Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

MiFinity sportfogadás

Noha már lassan 20 éve a piacon van, a MiFinity sportfogadás hazánkban még a kevésbé ismert lehetőségek egyike. A MiFinity terméke elsősorban a Skrill vagy a MuchBetter riválisa az iGaming pénzügyi megoldások piacán. Egyre több online bukméker teszi lehetővé, hogy az ügyfeleik Európa-szerte ezzel a fizetési móddal intézzék a pénzügyeiket!

MiFinity fogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#3
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#4
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#5
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#6
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

EBBEN A CIKKBEN

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

MiFinity sportfogadás: teljes útmutató

Megismertetünk a MiFinity e-tárca előnyeivel és hátrányaival. Ha új vagy még az online fogadás világában, végigvezetünk a MiFinity sportfogadás, az első befizetés, a fogadás, és a pénzfelvétel lépésein és tudnivalóin.

Bemutatjuk a legjobb MiFinity bukmékereket, különös tekintettel azokra, amelyeknál már gyors mobilalkalmazáson keresztül is fogadhatsz.

Itt ismertetjük azokat a szempontokat, amik alapján a legjobb fogadási oldalakat kielemezzük, illetve kiválasztjuk. Szó lesz a legnépszerűbb fogadható sportágakról. Végül megemlítünk néhányat azon fizetési módok közül, amiket a magyarul is elérhető online bukmékereknél felhasználhatsz.

A MiFinity fogadás története

mifinity a fogadasok tortenete

A “globális fizetési szolgáltató” MiFinity-t 2002-ben alapították az Egyesült Királyságban. A cég fő terméke egy e-tárca, de főleg egy olyan pénzügyi szolgáltatás, amely elsősorban (a hagyományos bankokhoz képest) gyorsabb és olcsó nemzetközi tranzakciókat kínál magán felhasználók és a kisebb vállalkozások számára.

A MiFinity nem bank, maga nem bocsát ki e-pénzt, mint a MiFinity, hanem az ilyen számlát a fióktulajdonosnak külső forrásból (jellemzően bankkártyáról) fel kell töltenie. Ennek persze saját költségei lesznek, és a MiFinity nem is a legolcsóbb ilyen szolgáltató.

A MiFinity-számla 17 támogatott pénzneme között ott van az euró, az angol font, az USD, vagy az orosz rubel is. Természetesen a rendszer tudja kezelni a forintalapú befizetéseket és tranzakciókat, de annak felára lesz.

A MiFinity sportfogadás mára egy teljesen bevett módszernek számít. Ez az e-tárca több mint 200 online szerencsejáték-platformon van jelen. A MiFinity pénzfogadás elsősorban a kisebb és újabb online bukmékerek körében terjedt el. A MiFinity nagy előnye, hogy a sportfogadási oldalakon befizetés mellett pénzfelvételre is alkalmas, valamit bónuszt is lehet vele kérni!

 • MiFinity-számlát sajnos forintalapon még nem nyithatsz. A konverziós költség 2.99%.
 • A MiFinity előre fizetett (prepaid) Mastercardot is kínál, fizikai és virtuális formában is.
 • A MiFinity több mint 40 fizetési módot támogat az e-tárca feltöltésére.
 • 2021-től meghatározott címletekben MiFinity e-vouchert is vásárolhatunk, amikkel tölthetjük a számlánkat vagy fizethetünk az elfogadóhelyeken.

Talán ebből már látható, hogy a MiFinity e-tárcája azok számára jelent kedvező megoldást az online sportfogadásra, akiknek valamelyik támogatott Fiat pénznem van számlájuk vagy jövedelmi forrásuk, és nem okoz nekik gondot a MiFinity kifizetés viszonylag alacsony limitjei sem.

A MiFinity fogadás története
🏙️ Alapítva 2002
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus E-tárca, voucher, feltöltött kártya
🗺️ Elfogadó országok 170+ országban
📱 Saját alkalmazás Igen
💯 Feldolgozási költség Befizetés bankkártyáról 1.8%, kifizetés tranzakcióként max. 1.75€
Tranzakciók gyorsasága Néhány perc

A MiFinity egy biztonságos & megbízható módja a fogadásnak?

