Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése
clock-white

Utolsó frissítés:

TippmixPro sportfogadás és szerencsejáték ismertető

7.5/10

 • advantages-plus

  Versenyképes oddsok a népszerű sportágakra

 • advantages-plus

  E-sportok és virtuális sportok is

 • advantages-plus

  PayPal befizetés

 • advantages-plus

  Adózott nyeremény

 • advantages-minus

  Nincs élő chates ügyfélszolgálat

 • advantages-minus

  Korlátozott fizetési módok

 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Maestro
 • VISA
 • PayPal
 • Bankkártya

Értékelések toggle-yellow-gray

Élő fogadás

9 star-10

Bónuszok és promóciók

4 star-10

Esélyek

7 star-10

Mobil

5 star-10

Használhatóság

8 star-10

A fogadások típusai

7 star-10

Megbízhatóság

10 star-10

Fizetési lehetőségek

4 star-10

Támogatás

8 star-10

TippmixPro ÉLŐ fogadás

A Bonusowo feladatának tekinti a hazai játékengedéllyel is rendelkező sportfogadási oldalak felmérését is. Jelenleg Magyarországon a lovi mellett a TippmixPro az egyetlen olyan oldal, ahol sportfogadni, befizetni és nyereményt felvenni is lehet. Az egyetlen 100%-ban magyar online bukméker nagyon sokat fejlődött az elmúlt néhány évben, és a piac igényeihez igazodva élőben is számos sportágat tett fogadhatóvá.

A nyitóoldalon az “Élő” fülre koppintva gyorsan megjelenik az összes in-play fogadási lehetőség. A meccsek mellett egy kis sárga villám jel is jelzi az aktív élő fogadást. Az élő eseményeket sportágak, ország, ligák, illetve a szerint is szűrheted, hogy van az éppen zajló eseményhez stream. Ha nincs videós stream, a meccs állását, a labdabirtoklást, a főbb eseményeket egy felülnézeti, grafikus felületen is követheted.

Ugyanitt megtekinthetsz olyan mérkőzés előtti statisztikákat is, mint a két csapat eddigi találkozóinak mérlege.

Élőben fogadható sportágak a TippmixPro-n

A TippmixPro-n azok a népszerű sportágak fogadhatók élőben, mint a legtöbb online bukmékernél. A hagyományosan a legnagyobb érdeklődést kiváltó csapatsportok és a tenisz mellett az elmúlt három évben nagyon feljöttek az e-sportok. A magyar piacon a videojáték e-sportok mellett különösen népszerűnek bizonyultak a virtuális sportok is, amikre bármikor fogadhatsz élőben.

De szép számmal vannak itt élő vízilabda, röplabda, és asztalitenisz fogadások is. Az MMA UFC hétvégék mellett az élőben is fogadható küzdősportok közé bekerültek a Bellator küzdelmei és a birkózás is.

Az élő meccsek mellett mindig megtalálod az 1X2 piacok oddsait és a fogadható piacok számát. A különböző fogadási piacok is jól áttekinthetőek.A legnépszerűbb sportágak élő fogadásra:

 • Foci
 • Tenisz
 • Kosárlabda
 • Jégkorong
 • Kézilabda

TippmixPro bónuszok & promóciók

4/10

A TippmixPro promó ajánlatainak a böngészésekor némi meglepetés ért minket, ugyanis bónuszajánlatokra nem, csak néhány nyereményjátékra számítottunk. Hogy mégis lett egy regisztrációs bónusz, azt annak tudjuk be, hogy 2023-tól bizonyos feltételek mellett külföldi online bukmékerek is szerezhetnek hazai engedélyt, és az ilyen oldalak a bónuszajánlatok terén is éles versenyben vannak egymással.

Tehát a TippmixPro-nak már van egy kvázi üdvözlőbónusza, ami ugyan kicsi is, savanyú is, de legalább lejárt. A többi listázott akció is csak időszakos, a kint hagyott nyereményjátékok promói gyakran rég lejárt eseményekre vonatkoznak. Például fogadj a foci vébére legalább ekkora összegben és odds mellett, és főnyereményként egy csilivili új autót is nyerhetsz.

