Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Apple Pay Pénzfogadási Oldalak 2023

Az Apple Pay sportfogadás néhány éve Magyarországon is valóság. A szenvedélyes játékosok bárhol, akár otthon, az ágyban fekve, néhány koppintással elvégezhetik ezen az alkalmazáson keresztül a befizetéseiket. Ahogy az Apple ma már megkerülhetetlen a mobil fizetések piacon, úgy az Apple Pay pénz fogadás előnyeivel és hátrányaival is foglalkozunk kell.

Teljes lista az Apple Pay fogadási oldalakról 2023

Bukméker A Legjobb Bónusz Link
#1
 • Magas szorzók

 • Széles körben elérhető bónusz lehetőségek

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

#2
 • Jól működő mobil elérés

 • Több száz sportfogadási lehetőség

Üdvözlő bónusz 35.000 Ft + 4,000 Ft Freebet

#3
 • Reszponzív, jól áttekinthető felület

 • Igényes magyarítás

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

toggle

Ebben a cikkben minden fontos dolog elhangzik majd

Ezt a véleményt frissítették:

Ivett Hoffmann

Online fogadás Apple Pay segítségével - Teljes útmutató

Amire csak az Apple Pay fogadással kapcsolatban szükséged lehet.

A Bonusowo a soron következő pénzügyi cikkének a témája az Apple Pay sportfogadás minden fontos tudnivalója! Az Apple Payt elfogadó bukmékerek listája mellett ellátunk egy technikai, regisztrációs és befizetési útmutatóval is. Ha telefonon szeretsz jobban játszani, megkerestük neked a legjobb Apple Pay sportfogadási alkalmazásokat is. Felhívjuk a figyelmed ezen fizetési mód előnyei mellett a hátrányára is. Tippeket adunk, hogy milyen sportágakra iis tehetsz tétet a legjobb Apple Pay bukmékereknél Végül röviden több alternatív fizetési szolgáltatót is ismertetünk.

Az Apple Pay pénz fogadás története

a applepay sportfogadas tortenete

A 2014-ben indult Apple Pay nagyot kockáztatott, hisz ekkor az USA-ban az üzletek mindössze 3%-a volt felkészülve az érintés nélküli fizetésre.  2016-ra 10%, 2020-ra az NFC fizetések felét ezen az alkalmazáson keresztül végezték. A kovid aztán ismét nagyot lendített a mobilfizetések elterjedtségén. A cég nem titkolt célja, hogy az app az Apple eszközök felhasználóinál teljesen kiváltsa a tárcahasználatot.

Az alkalmazás ma már a világ 69 országában érhető el, köztük Magyarországon is, és az összes iPhone 75%-án van telepítve. Az Apple Pay futótűzszerű terjedését Európában támogatja az is, hogy itt 90%-os az NFC terminálok lefedettsége. Hazánkban 2019 óta tudunk az Apple Payen keresztül az amerikai céggel szerződött bankok kártyáival fizetni.

Mielőtt mélyebben belemélyednénk a részletekbe, érdemes tisztázni, hogy az Apple Pay nem egy hagyományos értelemben vett e tárca, mint a Skrill vagy az ecoPayz. Ez egy olyan alkalmazás, ami más fizetési módok adatait, főleg kártyákat, tárolja el, és aminek a segítségével például az iOS-rendszerű telefonoddal, okosóráddal, egy MacBook-kal, tablettel pénzügyi és szállítási adatok kényelmetlen megadása nélkül, egy koppintással, biztonságosan fizethetsz üzletben vagy online. A sportfogadás Apple Pay befizetés által egy nagyon egyszerű folyamat. Ennek a webshopok, más oldalak, vagy alkalmazások részéről az a feltétele, hogy integrálják az oldalaikon az Apple Pay un. alkalmazásprogramozási felületét (API-ját)

A mobilos fizetés rohamosan növekvő népszerűségét az online bukmékerek sem hagyhatták figyelmen kívül. Ma már szép számú oldalon lehetséges az Apple Pay pénz fogadás. Ilyen nagy bukmékerek a bet365, a Unibet, a Bwin, vagy a 22Bet, de számos közép is kisebb oldal is elfogadja ezt a fizetési módot. Fontos tudni, hogy az Apple Pay maga nem dolgoz fel tranzakciókat, azt az általa kezelt kártya vagy más fizetési mód kibocsátója engedélyezi majd. Ezt azt is jelenti, hogy végső soron az alkalmazásban regisztrált kártyád kibocsátóján, vagyis a bankodon múlik majd, hogy használhatod-e a termékük sportfogadásra. Ez sajnos nem mindig adott. Továbbá, az Apple Pay befizetés felső limitjei kissé alacsonyabbak a sima kártyás fizetésnél.

