Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
clock-white

Utolsó frissítés:

LVBet értékelő

8.3/10

 • advantages-plus

  Minőségi magyarítás

 • advantages-plus

  Számos pénzügyi szolgáltató kifizetésre is

 • advantages-plus

  Kedvező foci ajánlatok

 • advantages-plus

  Kiváló natív mobilapp

 • advantages-minus

  Hagyományos sportokra nincs live stream

 • advantages-minus

  Olykor belassuló/kifagyó böngészős oldal

 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Paysafecard

Értékelések toggle-yellow-gray

Bónuszok és promóciók

9 star-10

Mobil

10 star-10

Megbízhatóság

9 star-10

Fizetési lehetőségek

8 star-10

Támogatás

7 star-10

Élő fogadás

7 star-10

LVBet bónuszok & promóciók

9/10

Milyen fajta bónuszokat ajánl a LVBet?

Az LVBet magyar játékosok számára korlátlan módon teszi elérhetővé a  sportfogadás bónuszok kínálatát is. Ezek a bónuszok nem elsősorban egy megadható LVBet promóciós kód szerint működnek, hanem a játékosnak a promóció leírásában található “Csatlakozás” kell kattintania az igényléshez. A jóváírt bónuszösszeget a rendszer a játékosi számlán a valódi pénzes egyenlegtől külön tételként kezeli!

Az LVBet (vagy LV Bet) promóciós ajánlatok egyik fő típusa a befizetési bónusz, amikor a játékos a saját letétje arányában kap egy, bizonyos feltételek mellett megjátszható bónuszösszeget.

Egy másik típus a virtuális sportokra való kombinált fogadást ösztönző extra nyereményszorzó. Az LV Bet e mellett kiemelt eseményekre is kínál bónuszként extra nyereményszorzókat. Az LV Bet a hagyományos és e-sportokra fogadásokat a letett téted arányában is bónuszösszegekel ösztönzi. A bónuszkínálatban találunk még visszatérítési bónuszt.

E cikk írása idején sajnos nem volt elérhető lvbet no deposit bonus, azaz olyan bónusz, amihez nincs szükség saját befizetésre vagy saját pénzes tétre.

A bónuszokra minden esetben átjátszási/megforgatási feltételek vonatkoznak. Ezek sikeres teljesítése esetén az LV Bet rendszere a bónuszt 20 percen belül kivehető valódi pénzként írja jóvá a játékosi számládon!

LVBet bónuszok általános feltételek

 • Egy játékosi fiókon egyszerre csak egy LVBet bónusz lehet egyszerre aktív.
 • A Skrill és Neteller segítségével végzett befizetések nem jogosítanak fel bónuszra.
 • A rendszer először a saját pénzed használja fel fogadásra, utána a bónusz összegét.
 • Virtuális sportokkal a bónusz nem átjátszható.
 • Amennyiben a megadott időhatáron belül nem sikerül az átjátszási követelményeket teljesíteni, a bónusz és a vele nyert összegek is elvesznek.
 • A cashout (korai kifizetés) opció nem számít bónuszhoz kvalifikációs fogadásnak, illetve az ilyen fogadást nem számítják bele az átjátszási feltételekbe sem.
 • A bónuszpénzzel tett kombi fogadások összesített odds-a legalább 2,00 kell, hogy legyen.
 • Ha egy játékosnak a saját pénzes egyenlegén nincs pénz, nem tud a bónuszpénz megforgatásához szükséges téteken kívül más téteket tenni.