Fontos, hogy a TippmixPro promóciós ajánlataiban banki átutalásossal nem vehetsz részt. Ennek alighanem az utóbbi fizetési mód hosszú átfutási ideje az oka.

TippmixPro regisztrációs bónusz

Mi olyan TippmixPro bónuszt találtunk, ami 2022. októberére volt érvényes, azóta nem került a helyére egy frissített ajánlat, és nem is tudjuk, mikor lesz még egyszer hasonló. Ez az októberi bónuszt az első új TippmixPro 9200 felhasználó összesen legalább 4000 Ft befizetésével tudta megpályázni.

A bónuszfeltöltés összege máskülönben nem volt befizetéshez kötve, az mindig 8000 Ft volt. Arról viszont a Részvételi Szabályzatban egy szó nem volt, hogy ezt a bónuszegyenleget hányszor kell megjátszani ahhoz, hogy fel is vehessük.

A virágnyelven megfogalmazott általános Részvételi szabályzat azért tesz említést arról, hogy a TippmixPro bónusz egyenleget először fogadásokra kell felhasználni. Ha a játékosnak van Tippmix bonusza, a rendszer automatikusan először azt használja fel tétekre. A bónusz felhasználása időhöz nem volt kötve.

TippmixPro screenshots

TippmixPro oddsok & marginok

7/10

A TippmixPro futball oddsai és marginjai(2-4%) a kiemelt eseményeknél a legjobb külföldi bukmékerek ajánlataival is felveszik a versenyt. Az is előfordul, hogy a magyar bukmékeré a legjobb ajánlat. Ugyanez igaz a teniszre is. Ahol már nyílik a marginok ollója a legjobb külföldi ajánlatokhoz képest, az a kosárlabda (7%+-tól). A jégkorong oddsok nem rosszak, de a marginok itt is kissé felfelé lengenek ki az átlaghoz képest.

A kézilabda oddsok ugyan csak kissé maradnak el a legjobb nemzetközi ajánlatoktól, viszont a marginok a kevésbé követett ligákban (pl. svéd, szlovén bajnokik) ijesztően magasak (14-15%) is lehetnek. Az e-sport oddsokon is lenne mit javítani. Az általunk csekkolt CS:GO és LoL játékokban a TippmixPro jelentette a legalacsonyabb oddsokat és messze a legkedvezőtlenebb marginokat (10%+).

TippmixPro mobilalkalmazás

5/10

A TippmixPro nemcsak hogy teljes értékű saját mobilalkalmazást nem kínál, hanem 2022 végén a Tippmix Radar támogatását is megszüntette. A Radar sem fogadási app volt. Ugyan lehetett vele meccseket elmenteni, eseményeket, statisztikákat követni, szelvény megkötésére azonban magában nem volt alkalmas. Beszkennelhetted az appal a máshol lekötött szelvényeid, és kérhettél azok állásáról személyre szabott értesítéseket.

Ez persze mind hasznos, de a kor követelményeinek már nem felelt meg, hiszen a legjobb alkalmazásokban a regisztrációtól kezdve a pénzfelvételig minden művelet elvégezhető. A legutolsó, sajtóban tett nyilatkozatok viszont arra utalnak, hogy még idén (2023-ban) lesz új Tippmix app, ami minden eddiginél többet tud majd!

Android app: nincs

iOS app: nincs

Főoldal

Promóció

sportoldal

TippmixPro használhatóság & funkciók

8/10

A TippmixPro böngészős oldala állítólag még az idén is átesik egy ráncfelvarráson. A jelenlegi felhasználási felület ugyan nem ér fel a legfelhasználóbarátabb külföldi bukmékerek dizájnjaival, ellenben kellően gyors. A kezdőoldal avatatlan szemnek kissé túlzsúfolt lehet elsőre, de hozzá lehet szokni. A fejlécen és a kezdőoldal tetején elhelyezett görgetősávon keresztül minden fontos információ elérhető.

