Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Online fogadás Mastercard kártyával

A sportfogadás Mastercard kártyával nem bonyolultabb, mint bármilyen más tranzakció az interneten. Manapság a különféle pénzügyi szolgáltatók között komoly verseny van azon, melyikük tud még gyorsabb és még egyszerűbb szolgáltatást nyújtani az ügyfeleknek. Az online bukmékerek pedig a használható fizetési módok széles körével is igyekeznek bevonzani a játékosokat.

A bankkártyák kiadásával és a globális pénzügyi szolgáltatása működtetésével foglalkozó Mastercard a második legnagyobb szereplő ezen a piacon az amerikai Visa után. Ha Mastercard kártyád van, a sportfogadási oldalakon a befizetés és általában a kifizetési folyamat is egyszerű lesz. Kivéve, néhány esetet, de ezért vagyunk itt mi, hogy téged ne érhessen kellemetlen meglepetés.

Mastercard sportfogadás oldalak

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magyar nyelvre optimalizált felület

 • Nagyszerű sportfogadási ajánlatok

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

#2
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#3
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#4
 • Elérhető sportfogadás app

 • Sokféle elérhető fizetési mód

10.000 Ft Bónusz

#5
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#6
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#7
 • Kiváló élő sportfogadási ajánlatok

 • Nagyszerű bónuszok

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#8
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#9
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#10
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

#11
 • Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

#12
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

Ebben a cikkben

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

A Mastercardot elfogadó bukmékerek listája

Ha a Mastercard sportfogadás érdekel és éppen ezt a cikket olvasod, alighanem az első lépéseket készülsz megtenni az online sportfogadás világában. A be- és kifizetések kérdése a leggyakoribb első dilemmák közé tartozik. A felhasználók ma már elsősorban a gyorsaságot díjazzák, de a megfontoltabbak és a tapasztaltabbak szeme előtt ott lebeg a járulékos költségek és a bónuszok kérdése is.

A jó hír az, hogy mi nemcsak a Mastercard esetében igyekszünk egy átfogó sportfogadási útmutatóval szolgálni, hanem külön-külön írásokban kitérünk más pénzügyi szolgáltatók termékeire is. Ismertetjük az egyes megoldások előnyeit, de nem hallgatjuk el a hátrányokat sem. Sajnos, ahogy látni fogjuk, az online bukmékerek nem mindenfajta kártyát fogadnak szívesen, amikor Mastercard pénz küldés fogadás kerül terítékre. Előfordulhat, hogy az egyes ilyen típusú kártyák után nem tudjuk igénybe venni a különféle bónuszokat sem.

Az előnyöket és hátrányokat mérlegelve a döntést neked kell meghozni. Az online fogadás Mastercard kártyával szerencsére általában egy egyszerű történet. Ebben az írásban felsoroljuk a legjobb Mastercard sportfogadás oldalakat is, közülük is kiemeljük és bemutatjuk az általunk legjobbnak talált bukmékert. Minden esetben felhívjuk a figyelmed az esetleges korlátokra is. A célunk, hogy már elsőre tökéletes döntést hozhass!

A Mastercard biztonságos sportfogadáshoz?

Az online fogadás Mastercard vagy másmilyen kártyával biztonsága egy sarkalatos és visszatérő kérdés. Tökéletes, 100%-os biztonság aligha létezik, mégis, egy megbízható, bizonyított brandre - legyen az pénzügyi szolgáltató vagy bukméker - már nyugodt szívvel lehet támaszkodni.

Kell-e tartani a hackeléstől?

Aki bizonytalan, az elsősorban attól tart, hogy a megosztott pénzügyi adatai rossz kezekbe kerülhetnek. Annak a veszélye, hogy menet közben valami ártó szándékú harmadik fél “megszerzi” a bankkártya adatainkat, szerencsére marginális. Az ilyen típusú támadások rettentő ritkák, és a ma már iparági szabványnak tekinthető, az adatfolyamot védő HTTPS titkosítási protokoll miatt hatalmas ráfordítást igényelnek. Ez utóbbi megléte már a webcímnél látszik.

Egy fokkal gyakoribb, de még mindig nagyon ritka, ha egy szerencsejáték-szolgáltató saját adatbázisát törik fel és onnan kerülnek a kártyaadataink illetéktelen kezekbe. Ilyen támadásnak bármilyen más internetalapú szolgáltató áldozatául eshet.

A neves online bukmékerek adnak az adatbiztonságra és az adatvédelemre, és az ezzel kapcsolatos tanúsítványaikat jól látható módon fel is tüntetik a nyitóoldalaikon, így a sportfogadás Mastercard kártyával - és általában bármilyen más kártyával is - teljesen biztonságos megoldás.

