Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
clock-white

Utolsó frissítés:

Unibet regisztráció – számlanyitás & bejelentkezés

8.5 / 10

bonus-green-dark

10.000 Ft Bónusz

Fogadj most

Miért éri meg számlát nyitnom az Unibetnél?

Az 1997-ben alapított Unibet a Kindred Group részeként működve folytat sportfogadás és távszerencsejáték-szervező tevékenységet. Ez a nagy múlttal bíró cég már több mint 25 éve jelen van a piacon. Ez idő alatt elérte, hogy 100-nál is több országban legyen jelen, valamint hogy az aktív felhasználóinak száma bőven meghaladja a 10 milliót.

Az Unibet Magyarországon igen-igen régóta a top bukmékerekhez tartozik. A folyamatos televíziós kampányoknak köszönhetően ma már szinte minden magyar sportfogadó fejből fújja az Unibet szlogenjét: „Játékosoktól játékosoknak”. Ez elsősorban arra utal, hogy az Unibetet olyan sportfogadás-rajongó szakértők hozták létre, illetve működtetik, akik pontosan tisztában vannak a játékosok igényeivel és elvárásaival.

„Ha az Unibet regisztráció mellett döntesz, akkor egy új világ nyílik meg előtted, ami telis-tele van jobbnál is jobb sportfogadási lehetőségekkel. Az Unibet magyar nyelvű webhelyén, valamint a szintén magyar nyelven elérhető mobilos platformján az összes népszerű csapatsport eseményeire fogadhatsz bármikor, a pre-match és in-play piacokon.”

Természetesen a kisebb sportokra is tehetsz fogadásokat az Unibet belépés után – legyen szó mondjuk kelta futballmeccsekről, vagy gyeplabdáról, vagy pesäpallo-ról. A bukméker szorzói a fő piacokon nagyon jók, az átlagos margin relatíve alacsony. Az Unibet live-streaming is biztosít, és a remek bónuszok, promóciók mellett szuper mobil sportfogadás appok is a rendelkezésedre állnak!

Az Unibet előnyei:

 • Jókora kínálat hagyományos csapat- és egyéb sportokból
 • Fenomenális mennyiség megfogadható sporteseményekből az év egészében
 • Fogadási lehetőség e-sportokra és virtuális sportokra
 • Rendszeres promóciók, nyereménynövelő sportfogadás akciók
 • Abszolút megbízható cég EGBA, IBIA, eCOGRA és RGA tanúsítványokkal
 • Magyar nyelvű desktopos és mobilos platform
 • Kiválóan használható, funkcionális sportfogadás alkalmazások
 • Többféle bankolási mód be- és kifizetésekhez
 • Sportfogadás mellett egyéb termékek: Unibet online kaszinó és póker
 • Sportfogadási szakemberekből álló profi ügyfélszolgálat
 • Gyors kifizetések, problémás ügyek korrekt intézése

Hogyan hitelesíthetem az Unibet játékosi számlám?

Általában már az első Unibet bejelentkezés után felhívja a rendszer a figyelmed arra, hogy hitelesítened kell a számlád. Ezt el lehet ugyan odázni, de csak a pénzfelvételi kérelem leadásáig. Mivel csakis akkor fizeti ki a bukméker az Unibet belépés után a nyereményed, ha a fiókod verifikálva lett. 

A verifikációt nem kell túlgondolni, mivel egy olyan eljárásról van szó, amit elsősorban a pénzmosás és egyéb illegális tevékenységek meggátolása végett vezettek be. Az Unibet regisztráció után az alábbiak szerint tudod hitelesíteni a számlád:

 1. Kattints a „Hitelesítés” gombra

  Az Unibet belépés után kattints a „Hitelesítés” gombra;

 2. Feltöltés azonosítója

  Első lépésben a személyazonosságod kell igazolnod, amihez egy fotót kell feltöltened a személyidről vagy a jogosítványodról, esetleg az útleveledről – lehetőleg az adott igazolvány mindkét oldaláról;

 3. Töltsön fel egy fényképet a közüzemi csekkről / számláról

  A következő lépés a lakcímed igazolása, amihez szintén fényképet kell feltöltened olyan közüzemi csekkről, ami a nevedre van kiállítva, vagy egy friss bankszámlakivonatról. A lényeg, hogy a neved és a címed jól kivehetően látszódjék.

A fentiek mellett az Unibet felkérhet arra is, hogy hitelesítsd a befizetési módod – például képernyőmentés fotóval a használt e-pénztárcáról. Bár ez nem jellemző, arra is felszólíthatnak, hogy igazold, miből származnak a bevételeid (ez jelentős összegű befizetések esetén fordulhat elő).

