. Ha azt nem tudod előre a regisztrált oldalon leellenőrizni, akkor a bukméker értékelőinkben nézd meg, hogy a választott fizetési mód kifizetésre is alkalmas-e. Szerencsére a Netellernél ez ritkán okoz gondot.

 3. Válassz egy üdvözlő bónuszt!

  Amennyiben igényelsz bónuszt, azt már a regisztráció/az első befizetés során tudod rubrikában jelölni, esetleg kódot kell hozzá megadni. Akkor vállalj be bónuszt, ha ismered és tudod is vállalni a megforgatási feltételeket.

 4. Válaszd a Netellert!

  A többi e-tárcához hasonlóan a Neteller fizetési limitek a kedvezőbbek közé tartoznak. A legkisebb befizetés általában 10€ vagy annak megfelelő összeg. A felső limit elérheti az 1 millió forintot.

 5. Add meg a szükséges adatokat és az összeget!

  Az összeg megadása után nem közvetlen a bukmékernél kell megadnod a szükséges pénzügyi adataid, hanem a PaymentIQ felületén. Itt csak a netelleres fiókazonosítódra lesz szükséged a tranzakció engedélyezéséhez.

Hogyan tudok kivenni a nyereményem Netellerrel?

A regisztráció, a befizetés és egy Neteller fogadás megkötése mindössze pár perces folyamat. A kifizetés már egy bonyolultabb történet. Ma már minden bukméker elvárja, hogy a regisztrált felhasználó igazolni tudja a személyazonosságát és a lakcímét, vagyis azt, hogy egy valós, természetes személy vagy, és nem pénzmosásra használod a szolgáltatásukat. Az erre alkalmas dokumentumok esetenként előre is feltölthetőek, de legtöbbször egy fényképes igazolvány és egy, a lakcím igazolására alkalmas dokumentum jól kivehető fotóját kell az ügyfélszolgálatnak beküldeni.

Pénzkivétel Netellerrel

A fenti fiókhitelesítés (KYC) egyszeri folyamat, a sikeres elvégzése után minden további kifizetésnek, az észszerű határidőkön belül flottul kell mennie. Kifizetés igénylésekor, a pénzügyi menüben ugyanazt a Neteller-azonosítód kell majd megadnod, mint amire befizetéskor szükséged volt. Az e-tárcás kifizetések legtöbbször egy, de legfeljebb 2-3 munkanapon belül teljesülni szoktak. Ebből a hosszabb idő, hogy a bukméker ügyfélszolgálata egyénileg bírálja el az első kifizetési kérelmed.

Bukméker
Idő Szerezz bónuszt
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT

Top-3 Neteller fogadási oldal

A Neteller sportfogadás elterjedtsége lehetővé teszi, hogy az ilyen számlával és kártyával rendelkező felhasználó több megbízható bukméker között is szabadon válogasson!

#1 bukméker Neteller fizetéssel: CampoBet

Az európai licenc alapján 2018 óta működő CampoBet kínálata átlagos, de a jól sikerült felhasználói felülete nagyban megkönnyíti a keresést és a fogadást. A pénzkivétel feltétele a befizetés legalább egyszeri átjátszása, ami szintén a pénzmosás elleni erőfeszítésekhez tartozik.

campobet kezdolap

#2 bukméker Neteller fizetéssel: Rabona

A 2019-ben alapított Rabona Magyarországon a legnépszerűbb külföldi bukmékerek közé tartozik, és ezt alighanem a konkurenciához képest kedvezőbb odds- és margin mutatóinak köszönheti. Az oldal egyike a Rabidi N.V. számos offshore licencű bukmékerének. A legkisebb tét itt mindössze 0,05€!

rabona kezdolap

#3 bukméker Neteller fizetéssel: Bwin

Az osztrák Bwin-en a népszerű csapatsportok mellett lehet fogadni ló- és agárversenyekre, teniszre, MMA-ra, vagy motorsportokra is. A népszerű sportágakhoz és az élő fogadáshoz az oldal beágyazott live streamet is biztosít.

A Bwin ugyan már sajnos már kivonult magyar piacról, a külföldön élő honfitársaink számára még mindig egy minőségi és bőséges szolgáltatást nyújtó bukmékert jelenthet.

bwin kezdolap

Hogyan teszteljük & értékeljük ki a Neteller fogadási oldalakat?

A Bonusowo csapata igen nagy tapasztalattal bír az online sportfogadás terén. A legjobb Neteller bukmékereket több szempont kiértékelése után választjuk ki. Először mindig azt ellenőrizzük, hogy a Neteller sportfogadás mellett van-e ugyanezzel a móddal kifizetési lehetőség is.