Érdemes odafigyelni rá, hogy EU-s országban vagy az Egyesült Királyságban bejegyzett bukmékert válasszunk, mert ezekre szigorúbb pénzügyi működési és adatbiztonsági-védelmi előírások vonatkoznak.

Biztonságos fizetés harmadik fél szolgáltatón keresztül

Ha valaki mégis ódzkodik a kártyaadatai megosztásától és a közvetlen fizetéstől egy ilyen oldalon, találhat olyan ajánlatot és megoldást, ahol egy megbízható, erre szakosodott harmadik fél (payment gateway - ilyen például az itthon jól ismert SimplePay) kezeli az adatokat.

A másik opció, amikor fizetésnél átirányítanak minket a választott pénzügyi szolgáltatónk saját oldalára, és az átutalási megbízáshoz csak ott kell ismételten azonosítanunk magunkat. Így működik például a PayPal, noha ez utóbbi szolgáltató kevés online bukmékernél van jelen, de azért még előfordul (ilyen például az osztrák Bwin).

Egyéb fizetési módok

A megbízható bukmékerek esetében az online fogadás Mastercard kártyával csupán egy a sok lehetőség mellett, hiszen ezek a fogadóirodák számos más pénzügyi szolgáltató termékeit is elfogadják, a feltételek, a fizetési limitek és a használhatóság azonban oldalanként eltérő lehet.

Ha egy jó kompromisszumot akarsz kötni a gyorsaság és a limitek terén, akkor egy dombornyomott bankkártyával kevés más megoldás veheti fel a versenyt.

Itt különbséget kell tennünk a különféle Mastercard kártyák között is. A Mastercard kártyák leginkább bevett formája egy bank által kibocsátott saját kártya, ami a Mastercard globális rendszerét használja a pénzek mozgatásához.

Egy ilyen termék lehet debit card: ez a klasszikus betéti vagy bankkártya, amit az egyenlegednél nem lehet tovább terhelni, szemben a credit carddal vagy hitelkártyával, ahol erre a bankod egy bizonyos összeg erejéig hitelt nyújt.

Prepaid kártyák és e-pénztárcák

Létezik egy harmadik fajta Mastercard is, a prepaid kártya. Ehhez nem kapcsolódik bankszámla; tulajdonképpen úgy működik, mint egy régi feltöltős telefonkártya. A Paysafecardot például fizikai viszonteladónál is megvásárolhatjuk különféle tételekben, és igényelhető az ilyen számlánkhoz fizikai Mastercard kártya is.

Számos e-tárca-szolgáltató biztosít előre fizetett Mastercardot  fizikai és virtuális formában is. A legtöbb online bukmékereknél lehetséges az ilyen Mastercard pénzküldés és fogadás, de kifizetés esetében már válogathatnak az elfogadott alternatív pénzügyi szolgáltatók között.

Egyes e-pénztárca-szolgáltatók blokkolják a szerencsejáték célú tranzakciókat. A népszerű szolgáltató, a Skrill ugyan nem teszi, de múltbéli bónuszos visszaélések miatt egyes nagyobb online bukmékerek már nem fogadják el. A feltöltőkódos fizetéssel működő Paysafecard-egyenleg ezzel szemben befizetésre és gyors (24 órán belüli) kifizetésre is alkalmas lehet.

Min/max befizetés Ft Bet365 Unibet Bwin
MasterCard 1500/6 millió 3300/4 millió 3750/3.75 millió*
VISA 1500/6 millió 3300/4 millió 3750/3.75 millió
Skrill Nincs Nincs 3750/3.75 millió
Paysafecard 1500/250 ezer Nincs 3750/3.75 millió
Banki átutalás 40000/40 millió Nincs 3500/24.5millió

*A volatilis forint/euró árfolyam miatt ezek az értékek hozzávetőlegesek

Az 4 legjobb Mastercard bukméker

A legjobb Mastercard sportfogadás bukméker kiválasztásakor a leggyakorlatiasabb szempontokat vettük alapul. A megbízhatóságról és használhatóságról már esett szó. De itt újra kiemeljük, hogy az összes, a toplistánkon szereplő online bukméker pénzügyileg megbízható és a játékszervezésben is korrekt.

Hogy mégis milyen szempontok alapján helyeztük őket sorrendbe? Ezek a Mastercard pénzküldés és -fogadás gyorsasága, a be- és kifizetési limitek összege, valamint kifizetésre is elfogadott Mastercard szolgáltatók száma.

