Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Big Baller Bónusz az EnergyBet jóvoltából

Kérem a bónuszt Go to Energybet
hourglass-white

Utolsó frissítés:

Ha érdekel a sportfogadás, ezen belül pedig az NBA lehetőségek, nem szabad kihagynod ezt az Energybet felületén igénybe vehető bónuszt. A promóció időszakos, viszont bármelyik magyar játékos előtt nyitva áll egészen 06.20. -ig. Az ajánlat csak egyszer használható fel a promóció alatt, de már 15 000 forint befizetése mellett is igénybe vehető.

Így tehát, ha betöltötted a 18. életévedet, és érdekel az NBA sportfogadás világa, nagyszerű kedvezmény vár rád ennél a bukmékernél.

Főbb feltételek a bónuszhoz

 1. Minimum 2 -es szorzó szükséges hozzá

 2. Új és meglévő játékosok egyaránt igényelhetik

 3. Minimum 15.000 forint befizetése mellett vehető igénybe

 4. A maximálisan összegyűjthető bónusz 9000 forint

 5. A bónusz összegét 3x kell megforgatni

bonus-yellow
 • Enabler

  A weboldalon befizetés után

 • Bonus type

  Ingyenes fogadás

 • Time frame

  5 nap

 • Available for

  Június 20. -ig

 • Locale

  Magyarország

 • Bonus limit

  min. 3000 - max. 9000 forint

Promo-code

NO PROMOCODE

Pick up

A Big Baller Bónusz igénylése

 1. Regisztrálj az EnergyBet bukmékernél

  Az első lépésként fel kell keresned a bukmékert és regisztrálnod kell a felületen, az adataid megadásával. Fontos, hogy valós adatokat adj meg, mert a későbbiekben igazolnod kell majd azokat a személyi igazolványod és a lakcímkártyád segítségével.

 2. Kattints a Promóciók fülre

  Miután elvégezted a regisztrációt és az e mailes hitelesítést a Promóciós fület kell keresned felül, ahhoz hogy megtudd igényelni a bónuszt. Itt, viszont a neve alapján azonnal megtalálhatod majd, és máris elolvashatod a legfontosabb információkat a bónusszal kapcsolatban.

 3. Kezdeményezz befizetést

  Ahhoz, hogy igénybe tudd venni az ajánlatot aktív profillal kell rendelkezned, így befizetést kell kezdeményezned. Ezt a jobb felül a zöld rubrikában található Befizetés gomb segítségével tudod megtenni miután megadtad hogy mennyit szeretnél befizetni, illetve kiválasztottad a fizetési módot.

 4. Igényeld meg a bónuszt

  Ezután csak annyi a dolgot, hogy a Promóciós fülön kiválasztod a bónuszt is elindítod az igénylést. Általában pár percen belül már használható, de technikai hiba felmerülhet, ami viszont 48 órás átfutási időt vonhat magával, így jobb mielőbb megtenni az igénylést. A bónusz igényléséhez tehát mindenképpen kell befizetést kezdeményezned. Összesen három szintet különböztethetünk meg a bónusz igénylése alatt, így amíg 15 ezer forint befizetése mellett 3000 forint extra bónusz pénzt kaphatsz, addig minimum 30 ezer forint befizetése esetén 6000 forintot, és 75 000 forint felett pedig 9000 forintot nyújthat ez a bónusz. Fontos ezen kívül az is, hogy csak egyszeri vagy kombinált fogadások esetén érvényes.

Minden amit tudnod kell az Energybet bukmékerről

Az Energybet felületén több száz sportfogadási ajánlat közül választhatsz, a fogadásokra pedig a népszerű piacok társaságában nyílhat lehetőséged. Legyen szó hagyományos sportágakról vagy különlegességekről, az Energybet a piaci átlagot vizsgálva magas szorzókat biztosít, így hiba lenne nem kipróbálni egy egy fogadás erejére.

A fogadási ajánlatok pedig a legtöbb esetben elérhetőek előre rögzített és élő fogadások keretében is.

Ha érdekel az Energybet szívesen látunk a teljes bukmékeri értékelésnél is.

Gyakori kérdések és válaszok

Magyar játékosként jogosult lehetek a bónuszra?
Igen, a bónusz minden magyar játékosnak elérhető, így ha regisztráltál és befizetést kezdeményeztél, bármikor megigényelheted azt a bukméker felületén.
Telefonon is elérhetem a bukmékert és a bónuszt?
Igen, külön nagyszerű az EnergyBet sportfogadási irodában, hogy mobilapplikációval is rendelkezik, de elérheted akár mobil böngészőből is. A bónuszt pedig bármikor megigényelheted bárhonnan.
Minimum mekkora értékben kell befizetnem a bónusz igényléséhez?
A bónusz igényléséhez legalább 15 000 forint értékben kell befizetést kezdeményezned.
Tartoznak a bónuszhoz követelmények?
Igen, a fentiekben összeszedtünk minden fontosat a bónuszról, de a hivatalos weboldalon a részleteknél is elérheted azokat.
Befizetés nélkül megkaphatom a bónuszt?
Sajnos nem. Ahhoz, hogy jogosult legyél rá, minden esetben befizetést kell kezdeményezned, legalább 15 000 forint értékben.