Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

MuchBetter Vélemények: MuchBetter pénz fogadás

Kis hazánkban ugyan még kevésbé ismert, de a MuchBetter sportfogadás már igen elterjedt az online bukmékerek között. Ebben a cikkben röviden megismertetünk ezzel az e-tárcával és fizetési alkalmazással, beleértve a használata, a fizetés és kifizetés kérdéseit is. Végül elkészítettük a legjobb MuchBetter fogadási oldalak listáját.

A fogadás online MuchBetter fizetési móddal az alábbi megbízható bukmékereknél lehetséges:

MuchBetter fogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#3
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#4
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#5
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

toggle

Online sportfogadás MuchBetter fizetéssel: teljes útmutató

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

A MuchBetter sportfogadás története

A MuchBetter sportfogadás története

A londoni székhelyű Rtekk Holdings Limited is elsősorban e-tárcákban, illetve az érintés nélküli mobilfizetésben utazik. A fő termékük egy olyan alkalmazás, ami magánszemélyek és üzletek számára is gyors tranzakciókat tesz lehetővé.

A MuchBetter tehát nem egy klasszikus értelemben vett bankszámla, hanem egy, arra feltöltött e-pénzt tároló tárca, amivel gyorsabban és értékes banki adatok megadása nélkül intézhetsz egyszerű tranzakciókat. A számlád feltöltheted saját bankkártyáról, számláról, vagy kriptopénzes számláról is. Egyenleged háromféle pénznemben lehet: USD-ben, vagy euróban, vagy angol fontban.

A regisztrált felhasználók az EU-ban igényelhetnek egy ingyenes prepaid Mastercard kártyát is, amit üzletekben fizetési termináloknál és - bizonyos limitek mellett - ATM-eknél is tudsz használni.

Egyes más e-fizetési szolgáltatókkal szemben a MuchBetter bevallottan az online szerencsejátékosokat célozza meg a termékével. Ilyen értelemben elsősorban a Skrill riválisa akar lenni.

Az online fogadás MuchBetter segítségével gyors és egyszerű. Mivel ez nem egy anonim pénzügyi szolgáltatás, ezért amelyik bukmékernél tudod befizetésre használni, ott pénzfelvételre is elfogadják majd.

Néhány érdekes tény:

 • A MuchBetter card virtuális változatban is létezik.
 • A napi fizetések felső limitje 2500€.
 • ATM-es pénzfelvételnél a napi limit 300€.
 • A bankkártyás feltöltés díja 2-5%.
 • A devizaváltás költsége 0,99%.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, hogy neked is jól jöhet a sportfogadáshoz  egy ilyen számla, olvass tovább!

A MuchBetter sportfogadás története
🏙️ Alapítás: 2018
💳 Típus: e-tárca
🗺️ Támogatva: világszerte
📱 Van saját alkalmazása: ✔️
💯 Költségek:  bankkártyás feltöltés 2-5%
Tranzakciók sebessége: azonnali

A MuchBetter egy biztonságos & módja a sportfogadásnak? MuchBetter vélemények

A szerkesztőségi MuchBetter vélemények alapján a MuchBetter pénz fogadás legalább annyira biztonságos, mint a többi e-tárcával történő fogadás. A cég EU-s országban és az Egyesült Királyságban is rendelkezik e-pénz szolgáltatási licenccel. Még az olyan neves szerencsejáték-oldalak is elfogadják, mint a PokerStars!

Ugyanakkor a Rtekk Holdings Ltd-nek nincsen banki licence, vagyis az ilyen számládra nem vonatkozik majd betétbiztosítás.

A trustpilotos MuchBetter vélemények mintegy 60%-a elégedett többé-kevésbé a szolgáltatás minőségével.

Hogyan kell befizetni MuchBetter-rel?

Az online fogadás MuchBetter-számlával igen egyszerű és biztonságos. Te is pár perc alatt készíthetsz magadnak saját számlát, aminek a megerősítéséhez szükséged lesz egy fényképes igazolványod fotójára és egy friss szelfire. De ez a saját számlád biztonsága érdekében is szükséges, és ahhoz is jól jön, hogy a sportfogadási oldalaknál is zökkenőmentes legyen a fiókod a hitelesítése.

A MuchBetter pénz fogadás menet az alábbi egyszerű lépésekkel foglalható össze:

 1. Válassz egyet az ezen az oldalon ajánlott bukmékerek közül!

  Akár az automatikusan létrehozott, akár a kiemelt bukmékerek listájáról választasz, a  befizetés és fogadás mindegyiküknél egyszerű lesz!

 2. Koppints a befizetésre!

  Miután elvégezted az adott bukmékernél a regisztrációt, a Befizetés/Deposit gombot általában közvetlen a fiókadataid szomszédságában találod.