Néhány érdekes tény:

 • Ha Apple Payjel vásárolsz valamit a neten, nem kell szállítási adatokat megadnod, azt a regisztrált kártyád alapján az app automatikusan kitölti.
 • Az Apple Pay nem ugyanaz, mint az Apple Wallet vagy az Apple Card. Ez utóbbi egy igényelhető, virtuális hitelkártya.
 • A cég minden egyes bankkal leszerződik, amiknek a kártyáját felveheted az alkalmazásba. Ezért állítólag 0.15%-os díjat számol fel a bankoknak.
 • Magyarországon először az OTP, az Erste, és a CIB Bank csatlakozott az Apple Payhez.

Az alkalmazásba ma már akár 12 kártyát is felvehetsz, és kedved szerint megválaszthatod, melyikkel akarsz az aktuális tranzakcióiért fizetni. Ha más kiszállítási helyet szeretnél, az alkalmazásban természetesen azt is megadhatod. Az Apple magyar nyelvű oldalán egyébként minden szükséges információt megtalálsz, többek között azt is, hogy milyen fizetési módokat tudsz jelenleg az alkalmazásba felvenni.

Az Apple Pay pénz fogadás története
🏙️ Alapítás éve: 2014
💳 Típus: fizetési alkalmazás
🗺️ Támogatva: világszerte
📱 Van-e saját alkalmazása: ✔️
💯 Feldolgozási költség: nincs
Tranzakció sebessége: azonnali

Az Apple Pay szerencsejáték biztonságos?

Apple Pay pénz fogadás teljesen biztonságos. Az Apple Pay alkalmazás a kényelme mellett lényegében egy extra biztonsági réteget jelent a befizetéseid számára. A fizetés folyamatának leírása hosszú és elég technikai. Ami nekünk fontos belőle, hogy az app egy először fizetési tokent hoz létre, ami kódolt kártyaadatokkal jut el először a fizetés címzettjéhez. A merchant nem tudja az érzékeny pénzügyi adataid ebből kiolvasni, hanem ezt a a kódolt információt továbbítja egy megbízható harmadik fél “payment provider” fizetési szolgáltatóhoz, amely a saját privát kulcsával feloldja azt. Csak ezután kerül a bankhoz a tranzakciós igényed, és annak az engedélyével indul el a folyamat visszafelé, a merchant irányába.

Ez persze elolvasni hosszabb, mint ameddig a folyamat tart, a felhasználó ebből semmit nem lát. A legfontosabb az egészben, hogy a kártyaadataid közvetlen nem cserélnek gazdát, a kívülállóknak pedig ez a folyton változó adatfolyam a megfelelő kulcsok nélkül olvashatatlan.

Az Apple Pay fogadás menete: a befizetés lépései

Az online fogadás Apple Pay segítségével nem bonyolultabb, mint bármelyik online vásárlás a neten. Hogy használhasd ezt az alkalmazást, először is egy iOS-rendszerű számítógépre vagy mobileszközre, valamint saját Apple Azonosítóra lesz szükséged. Amennyiben “almás” felhasználó vagy, az Apple Pay telepítéséhez legalább egy iPhone 6 mobilra, iPad Mini 3 tabletre, Apple okosórára, vagy egy 2012 utáni MacBook-ra lesz szükséged.

 1. Regisztrálj bármelyik bukmékernél ezen az oldalon!

  Ha neked elsősorban az a fontos, hogy Apple Payjel fizethess, az ezen az oldalon felsorolt bukmékerek bármelyike megfelel e célra. Tovább válogatni több szempont alapján is tudsz közülük, mint fogadási választék, fizetési limitek, bónuszfeltételek, stb.