A MiFinity pénzügyi licencét a Financial Conduct Authority állította ki, a cég tevékenységét a szigorú brit pénzügyi rendszer szabályozza.

A MiFinity sportfogadás éppen olyan biztonságos, mintha más sokkal híresebb e-tárcákat használnál. Az online fogadás MiFinity segítségével minimális adatcserével jár. A bukméker csak az ilyen számlád e-mail címét kapja meg. A MiFinity-számládba belépést és a tranzakciók engedélyezését alkalmazáson vagy egy biztonságos fizetési kapun keresztül végzed majd. Ha szükségét érzed, a fiókodban kétlépcsős azonosítást (például 6-jegyű SMS kóddal) is beállíthatsz.

A MiFinity magát az online szerencsejátékosok “biztonságos” e-tárcájaként hirdeti. A brit cégnek mostanában nagyon jól megy. A 2021-es év a MiFinity tranzakciók 1300%-os felfutását jelentette, ennek a fő hajtóereje pedig az iGaming volt!

Online fogadás MiFinity segítségével: a befizetés és pénzkivétel lépései

A MiFinity pénzfogadás feltétele, hogy legyen ilyen számlád. Fiók nyitása a MiFinity-nél csak néhány percbe telik, igaz, magyar nyelvű oldaluk még nincsen. Azonban hogy a felhasználó a terméket teljesen ki tudja használni, meg kell erősítenie a fiókját azzal, hogy  feltölt egy szelfit és egy fényképes igazolványának/a lakóhelyét igazoló dokumentumnak a másolatát. Esetleg webkamerás azonosításra is szükség lehet. A fiókhitelesítés átfutási ideje 1-2 munkanap.

A MiFinity pénz küldés fogadás menetét egy online bukmékernél az alábbi pontokban szedtük neked össze. Ha már csináltál ilyet azelőtt, akkor is érdemes végigfutni rajta, mert értékes tudnivalókat is elhelyeztünk az egyes pontoknál.

 1. Regisztrálj az ezen oldalon felsorolt MiFinity bukmékerek egyikén!

  Ez ebben a cikkben felsorolt bukmékerek mindegyike ajánl MiFinity bankolást. Választani több szempont alapján is tudsz közülük. Ajánljuk figyelmedbe a teljes hosszúságú értékelőinket! Arra ügyelj, ha MiFinity-számlád van, a bukméker regisztráció során ne forintot adj meg a játékos számlád pénznemének.

 2. Koppints a Befizetésre!

  Ha már van saját fiókod, akkor tudsz befizetni. Ügyelj arra, hogy a bukmékernél regisztrált személyes adataid (név lakcím) egyezzenek a MiFinitynál vezetett adataiddal. Ez a kifizetés gyorsaságát és zökkenőmentességét nagymértékben megkönnyíti majd! A Befizetés ikonját általában a fiókadataid mellett találod.

 3. Válassz egy üdvözlőbónuszt!

  Ha úgy érzed, elég időd és kedved lesz teljesíteni a bónuszpénzek sokszoros átjátszási feltételeit, válasz közülük, vagy jelöld egy rubrikában, hogy igényelsz az első befizetésed mellé bónuszt.

 4. Válaszd a MiFinity-t!

  A MiFinity-vel az e-tárcáddal tudsz majd befizetni és arra pénzt felvenni. Szerencsére a MiFinity egyszerre több pénznemet is tud egy számlán kezelni, ezért komoly mozgástered lesz a bukmékernél vezetett játékosi számlád pénznemének kiválasztásakor.

 5. Add meg a szükséges adatokat és letenni kívánt az összeget!

  Az összeg megadása és a befizetés engedélyezése után átirányítanak egy biztonságos fizetési átjáró oldalára, így a személyes pénzügyi adataid nem kell közvetlen a bukmékerrel megosztanod. A legkisebb MiFinity befizetés egy 4-5000 Ft körüli összeg szokott lenni.

Hogyan tudom kivenni a pénzt a MiFinity-számlámra?

