Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Rólunk

Utolsó aktualizálás:

clock-gray-white

A sportfogadás a szenvedélyünk! Ezért tudjuk, hogy a megannyi oldal között nehéz kiválasztani azt, ahol valóban releváns információkat közölnek megbízható online bukmékerekről! Ez a projekt azonban aktív, nagy tapasztalattal bíró játékosok szerelemgyereke. Mi is elkezdtük valahol, egyek vagyunk közületek!

Feltett szándékunk, hogy a Bonusowót az idők során a magyar sportfogadók Mekkájává fejlesszük! Ezen az oldalon igyekszünk minden kérdésre választ kínálni, ami egy játékosban csak felmerülhet. A fő profilunk a sportfogadási oldalak és azok mobilalkalmazásainak tesztje és kiértékelése. Törekszünk arra is, hogy mindig képben legyünk az aktuális legjobb bónuszajánlatokkal ezeken az oldalakon!

A szerzőink mögött több éves játékosi és cikkírói tapasztalat áll. Mindezt a tudásbázist most az olvasó rendelkezésére bocsátjuk, hogy a sportfogadás mindenkinek felhőtlen szórakozás lehessen!

Amivel foglalkozunk

értékelés

Online bukmékerek értékelői, mobilalkalmazások tesztje

Ha egy megbízható online bukmékert keresel, nálunk máris jó helyen jársz. Minden egyes ilyen szolgáltatót első kézből, egy kiérlelt és alapos szempontrendszer alapján értékelünk ki és helyezünk toplistára. Neked csak választanod kell közülük a szerint, ami neked fontosabb!

ajándékdoboz

Aktuális bónuszok oldalanként

A mindenkori bónuszvadászok sok időt és erőfeszítést spórolhatnak meg azzal, ha csak rendszeresen visszajárnak hozzánk. Itt nemcsak felhívjuk a figyelmet egy megbízható bukméker bónuszaira, hanem azok felhasználási feltételeinek is utána járunk.

pénztárca

Elérhető fizetési módok

Az éles piaci verseny a sportfogadási szektorban is azt jelenti, hogy a szolgáltatók igyekeznek minél több pénzügyi szolgáltatót bevonni. Nálunk megtudhatod, hogy egy bukmékernél használhatod-e a kedvenc kártyád vagy e-tárcád. De javasolni is tudunk a sportfogadáshoz különféle pénzügyi megoldásokat.

A csapatunk

A sportfogadás szakértői vagyunk!

Sokfélék vagyunk. A csapatunkban aktív sportfogadók találkoztak tapasztalt szakírókkal, tartalom és webfejlesztőkkel. Ami összeköt minket, az a minőségi szolgáltatásra és a releváns információk átadására való törekvés!

A szerzőink

Ismerd meg az arcokat a sorok mögött! A soraink nem zártak. Ha úgy érzed, egy témát jobban át tudsz nálunk adni, szívesen megírnál vagy elemeznél egy területet sportfogadási témában, keress minket! Most is van olyan munkatársunk, akire így bukkantunk rá!

Ivett Hoffmann

Havasi Adojan

Kardos Rendor