Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
clock-white

Utolsó frissítés:

TippmixPro sportfogadás és szerencsejáték ismertető

5.5/10

 • advantages-plus

  Virtuális sport is elérhető

 • advantages-plus

  Magyar nyelvű felület

 • advantages-plus

  Sok sportesemény

 • advantages-plus

  Nincs külön nyereményadó

 • advantages-plus

  Élő fogadás lehetősége is biztosított

 • advantages-minus

  Kevés kifizetési mód

 • advantages-minus

  Nincs igazi live streaming

 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Maestro
 • VISA
 • PayPal
 • Bankkártya

Értékelések toggle-yellow-gray

Bónuszok és promóciók

1 star-10

Mobil

5 star-10

Megbízhatóság

10 star-10

Fizetési lehetőségek

4 star-10

Támogatás

8 star-10

Élő fogadás

5 star-10

TippmixPro bónuszok & promóciók

1/10

A TippmixPro tulajdonképpen nem más, mint a lottózókból jól ismert, papír alapú Tippmix sportfogadás játék online, extra funkciókkal kibővített változata.

A Tippmix Pro a Szerencsejáték Zrt. egyik terméke – azaz egyes téves vélekedésekkel ellentétben a TippmixPro nem hagyományos értelembe vett online bukméker vagy szerencsejáték szolgáltató vállalat, hanem mindössze az ősidők óta futó Tippmix játék új köntösbe bújtatott változata.

A Szerencsejáték Zrt-nek annak idején, amikor megjelentek a magyar piacon az igazi EU-s online bukmékerek, muszáj volt lépnie.

Aminek eredményeként elindult a Tippmix Pro, ami azóta többször megújult, számtalan ráncfelvarráson esett át, ám ennek ellenére sem érhetők el a hagyományos értelembe vett bónuszok.

Így például az üdvözlő bónusz, a reload bónusz, vagy a hétvégi bónusz.

Ráadásul promóciós ajánlatok is csak nagyon ritkán kapnak helyet a Tippmixproban, és olyankor is csak nagyon rövid ideig állnak a magyar játékosok rendelkezésre.

Milyen bónuszokat kínál a Tippmix Pro?

A TippmixPro bónusz felhozatala jelenleg a nullával egyenlő, mivel semmilyen TippmixPro bónusz nem található benne, sem pedig olyan speciális ajánlat, amit bónuszként lehet értelmezni – mint például az ingyenes fogadások (Free Bet), a pénz visszatérítés vesztes fogadások esetén (cashback bónusz).

A Tippmix Pro csak nagyon ritkán nyújt „promóciókat”, de ezek rendszerint 1-2 napon belül véget érnek, és nem nevezhetők csábítónak.

TippmixPro screenshots

Szerencsejáték TippmixPro regisztráció

A TippmixPro oldalán nagyon egyszerűen tudsz regisztrálni, mivel minden magyar nyelven van az új dizájnnal rendelkező, felhasználóbarát kialakítású weboldalon. Az alábbiakban bemutatjuk a regisztrációs lépéseket.

TippmixPro regisztráció:

 1. 1

  Keresd fel a szerencsejáték TippmixPro oldalát.

 2. 2

  A címlapon kattints rá a „Belépés és Regisztráció” linkre.

 3. 3

  Válaszd a TippmixPro Regisztráció opciót.

 4. 4

  Töltsd ki a regisztrációs űrlapot.

 5. 5

  Hitelesítsd az új számlád.

 6. 6

  Kezdj el fogadni valódi pénzben.

Fizetési módok: TippmixPro be- és kifizetési megoldások

4/10

Elérhető befizetés módok TippmixPro belépés után

Miután sikeresen elvégezted a számlanyitás, és be is jelentkeztél a webhelyen nyitott felhasználói fiókodba, a befizetés menüt használva tudod feltölteni a belső egyenleged.

A számlafeltöltéshez régebben csak 1-2 bankolási mód volt elérhető, de a rendszer új változatában már lényegesen több befizetés mód van. Az elérhető egyenleg feltöltési módok között olyan klasszikus és e-pénztárcás megoldásokat találsz, amelyek mindegyike teljesen biztonságos.

TippmixPro kifizetés opciók

A valódi online bukmékerek desktopos- és mobilplatformjain többféle megoldás érhető el mind a befizetés, mind a kifizetés esetében.

A Tippmix Pro játék online felületén / webhelyén viszont jelenleg csak nagyon korlátozottak a lehetőségek a magyarországi játékosok számára. Remélhetőleg a közeli jövőben a TippmixPro játék tulajdonosa a Szerencsejáték Zrt. felül fogja vizsgálni ezt a kérdést, és megteszi a szükséges lépéseket az ügyfelek kényelme érdekében. Addig viszont kénytelen leszel beérni egy kifizetési móddal.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

500 – 1M Ft

0 – 24 óra

500 – 1M Ft

0 – 24 óra

500 – 1M Ft

0 – 24 óra

500 – 1M Ft

1 – 4 nap

500 – 1M Ft

4 – 8 nap

3.000 – 9.000 Ft

0 – 24 óra

500 – 1M Ft

0 – 24 óra

Milyen a TippmixPro-nak a mobile platformja?

5/10

A szerencsejáték tippmixpro mobil platformjához sajnálatos módon egyelőre még nincs tippmixpro élő fogadás vagy pre-match fogadás használatát lehetővé tevő natív mobilos applikáció. 