 3. Válassz egy üdvözlőbónuszt!

  Ha úgy érzed, lesz időd és kedved a befizetésed és a mellé igényelhető bónusz összegét többször is fogadásokkal megtenni, akkor jelöld, hogy kérsz bónuszt.

 4. Válaszd ki befizetésre a MuchBetter-t.

  Az online bukmékerek automatikusan azokat a pénzügyi szolgáltatókat sorolják fel befizetéskor, amiket magyarországi IP-ről is elfogadnak. A MuchBetter-t az e–tárcák között kell keresni.

 5. Add meg a befizetés összegét, majd a kért adatokat.

  A legkisebb befizetés egy online bukmékernél 5-10€ körül szokott lenni. A fizetés megerősítéséhez elég lesz a regisztrált telefonszámod, és azt is egy átirányítás után, a PaymentIQ fizetési átjáró biztonságos felületén kell majd megadnod.

MuchBetter pénz fogadás: hogyan lehet pénzt felvenni?

Ha fogadsz és nyersz, és szeretnéd a nyereményed kiutaltatni, ahhoz általában a következő feltételeknek kell megfelelni. A befizetésed összegét legalább egyszer át kell játszanod, vagyis tétekben meg kell tenned!

Van, ahol az első kifizetési igény beadását követően, van, ahol csak bizonyos összeghatár elérésekor, de az ügyfélszolgálatnál előbb-utóbb tudnod kell igazolni, hogy az adott bukmékernél regisztrált adataid, főleg a saját neved és a lakcímed, a valóságnak megfelelnek. Ezt a legegyszerűbben a megfelelő okmányaid jó minőségű fotóival tudod elvégezni.

A MuchBetter kifizetés menete

Szerencsére ahol tudsz vele befizetni, ott ugyanilyen számlára szokott lenni kifizetés is. A Kifizetés opció a leggyakrabban ugyanabban a pénzügyes menüben lesz, ahol be is fizettél.

Ha MuchBetter-t használtál befizetésre, alapértelmezetten ez a mód fog várni kifizetésnél is.

A MUCHBETTER KIFIZETÉS MENETE
Bukméker Idő Szerezz bónuszt
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT

Top-2 bukméker MuchBetter fizetéssel

Ha a legjobb MuchBetter sportfogadási oldalakra vagy kíváncsi, a legegyszerűbb, ha megismerkedsz a kiemelt bukmékerek egyikével. Mindig ajánljuk figyelmedbe a teljes értékelőinket, ahol minden fontosat megtudhatsz az adott szolgáltatóról!

#1 bukméker MuchBetter fizetéssel: Betinia

A magyarul is használható Betinia online bukméker és kaszinó 2020-ban nyitotta meg kapuit. A Betinia egy megbízható EU-s máltai licenc alapján szolgáltat szerencsejátékot. A max. 100€-s bónusz megforgatási feltételei nincsenek túlzottan megnehezítve. Egyedül a havi kifizetési limitet találtuk alacsonynak.

betinia kezdolap

#2 bukméker MuchBetter fizetéssel: 18Bet

A Shark77 Ltd. tulajdonában álló 18Bet-nek szintén van magyar oldala. Ez a máltai licencű bukméker és kaszinó 2012 óta van jelen az online sportfogadás piacán. Itt befizetni már 10€-tól tudsz! A max. 100€-s bónusz megforgatási feltételei kissé nehezebbek, mint a Betinián, de korántsem teljesíthetetlenek.

18bet kezdolap

Hogyan teszteljük & értékeljük ki a MuchBetter bukmékereket?

A Bonusowo csapata igen nagy tapasztalattal bír az online sportfogadás terén. A legjobb MuchBetter pénz küldés fogadás bukmékereket több szempont kiértékelése után választjuk ki. Először természetesen azt ellenőrizzük, hogy a bukméker elfogadott-e a fizetés mellett a MuchBetter pénzkivétel is.

Oddsok

Először a legnépszerűbb sportok oddsait vetjük össze a piac többi ajánlatával. Hogy megállapítsuk, hogy ténylegesen mennyire jó egy ajánlat, mindig kiszámoljuk az oddsokhoz tartozó marginokat is. A margin a sportfogadás házelőnye, és a nagyságra általában fordítottan arányos a sportág népszerűségével. A népszerű sportoknál egy 95% körüli kifizetési arány már kedvezőnek számít.

Használhatóság & mobil

Az adott bukméker felhasználói felületét leteszteljük asztali böngészőben és mobilon is. Az elsődleges a szempontok a gyorsaság és az átláthatóság/jó navigálhatóság. Ha a bukmékerhez tartozik mobilapp, azt nézzük, hogy annak a használata jelent-e lényegi pluszt a böngészős oldalhoz képest.