 1. Oddsok

  Elsőként a legnépszerűbb sportok oddsait vetjük össze a piac többi ajánlatával. Hogy megállapítsuk, hogy ténylegesen mennyire jó egy ajánlat, mindig kiszámoljuk az oddsokhoz tartozó marginokat is. A margin a sportfogadás házelőnye, aminek a nagysága általában fordítottan arányos a sportág népszerűségével.

 2. Használhatóság & mobil

  A felhasználói felületet leteszteljük asztali böngészőben és mobileszközön is. A fő szempontok mindig a gyorsaság és az átláthatóság. Ha a fogadási oldalnak van saját mobilappja, főleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy az app használata jelent-e érdemi pluszt a böngészős változathoz képest.

 3. Bónuszok & promóciók

  Manapság a bónuszajánlatok elég kiegyenlítettek a bukmékerek között. Egy oldal véleményezésekor felmérjük, mennyire változatos a bónuszok kínálata, hogy vannak-e freebet, tétvisszafizetési, tétbiztosítási ajánlatok, extra nyereményszorzók a gyűjtőfogadásokra, stb. Nem is a befizetési bónuszok vagy a freebetek összege igazán az, ami itt fontos, hanem hogy milyen feltételekkel tudod majd a bónusszal szerzett nyereményeid kivenni. Ezekről mindig részletesen írunk az egyes bukmékerek kiértékelési oldalain.

 4. Fogadástípusok

  A legnépszerűbb sportágaknál már elvárható a meccsenkénti több száz, akár ezer fogadható odds! De a küzdősportoknál, a lóversenynél, vagy a dartsnál is eseményenként több tucat fogadási lehetőségre számít az ember. A meccs előtti és az élő piacok változatossága éppúgy érdekel minket.

 5. Támogatás

  Ha nem is feltétlenül anyanyelvi magyar operátor az elvárás, ma egy külföldi bukméker ügyfélszolgálatának tudnia kell értelmezni és megválaszolnia a magyar nyelvű kérdéseket is. A supporttal szemben elvárás még, az operátorok a hét minden napján és órájában, élő chaten keresztül és e-mailben is a felhasználók rendelkezésre álljanak.

 6. Megbízhatóság

  Egy európai, máltai vagy gibraltári játékszervezési engedély a mi szemünkben többet ér, mint egy valós fogyasztóvédelmi garanciákat nem jelentő offshore licenc. Hogy csak megbízható bukmékerek szerepeljenek a listáinkon, az egyes oldalakról írt vélemények a nyilvános visszacsatolási oldalakon és része a kutatásunknak. Azt is ellenőrizni szoktuk, hogy a domain nem szerepel-e a csaló szereplőkre figyelmeztető szakmai oldalakon sem.

A 3 legjobb, Netellert elfogadó fogadási app

Az online fogadás Neteller fizetés mellett elvégezhető sportfogadási alkalmazásokon keresztül is. Egy ilyen bukméker appot a megszokott helyeken, alkalmazásboltokban nem fogsz találni, hanem mindig az adott bukméker oldalán kell azt letölteni, és az utasításoknak megfelelően telepíteni. Egy ilyen app gyorsabb és áramvonalasabb a böngészős változatokhoz képest, és az összes ott megtalálható funkció, köztük a Neteller befizetés és pénzfelvétel is működik azokon.

#1 fogadási app Neteller fizetéssel: 22Bet

Mivel az online kaszinójuk is az alkalmazás része, a 22Bet alkalmazása elég sok helyet foglal. Mégis ez az egyik legprofibb alkalmazása piacon, ami az egykoppintásos fogadást is támogatja! A 22Bet appja a megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült.

22bet app

#2 fogadási app Neteller fizetéssel: 18Bet

A 2012 óta máltai (EU-s) licenc üzemelő 18Bet saját letölthető alkalmazást is készített, Android és iOS rendszerű mobileszközökre egyaránt. Ugyan live stream élő fogadáshoz az alkalmazásban sincsen, az alap statisztikák nagyon jól követhetőek a meccs grafikus megjelenítése alatt.

18bet app

#3 fogadási app Neteller fizetéssel: Bwin

A Bwin letölthető appjában a fogadásaid állásáról push értesítéseket is beállíthatsz! A Bwin alkalmazását, legalábbis külföldről, kivételesen megtalálni a megszokott alkalmazásboltokban is. Ez az app Play Áruházban és az App Store-ben is kiemelkedő értékelést kapott!

bwin app

Élő fogadás és a Neteller

neteller elo fogadas

A Neteller sportfogadás egyik nagy előnye a befizetés gyorsasága. Az e-tárcás letétek feldolgozási ideje gyakran csak pár másodperc, ezért ha menet közben találsz rá egy érdekes meccsre és egy kedvező oddsra, egy gyors befizetés után meg is teheted azt!