Ami kissé bosszantó, hogy a találatok szűrése sajnos nem automatikus. Az e-sportoknál először azt hittük, hogy játékokra nem lehet szűrni, de csak az “Országok” menüt kell hozzá használni.

Lejjebb görgetve már nő a zsúfoltság. Van benne rendszer, a “Last Minute” fogadások és a Szelvényajánló is jó ötlet, máshol ilyet ritkán látni. De például a kiemelt ajánlatokat és a legjobb meccseket megoldhatták volna egy összevont menüvel is. A TippmixPro-nál nyilván folyamatosan monitorozzák a felhasználási szokásokat, és követik, hogy mely ajánlóblokkokon keresztül hány fogadást kötnek. Biztos számos olyan felhasználó is van, aki szereti, ha így kiszolgálják, és inkább egy ajánlott, kész szelvényt köt meg.

 • Gyors betöltés és oldalváltás
 • Jól működő szűrők és kereső
 • Mobilos használatra tervezett, kéthasábos dizájn
 • Számos kiemelt ajánlat, kényelmi funkciók
 • Első pillantásra kissé túlzsúfolt weboldal
 • Nincs auto szűrés a találatokra

Fogadható sportok a TippmixPro-n

7/10

A TippmixPro a magyar nyelvű sportfogadó közönséget akarja kiszolgálni, nem pedig a nemzetközi piacot. Ennek megfelelően itt azok a sportágak fogadhatók, amelyek népszerűsége Magyarországon még mérhető. Szerencsére hazánkban a rendszerváltás óta komoly sportélete van a darts-nak és a snookernek is. Nagy pozitívum, hogy van sakk és golf is.

A tengerentúli és “angol” csapatsportok feljövő népszerűségét jelzi a baseball, a krikett és a rögbi fogadás - ez utóbbiban külön kategória az ausztrál foci. A motorsportokat az F1 és a MotoGP jelenti. Az utolsó csoportot az olyan teremsportok jelentik, mint a squash (fallabda) és a futsal.

A 20 sportágból kettő e-sport és virtuális sportok kategóriája. Az előbbiekre 2020 augusztusa, az utóbbi szimulációs játékaira 2021 lehet fogadni. A TippmixPro-n az e-sportok ma már a negyedik legnépszerűbb fogadási kategória. A sokszor streamelt videojátékok többségében a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő többjátékos csatamezők, mint az Arena of Valor, a Dota 2, a King of Glory, és a League of Legends.

A másik népszerű formátum a first person shooter, ezek a Counter-Strike és Call of Duty-sorozat játékai. A TippmixPro egyben a magyar Counter-Strike: Global Offensive ESL PRO kvalifikációs tornáknak a fő szponzora.

A cég tehát a piacvezető e-sport játékokra koncentrál. A Szerencsejáték Zrt. sportfogadási árbevételének 5%-a ma már az e- és virtuális sportokból jön be. Magyarországon valami oknál fogva az utóbbi, inkább a nyerőgépes játékra emlékeztető csoport a népszerűbb, főleg az e-kosárlabda és az e-labdarúgás.

TippmixPro népszerű fogadási típusok

A TippmixPro-n a népszerű piacok listáját természetesen a labdarúgás 1X2 vezeti. Nagyon népszerűek még a Mindkét Csapat Szerez Gólt, a pontos Gólszám és Gólszám Alatt/Felett, a Gólszerzők, valamint a Szögletszám és Lapszám piacok. A magyar NB I után második legnépszerűbb bajnokság a Premier League. Az egyszerű fogadások mellett sokan kötnek “mix” szelvényeket, gyűjtőfogadásokat is, főleg az egyazon bajnoksághoz tartozó eseményekre. Szinte minden sportágra vannak outright fogadások is. Az e-sportokat a mérkőzés és pálya győztese piacok, valamint ezek hendikep változatai uralják.