A cikkünk idején elérhető LVBet sport bónuszok

Bónuszok Bónusz feltételek
200% Sport Üdvözlőbónusz 20 000 Ft-ig Ezt a bónuszt az LV Bet az új felhasználóknak szánja, és lényegében megtriplázza a kezdő játékkereted! A legkisebb feljogosító első befizetés értéke 3000 Ft. A bónuszt a regisztrációt követően, az első befizetés során, vagy pedig a bónuszleírás oldalon tudod megigényelni, az “Átveszem a bónuszt” fülre kattintva.
A bónuszra 8X-os átjátszási követelmény vonatkozik, amit 14 nap alatt kell teljesíteni. A bónuszpénzt kombi fogadásokban, tippenként legalább 1,25 odds-ok mellett kell megjátszanod.
Akár 50% szorzónövelés virtuális sportok kombi fogadásaira Ez a promóció a Golden Race virtuális sportokra tett kombi (acca) fogadásokra vonatkozik.
Ha aktiválod ezt a bónuszt, az LV Bet a kötések számának függvényében, 3 választástól 3%, 10 választástól 50% mértékben növeli meg a fogadásod összesített odds-át.
Operation Esports heti bónusz 200€-ig Ez egy hetente megjátszható bónusz megadott e-sport játékokra: CS:GO, Dota 2, League of Legends, Starcraft és Starcraft 2, FIFA, King of Glory, Rainbow Six, Call of Duty és Overwatch. A promóciós ajánlat olyan játékosok számára érhető el, akiket erről külön értesítenek, vagy bejelentkezés után megjelenik nekik a promóció bannerje
Az LV Bet rendszere az egy hét alatt letett téted arányában ír majd jóvá bónuszokat a játékosi egyenlegeden. A kvalifikációs tét minimum odds-a 2,00.
 • Valódi pénzes tét: 200€-400€ után 20€ bónusz
 • 500€-999€ után 50€ bónusz
 • 1000€-1999€ után 100€ bónusz
 • 2000€ vagy több után 200€ bónusz
Amerikai csapatsportok visszatérítési bónusz 20€-ig Ez egy heti bónusz, ami az NHL, NBA és NFL-meccsekre vonatkozik. A jogosultsághoz a játékosnak kedd éjféltől a rákövetkező hétfő éjfélig 200€ értékben kell egyszerű és kombi fogadásokat tennie, 2,00-es szorzó mellett.
A visszatérítésként kapott bónuszra 3X-os átjátszási követelmény vonatkozik, amit 7 nap alatt kell teljesíteni. A bónuszpénzt kombi fogadásokban, tippenként legalább 1,25-ös odds-ok mellett kell megjátszanod.
Akár 100% szorzónövelés hagyományos sportok acca fogadásaira Ez a kombi fogadás bónusz a hagyományos sportágakra vonatkozik. A feltétele legalább kettő darab, 1,30-as egyéni odds-ú választás egy szelvényen. Egy kettes kombi után 3%, egy 10-es után 60%, 14 vagy több választás után 100%-kal növelt nyereményszorzó jár.
Superduper Bet Ez egy egyszerű fogadás tipp, ami a piac függvényében 5-20%-os extra nyereményszorzót jelent egy kiemelt, a bukméker által meghatározott eseményre.
LVBet VIP Az LVBet hűségprogramot is kínál a visszatérő játékosoknak. Alapesetben ennek minden felhasználó a tagja. A bónusz a sportfogadási részlegben és az online kaszinóban is érvényes.
A program során minden egyes legalább 1500 Ft értékű valódi pénzes fogadás 1 LV pontot ér. Minden 100 LV pontot 1 €-ra lehet beváltani. A minimum érték konverzióhoz 200 pont.

LVBet képernyőképek

Regisztrációs lépések a LVBet bukmékernél

Az LVBet belépés, regisztráció és a fogadás folyamat is végig magyar nyelven folyik. Sajnos az asztali böngészős oldal hazai IP-cím esetén automatikusan nem a magyar változatot nyitja meg, de az URL-ben az “en” szócskát “hu”-ra felcserélve máris elénk tárul a lokalizált változat.

Saját fiók létrehozásához az LV Bet is olyan feltételeket támaszt a felhasználó felé, mint bármelyik másik online bukméker. Egy háztartáshoz, IP-címhez egy fiók tartozhat. A felhasználónak tudnia kell igazolni a személyazonosságát és az állandó lakcímét.

Az LV Bet regisztráció menete az alábbi lépésekben foglalható össze:

 1. 1

  bejelentkezési és kapcsolati adatok

 2. 2

  személyes adatok űrlap

 3. 3

  regisztráció megerősítése

Fizetési módok: letét és lehívás

8/10

Az LVBet a Magyarországról is elérhető fizetési módok terén hozza a kötelezőt. A megszokott banki átutalásos és Visa/Mastercard kártyás fizetési módok mellett a bukméker bankoláshoz elérhető tette a Neteller, Jeton, MuchBetter és Skrill e-tárcákat, a paysafecard-számlát, és a Rapid Transfer gyors fizetési rendszereket is.