 2. Koppints a befizetésre!

  Egy online bukmékernél a fogadás és játék, valamitn a bónuszigénylés előzetes feltétele a legalábbi egyszeri befizetés. A pénzügyi menüt általában a jobb felső sarokban, közvetlen a fiókadataid mellett találod.

 3. Válassz egy üdvözlőbónuszt!

  Amennyiben igényelsz az első befizetésed mellé bónuszt, az lehet automatikus, jelezni kell egy rubrikában, vagy kérheted az ügyfélszolgálatnál.

 4. Válaszd a befizetéshez az Apple Payt!

  Az azt elfogadó bukmékereknél, egy iOS-rendszerű készüléken vagy Apple számítógépen, böngészőben is látni fogod befizetésnél az Apple Pay logóját. Kattints/koppints erre.

 5. Add meg a szükséges adatokat és a befizetni kívánt összeget!

  Akár számítógépre telepített, akár okostelefonos alkalmazásról van szó, itt csak annyi dolgod lesz, hogy megadd a befizetni kívánt összeget, az összes többit, köztük a szállítási adatok megadását, elvégzi az app.

Hogyan tudom felvenni a nyereményem Apple Pay fizetéssel?

Mivel az Apple Pay nem saját név, hanem egy un. device account number alapján “tokenizálja” a befizetésed, ezért az online bukmékereknél kifizetésre nem fogod tudni azt használni! Ez a korlát pedig nem valószínű, hogy a közeljövőben változni fog majd.

Pénzkivétel Apple Pay-jel

A megbízható online bukmékereket kötik a nemzetközi pénzmosás elleni szabályok. Ennek kulcsfontosságú eleme, hogy csak olyan természetes személyek vehetik igénybe a szolgáltatásaikat, akik igazolni tudják a kilétüket, és azt is, hogy az általuk használt fizetési módok és számlák a saját nevükön vannak bejegyezve. Az Apple Pay az anonim jellege miatt erre nem alkalmas, ezért a sportfogadási oldalakon kifizetésre nem használható.

Pénzkivétel apple pay-jel
Bukméker Idő Szerezz bónuszt
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT
azonnali KAPJ BÓNUSZT

A Top-3 Apple Pay sportfogadás oldal

Apple Pay pénzfogadás számos különböző bukmékernél lehetséges. Választani több szempont alapján is tudsz közülük. Lesz, amelyik a hagyományos sportokban és főleg a foci oddsokban lesz erős, más inkább az e-sportokban jeleskedik, megint mások nagy összegű bónuszpénzzel csábítják az új felhasználókat. A döntésed előtt feltétlen olvasd el a teljes értékű bukméker vélemény cikkeinket, ahol külön tájékozódhatsz a téged leginkább érdeklő szempontokról!

#1 bukméker Apple Pay fizetéssel: 20Bet

A 2020-ban alapított 20Bet e-sportok terén ez az egyik legerősebb, magyar nyelven is elérhető online bukméker. Ez a buki Magyarországról is elfogad Apple Pay fizetést. Aki a hagyományos sportágakra fogadna az inkább, az egy erős közepes közepes választékot talál majd itt. A 20Bet nagy előnye, hogy saját letölthető, és egyben igen gyors fogadási appja is van.

20bet főoldal

#2 bukméker Apple Pay fizetéssel: Rabona

A 2019-ben alapított Rabona egyike a Rabidi N.V. számos offshore licencű bukmékerének. Magyarországon mára ez az oldal a legnépszerűbb külföldi bukmékerek közé tartozik. Ennek az oka a riválisainál kedvezőbb oddsok és marginok. Itt akár 0,05€ téttől is elkezdhetsz fogadni!

rabona főoldal

#3 bukméker Apple Pay fizetéssel: Casinia

A Casinia egy 2016-ban alapított offshore bukméker és kaszinó. A sportfogadási oldala nem annyira a kiemelkedő oddsaival, hanem az átlag feletti bónuszaival igyekszik megnyerni a játékosokat. Ugyan ennek a bukmékernek mobilalkalmazása nincsen, viszont az eleve mobilra tervezett böngészős oldalán nagyon egyszerű a navigáció és a sportfogadás. A legkisebb befizetés mindössze 10€.

casinia főoldal

Hogyan teszteljük & értékeljük ki mi az Apple Pay fogadási oldalakat?