A 2 legnagyobb Neteller bukméker

Annak ellenére, hogy az igazán nagy, régi piaci szereplők kevésbé preferálják az e-tárcás megoldásokat, még mindig bőséggel lehet akár európai, akár offshore játékszervezési engedéllyel működő Neteller fogadási oldalakat találni. Közülük most kettőt emelnénk ki.

#1 legnagyobb fogadási oldal Neteller fizetéssel: 20Bet

A 2020-ban alapított 20Bet mögött a bukméker oldalak komplett hálózatát üzemeltető offshore szolgáltató, a Techsolutions áll. A 20Bet ugyan nem jelenti a legjobb elérhető oddsokat, de a népszerű csapatsportok, a különféle e-sportok, vagy a virtuális labdarúgás fogadásainak bősége a legtöbb igénynek azért megfelel. De lehet itt dartsra is fogadni, akár a letölthető alkalmazásban is!

új bukméker 20bet promóciós oldal

#2 legnagyobb fogadási oldal Neteller fizetéssel: Unibet

Az európai székhelyű Unibet azon kevés nagy bukmékerek egyike, amely elfogad e-tárcákat, köztük Netellert bankolásra. Ez a bukméker a fogadható sportágak, azok eseményeinek és piacainak számát, valamint az oddsokat tekintve is a szakma élvonalát jelenti. A népszerű sportágak kiemelt eseményeire itt élőben, beágyazott live stream mellett is fogadhatsz!

új bukméker unibet promóciós oldal

A legjobb helyi bukmékerek Neteller fizetéssel

Sajnos a 100%-ban törvényesen működő, hazai sportfogadási szolgáltatások az alternatív pénzügyi megoldások közül legfeljebb a PayPal-t fogadják el, azt is csak befizetésre. Kifizetéshez már egy hazai bankhoz tartozó, forintalapú számlára lesz szükséged. A máig meglévő politikai törekvés miatt, ami a sportfogadást megtartaná állam monopóliumnak, ez az állapot aligha változik a közeli jövőben.

A legjobb magyarországi bukmékerek Neteller fizetéssel

Népszerű sportágak Neteller fogadáshoz

Egy online bukmékernél Neteller befizetéssel, mindössze néhány perces adminisztráció után fogadási lehetőségek végtelen sora tárul eléd! Ezek közül emelünk ki most néhányat.

Neteller foci fogadás

A fogadás focira jelenti az online bukmékereknél is a legnagyobb forgalmat. A nagy érdeklődést kiváltó mérkőzéseken a több száz piac és az 1000 feletti fogadható odds se számít rendkívülinek. A legjobb Neteller bukmékereknél rendszeresen találni fogadható magyar NBI-es meccseket és egy-egy bajnokság eredményét megjósoló végső győztes piacokat is!

Neteller asztalitenisz fogadás

Európában a legnépszerűbb sportágak listáján a tenisz és az asztalitenisz váltakozva szerepel a második helyen. Az asztaliteniszre megkötött fogadások túlnyomó többsége, egyes adatok szerint akár a háromnegyede is élőben történik! A koronavírus lezárások alatt az asztalitenisz-fogadások még az élre is törtek. Különösen sok tétet kötöttek le az orosz vagy ukrán bajnokságok összecsapásaira.

Neteller darts fogadás

Talán meglepő, de a darts nagy versenyein, mint a UK Open vagy a PDC világbajnokság, az egyes meccsek piacai is több százra is rúghatnak. A darts fogadás legalább annyi igényli a mezőny és a statisztikák alapos ismeretét, mint bármelyik más egyéni sport, ahol rendkívül nagy nyomás alatt vannak az egyes versenyzők! A darts fogadás hátránya, hogy erősen szezonális, és az éves nagy versenyek időszakaihoz kötött.

Neteller e-sport fogadás

Az emberi résztvevőkkel lezajlott videójáték-versenyeket nevezzük e-sportoknak. Az ezen az oldalon említett bukmékerek mindegyike számos népszerű játékot és azok eseményeit tette fogadhatóvá. A legnépszerűbbek közé tartoznak a CounterStrike: Global Offensive, a Dota 2, és a Call of Duty-széria versenyeinek fogadásai. Az élő fogadások beágyazott live stream követése mellett is történhetnek!