Egy külföldi online bukméker a MiFinity-hez hasonlóan elvárja a hitelesített felhasználói fiókot. A beregisztrált játékosnak legkésőbb az első kifizetési igényének benyújtását vagy egy bizonyos összeghatár elérését követően igazolnia kell tudnia a nevét és lakcímét. Ezt a legegyszerűbben egy fényképes igazolványának és a lakcímkártyájának egy jól kivehető fotójával tudja elérni.

A hitelesítésre alkalmas fotókat egyes bukmékereknél, a fiókadatoknál előre is fel lehet tölteni.

A MiFinity kifizetés menete

A bukmékernél megtörtént a fiókhitelesítés (KYC), a MiFinity-számlára a kifizetés onnantól egyszerű és gyors. Csupán meg kell adnod a kifizetés módját és a kívánt összeget, de az is előfordulhat, hogy kifizetésre már alapértelmezetten a MiFinity-számlád lesz beállítva.

Innentől kezdve egy online bukméker 1-3 munkanap alatt dolgozza fel a befiizetési kérelmeket. Az e-tárcás kifizetés szerencsére a gyorsabbak közé tartozik, és a pénzed akár 12-24 órán belül megjelenhet a MiFinity-számládon!

Bukméker Idő Díj Szerezz bónuszt
azonnali   Kérem a Bónuszt
azonnali   Kérem a Bónuszt
azonnali   Kérem a Bónuszt

A Top-3 MiFinity bukméker

Akik a gyorsaságot részesítik előnyben, azoknak előre kiválasztottuk a MiFinity sportfogadás legjobb oldalait. Az olyan alternatív pénzügyi megoldásokat, mint a MiFinity, elsősorban az újabb, kisebb és közepes bukmékerek szeretik integrálni, a régi nagy szolgáltatók lassabbak, illetve konzervatívabbak e téren.

#1 oldal MiFinity fogadáshoz: Malina

A 2016-ban alapított Malina egy megbízható MGA licences bukméker és kaszinó. A 35 000 Ft-os első befizetési bónusz feltételei csak kicsit nehezebbek a megszokottnál. A legkisebb MiFinity befizetés mindössze 10€! MiFinity-számlára az egyszeri ingyenes pénzfelvétel itt max. 2500€.

malina sportoldal

#2 oldal MiFinity fogadáshoz: Betinia

A magyarul is elérhető Betinia 2020-ban nyitotta meg kapuit. A Betinia egy megbízható EU-s máltai licenc alapján szolgáltat sportfogadást és kaszinójátékokat. A 100€-s üdvözlő bónusz megforgatási feltételei nincsenek túlzottan megnehezítve.

betinia sportoldal

#3 oldal for MiFinity fogadáshoz: LibraBet

Az offshore licencű, 2018-as alapítású LibraBet egyik vonzereje átlag feletti oddsokat ajánl labdarúgásra. Ugyan ez a platform nem magyarul töltődik be, de van lokalizált oldala is. A LibraBet-en a MiFinity kifizetés felső  limitje tranzakcióként 1000€, ami azért jóval kisebb a kriptopénzeknél vagy bankkártyáknál meghatározott 5000€-nál.

librabet sportoldal

Hogyan teszteljük & értékeljük ki a MiFinity bukmékereket?

A Bonusowo csapata igen nagy tapasztalattal bír az online sportfogadás terén. A legjobb MiFinity bukmékereket több szempont kiértékelése után választjuk ki. Először mindig azt ellenőrizzük, hogy a MiFinity fogadas mellett van-e kifizetési lehetőség is ugyanolyan számlára. Szerencsére a MiFinity esetében ez nem szokott gondot jelenti, az kivétel nélkül alkalmas lesz a befizetés mellett pénzkivételre is.

Oddsok

Itt a legnépszerűbb sportok oddsait vetjük össze a piac többi ajánlatával. Hogy megállapítsuk, hogy ténylegesen mennyire jó egy ajánlat, mindig kiszámoljuk az oddsokhoz tartozó marginokat is. A margin a sportfogadás házelőnye, aminek a nagysága általában fordítottan arányos a sportág népszerűségével. A népszerű sportoknál egy 95% körüli kifizetési arány már kedvezőnek számít.