A Bonusowo csapata rengeteg sportfogadási  tapasztalatot gyűjtött össze az évek során. A legjobb Apple Pay bukmékereket több szempont kiértékelése után választjuk ki. Mivel az Apple Pay alkalmazás a természeténél fogva kifizetésre nem alkalmas, ezért az összehasonlításnak a kifizetések terén itt most nincs értelme.

Oddsok

Egy oldalon a legnépszerűbb sportok oddsait vetjük össze a piac többi ajánlatával. Hogy megállapítsuk, hogy ténylegesen mennyire jó egy ajánlat, mindig kiszámoljuk az oddsokhoz tartozó marginokat is. A margin a sportfogadás házelőnye, aminek a nagysága általában fordítottan arányos a sportág népszerűségével.

Használhatóság & mobil

A felhasználói felületet leteszteljük asztali böngészőben és mobileszközön is. Az Apple Pay használhatósága mellett fő szempontok még a gyorsaság és az átláthatóság/jó navigálhatóság. Ha a fogadási oldalnak van saját mobilappja, főleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy az app használata jelent-e érdemi pluszt a böngészős oldalhoz képest.

Bónuszok & promóciók

Manapság a bónuszajánlatok elég kiegyenlítettek a bukmékerek között. Az összehasonlításnál felmérjük, hogy mennyire változatos a bónuszok kínálata, vannak-e freebet, tétvisszafizetési, tétbiztosítási ajánlatok, extra nyereményszorzók a különféle fogadásokra, stb.

Nem a befizetési bónuszok vagy a freebetek összege az, ami itt fontos, hanem hogy a későbbiekben milyen feltételekkel tudod majd a bónusszal szerzett nyereményeid kivenni. A részletekért mindig érdemes az egyéni bukméker értékelőinket elolvasni.

Fogadástípusok

A legnépszerűbb sportágaknál már elvárható a meccsenkénti több száz, akár ezer fogadható odds! Elsősorban a meccs előtti és az élő piacok változatossága érdekel minket, hogy egy-egy eseményre hány különféle fogadást tehetsz. Az e-sportok esetében is nagy a verseny, a legnépszerűbb játékok egész éves tornáira és meccseire is több piacon lehessen fogadni.

Támogatás

Ma egy külföldi bukméker ügyfélszolgálatának tudnia kell értelmezni és a kellő alapossággal megválaszolni magyar nyelvű kérdéseket is. A supporttal szemben elvárás még, hogy az operátorok a hét minden napján és órájában, élő chaten keresztül és e-mailben is a felhasználók rendelkezésre álljanak.

Megbízhatóság

Egy máltai vagy gibraltári játékszervezési engedély a mi szemünkben többet ér, mint egy valós fogyasztóvédelmi garanciákat nem jelentő offshore licenc. Hogy nálunk csak megbízható bukmékerek szerepeljenek, a nyilvános visszacsatolási oldalakon mindig utánanézünk az egyes bukmékereknek. Azt is ellenőrizzük, hogy a cég vagy az adott platform nem szerepel a csaló szereplőkre figyelmeztető szakmai oldalakon sem.

A legjobb Apple Pay fogadási alkalmazás

Az Apple Pay fogadás egyes bukmékereknél történhet azok saját alkalmazásaiban is. Természetesen ha az Apple Pay ikonjára kattintasz befizetésnél, a bukméker app átirányít majd az Apple Pay saját felületére, ahol majd jóváhagyod a tranzakciót. Egy ilyen sportfogadási alkalmazást a megszokott alkalmazásboltokban, így az App Store-ban sem fogsz találni, hanem a bukméker saját oldaláról kell majd őket letöltened.

#1 Apple Pay fogadási app: 20Bet

A 20Bet büszkélkedhet technikai értelemben a piac egyik legjobb sportfogadási alkalmazásával. Ez az app nem pusztán egy, a telefonodra telepített ikon a böngészős oldalhoz, és a használatot a zökkenőmentes működése nagyon is ajánljuk az olykor akadozó böngészős oldallal szemben! A keresősáv, mindig jelen lévő felső görgetősáv és alsó gyorsmenü segítségével legfeljebb két-három koppintással rátalálhatsz a téged érdeklő sportokra és azok fogadási lehetőségeire.