Tekintetbe vettük még, hogy az adott online bukmékernél lehetséges-e forintalapú játékosegyenleget nyitni. Ennek azért van jelentősége, mert ha nincs euró- vagy dolláralapú saját számlád, akkor a bankközi díjak mellett konverziós költségekkel is számolni kell, ahol a vételi árfolyamot bizony a bukméker bankja fogja meghatározni, annak kénye-kedve szerint.

Ha választható is a regisztráció során vagy a játékosszámla nyitásakor többféle deviza, számlánk általában egyfajta pénznemben lehet, azt később nem vagy csak körülményesen, az ügyfélszolgálaton keresztül változtathatjuk meg. Figyeljünk oda!

 1. Bet365
 2. Bwin
 3. Unibet
 4. CampoBet

A legjobb Mastercard sportfogadás bukméker — Bet365

A Bet365 alighanem a legismertebb külföldi online bukméker, amely elsősorban a Premier League-es és a nemzetközi labdarúgás eseményei terén emelkedik a riválisai fölé. Az oddsok terén ugyan kissé elmarad például az Unibettől, de élő fogadásban, a fogadási piacok kínálata terén, saját élő közvetítésben megelőzi nagy vetélytársát. Amennyiben a live streamet akarjuk nézni a Bet365-ön, ahhoz regisztrációra lesz szükség.

Bet365 — az egyik legnevesebb brit bukméker magyar játékosoknak

Ami számunkra legalább ennyire fontos volt, hogy a Bet365-ön végig magyar nyelvű felhasználói felületen, magyar forintban vezetett játékosszámlával is fogadhatunk. Mi több, számos fogadási piacot tehetünk meg a magyar foci NB I és II, vagy a női és férfi kézilabda NB I választott mérkőzésein is!

Az ügyfélszolgálatot leggyorsabban az élő chaten keresztül érhetjük el, akár magyar nyelven is. A Bet365 elsősorban a legnépszerűbb sportágaknál kihasználható bónuszai nyitva állnak a hazai játékosok előtt is.  Amennyiben valamilyen e-tárcával fizettél be, a bónuszigénylésnél számolni kell egy ellenőrzési (iratbekérési) procedúrával is.

Nagyon szimpatikus megoldásuk még, hogy a hazánkból is elérhető be- és kifizetési módokat gyorsan, egyből a főoldalról megnyitva listázzák. Sok más külföldi bukmékernél az ilyen információkat a felhasználási feltételekből vagy a GYIK-ből kell kibányászni, vagy egyáltalán nem érjük el őket regisztráció nélkül. Természetesen a Bet365 esetében ott szerepel a listában a Mastercard pénz küldés fogadás opció is.

A Bet365 nemcsak csupán egy internetes bukméker - így nem csupán a Mastercard sportfogadás lehetséges náluk -, hanem egy komplett online játéktér. Ezért ha netán valami másra vágyunk a sok sportfogadás után, egy kattintással átmehetünk az online kaszinóba egy kicsit rulettezni vagy nyerőgépezni is!

Mastercard pénzküldés és - fogadás - mit kell még tudni róla?

Ha úgy döntesz, hogy neked megfelel a Mastercard pénzküldésre és fogadásra, mi azt tanácsoljunk, használd bátran a saját bankod által kiállított ilyen betéti vagy hitelkártyát.

Egy Mastercard kártyával a befizetés jóváírása általában azonnali. Kifizetésnél viszont 1-5 banki munkanap átfutási idővel is számolni kell, ugyanis ez egy komplikáltabb, több szűrőt jelentő protokoll. A kifizetéseket a bukmékernél általában egy humán operátor hagyja jóvá.

Itt egy nagyon fontos dologra még felhívnánk a figyelmed. Sajnos vannak olyan neves fintech szolgáltatók (mint a Payoneer vagy a Revolut) vagy éppen hagyományos bankok, amelyek nem szeretik, ha online szerencsejátékra, így sportfogadásra használják a terméküket.

E mögött elsősorban az rejlik, hogy az országban, ahol a játékos bankja be van jegyezve, eltérő az online szerencsejáték szabályozása, mint a bukméker székhelyén. Például a magyar piac teljes liberalizációja csak 2023. január 1-jére várható.

Ha ilyen probléma áll fenn, már a tranzakció engedélyezésénél elakadhatunk. De rosszabb esetben néhány alkalommal még használhatjuk a rendszerüket vagy a kártyájukat, hogy aztán később érkezzen egy váratlan letiltás. Az ilyen korlátokról igyekszünk mi is előre beszámolni.

Mastercard pénz fogadás esetén még a regisztráció és befizetés előtt mindig keress rá a bankodnál/pénzügyi szolgáltatódnál az esetleges szerencsejátékkal kapcsolatos korlátozásokra.