Regisztráció az Unibet magyar nyelvű oldalán: lépésről-lépésre útmutató

Miért szükséges az Unibet.hu regisztráció? Azért, mert csak akkor tudsz valódi pénzes tétekben fogadni a bukmékernél, ha van saját felhasználói fiókod. Ez ne vegye el a kedved, mert az Unibet regisztráció roppant egyszerű, és ha követed az általunk megadott lépéseket, akkor nem bonyolultabb, mint egy e-mail-fiók nyitása!

A regisztrációt mobilos oldalon, az appok egyikével, valamint a desktopos webhelyen is végrehajthatod. Mi az utóbbit ajánljuk, mivel az kényelmesebb.

Kövesd az alábbi lépéseket, melyek után az Unibet hu bejelentkezés nem jelent majd problémát:

 1. Kattints az oldalunkon az Unibet linkjére / bannerére;

  Regisztráció 1. lépés
 2. Kattints az Unibet bejelentkezés melletti „Regisztráció” gombra;

  Regisztráció 2. lépés
 3. Válaszd ki a neked megfelelő Unibet magyar bónuszt – például egy sportfogadáshoz ajánlottat;

  Regisztráció 3.lépés
 4. Add meg a neved, az e-mail-címed, születési dátumod, biológiai nemed, és állíts be egy erős jelszót, majd lépj tovább;

  Regisztráció 4. lépés
 5. Add meg a lakcímed, telefonszámod, állítsd be a számla pénznemét és a biztonsági kérdést / választ;

  Regisztráció 5. lépés
 6. Fogadd el elolvasás után a kötelező dokumentumokat, és kattints az Unibet regisztráció gombra az űrlap alján.

  Regisztráció 6. lépés
 7. Hitelesítsd a telefonszámod a kapott SMS kódot használva. Amennyiben akarod, az e-mail-címeddel is meg tudod erősíteni a számlanyitási szándékod.

  Regisztráció 7. lépés

„Mint az láthatod, az Unibet regisztráció pofonegyszerű, amit követően minden elérhető lesz számodra: temérdek sportfogadási promóció és bónuszok, naponta több ezer megfogadható esemény. Mindezek mellett használhatod a TV streaminget, és akár élőben is fogadhatsz!”

Hogyan regisztráljak az Unibetnél?

 • Kattints az Unibet hivatkozásra az oldalunkon.
 • Kattints a „Regisztráció” gombra.
 • Töltsd ki az űrlapok mindegyik oldalát.
 • Fogadd el a kötelező dokumentumokat.
 • Hitelesítsd a mobilszámod vagy az e-mail-címed.

Biztonságos az Unibetnél a regisztráció?

Az Unibet magyar oldalának esetében az operátor az adatforgalomra a hagyományos biztonsági eljárások mellett a legfejlettebb SSL-titkosítást is alkalmazza. Az Unibet rendszerét a külső behatolások, adatlopás ellen több fokozatú szoftveres és hardveres, valamint egyéb biztonsági megoldásokkal is védik.

A máltai székhelyű bukméker az adatvédelmet is kiemelten kezeli, amiből kifolyólag semmi esélye nincs annak, hogy azok az adatok, amiket megadtál rossz kezekbe kerülnének. Az Unibetnél a regisztráció 100%-osan biztonságos.

Unibet belépés

Ha egy Unibet nem tudok belépni problémával szembesülsz, akkor lehet, hogy nem jól adtad meg az Unibet belépés során a szükséges adatokat, vagy még nem verifikáltad a telefonszámod/e-mail-címed. A számlanyitást követően a bejelentkezés történhet asztali gépről, laptopról vagy valamilyen mobilkészülékről is.

Bejelentkezés az Unibethez két villámgyors lépésben

 1. Keresd fel az Unibet asztali gépes vagy az Unibet mobil magyar platformját;

 2. Írd be a jelszavad és a felhasználó nevedet, és kattints a „Bejelentkezés” gombra.

unibet főoldala

unibet bejelentkezés

Unibet sportfogadási üdvözlő bónusz

A bónuszszabályok szerint a bukméker új magyar ügyfeleként, a számlanyitás alkalmával jogosult vagy igénybe venni az új tagoknak járó Unibet regisztrációs bónusz ajánlatot. Több bónusztípus közül is lehet ugyan választani, de ha a sportfogadás érdekel, akkor a 10 000 Ft összegű kezdő sportfogadási bónuszt érdemes választanod!