Összehasonlításképpen, számos más bukmékernél a paysafecard vagy a Skrill nem működik kifizetésre is.

Fontos, hogy az LVBet-nél - a játékosi számlád választott pénznemétől függetlenül - minden tranzakció euróalapon fog teljesülni! Vagyis jó eséllyel a kedvezőtlenebb vételi árfolyamon váltják a forintos befizetésed euróra, és minden tranzakciós illeték a játékost terheli majd. Mindezek miatt erősen ajánlott az euróalapú fizetési mód és játékosi számla.

Letét

A minimum befizetés minden fizetési mód esetében 2000 Ft. A letét felső limitje minden esetben - a paysafecardot leszámítva - 1 600 000 Ft. A paysafecard befizetés felső limitje 300 000 Ft.

A bankkártyás és e-tárcás befizetések pár másodperc alatt megjelennek majd a játékosi számládon, a banki átutalás sebessége a pénzintézet függvénye, de általában 3-5 munkanap.

Az LV Bet a máltai játékszervezési licenc értelmében, 2000€ összes befizetés után köteles ellenőrizni a játékos személyazonosságát. Az alkalmas dokumentumok: jogosítvány, útlevél vagy EGK/EU tagállam által kiállított személyi igazolvány fotója, esetleg annak hitelesített másolata. Amennyiben az ügyfélszolgálatnál a hitelkártyád adataid kérik be, takard ki a CVV/CVC kódokat (az nem kell nekik).

Kifizetés

Az LV Bet esetében is, a gyorsaság és a komplikációk megelőzése érdekében érdemes ugyanazt a pénzügyi szolgáltatót kiválasztani kifizetésre, mint befizetésre.

A bukmékernél heti egy kifizetés ingyenes, a további kifizetésekért 1500 Ft díjat számolnak fel. Az ingyenes heti kifizetés további feltétele a befizetésed összegének legalább egyszeri átjátszása, ellenkező esetben a bukméker 10%-os díjat számol fel.

A minimum kifizetés 5000 Ft. A napi kifizetési limit 1,5 millió Ft.

Az LV Bet maga legfeljebb 3 munkanap alatt dolgozza fel a kifizetési kérelmeket. Az összes közül leggyorsabb az e-tárcás kifizetés, ami összesen néhány órát vesz igénybe.

Az LVBet kifizetés Magyarországra egy további pénzügyi szolgáltatón keresztül is lehetséges, ez pedig a svéd közvetlen e-bankolási szolgáltató, a Trustly. Egy Trustly-fiók tulajdonosai egy online bukmékernél banki és bankkártya-adatok megadása nélkül kezdeményezhetnek gyors, általában 2 munkanapon belül feldolgozott banki tranzakciókat.

Amennyiben bónuszt használtál fel a nyereményed megszerzése során, a kifizetést mindig megelőzi majd egy személyazonossági megerősítési (KYC - Know Your Customer) folyamat az ügyfélszolgálatnál. Ők elsősorban arra lesznek kíváncsiak, hogy a kiutaláshoz megadott fizetési mód is a Te neveden van-e.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

2.000 – 1.6M Ft

Azonnali

2.000 – 1.6M Ft

1 – 3 nap

2.000 – 1.6M Ft

Azonnali

2.000 – 1.6M Ft

Azonnali

2.000 – 1.6M Ft

Azonnali

2.000 – 1.6M Ft

Azonnali

2.000 – 1.6M Ft

Azonnali

2.000 – 300.000 Ft

Azonnali

2.000 – 1.6M Ft

1 – 3 nap

5.000 – 1.8M Ft

5 – 7 nap

2.000 – 1.6M Ft

Azonnali

LVBet mobilalkalmazás

10/10

Az LVBet abban is kiemelkedő, hogy saját mobilalkalmazással is megkönnyíti a sportfogadók dolgát. Az app Android és iOS készülékekre is elkészült. A natív appot a szolgáltató saját oldaláról tudod letölteni. Mobil böngészőben nyisd meg az LV Bet oldalát, majd a főmenün keresztül letöltheted és telepítheted a .APK fájlt.

Az appon keresztül minden sportfogadási ajánlathoz hozzáférhetsz, de sajnos magyar nyelven még nem készült el. A felhasználói felület nagyon gyors és intuitív, minden létező információ, funkció és opció is legfeljebb 2-3 koppintás távolságra van.