2021-ben a legtöbb, közel 2 millió TippmixPro fogadás nem a halasztott foci-Eb valamelyik meccsére, hanem az Atalanta–Villarreal BL-találkozóra érkezett be. A legnagyobbat nyerő, hetes kötésű focis szelvény 16 581-szeres oddsot ért! Ez a több nemzetközi találkozóból összeállított hetes acca három dupla esélyből (1x2 és Mindkét Csapat Szerez Gólt/Gólszám 2.5 felett), három 1X2 tippből, és egy pontos eredmény fogadásból állt össze. Ha az illető csak 200 Ft-ot tett meg, akkor is 3.3 millió forintot nyerhetett!

De többen voltak olyanok is, akik az Eb-n a kettes kötésű 1X2+Pontos Eredmény vagy Gólszám Alatt/Felett szelvényeikkel 10 000-es feletti szorzó mellett (ezek egyenként kb. 100-as eredő oddsok) nyertek!

Megbízhatóság

10/10

Az itt befizető és fogadó játékos biztos lehet abban, hogy a szelvényét a részvételi feltételeknek bírálják majd el. Vitás ügyek esetén bármikor fordulhat a Szerencsejáték Zrt. panaszkezeléséhez és az illetékes hazai fogyasztóvédelmi hatósághoz is.

A felhasználó böngészője és a TippmixPro webhelye között az adatátvitel a nemzetközi normáknak megfelelően egy HTTPS titkosított protokollon keresztül valósul meg. Az adatok titkosításáról egy gyakorlatilag feltörhetetlen, 256 bites SSL technológia gondoskodik.

Fizetési módok: TippmixPro befizetés & pénzfelvétel

4/10

Ahol a TippmixPro-nak még jócskán van felzárkóznivalója a külföldi bukmékerekhez képest, azok a bankolási lehetőségek és limitek. A legkisebb befizetés 500 Ft, ami még teljesen rendben van. De kissé furcsa, hogy egy játékos a befizetett egyenlegén nem tárolhat többet 1 millió Ft-nál, az e feletti befizetéseket a rendszer elutasítja.

Befizetés

Nagyobb gond, hogy a Tippmix online fizetés pusztán bankkártyával, banki átutalással, Telekom SMS-es egyenlegfeltöltéssel, és az állami cég a felhasználó ügyfélkártyájával, az un. Szerencsekártyával lehetséges. A legtöbb befizetés pár perc alatt megvalósul, a banki átutalás azonban 1-4 munkanapba is beletelhet.

A bankkártyás és számlás fizetésnek megvan az a külön előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen olyan betéti vagy hitelkártyát használhatsz, ami a saját nevedre szól. Ez azért fontos, mert több magyar bank is elutasítja a külföldi oldalakra a szerencsejátékos befizetések teljesítését.

A külföldi bukmékereknél már ritkaságszámba megy, de a TippmixPro-n van PayPal befizetés is, ugyanazokkal a limitekkel. És ezzel ki is merült a választható pénzügy szolgáltatók listája. Az itthon is népszerű megoldásuk közül itt nincs Revolut, Skrill vagy Wise befizetés, de kriptotárcák sem.

TippmixPro kifizetés

Sajnos TippmixPro kifizetesre még annyi lehetőség sincsen, mint befizetésre. A TippmixPro kifizetést csak olyan Magyarországon vezetett, forintos bankszámlára engedélyez, ami a játékos saját nevén van.

A TippmixPro kifizetés gyakori kérdések visszatérő szereplője az idő. A TippmixPro kifizetés ideje a legrosszabb esetben - bankszámlás teljesítésnél - 8 munkanapot vállalnak, ebből a bukméker saját feldolgozási ideje legfeljebb 48 óra. A legkisebb kifizetés 500 Ft, a kifizetések összegeinek nincs felső limitje.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

500 – 1M Ft

0 – 24 óra

500 – 1M Ft

0 – 24 óra

500 – 1M Ft

0 – 24 óra

500 – 1M Ft

1 – 4 nap

500 – 1M Ft

4 – 8 nap

3.000 – 9.000 Ft

0 – 24 óra

500 – 1M Ft

0 – 24 óra

Támogatás

8/10

A TippmixPro másik nagy hiányossága a máshol megszokott élő chates ügyfélszolgálat hiánya. A támogatást telefonon vagy e-mailben tudod elérni. Ugyanakkor a live chat a külföldi bukmékerek többségénél sem jelent magyar nyelvű operátort, és egyre gyakrabban először chatbotokon kell átküzdenie magát az embernek, amely a kérdéseinkben talált kulcsszavak alapján próbál releváns linkeket adni.