A 100%-os számlanyitási bónuszhoz úgy tudsz hozzáférni, ha legalább 3500 Ft értékben töltöd fel a játékosi egyenleged az 1. befizetéskor. A kezdő sportfogadás bónusz maximális összege 10 000 Ft lehet. A megforgatásához 6x-os megjátszási követelményeket kell teljesítened 30 napon belül, és olyan sportesemény kimenetelekre fogadhatsz, ahol az odds legalább 1,40-es.

Az első befizetési bónusz kapcsán vedd figyelembe, hogy ezt az ajánlatot csak egyetlen alkalommal veheted igénybe, és ha a regisztrációt követő 30 napon belül nem élsz vele, a lehetőség elvész.

bonus-green-dark

10.000 HUF Üdvözlő bónusz

Kapj bónuszt

Unibet promóciós kód

Az Unibetnél időről-időre vannak olyan speciális kódok / promóciós kódok, amiket felhasználva ingyenes fogadásokat szerezhetsz. Ezeket gyakran a bukméker a lojalitásért cserébe adja.

Unibet be- és kifizetési módok Magyarországon

Az Unibet magyar nyelvű webhelyén a bankolás nagyon egyszerű! Ez részben annak tudható be, hogy a felhasználói felület magyar nyelvű, részben pedig azért mert a bukméker maximálisan biztonságos, de egyúttal könnyen használható fizetési megoldásokat biztosít a magyarországi játékosainak.

Az Unibet magyar bejelentkezés után csak annyi a teendőd, hogy kiválasztod a neked legjobban megfelelő bankolási módot, valamint, hogy pénzt akarsz befizetni, vagy kifizetési kérelmet akarsz leadni. Az utóbbi csak akkor lehetséges, ha a KYC verifikációt már korábban elvégezted, és a bukméker hitelesítési részlege a feltöltött dokumentumokat jóvá is hagyta.

Az Unibetnél az egy tranzakciós minimális összeg a fizetési módtól függően 3500–4000 Ft. A befizetésekhez Unibet magyar ügyfelei jelenleg olyan megoldásokat használhatnak, mint a Rapid Transfer, a VISA és Mastercard bank- és hitelkártyák, népszerű e-pénztárcák: NETELLER, MiFinity, MuchBetter és Skrill.

A kifizetésekhez is nagyjából ezek a megoldások érhetők el, de nyeremény felvételekhez a bukméker a hagyományos banki átutalást is biztosítja.

A bankolási teendőket bármilyen felületen, így a natív mobilappjain keresztül is le tudod bonyolítani, amiknél a biztonság ugyanolyan magas szintű, mint az asztali oldalon.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

3 300 Ft - 800 000 Ft

1 - 2 nap

0%

3 300 Ft - 800 000 Ft

1 - 3 nap

0%

3 300 Ft - 800 000 Ft

1 - 2 nap

0%

3 300 Ft - 800 000 Ft

1 - 3 nap

0%

4 000 Ft - 4 000 000 Ft

Azonnali

0%

4 000 Ft - 4 000 000 Ft

Azonnali

0%

4 000 Ft - 4 000 000 Ft

Azonnali

0%

4 000 Ft - 4 000 000 Ft

Azonnali

0%

3 500 Ft - 17 000 000 Ft

Azonnali

0%

3 500 Ft - 17 000 000 Ft

Azonnali

0%

Unibet regisztráció: konklúzió

Az Unibet regisztráció értelemszerűen nem örökre szól, így ha meggondolnád magad, akkor az ügyfélszolgálat segítségével az Unibet regisztráció törlése is könnyedén megoldható. Viszont, ha már számlát nyitottál a Magyarországon egyedülálló sportfogadás és szerencsejáték ajánlatokat nyújtó máltai cégnél, kár lenne törölni az ingyenes fiókod, hiszen ha nem is vagy állandó, aktív játékos, bármikor adódhat úgy, hogy kedvet kapsz a sportfogadáshoz, kaszinózáshoz, vagy épp a pókerezéshez!

Sportfogadás-rajongóként a regisztrációval rengeteget nyerhetsz, mivel olyan sportesemény-kínálat áll a rendelkezésedre a hét minden napján és az év egészében, ami a párját ritkítja, és a magyar online fogadás piacon teljesen egyedülálló a maga nemében!

Ha számlát nyitsz az Unibetnél, az élő sportesemény közvetítések funkcióját is élvezheted, aminek köszönhetően úgy fogadhatsz in-play piacokon, hogy közben TV-szerűen, valós időben nézed az adott meccset!

Az Unibet regisztráció értékelésünk: 9/10

Értékeld ez a felülvizsgálatot
0 értékelés, átlag 0 / 5