Használhatóság & mobil

A felhasználói felületet leteszteljük asztali böngészőben és mobilon is. Az elsődleges a szempontok a gyorsaság és az átláthatóság/jó navigálhatóság. Ha a bukmékernek van saját mobilappja, annál főleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy a használata jelent-e érdemi pluszt a böngészős oldalhoz képest.

Bónuszok & promóciók

Manapság a bónuszajánlatok elég kiegyenlítettek a bukmékerek között. Nem a befizetési bónuszok nagysága az igazán fontos, hanem azok átjátszási feltételei, hogy mennyire könnyen vagy nehezen tudsz majd a bónusszal szerzett nyereményeidhez hozzájutni.

Felmérjük, mennyire változatos a bónuszok kínálata, vannak-e freebet, vagy tétvisszafizetési, tétbiztosítási ajánlatok, extra nyereményszorzók gyűjtőfogadásokra, stb.

Fogadástípusok

A legnépszerűbb sportágaknál már elvárható a meccsenkénti több száz, akár ezer fogadható odds! Elsősorban a meccs előtti és élő piacok változatossága érdekel minket, hogy egy-egy eseményre hány különféle fogadást tehetsz.

Támogatás

Előny, ha egy külföldi bukméker a magyar információs oldalak mellett magyar ügyfélszolgálatot is fenntart. De már annak örülünk, ha az ügyfélszolgálat tud értelmezni és megfelelően megválaszolni magyar nyelvű kérdéseket. Elvárás még, az operátorok a hét minden napján és órájában, élő chaten keresztül és e-mailben is a rendelkezésre álljanak.

Megbízhatóság

Egy európai, máltai vagy gibraltári játékszervezési engedély ránk jobb benyomást kelt, mint egy valós fogyasztóvédelmi garanciákat nem jelentő offshore licenc. Hogy csak megbízható bukmékerek szerepeljenek a listáinkon, utánanézünk az egyes oldalak reputációjának a nyilvános visszacsatolási oldalakon. Azt is ellenőrizni szoktuk, hogy a platform nem szerepel-e csaló oldalakra figyelmeztető szakmai oldalakon sem.

A 2 legjobb MiFinity fogadási app

A MiFinity bukmékerek között találunk olyat is, amelyek minőségi alkalmazással is támogatják a gyors sportfogadást. Egy ilyen app minden olyan funkciót tud, amit asztali böngészős oldalon is megtalálsz, ideértve a befizetést, a pénzfelvételt, az élő fogadást, és a live streamek követését is!

#1 app MiFinity fogadáshoz: 22Bet

A 22Bet alkalmazása ezért elég sok helyet foglal, cserébe viszont az egyik legprofibb sportfogadási alkalmazást is kapjuk! A 22Bet-en a befizetés minden esetben alkalmazásban is szinte azonnali! Ez az app megszokott Android és iOS rendszerek mellett Windows telefonokra is elkészült.

22bet mobil alkalmazas

#2 app MiFinity fogadáshoz: 20Bet

A 20Bet-en a fogadási lehetőségek skálája és azok minősége a legnagyobb riválisokéval vetekszik! A mindössze 90 megás app egy jó értelemben vett egyszerű dizájnt kapott. Az alkalmazás használata gyors és zökkenőmentes. Az appot Android és iOS készülékekre is letölthetjük.

20bet mobil alkalmazas

Élő fogadás MiFinity segítségével

mifinity elo fogadas

A MiFinity e-tárcája lehetővé teszi, hogy akár egy meccs kezdete után, egy gyors befizetést követően is bekapcsolódhass az élő fogadásba! A MiFinity befizetés mindössze pár kattintás, és a ért összeg pár pillanat alatt megjelenik majd a játékosi belső számládon!

A legnagyobb MiFinity bukméker

A fentebb részletezett kiértékelési szempontjaink alapján az alábbi bukmékert emelnénk ki, ahol gyorsan és könnyen fogadhatsz a MiFinity-számlád segítségével. Előfordulhat, hogy külföldön élve más bukmékereknél is találsz majd MiFinity befizetést, mi igyekeztünk olyan oldalt kiemelni, ami ezt a fajta bankolást Magyarországról is lehetővé teszi.