A TippmixPro-nak viszont nyugodtan írhatsz (akár postai úton) és telefonálhatsz magyarul is. A telefonos segítséget hétfőtől vasárnapig, reggel 7:00 és este 23:00 között tudod igénybe venni. Telefonálásnál nincs menüs túráztatás, az adatkezelési tájékoztató után egyből egy operátorhoz kapcsolnak. Ezek a munkatársak nagyon kedvesek és felkészültek, de nagyon megkönnyíted a saját dolgod, ha egyből tudod a felhasználóneved.

 • Telefon: 36-1-201-0580
 • E-mail: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu
 • Postacím: Szerencsejáték Zrt., 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32.

Fiókhitelesítés

8/10

Egy sor külföldi bukmékerrel szemben a TippmixPro nem ír elő későbbi fiókhitelesítést. Ez részben azért van, mert az új felhasználó már a regisztráció során megadhat egy olyan forintos, saját névre szóló számlaszámot, amit egy Magyarországon működő bank fiókjában vezet. A TippmixPro okmányfeltöltés kell adni egy személyazonosító okmányt, a lakcímkártyát, és ezek számát is. A TippmixPro ezen adatok alapján már a regisztrációt követően elvégzi a hitelesítést.

A cég ugyanakkor fenntartja a jogot arra, hogy bármikor újra bekérje a szükséges információkat.

TippmixPro fogadási piacok: rövid útmutató

8/10

A TippmixPro mára már a fogadási piacok bőségét tekintve is nagyjából felzárkózott a közepes külföldi bukmékerekhez. Nagyobb választékosságra persze olyan sportágaknál és eseményeknél érdemes számítani, amik idehaza is népszerűek. Például egy NB I-es derbinél vagy BL-meccsnél az alábbi piacokat mindig megtalálod majd.

Összes gól alatt/felett

Itt a gólok/pontok számára fogadsz, hogy az több vagy kevesebb lesz az oddsra megadott értéknél. A pontos egyezés elkerülése érdekében a formátuma tizedesjegy, például 2,5.

Ázsiai hendikep

Hendikep fogadásnál az egyik csapat virtuális előnyt kap a másik csapattal szemben. Az ázsiai abban különbözik a hagyományos hendikeptől, hogy csak két kimenetel van, döntetlen nincs. A kezdők számára inkább az egész számos fogadás javasolt, ugyanis az olyan esetben, amikor a csapatod nyer ugyan, de a hendikepet is beszámítva csak döntetlen lesz az eredmény, a téted visszajár.

Gyűjtőfogadások

A TippmixPro-nál ezeket kötésben történő fogadásoknak nevezik. Ez ugyanaz, mint az angol acca vagy parley, tehát az ilyen szelvények több meccs előtti fogadást is tartalmaznak, és az összes tippednek be kell jönnie ahhoz, hogy nyerjél. Az odds ilyenkor az egyes eredő oddsok szorzata lesz.

A TippmixPro kombi néven ismeri az egy szelvényen több odds alapján (az összes összes lehetséges kötésből) összeállított rendszer fogadásokat, mint a Canadian, a Heinz és Lucky fogadások.

Pontkülönbség alatt/felett

Arra tippelsz, hogy a csapatod nagyobb pontkülönbséggel nyer, mint amit a Tippmixpro oddsmakerei hendikepként meghatároztak. Egy +2.5-ös point spread akkor nyertes, ha a csapatod legalább 3 ponttal nyer. Ha az underdogra teszel, a fogadásod kétgólos vereségtől lesz nyertes. A gólkülönbség formátuma általában tizedesjegyű.