Bónuszok & promóciók

Manapság a bónuszajánlatok elég kiegyenlítettek a bukmékerek között. A befizetési bónuszok nagysága mellett érdekesek még az átjátszási feltételek, hogy mennyire könnyen vagy nehezen tudsz a bónusszal szerzett nyereményeidhez hozzájutni.

Felmérjük még, mennyire változatos a bónuszok kínálata, vannak-e freebet, vagy tétvisszafizetési (cashback) és tétbiztosítási (insurance) ajánlatok, extra nyereményszorzók gyűjtőfogadásokra, stb.

Fogadástípusok

A legnépszerűbb sportágaknál már elvárható a meccsenkénti több száz, akár ezer fogadható odds. Elsősorban a meccs előtti és élő piacok változatossága érdekel minket, hogy hány különféle fogadást tehetsz egy eseményre.

Támogatás

Előny, ha egy külföldi oldalon a magyar információs oldalak mellett van anyanyelvi ügyfélszolgálat is. De az is pozitívum, ha az ügyfélszolgálat fogad és tud értelmezni, megfelelően megválaszolni magyar nyelvű megkereséseket, mégpedig a hét minden napján és órájában, élő chaten keresztül és e-mailben.

Megbízhatóság

Egy európai, máltai vagy gibraltári játékszervezési engedély ránk jobb benyomást kelt, mint egy valós fogyasztóvédelmi garanciákat nem jelentő offshore licenc. Követjük a bukmékerek reputációját a nyilvános visszacsatolási oldalakon, ellenőrizni szoktuk, hogy a brand nem szerepel csaló oldalakra figyelmeztető szakmai oldalak listáin sem.

MuchBetter fogadási oldalak: a 1 legjobb alkalmazás

Egy teljes értékű sportfogadási mobilappnak az összes funkciót kell, hogy tudja, amit böngészős oldalon is megtalálsz, köztük az összes befizetési módot is. Egy valódi app nem csupán egy telepíthető gyorsikont jelent a bukméker böngészős oldalára, hanem nagyobb sebességet, áramvonalasított felhasználói felületet és extra funkciókat is, mint például a push értesítések.

#1 fogadási app MuchBetter fizetéshez: Unibet

Az 1999-ben alapított Unibet a szakma egyik nagy öregje. Az Android és iOS appjuk ugyan nem jelent komoly extrát a mobilböngészős oldalhoz képest, de az alkalmazás annyira átlátható és egyben informatív, hogy ez nem igazi hátrány. Az app kiszámítható és egyenletes teljesítményét minden tapasztalt sportfogadó értékelni fogja!

unibet app

Élő fogadás MuchBetter fizetéssel

Élő fogadás MuchBetter fizetéssel

Az e-tárcás befizetések gyorsasága lehetővé teszi, hogy a fogadásba az esemény kezdete után is bekapcsolódhass! Ha netán nincs pénz a játékosi számládon, de egy élő meccsnél látsz egy kedvedre való olyan piacot és oddsot, gyorsan befizethetsz, és már fogadhatsz is!

A legjobb magyar fogadási oldalak MuchBetter fizetéssel

A magyar játékszervezési engedéllyel rendelkező néhány fogadási oldal nem támogatja az olyan alternatív fizetési módokat, mint az e-tárcák. Ennek elsősorban hazai politikai-gazdasági okai vannak. A honi politikai klíma miatt nem is érdemes arra számítani, hogy ez a közeljövőben megváltozik.

A legjobb magyar oldalak, amik elfogadnak MuchBetter-t

Népszerű sportágak MuchBetter fogadáshoz

A MuchBetter használata semmilyen korlátot nem jelent majd a fogadható sportágak számában és a sportfogadás során! Az összes hagyományos sportra, különleges sportokra, e- és virtuális játékokra is fogadhatsz majd ilyen számlás befizetést követően! Kedvcsinálónak lentebb felsoroltunk néhányat:

Fogadás e-sportokra MuchBetter-rel

Amelyik bukmékernél tudsz bankolni ilyen tárcával, ott a legnépszerűbb e-sportokra is lehet fogadni! A legtöbb ilyen oldalon ráadásul integráltak egy Twitch TV-ablakot is, amin keresztül élőben is nyomon követheted a megtett CS:GO, Dota 2 vagy League of Legends-bajnokság állását!

Fogadás kosárlabdára MuchBetter-rel

A kosárlabda népszerűsége hazánkban a kézilabdáéval és a jégkorongéval vetekszik. A kosárlabda azért is annyira népszerű a punterek között, mert gyorsabb és dinamikusabb a játék a focinál. A fogadási kínálat mindig bőséges, hetente van valami nagy kosármeccs! Csak az NBA évente 110 fogadható mérkőzést jelent!

