Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése

Sportfogadás banki kifizetés

A népszerű e-tárcás megoldások mellett az online sportfogadás banki kifizetés útján is lehetséges. Amikor banki kifizetésről beszélünk, az alatt a hagyományos, ma már többnyire teljes egészében elektronikus úton történő banki átutalást értjük alatta. Az alábbi fejezetekben különbséget teszünk az általában gyorsabb és díjmentes bankkártyás fizetés és a banki átutalás (wire vagy bank transfer) között.

Ebben a cikkben a fogadás banki átutalással kapcsolatos tudnivalókat járjuk körbe, különös tekintettel a magyarországi viszonyokra és a hazai bankok hozzáállására, hogy a termékeiket felhasználhatjuk-e szerencsejátékra. Az olyan gyors, harmadik fél e-bankolási szolgáltatók, mint a Klarna vagy a Giropay, sem tárgyai ennek a cikknek.

Banki átutalás sportfogadási oldalak listája

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Nagyszerű első befizetési bonus

 • Magyar nyelvű felület

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

#2
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#3
 • 50000+ élő sportesemény havonta

 • Bőkezű üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#4
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#5
 • Magyar nyelven elérhető interfész

 • Nagyszerű mobil app elérés

Sport bónusz 20.000 HUF

#6
 • Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • Magas oddsok, sokféle sport

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
#7
 • Nagyszerű sportfogadási piacok

 • Magas szorzók

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

toggle

Ebben a cikkben

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Banki átutalás fizetési módot elfogadó bukmékerek

Az online sportfogadás világában stabilan jelen van a banki átutalás, mint fizetési mód. Gyakorlatilag nincs is olyan bukméker, ahol ne intézhetnénk a pénzügyeinket átutalással! Ha nincsenek is a kifizetések intézésére e-tárcák vagy egyes bankkártyák, banki átutalásos kifizetés mindig lesz!

A bankok irányából viszont már kevésbé egyértelmű a kép. Az adott ország szerencsejáték-szabályozásának függvényében az egyes pénzintézetek vonakodhatnak utalásokat indítani vagy fogadni, vagy meg is tagadhatják azokat, ha a tranzakció köztük és egy online bukméker számlája között történne. Ilyen akadály előállhat betéti vagy hitelkártyás fizetésnél is, hiszen azok ugyanúgy az adott banknál nyitott számládon lévő forrásokat használják fel.

Banki átutalás: biztonság és megbízhatóság

Sajnos az online szerencsejátékkal és a pénzmosással gyakran találkozni egy kontextusban. Azonban a banki átutalás a teljes visszakövethetőségével, a szereplők többlépcsős beazonosíthatóságával egy transzparens megoldást jelent eme iparág kifehérítésére.

Banki szintű titkosítás és betétbiztosítás

Az online sportfogadási oldalakon a bank transfer még annak ellenére is megmarad választható fizetési módnak, hogy ez a legdrágább és leglassabb mód az összes közül. Ugyanakkor a banki szintű titkosítás és a betétbiztosítás olyan előnyök, amiket egy alternatív fizetési szolgáltató még nem tud ilyen szinten nyújtani.

Sportfogadás banki átutalással részletesen

Banki átutaláshoz a következő személyes adatokra lesz szükséged: saját név, a bankod neve, nemzetközi bankszámlaszám (IBAN), és a bankod BIC/Swift kódja, amit megtalálhatsz a banki szolgáltatód honlapján is.

Ha netán van egy hazai banknál euróalapú számlád, regisztrációkor érdemes a játékosi számlád is erre a pénznemre beállítanod. Amennyiben az eurós átutalás teljesítése a SEPA (Single Euro Payments Area) térségen belül is történik, az összeg akár 2 munkanapon belül is megérkezhet a kedvezményezett számlájára!

Magyarországi bankok és az online szerencsejáték

Amennyiben egy bwin kifizetés banki átutalással a bankod részéről elutasításra kerül, annak a hazai törvényi szabályozás lehet az oka. Mivel a politikai vezetés több ciklus óta a hazai szerencsejáték-szolgáltatókat igyekszik helyzetbe hozni, ezért több itthon tevékenykedő bank - a Kúria és az Európai Bíróság ezzel ellentétes irányú ítélete ellenére is - vonakodik a külföldi online sportfogadási oldalak irányában megbízásokat teljesíteni.

Hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket, mi azt tanácsoljuk, hogy először tekintsd a bankod általános szerződés feltételeit, hogy van-e bennük kitétel a szerencsejátékról. Ha nem egyértelmű a dolog, az ilyen oldalak irányába történő tranzakciók ügyében feltétlen előre tájékozódj a bankod ügyfélszolgálatánál, vagy akár egy bankfiókban személyesen.

Ezért van az, hogy egy bet365 kifizetés bankszámlára, amit itthon a K&H-nál vezetünk, nem fog működni. Rosszabb esetben a bank a számlánkat is megszüntetheti.

Részlet a bank Kockázatvállalási hajlandósága nyilatkozat III-as pontjából:

...a K&H Bank Zrt. nem szándékozik olyan ügyfelekkel kapcsolatot fenntartani, akik számláján az alábbi tevékenységekre utaló jelek mutatkoznak:

– Szerencsejáték

Hasonló politikát folytat a Takarékbank is, ami csak a Szerencsejáték Zrt. vagy az azzal szerződött vállalkozók felé teljesít utalásokat. Az OTP, a GRÁNIT Bank, vagy az Unicredit a neten olvasható beszámolók szerint egyelőre még nem görget ilyen akadályokat a lakossági ügyfelek elé. De ez bármikor változhat.