#1 legnagyobb fogadási oldal MiFinity fizetéssel: CampoBet

Az európai (máltai) játékszervezési licenc alapján működő CampoBet most már magyarul is elérhető! Ennek a 2018 óta működő bukmékernek a sportfogadási kínálata ugyan csak átlagos, de a nagy átlagnál sokkal átláthatóbb a felhasználói felülete. A CampoBet-en a MiFinity-számláddal már 10€ befizetése után fogadhatsz is!

A CampoBet-nek saját letölthető alkalmazása még nincsen.

uj bukmeker campobet promocios oldal

A legjobb helyi bukmékerek MiFinity fizetéssel

A MiFinity fogadás sajnos csak külföldi bukmékereknél lehetőség. Ennek az az oka, hogy a hazai sportfogadási oldalak az e-tárcák közül legfeljebb a PayPal-t támogatják, de azt is csak befizetésre. Kifizetésre már feltétlen egy Magyarországon nyitott, forintalapú bankszámlára lesz szükséged.

A legjobb magyar MiFinity fogadási oldalak

Bukméker Ajánlat Előnyök Szerezz bónuszt
A 35 000 Ft értékű üdvözlő bónusz Nagyszerű első befizetési bonus
Magyar nyelvű felület
Kiemelkedő kedvezmények
Játssz Most!
100% üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft + 4.000 Ft freebet Kiváló élő sportfogadási ajánlatok
Nagyszerű bónuszok
Magyar nyelven elérhető interfész
Játssz Most!
Első befizetés bónusz akár 35 000 Ft Magyar nyelvre optimalizált felület
Nagyszerű sportfogadási ajánlatok
Többféle bónusz
Játssz Most! 

MiFinity pénzfogadás: a legnépszerűbb sportágak

A MiFinity sportfogadás a választható sportágak terén semmilyen korlátozást nem jelent! Miután befizettél egy ilyen e-tárcával, onnantól kezdve korlátok nélkül válogathatsz a különféle fogadható események és piacok között.

Futball fogadás MiFinity fizetéssel

A foci fogadas online a legtöbb pénzt megmozgató sportfogadási tevékenység Magyarországon is! A nagy érdeklődést kiváltó meccseken a több száz piac és az 1000 feletti fogadható odds se számít ritkának. A MiFinity bukmékereknél rendszeresen találni magyar NBI-es meccseket is!

Futsal fogadás via MiFinity fizetéssel

Az 5-játékosos teremfoci fogadások választéka ugyan korántsem olyan széles, mint más népszerű csapatsportoknál, de azért megtalálhatjuk az olyan kiemelt, nemzetközi eseményeket, mint az UEFA Kupa, még ha a futsal piacok többnyire ki is merülnek az 1X2 fogadásokban.

Kosárlabda fogadás via MiFinity fizetéssel

A kosárlabda népszerűsége hazánkban a kézilabdáéval és a jégkorongéval vetekszik! A kosárlabda népszerűségének titka, hogy gyorsabb és dinamikusabb a játék a focinál. A külföldi bukmékereknél a kosárlabda fogadási kínálat mindig bőséges. Csak az NBA évente 110 fogadható mérkőzést jelent!

Jégkorong fogadás via MiFinity fizetéssel

A jégkorong ugyan eredetileg egy téli sport, de ma már egész évben játsszák, és bármikor fogadhatsz rá te is! A fogadási piacok kínálata is igen széles: a meccs végkimenetele mellett tehetsz hendikep végeredményekre, harmadokra, gólszerzőkre és a gólok számára is.

A legjobb sportfogadási bónuszok MiFinity befizetésre

A MiFinity fogadás nagy előnye, hogy ilyen befizetéssel a fogadás bónuszok online mind működni fognak! Más e-tárcákkal, például a Skrill-lel vagy Netellerrel elvégzett befizetések után számos bukmékernél nem lehet bónuszt igényelni. Természetesen egy felhasználói fiókban egyszerre csak egy aktív bónusz lehet.

MiFinity befizetés és pénzkivétel

A MiFinity pénzküldés fogadás egyik legfontosabb kérdése a költségek. Fontos tudni, hogy egy online bukméker a maga részéről nem számít fel feldolgozási költségeket befizetésre, és a kifizetési igények feldolgozása egy heti/havi limit erejéig szintén ingyenes. EU-s eurós számláról az átutalás költsége egy máltai bankszámlára és vissza a MiFinity részéről mindössze 1€!