Ez azt jelenti, hogy a szerencsejáték tippmixpro mobile kompatibilis platformjának nem képezi részét iOS-es, illetve Androidos mobilalkalmazás. Viszont a TippmixPro online változatához mobilbarát weboldal azért elérhető, ami közel egyenértékű az asztali számítógépes webhellyel mind funkciók, mind pedig egyéb jellemzők terén.

Főoldal

Promóció

sportoldal

Ügyféltámogatási rendszer

8/10

A TippmixPro játékhoz meglepően jó ügyféltámogatást nyújt a Szerencsejáték Zrt. Az embernek új ügyfélként sok kérdése lehet, aminek kapcsán jó hír, hogy szinte mindenre megvan a válasz a „Segítség” menüben elérhető GYIK részlegben. 

A GYIK-ben szinte minden, a fogadás kapcsán esetleg felmerülő kérdésedre választ kaphatsz, a játékosvédelemtől az adatkezelésig. A GYIk szekció abban az esetben is hasznodra lehet, ha profi játékos vagy az internetes fogadás világában. Amennyiben nem találod a választ a fogadás vagy más téma kapcsán a GYIK-ben egyéb ügyféltámogatási-módokon is felteheted kérdésed / kérdéseid – legyen szó tippmixpro bejelentkezés, vagy például egyenleg feltöltés kapcsán felbukkanó kérdésről.

Megbízhatóság és biztonság

10/10

Az internetes szerencsejáték és fogadás világában a megbízhatóság kulcsfontosságú. A Szerencsejáték Zrt. rendkívül biztonságos fogadás rendszert működtet, ezért az adok kiszivárgása gyakorlatilag lehetetlen. 

Így, ha netes fogadás miatt játékosként a magyar részvénytársaságánál nyitsz számlát, nem kell tartanod adatvesztéstől. Természetesen a netes fogadás világában az sem mindegy miként kezelik az emberek adatait. Az Szrt. garantáltan nem adja ki az adataidat más fogadás szervezőknek, vagy egyéb, fogadás kapcsán marketing célú tevékenységet folytató vállalkozásoknak.

Az Szrt.-nek legális magyarországi fogadás és szerencsejáték-szervezés licence van, aminek birtokában a TippmixPro játékot működteti. A TippmixPro vélemények a befizetés biztonság tekintetében abszolút pozitívak – így itt nyugodtan nyithatsz számlát.

Élő fogadás a TippmixPro játékban

5/10

Az élő fogadás lehetősége a rendes bukmékerek mindegyikénél elérhető. És mivel a felhasználói TippmixPro vélemények alapján igény volt rá, az Szrt. a magyar játékosoknak is elérhetővé tette az élő fogadás lehetőséget a Tippmix-játék online változatában. 

Az élő fogadás az asztali gépes webhelyen is elérhető, de emellett in-play fogadás van a mobilplatformon is. 

A piacok száma lényegesen kevesebb, mint az igazi netes fogadás bukmékerek webhelyein, de azért van némi választék, így, ha az élő fogadás kötéseket itt akarod megejteni, akkor erre is adott a lehetőség, de készülj fel, hogy az élő fogadás oddsok sem a legjobbak a piaci átlaghoz képest.

Összegzés

5.5/10

A TippmixPro egy olyan webes fogadás játék, ami kiválóan helyettesíti a már ósdinak és elavultnak számító papír alapú fogadás esetén használt Tippmixet.

A TippmixPro-nak az előnye, hogy magyar nyelvű, nem kell utólagos adót fizetni a nyereményeid után, és már élő piacokon is fogadhatsz.

Viszont ezeket a dolgokat leszámítva az Szerencsejáték Zrt. magyar sportfogadás játéka nem kínál túl sokat. Az egyenleg feltöltés ugyan jól megoldott, és a minimum befizetés is kis összegű. Az viszont édeskevés, hogy a befizetés opciók mellett csak egyféle kifizetési mód érhető el. Emellett a befizetés maximális-korlátja is túl alacsony, az oddsok sem a legjobbak, és nincs sportfogadás app.

GYIK - tippmixpro gyakori kérdések

Van ebben a játékban szelvény ajánló funkció?
Ilyen funkciót nem támogat ez a sportfogadás játék.
Hogyan oldható meg az okmányfeltöltés?
A tippmixpro kifizetések előtt töltsd fel a rendszer által kért dokumentumok fényképeit.
A tippmixpro kifizetés mennyi idő?
A  bankodtól függ, hogy mennyi idő alatt utal a tippmixpro - általában pár napot vesz igénybe a kifizetés.
Mennyi idő alatt fizet ki a tippmixpro e-pénztárcára segítségével?
Sajnos az Szrt. csakis bankszámlára engedélyez kifizetést. E-pénztárcával (PayPal) csak befizetni tudsz.
Milyen a tippmixpro mobilon?
Kábé ugyanazt a játékélményt nyújtja mint asztali gépes platformon, viszont megvan az az előnye, hogy bárhol vagy is, tudsz fogadni mobilon.
Mi a különbség a tippmix és a tippmixpro között?
A sima tippmix papír alapú fogadás játék, amit lottózókban tudsz kitölteni, a Tippmix pro az internetes fogadás változata, amiben több új funkció van.

TippmixPro Általános információ

Cím: TippmixPro

Hivatalos oldal: www.tippmixpro.hu

Alapítási év: 1991

Telefon: +3612010580

E-mail: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu

Kifizetések: Banki átutalással, MasterCard, Maestro, VISA, PayPal, Bankkártya

Értékeld ez a felülvizsgálatot
2 értékelés, átlag 5 / 5