Sportfogadás banki átutalással részletesen
🏙️ Alapítva 1872
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus Bank
🗺️ Elfogadó országok Világszerte
📱 Saját alkalmazás Igen
💯 Feldolgozási költség 0%
Tranzakciók gyorsasága Akár 72 óra

Top 4 bukméker banki kifizetéssel

A legjobb bukmékerek listáját sportfogadás banki kifizetésre az alábbi listánkon találod. Ezek olyan szolgáltatók, amik be- és kifizetésre is elfogadják a banki átutalást.

További jó hír, hogy a sportfogadás bónuszok akadály nélkül fognak működni banki átutalásos befizetéssel!

 1. LVbet
 2. Rabona
 3. Bwin
 4. 18bet

Banki átutalás díjak és kifizetési idő

Ami a költségeket illeti, amíg egy bankkártyás fizetés (ami a kártyakiállító rendszerén keresztül történik) általában nem jár külön díjazással, az elektronikus átutalásért - mivel nemzetközi - a bankunk mindig külön díjat fog kérni. Ennek a mértéke és számítása módja szolgáltatónként eltérő, és függhet a pénznemtől is, de 0,1-0,2% százalék körül van.

Előfordulhat, főleg az újabb bukmékereknél, hogy a kifizetési igényed ingyenes feldolgozását a befizetésed többszörös (általában háromszoros) megjátszásához kötik előbb. Ha ez nem teljesül, akkor is megkapod a pénzed, de a bukméker néhány százalékos díjat számolhat fel a teljesítésért.

Egy bukméker 1-3 munkanap alatt dolgozza fel majd a kifizetési igényed. A sportfogadás banki kifizetés átfutási ideje azonban az abban részt vevő bankoktól függően 7-10 munkanap is lehet.

Letét banki átutalás fizetési móddal

Ha Te a banki átutalás biztonságát választod, a sportfogadás megkezdéséhez a regisztrációt követően az alábbi lépésekre lesz szükséged:

 1. Regisztráljon a bukmékernél
 2. Lépjen be fiókja Befizetés szakaszába
 3. Válassza a Banki átutalás fizetési módot
 4. Kövesse a bukméker utasításait

Sportfogadás banki kifizetés

Ha meggyőződtél arról, hogy a pénzügyi szolgáltatód felé működik majd a banki online sportfogadás kifizetés, akkor a nyereményeid a következő módon hívhatod le:

 1. Lépjen a fiókjába
 2. Válassza ki a visszavonási lehetőséget
 3. Ha szükséges, adja át az ellenőrzési folyamatot
 4. Válassza ki a Banki átutalás fizetési módként a kifizetéshez (győződjön meg arról, hogy a fogadóiroda elfogadja ezt)
 5. Adja meg a visszavonni kívánt összeget
 6. Várja meg a kérés feldolgozásához szükséges időt

Támogatás

Ha egy sportfogadási oldalon a fentebb vázolt problémába ütköztél, vagyis nem működik a sportfogadás banki kifizetés, két dolgot tehetsz. Ha megkeresed a bukméker ügyfélszolgálatát, jó eséllyel azt a tanácsot adják majd, hogy válassz egy másik módot a nyereményed kifizetésére, például a Skrill vagy Neteller e-tárcákat, esetleg PayPal-t.

Ha úgy alakul, hogy kifizetésre egy másik pénzügyi szolgáltatónál kell számlát nyitnod, nagyon ügyelj arra, hogy az új fiókodhoz ugyanazok a személyes adataid legyen kötve, mint ahhoz a bankszámlához, amivel a befizetést végezted!

Másik lehetőség, hogy elmész személyesen a bankod egy fiókjába, és megpróbálod elérni a számládon a szerencsejáték-korlátozás feloldását.

Értékeld ez a felülvizsgálatot
1 értékelés, átlag 5 / 5

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a tranzakciós illeték?
20 000 ft felett 0,3%-os tranzakciós illeték vonatkozik a magyarországi és határokon átnyúló pénzügyi szolgáltatásokra. Ezzel az illetékkel a bank maga közvetlenül az adóhatóság felé számol el.
Mennyi idő a banki átutalásos befizetés egy sportfogadási oldalon?
Egy online bukmékernél nyitott játékosi számládra a befizetés banki átutalással a kifizetéshez hasonlóan 7-10 munkanapig is eltarthat! Ez nem a bukmékerek, hanem a nemzetközi pénzforgalmi protokollok függvénye.
A bet365 K&H számlára teljesít kifizetést?
Nem, és ha a K&H bet365 befizetésed esetleg még működött is, ugyanezt a kártyát kifizetésre nem fogod tudni használni, ahogy az ott vezetett számládat sem.
Külföldi bankszámlám van, lehet gond a sportfogadás banki kifizetéssel?
Előfordulhat ilyen, igen. Például ha Te Ausztráliában élsz, egy sor pénzintézet termékeit szerencsejátékhoz nem veheted igénybe. Érdemes külön rákeresni a bankok szerencsejáték-politikájára.
Mi az a gambling control?
Nem ugyanaz, mint az előző tiltás. A gambling control, vagy a freeze gambling, olyan tartós vagy átmeneti korlátozás, amit számlatulajdonos magára kérhet, hogy a bankja szerencsejáték-oldalak felé ne teljesítsen megbízásokat.