A MiFinity-nek egy online bukmékernél az olyan e-tárcákhoz képest, mint a Skrill vagy a MuchBetter, egy komoly hátránya van, és az a fizetési limitek.

MiFinity 20Bet LibraBet Betinia CampoBet Malina
Befizetés idő azonnali azonnali azonnali azonnali azonnali
Befizetés díja          
Alsó-felső limit Ft 10 – 500€ 10 – 5.000€ 500 – 600 000 Ft 3.750 – 800 000 Ft 10 – 2.500€
 • A bukméker részéről
MiFinity 20Bet LibraBet Betinia CampoBet Malina
Kifizetés idő 0 – 12 óra 0 – 24 óra 0 – 24 óra 0 – 24 óra 0 – 24 óra
Kifizetés díja          
Alsó-felső limit Ft 10 – 2.000€ 20 – 1.000€ 5.000 – 1 millió Ft 3.750 – 800 000 Ft 10 – 2.500€
 • A bukméker részéről

Egyéb fizetési módok

A MiFinity sportfogadas egy vonzó lehetőség lehet azoknak, akiknek már van bármilyen eurós számlája, vagy a jövedelmüket egy támogatott Fiat pénznemben kapják/tartják. Ha te forintos számlával és forintban, vagy netán kriptopénzes befizetéssel szeretnél fogadni, az online bukmékereknél is több választási lehetőséged van.

Banki átutalás

A banki átutalás a leglassabb a fizetési módok közül, például egy hétig is eltarthat, amíg a a számládra megérkezik a pénzed. Cserébe magasabb be- és kifizetési limitek érvényesek rá. Banki átutalásra akkor is szükség lehet, ha a egy e-tárca ugyanott nem alkalmas kifizetésre is. Ilyesmire a MiFinity-nél azonban nem lesz szükség.

Visa betéti és hitelkártyák

Online sportfogadásra az olyan bankok betéti kártyái lesznek alkalmasak, amiknek a szabályzata nem tiltja az ilyen célú felhasználást. Egy külföldi bukmékernél például a K&H még érvényes Visa kártyáit nem használhatod, már a befizetés meghiúsul. Általánosságban a Visa kártyákra még mindig kevesebb a korlátozás Európában, mint a Mastercardokra.

Bitcoin

Az olyan bevett kriptopénzekkel, mint a bitcoin, az ethereum, vagy a Tether, a legtöbb online bukmékernél már tudsz befizetni és ugyanabban a kriptoban pénzt is felvenni. A játékosi számlád viszont Fiat pénzben lesz, vagyis befizetéskor és pénzkivételkor is átváltja majd a bukméker a pénzed, és a “volatilitásra” hivatkozva olyan árfolyamon, ami neki kedvezőbb.

Paysafecard

A paysafecard egy nyugta alapú fizetési rendszer, amihez nem kell számlát sem nyitni. Ilyen fix összegű vouchereket postafiókban, újságosoknál vagy egyes benzinkutaknál is lehet kapni. Egy bukmékernél ilyen nyugtával befizetni még lehet, de kifizetésre már nevesített számla vagy kártya fog kelleni.

GYIK

A MiFinity fogadás lehetséges az Egyesült Államokban?
Nem, amennyiben az USA-ban élsz, nem tudsz MiFinity-fiókot nyitni.
A MiFinity sportfogadás legális Magyarországon?
Magyarországon a külföldi online bukmékereknél legális a sportfogadás. Ezért amelyiknél van MiFinity pénz fogadás, ott az ilyen számlák tulajdonosai szabadon fogadhatnak.
A MiFinity sportfogadas mellé jár bónusz?
Igen, MiFinity befizetés után ugyanúgy kaphatsz bónuszt, mintha bankkártyát használtál volna.
A MiFinity-nek van magyar ügyfélszolgálata?
Sajnos nincs, ahogy magyar nyelvű oldaluk sem. Reméljük, a közeli jövőben ez is változik.