Alternatívák a diszkrét pénzügyekhez

Amennyiben szeretnéd a sportfogadást a családi kasszáktól és számláktól külön, diszkréten kezelni, vagy a kiszemelt bukmékered nem támogatja a Mastercard pénz fogadás opciót, erre nyújtanak megoldást a már említett különféle e-tárcák és a feltöltőkártyák. Egy e-tárcára és a hozzá tartozó Mastercard kártyára persze először valahonnan fel kell tölteni a pénzt, aminek a forrása a leggyakrabban egy rendes bankszámla, ezért itt többletköltséggel is számolni kell (ahogy a bankszámlára visszautaláskor is, ha egyáltalán lehet olyat).

Ilyen szolgáltató például a hazánkban is népszerű Skrill, a Neteller, vagy a virtuális számlát, magyar IBAN-számot és egyszerre több pénznemben vezetett egyenleget is ajánló Wise.

Online fogadás és Mastercard: 4 érdekes tény

 • A Mastercard hamarosan kriptokártyákat is a piacra dob, illetve megnyitja a rendszerét a kriptotranzakciók előtt is. Ez a mi szempontunkból azért is érdekes, mert egyre több online bukméker és kaszinó fogad el valamilyen kriptopénzt befizetésre és fogadásra is.
 • A Maestro hitel- és előre fizetett kártyái is a Mastercardhoz tartoznak. Ezért ha valakinek ilyen kártyája van, az online fogadóoldalaknál hasonló elbírálásra számíthat.
 • Több országban (pl. Németország és Anglia) általános tilalom érvényes az online szerencsejáték-oldalak felől érkező banki tranzakciókra, ezért ha ott nyitottunk számlát és állították ki a Mastercard kártyánkat, a tiltás rád is vonatkozni fog.
 • E sorok írása idején semmilyen Oroszországban kibocsátott Mastercard nem működik, illetve máshol kiállított kártyákat sem használhatunk ebben az országban.
Online fogadás és Mastercard
🏙️ Alapítva 1966
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus Betéti vagy hitelkártya, előre fizetett kártya
🗺️ Elfogadó országok Több mint 200 országban, köztük Magyarországon
📱 Saját alkalmazás Igen
💯 Feldolgozási költség 1% a nemzetközi átutalásokra
Tranzakciók gyorsasága Azonnali vagy legfeljebb néhány óra

Mastercard pénz küldés és fogadás online

A kiélezett piaci verseny miatt szerencsére ma már számos online bukmékernél regisztrálhatsz, befizethetsz és fogadhatsz magyar nyelvű oldalon is. Ennek a menete külön cikk témája, de ugyanúgy egy e-mail címre, felhasználónévre és egy biztonságos jelszóra lesz szükségünk, mint bármilyen más e-shopnál vagy internetes szolgáltatónál.

Itt annyit azért még megjegyeznénk, hogy a nemzetközi pénzmosás elleni szabályozás miatt online fogadás Mastercard kártyával illetve a kifizetés is csak a saját nevünk és az állandó lakcímünk megadásával lehetséges. Nagyon fontos, hogy a választott fizetési módhoz tartozó személyes adataink ezzel megegyezzenek, különben gondok lesznek a kifizetésnél. Nem kell megriadni attól sem, ha a nyereményünk lehívásának hosszabb az átfutási ideje. A kifizetéseket gyakran külön operátor ellenőrzi.

Értékeld ez a felülvizsgálatot
6 értékelés, átlag 3.8 / 5

Mastercard fogadás – GYIK

Miért nem tudok befizetni a magyar Mastercard kártyámmal?
Ez a jelenleg még zavaros szabályozás miatt van. A K&H például nem engedélyezi az ilyen tranzakciókat, de az OTP és a GRÁNIT Bank igen.
Fogadhatok névtelenül külföldi online bukmékereknél?
Ahol lehet, ott nem érdemes. Általában már a regisztrációkor, de legkésőbb az első kifizetésnél be fogják kérni a személyes adataid. Ez a pénzmosás elleni rendelkezések miatt van így.
Mi a helyzet Mastercard pénz fogadás terén?
Ahogy írásunkban olvashattad, a Mastercard több féle kártyát is kínál, amiket nem egyformán támogatnak a bukmékerek vagy éppen a hazai bankok. Előfordulhat, hogy egyes fogadóirodák ugyan elfogadják befizetésre, de kifizetés esetén már nem támogatják.
Milyen devizanemben nyissak játékosegyenleget egy online bukmékernél?
Lehetőség szerint olyan pénznemet válasz, amiben a választott pénzügyi szolgáltatód vezeti az egyenleged. Euró alapú bankszámlát már minden jelentős hazai pénzintézet ajánl.