Fogadás bokszra MuchBetter-rel

Az ökölvívás és az MMA a legnépszerűbb küzdősportok a fogadási oldalakon is. Ugyan ezeknél nincs annyiféle piac, mint a tenisznél vagy a népszerű csapatsportoknál, de azért lehet fogadni a győzelem módjára, a menetek számára, a menetek győztetése, hogy arra is, hogy a meghirdetett meneteken végigmegy-e a meccs.

Fogadás focira MuchBetter-rel

A futball Európában és Dél-Amerikában messze a legnépszerűbb csapatsport fogadásra is! A nagy érdeklődést kiváltó meccseken a több száz piac és  az 1000 feletti fogadható odds se számít ritkának. A legnagyobb bukmékerek, mint az Unibet, az élő fogadás mellé live streamet is kínálnak!

A legjobb bónuszok MuchBetter befizetésre

A MuchBetter-számla használata azért előnyös például a Skrill vagy a Neteller fizetési módokkal, vagy a kriptopénzes fizetéssel szemben, mert korlátozás nélkül tudsz vele bónuszt is igényelni!

MuchBetter befizetés és pénzkivétel

Az e-tárcás kifizetés a leggyorsabbak közé tartoznak, és a kifizetési igényed benyújtásától számítva munkanapon 24 órán belül teljesülhetnek. A teljes átfutási idő nagyobbik fele az igényednek a bukméker által történő feldolgozása, ami legfeljebb 3 munkanapon belül illő, hogy történjen.

Bukméker Befizetés idő Befizetés díja Alsó-felső limit
azonnali nincs 15-13 000€
azonnali nincs 10€-nincs
azonnali nincs 5000-1 millió Ft
azonnali nincs 10-15000€

Első befizetésre még nem

Bukméker Kifizetés idő Kifizetés díja Alsó-felső limit 
1-2 munkanap nincs 5-13 000€
2-3 munkanap nincs 20-5000€
24 óra nincs 5000-1 millió Ft
1-3 munkanap nincs 25-15000€

Egyéb fizetési módok

A MuchBetter használata persze nem az egyetlen lehetőség a sportfogadásos bankolásra. Ha ódzkodsz a bankszámla vagy bankkártyák használatáról, a piacon több e-tárca vagy más e-pénz szolgáltató létezik, amit tudsz bukmékereknél fizetésre használni.

Revolut

A Revolut igen népszerű a külföldre költözők és a sokat utazók körében.

A sportfogadásnál annyira már nem elterjedt, mert a mögötte álló cég a felhasználási feltételeiben kifejezetten óv az ilyen célú felhasználástól. Emiatt a legnagyobb bukmékereknél már nem lehet megtalálni. Ahol még igen, ott a Revolut megbízható és gyors.

Paysafecard

A paysafecard egy nyugta alapú fizetési rendszer, amihez nem kell számlát sem nyitnod. Ilyen fix összegű vouchereket postafiókban, újságosoknál vagy egyes benzinkutaknál is lehet kapni. Befizetni többnyire lehet vele, de kifizetésre már nevesített számla vagy kártya fog kelleni. Ilyen card fizikai és virtuális formában is létezik és használható terminálos fizetésre.

PayPal

Drága, ráadásul kevés bukmékernél fogadják el. Ugyanakkor a PayPal egy olyan óriás az e-pénzes szolgáltatások piacán, ami szinte 100%, hogy nem fog egyszer csak csődöt jelenteni, és eltűnni a megtakarításainkkal. Ahol pedig van PayPal befizetés, ott kifizetés is lesz! Sajnos PayPal card hazánkban még nem elérhető.

Banki átutalás

A banki átutalás a leglassabb a fizetési módok közül, például a számládra egy hétig is eltarthat, hogy megérkezik a pénzed. Cserébe magasabb limitek érvényesek rá. Banki átutalásra akkor viszont szükség lehet, ha a befizetésre használt pénzügyi szolgáltató a bukmékernél nem alkalmas annál kifizetésre is.

Banki átutalás

Mutasd az összeset

MasterCard

Mutasd az összeset

Paysafecard

Mutasd az összeset

GYIK

A MuchBetter pénz fogadás során milyen adatokat kell megadnom?
Egy online bukmékernél csak egy fiókszámra és egy PIN-kódra lesz/telefonszámra szükséged.
Hányfajta pénznemet tud kezelni egy MuchBetter card?
Az igényelhető kártyán egyfajta pénznemben lehetnek források.
A MuchBetter használata működik Apple Pay-jel?
Még nem, viszont a Google Wallethez már hozzáadhatod a MuchBetter-számlád.