Fogadás győztesre

A legegyszerűbb fogadástípus, amivel minden sportágnál és minden eseménynél találkozhatsz. Attól függően, hogy lehet-e a kimenetel döntetlen, az ilyen piacok lehetnek két- vagy háromkimenetelesek (1x2)

Speciális vagy mellékfogadások

A speciális fogadások olyan piacokat jelentenek, amik nem a végeredmény helyes megtippelését díjazzák, hanem hogy bizonyos események bekövetkeznek-e. Ilyen speciális piac lehet például, hogy lesz-e 11-ees. A TippmixPro-n gyakori lehetőség a döntetlennél a tét visszajár fogadás (ha a piacban nem szerepel a döntetlen kimenetel).

A TippmixPro megbízható? Licenc és szabályozás

10/10

A Lovifogadás mellett TippmixPro az egyetlen olyan sportfogadási oldal, ami a hazai Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága által kibocsátott távszerencsejáték-szervezési engedéllyel bír. Az oldalt üzemeltető Szerencsejáték Zrt. 100%-ban állami cég.

A cég tagja még a World Lottery Associationnek, ami az állami szerencsejáték cégek globális szakmai szervezete. A több mint 70 tagjával az European Lotteries a kontinens legtekintélyesebb szerencsejáték szervezete.

A Szerencsejáték Zrt. adatkezelési gyakorlata teljes mértékben megfelel az EU általános adatvédelmi rendeletének, a GDPR-nek.

Hogyan kell fogadni a TippmixPro-n?

8/10

A néhány perc alatt elvégezhető Tippmix Pro regisztráció után már csak befizetned kell legalább 500 Ft értékben, és el is kezdhetsz fogadni.

 1. Kattints a fejlécben a Profilom menüre, és azon keresztül végezz el egy befizetést! A kártyás befizetés az OTP Simple Pay vagy a K&H fizetési kapuján keresztül történik.
 2. Keresd meg a téged érdeklő sportágat, eseményt és fogadási piacot!
 3. Kattints az oddsra, és a tipp felkerül a sárga szelvényedre.
 4. A téted megadásával erősítsd meg a fogadásod!

Hogyan kell regisztrálni a TippmixPro-n?

9/10

A TippmixPro regisztráció egy kissé hosszabb és körülményesebb folyamat, mint a külföldi bukmékereknél. Egyrészt több adatot kérnek be, másrészt nem a főoldalon, hanem a bet.szerencsejatek.hu-n kell profilt csinálni.

Kattints a TippmixPro Belépés és Regisztráció gombra!

A bukméker ilyenkor egy új böngészős ablakban átirányít a Szerencsejáték Zrt. saját oldalára, ahol a talán fogképleted leszámítva minden elképzelhető dolgot bekérnek majd.

Töltsd ki a szükséges mezőket a valós adataiddal!

Itt a a két űrlapon a szokásos bejelentkezési és személyes adatok mellett szükséged lesz egy személyazonosító okmányra, a lakcímkártyádra, illetve azok azonosítóira is. A bankszámlaszámod a fiók létrehozásához még nem kell feltétlen megadnod, de a kifizetéshez előbb-utóbb úgyis kelleni fog egy.

Erősítsd meg a fiókod!

Az új fiókod aktiválásához kattints a megadott címre érkező e-mailre. Ennek pár percen belül meg kell érkeznie. Aktiválás után már mehet is a TippmixPro bejelentkezés!

És ennyi az egész!

A megerősített fiókoddal nemcsak a TippmixPro-t használhatod, hanem a Szerencsejáték Zrt. oldalán vehetsz lottót, sorsjegyet, részt vehetsz más állami szervezésű játékokban is!