Az LVBet nem készített külön alkalmazást a domainhez tartozó online kaszinóra. Ha netán nyerőgépezni vagy asztali játékokhoz támad kedved, az appon keresztül is bármikor átnézhetsz a kaszinós részlegre! Az app letöltve mindennel együtt is csak 51 MB.

Mobilkompatibilitás és használhatóság

Az LVBet böngészőprogramban már egy teljes mértékben mobilos használatra tervezett oldal. Az összes, asztali böngészőben is elérhető ajánlat és funkció, például az élő fogadás vagy az e-sportok, mobilon is megvannak. Annyi a különbség, hogy asztali gépen a két extra függőleges navigációs sáv miatt könnyedebb a böngészés.

Sajnos az LV Bet mobilböngészőben se mindig gyors, cserébe viszont magyar. Aki boldogul az angol vagy német, esetleg spanyol felhasználói felülettel, annak érdemes inkább az appot használnia.

lvbet-kezdolap-mobil-alkalmazas

lvbet-promocio-mobil-alkalmazas

lvbet-promocio-mobil-alkalmazas

Ügyfélszolgálat

7/10

A tesztünk idején az LV Bet ügyfélkapcsolati űrlapja sajnos nem volt elérhető. Ugyanakkor az élő chates ügyfélszolgálat magyar nyelven is a hét minden napján, 8:00 órától 23:00 óráig a rendelkezésedre áll majd. Az operátorok a regisztrált felhasználók kérdéseire nagyon gyorsan válaszolnak, de alapvető dolgokat - például fióknyitással kapcsolatban - előzetes regisztráció nélkül is megkérdezhetsz itt.

10:00 és 20:00 között van még telefonos elérhetőség, de ezt csak azt használja, aki legalább középfokon beszél angolul.

Az LV Bet az oldalán, az ÁSZF-Panasz 31-es szekcióban megadja a licenckibocsátó és a referált szakmai szervezetek elérhetőségeit is.

Megbízhatóság és biztonság a LVBet-en

9/10

A 2015-ben alapított LVBet a legtöbb újhullámos riválisánál magasabb lécet ütött meg azzal, hogy a Máltai Játékfelügyelet (Malta Gaming Authority - MGA) által kiállított licenc alapján működik. Az LV Bet emellett több szakmai szervezet, az eCOGRA és a ThePOGG tanúsítványait is fel tudja mutatni. Ez utóbbinak azért van jelentősége, mert vitás ügy vagy panasz esetén közvetlen ezekhez a szervezetekhez is fordulhatsz.

A licenckibocsátó MGA előírásai közé tartozik, hogy a szolgáltató a felhasználók befizetéseit és játékosi egyenlegeit a vállalati számlától egy külön számlán kell, hogy tartsa.

Az LV Bet biztonságtechnikai oldalról megfelel az iparági normáknak. A platform és a felhasználó közötti adatforgalom biztonságáról egy naprakész, 128 bites titkosítási technológia gondoskodik. Az EGT területéről bejelentkező felhasználó adatvédelemmel és kezeléssel kapcsolatos jogait a GDPR szabályozza.

Az LV Bet komolyan veszi a szerencsejáték-függőség veszélyét it. A bukmékernél önkizárásra és fióklimitek beállítására is lehetőség van. A játékos az ügyfélszolgálatnál kérheti a fiókja végleges lezárását is.

LVBet élő fogadás

7/10

Az LV Bet az összes megjelenési formájában kiemelt módon kezeli az élő fogadási eseményeket és azok piacait, itt naponta legalább 1000 eseményre fogadhatsz live! Ugyan itt nincs annyi élő esemény, mint némelyik régebbi és nagyobb bukmékernél, a fogadható események opciói viszont részletesek és jól kidolgozottak, az e-sportoknál is.

Csak a legnagyobb online bukmékerek tudják ajánlani a népszerű sportok TV-formátumú élő közvetítését, az LVBet-nél ilyen sajnos csak az egyes e-sportoknál biztosított. A hagyományos sportok fogadói itt meg kell, hogy elégedjenek az események “Field” rendszerű, grafikus követésével.