20bet app

Apple Pay és az élő fogadás

elo fogadas es a applepay

Az Apple Pay, pontosabban az abban eltárolt kártyáiddal történő befizetés gyorsasága lehetővé teszi, hogy akár egy esemény kezdete után is bekapcsolódhass az élő fogadásba. A befizetésed, ahogy egy más vásárlásnál is, Touch vagy (iPhone X-től) Face ID-s megerősítéssel tudod majd jóváhagyni. A tranzakció - amennyiben a bankod azt engedélyezi - pár perc alatt lezajlik, és az adott bukmékernél néhány koppintással ki is választhatod a neked szimpatikus élő fogadási piact és oddsot, megadhatod a téted.

A legjobb helyi bukmékerek Apple Pay fizetéssel

Sajnos a hazai sportfogadási oldalak nem sietnek az Apple Pay API integrációjával, még akkor sem, ha azon keresztül magyarországi bankok kártyáit használnánk befizetésre. De nem kizárt, hogy ez a közeli jövőben változik majd.

A legjobb magyar fogadási oldalak Apple Pay fizetéssel

Népszerű sportágak Apple Pay bankolással

Apple Pay Pénzfogadási oldalak minden nap fogadható események százaival várják a regisztrált is befizető felhasználóikat. Ezek a fogadási lehetőségek nem korlátozódnak a legnépszerűbb csapatsportokra vagy az e-sportokra. Megannyi küzdősport, motorsportok, állatos futamok, vagy az lebilincselő egyéni sportok mint a sakk vagy a darts is a rendelkezésedre állnak.

Apple Pay UFC/MMA fogadás Apple Pay

Minden valamirevaló bukmékernél találni UFC fogadásokat. De sok az olyan oldal is, ahol nemcsak az aktuális Fight Night fogadható, hanem vannak megtehető Bellator meccsek is. Egy-egy küzdelem aztán megannyi apró piacra bontható, mint a menetek száma, a győzelem módja, alatt felett fogadások, bekövetkezik vagy sem események.

Apple Pay foci fogadás

Egy online bukmékernél legnagyobb forgalmat kétségtelenül a labdarúgás generálja. A kiemelt mérkőzéseken a több száz piac és az 1000 feletti fogadható odds se számít rendkívülinek, és ez a fogadási választék élőben se csökken! A legjobb Apple Pay bukmékereknél rendszeresen találni fogadható magyar NBI-es meccseket és a bajnokság/nemzetköz tornák eredményét megjósoló végső győztes piacokat is!

Apple Pay kosárlabda fogadás

A kosárlabda népszerűségének titka, hogy gyorsabb és dinamikusabb a játék a focinál. Csak az NBA évente 110 fogadható mérkőzést jelent, de jellemzően fel vannak dolgozva az olyan erős európai bajnokságok is, mint a svéd, az olasz, vagy a francia férfi vagy női kupák. A 22Bet-nél például élőben, részletes piacokon fogadhatsz a magyar férfi NBI-re is!

Apple Pay boksz fogadás

Az online bukmékereknél az MMA mellett az ökölvívás a legjobban lefedett küzdősport. A fogadás típusai is nagyon hasonlóak ahhoz. Sajnos a közép és kisebb bukmékerek kevésbé jeleskednek a részletes boksz fogadásokban, a lehetőségek náluk kimerülnek a győztes piacokban. A nagyobb oldalakon viszont olyan piacokon is fogadhatsz, mint az összes menet száma, hogy melyik harcos melyik menetben és hogyan nyer, hogy végigmegy-e a küzdelem, stb.

Apple Pay pénzfogadás és a sportfogadási bónuszok

Mivel az Apple Pay lényegében kártyahasználat, ezért a fogadás bónuszok online általában korlátlan igényelhetők ilyen befizetéssel. Egyetlen kitétel, hogy betéti vagy hitelkártyáról legyen szó, mert a bukmékerek többnyire nem fogadnak el feltöltött (prepaid) kártyákat. Bónuszt viszont csak akkor kérjél, ha biztos vagy benne, hogy lesz időd a többszörös megforgatási követelmények teljesítésére.