A legjobb sportfogadási bónuszok Neteller befizetés után

A fogadás bónuszok egy kedvelt módszere az újabb bukmékereknek arra, hogy új játékosokat vonzanak magukhoz, illetve, hogy a meglévő felhasználóikat újabb befizetésre ösztönözzék. Itt a Skrillhez hasonlóan a Neteller befizetésnek is megvan az a hátránya, hogy nem mindenhol - például a Techsolutions oldalain sem - jogosítanak fel bónuszra. Ahol ilyen kivétel van, azt a bukméker leírásankban feltétlen jelezzük!

Sportfogadás Neteller befizetés és kifizetés

A Neteller pénz fogadás leginkább azoknak éri meg, akik konverziós költségek nélkül jutnak ilyen számlán jövedelemhez, vagy a nélkül tudják azt feltölteni, valamint a saját Neteller-számlájuk pénznemét a kinézett bukméker is támogatja. Hacsak az nincs külön másképp említve, a táblázatokban szereplő fizetési limitek egyszeri tranzakciókra vonatkoznak.

Neteller Befizetés idő Befizetés díja Alsó-felső limit Ft
azonnali nincs 10 – 500€
azonnali nincs 3750 – 800 000 Ft
azonnali nincs 15 – 13 000€
azonnali nincs 10 – 15 000€
azonnali nincs 10 – 10 000€
Neteller Befizetés idő Befizetés díja Alsó-felső limit Ft
0 – 12 óra nincs 10 – 2.000€
0 – 24 óra nincs 3.750 – 800 000 Ft
1 – 2 nap nincs 15 – 13 000€
1 – 3 nap nincs 25 – 15 000€
2 – 4 nap nincs 10€ – n/a

Alternatív fizetési módok

A Neteller pénzfogadás előnye a gyorsasága és a kedvező be- és kifizetési limitek. A hátrányai között feltétlen ki kell emelni a drága valutaváltás mellett az esetleges bónuszkorlátokat is. Amennyiben ez a fizetési mód neked felel meg, egy online bukmékernél Magyarországról is számos további bankolási mód közül választhatsz.

Paysafecard

A paysafecard egy nyugta alapú, anonim fizetési rendszer, amihez nem kell számlát sem nyitnod. Ilyen fix összegű vouchereket postafiókban, újságosoknál vagy egyes benzinkutaknál is lehet kapni. Kifizetésnél viszont már egy nevesített paysafecard-számlára lesz szükséged. Mivel ez is a Paysafe Csoport terméke, ezért ahol Netellerrel lehet befizetni, ott paysafecardot is elfogadják majd.

Banki átutalás

Igen konzervatív választás, tekintve, hogy komplett iparág épült arra, hogy ne kelljen a többnyire drága és lassú banki átutalással vesződni. Akár egy hétig is eltarthat, amíg a bankszámládra megérkezik a pénzed. Cserébe magasabb be- és kifizetési limitek érvényesek rá. Banki átutalásra akkor is szükség lehet, ha egy e-tárca nem alkalmas kifizetésre is. A Netellernél ilyesmi azonban aligha áll elő.

Visa

Online sportfogadásra az olyan bankok Visa betéti kártyái lesznek alkalmasak, amiknek a szabályzata nem tiltja az ilyen célú felhasználást. Egy külföldi bukmékernél például a K&H Visa kártyáit nem használhatod. Ha viszont a bankod engedélyez ilyen tranzakciókat, akkor a pénzed néhány óra alatt megjelenhet a játékosi számládon.

Mastercard

A Mastercardokra ugyanaz igaz, mint a Visára, vagyis bankja válogatja. Általánosságban a Visa kártyákra még kevesebb a korlátozás Európában, mint a Mastercardokra. Egy online bukmékernél a prepaid (feltöltött) Mastercard kártyákkal eleve nem lehet befizetni, csak betéti vagy hitelkártyát fogadnak el. De például az EK-ban szerencsejátékra mindennemű hitelkártyás befizetés is tilos.

GYIK

A Neteller sportfogadás legális Magyarországon?
A cég üzletpolitikája kifejezetten támogatja az ilyen célú felhasználást, Neteller-számlát pedig teljesen legálisan nyithatsz Magyarországról is.
A Neteller pénz küldés fogadás milyen költségekkel jár?
Egy bukméker nem számít fel külön költséget a játékosi egyenleged kezeléséért. A Netellernél viszont saját számlafeltöltési és esetleg konverziós költségekkel is kell számolni.
A kedvezőtlen Neteller vélemények megalapozottak a Trustpiloton?
A Paysafe Csoport véleményünk szerint elég nagy és szabályozott cég ahhoz, hogy megbízhatóan működjön.
A Neteller pénzfogadás történhet forintban is?
Igen, Neteller-számlát nyithatsz forintalapon is. Ha pedig a bukméker is engedélyezi a forintos játékosi számlát, akkor minden történhet hazai pénznemben.