A TippmixPro megbízható? Tippmixpro vélemények

7.5/10

Az egyetlen virtigli magyar sportfogadási oldal, a tippmixpro hu nagyon sokat fejlődött az elmúlt pár évben, és a szolgáltatási csomagja egyre inkább összemérhető a legjobb külföldi bukmékerek sport kínálatával. Ami a konkurenciához képest világító hiányosság, az az élő chates 24/7 ügyfélszolgálat és a kevés fizetési mód. A promóciós ajánlatok is felejthetőek. Jól jönne egy, a böngészős oldalhoz képest áramvonalasított Tippmix Pro mobil alkalmazás is.

Itt érdemes megjegyezni, hogy az első magyar játékszervezési engedélyeket külföldi oldalaknak a 2023-as utolsó harmadév előtt aligha állítják ki. De amint ezek a bukmékerek megjelennek, mint 100%-ban legális szereplői a magyar sportfogadási piacnak, akkor alighanem a TippmixPro bónuszok is megszaporodnak majd. A TippmixPro nagy átalakítások előtt is áll, és jövőre ilyenkor már alighanem már egy teljesen új felülettel, még jobb oddsokkal, sőt, natív app-pal is számolhatunk majd.

A TippmixPro komolyan veszi a játékosvédelmet. Például ha valaki kitöltött az SZTFH-nál egy önkorlátozó nyilatkozatot, akkor a TippmixPro attól a személytől megtagadja a regisztrációt és a fogadást.

 • Egy erős-közepes külföldi bukméker kínálata
 • Népszerű sportágaknál kiváló oddsok és kedvező marginok
 • Megbízhatóság
 • Nincs mobilapp
 • Ritka és szerény promóciós ajánlatok

TippmixPro gyakori kérdések

Hogyan működik a TipmixPro szerencsekártya?
Az ügyfél a 10-jegyű azonosítójával vagy annak vonalkódjával (bet. szerencsejatek.hu-n Profilom/Ügyfélkártya) elmegy a legközelebbi lottózóba, ahol 3000-90 000 Ft értékben feltöltik az egyenlegét.
Honnan tudom, hogy melyik meccsre van live stream?
A streamet az esemény neve mellett egy kis play gomb-alakú ikon jelzi, a stream megtekintéséhez viszont regisztrált fiók szükséges.
Van a TippmixPro-n Lovi fogadás?
Nincsen, a magyar és külföldi lóverseny fogadásokat a lovifogadas.hu-n keresd.
Milyen Forma-1 fogadások vannak a TippmixPro-n?
A Tippmixpro forma 1-en az outright piacok mellett fogadhatsz például a pontszerző helyekre, hogy ugyanaz nyeri-e az időmérőt és a versenyt, stb.
Mi a fő különbség a TippmixPro és a Tippmix.hu között?
A Tippmix.hu-n befizetni nem tudsz, a fogadásod érvényesítéséhez el kell menned egy lottózóba. Tippmix online kifizetés sincs.
A Tippmix Pro-n lehet kriptopénzt nyerni?
Nem, a fogadás és a kifizetés és kizárólag forintalapon történik.
Hányszor használhatok a TippmixPro-n telefonos egyenlegfeltöltést?
A havi telefonszámlád vagy az univerzális Telekom egyenleged rovására havonta háromszor tölthetsz fel a TippmixPro-ra.
Honnan tudom letölteni a Tippmix Radar appot?
Sajnos a Tippmix Radar támogatása 2022. december 31-ével megszűnt, így nincs letölthető app.
Kell adózni a tippmixes nyereményem után?
Nem, a szerencsejáték tippmix pro-n adómentes. A játékosnak itt semmilyen bevallási és adózási kötelezettsége nincsen.
A TippmixPro kifizetés mennyi idő?
Legfeljebb 8 munkanap, de a legtöbb kifizetés 3-4 munkanap alatt teljesül.

TippmixPro Általános információ

Cím: TippmixPro

Hivatalos oldal: www.tippmixpro.hu

Alapítási év: 1991

Telefon: +3612010580

E-mail: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu

Kifizetések: Banki átutalással, MasterCard, Maestro, VISA, PayPal, Bankkártya

Értékeld ez a felülvizsgálatot
3 értékelés, átlag 4 / 5

Kardos Rendor