Apple Pay befizetés és pénzkivétel

Azzal tudod megkönnyíteni a kifizetést a későbbiekben, ha befizetésre eleve olyan számlát/kártyát választasz az Apple Payben, amihez olyan személyes adataid vannak csatolva, mint a bukmékernél nyitott játékosi számládhoz. Kifizetésre közvetlen ezt a számlát vagy kártyát fogod felhasználni, az Apple Pay mellőzésével. Ehhez célszerű ugyanezt a kártyádat a bukmékernél is regisztrálnod.

A kifizetés előtt többnyire át kell esni egy fiókhitelesítési (KYC) eljáráson, ahol a személyes dokumentumaid megfelelő fotóival kell majd igazolnod, hogy a játékosi fiókod és a bankkártyád is egy valós természetes személy tulajdona. Ez talán ijesztően hangzik elsőre, de teljesen bevett eljárás.

Apple Pay befizetés és pénzkivétel
Apple Pay befizetés 20Bet Casinia Rabona
Befizetés idő pár perc pár perc pár perc
Befizetés díja 0% 0% 0%
Alsó-felső limit Ft 4.500 – 300 000 Ft 5.000 – 300 000 Ft 5.000 – 300 000 Ft

Egyéb fizetési módok

A Apple Pay pénz fogadás korlátai miatt feltétlen meg kell itt említenünk más pénzügyi szolgáltatókat is, amiket egy online bukmékernél kifizetésre is igénybe vehetsz. A lenti lista nem teljes, ma már szinte minden sportfogadási oldalon többféle e-tárcával és a nem túl volatilis kriptopénzekkel is bankolhatsz.

Revolut

A Revolut egy szabályos e-bank litván banki licencszel, és ha kell, forintalapú számlával. Néhány éve ez a cég még igen jelentős részt vállal az online sportfogadás tranzakcióinak lebonyolításában, ma már azonban kivonulóban van erről a területről. Érdekesség, hogy az alkalmazásukba a sportfogadásra önkorlátozó opciót is beépítettek.

Mastercard

Az Apple Paybe elmentett Mastercard kártyáid használhatósága a kibocsátó bankon múlik majd. Minden esetben tájékozódj a pénzintézetednél, hogy használhatod-e a kártyájukat sportfogadásra vagy más szerencsejátékra. Erre első körben a bank felhasználási feltételeiben érdemes rákeresni, mert sajnos vannak olyan hazai bankok, mint a K&H, amik külföldi oldalak felé nem teljesítenek átutalásokat. Amennyiben mégis, akkor szinte mindig tudod majd ugyanazt a kártyádat a bukmékernél pénzfelvételre is használni.

EcoPayz

Az ecoPayz az egyik legrégebbi és legnépszerűbb e-tárca, ami a sportfogadás terén a Skrill/Neteller/paysafecard  trió fő riválisa. Forintos számlát is vezethetsz, és igényelhetsz virtuális vagy fizikai Mastercard prepaid kártyát is náluk. E-tárcaként nagyon gyors be- és kifizetésre alkalmas, cserébe annyiban drágább a kártyás megoldásoknál, hogy először fel kell egy ilyen számlát valahonnan tölteni, aminek többnyire külön díja van.

Banki átutalás

Banki átutalás akkor kerül elő egy online bukmékernél, ha a befizetésre használt pénzügyi szolgáltatód egyben nem alkalmas kifizetésre is. Egy saját neveden lévő bankszámla azonban megnyugtatóan tudja igazolni, hogy természetes személy vagy. Miután ezt egyeztetted a bukméker ügyfélszolgálatával, elküldted a kért adatokat, megtörténhet bankszámlára a kifizetés. Egy banki átutalásnak azonban 7-10 munkanap is lehet az átfutási ideje.

Banki átutalás

Mutasd az összeset

MasterCard

Mutasd az összeset

GYIK

Az Apple Pay szerencsejáték legális Magyarországon?
Az Apple nem korlátozza az alkalmazása ilyen célú felhasználását, és a magyar felhasználók szabadon fogadhatnak külföldi sportfogadási oldalakon.
Az Apple Pay pénz fogadás után felvehetem az alkalmazásban a nyereményem?
Nem, az online bukmékereknél az Apple Pay kifizetésre nem használható.
Az Apple Pay használatának vannak díjai?
Nem, az Apple Pay a felhasználóknak ingyenes.