Fogadható sportágak a LVBet-en

8/10

Az LV Bet hagyományos és az e-sportok terén is számtalan élő fogadási lehetőséget kínál. A népszerű csapatsportok és a tenisz/asztalitenisz mellett itt nagy a jelentősége az e- és virtuális sportoknak. Ha éppen nincs is olyan valós sportesemény, ami érdekelne, ugyanezek sportágak virtuális itt verzióira bármikor fogadhatsz!

E-sportok a LVBet-en

Az LV Bet e-sport kínálatának a gerincét a Counter-Strike:GO, Dota 2, League of Legends, Starcraft 2, FIFA, King of Glory, Rainbow Six, Call of Duty, Overwatch, és a Valorant videojátékok jelentik. Az e-sportok esetében a kombinált és a rendszerfogadások ugyanúgy a rendelkezésre állnak, és az 1X2 piacokon felül is találni fogadási lehetőségeket.

Gyakori a versenyek streamelése is. Előfordul, hogy a főoldal megnyitásakor egyszerre két embedded Twitch-csatorna is köszönt minket!

LVBet: hagyományos sportágak fogadásra

Az LV Bet-en a legnépszerűbb sportok elsődleges ligáinak 4,9-6,4%-os marginjai inkább középmagasnak számítanak. A meccs előtti foci fogadásokra vonatkozó, átlagosan 95%-os kifizetési ajánlatuk még elég kedvező! Az LV Bet foci fogadás esetén figyelemre méltó, hogy a bukméker az alacsony margint kifejezetten versenyképes odds-okkal tudta kombinálni!

A teniszre vonatkozó -7,2%-os ajánlatunk viszont már magasnak számít. Az LV Bet kiemelkedő még az MMA, az asztalitenisz, a kosárlabda és a jégkorong fogadásokban.

A hagyományos sportok közül feltűnő a lóverseny hiánya, ami azért is érdekes, mert ugyanitt, a virtuális sportok között azért szépen találni ilyen fogadásokat.

Az LV Bet rendszere néhány másodperc alatt elbírálja a győztes fogadásokat. Korai kifizetés opció (cashout) van, de részleges vagy automatikus cashoutot itt nem lehet beállítani.

Virtuális sportok a LVBet-en

Az úgynevezett virtuális sportjátékokban egy véletlenszám-generátor hozza meg a döntést, de azért a csapatok és a játékosok paraméterei egy fokig itt is számítanak.

Az LV Bet ezen a téren is igazán kitett magáért!  A Leap fantázianevet kapott e-sport családban többek között labdarúgás és teniszligák eseményeire és azok kimeneteleire fogadhatsz.

A Golden Race csoportban találod majd a virtuális futballt, MMA, kosárlabda, ló, agár, motorkerékpár és más gyorsasági versenyeket is. Egy ilyen virtuális sportesemény is több tucat kidolgozott fogadási piacot és választható odds-ot jelent!

Összefoglalás

8.31/10

Az LVBet egy igen megbízható, sokoldalú szerencsejáték-szolgáltató, amely a hagyományos sportfogadás és az e-sportok terén is kiemelkedő kínálattal vonzza a felhasználókat!

A labdarúgás odds-ok és a fogadható piacok számai a kiemelt események terén felveszik a versenyt a bevett bukmékerek kínálatával is! A top ligás pre-match tippek 94% körüli átlagos kifizetése már inkább átlagosnak számít. A másodlagos foci piacok odds-ai szintén a középszerű kategóriába esnek.

A virtuális és e-sportok rajongói itt nagyon jól érzik majd magukat, hiszen az élő fogadási ajánlatok mellett az LV Bet a kiemelt események esetén élő közvetítést is integrált a platformjába!

Ami a negatívumokat illeti, elsősorban a platform fekete-fehér színvilága az, ami nekünk az asztali oldalon és mobilon sem volt szimpatikus. Zavaró technikalitások még az olykor döcögős böngészés és oldalváltás (ezt a mobilappal ki lehet küszöbölni).

Hiányzott a kapcsolatfelvételi űrlap, de ez utóbbi lehet, csak átmeneti jelenség volt. A magyarításban itt-ott beragadt egy-egy angol szakkifejezés (például a fogadási piacoknál), ami a nem beavatottak számára lehet zavaró.

Amit még integrálni lehetne az LV Bet felületébe, az egy gyors fogadási opció.

Az egyik legjobb e-sport választék, Twitch TV live streammel!

GYIK

Az LVBet-en Magyarországról legális a fogadás?
Az online sportfogadás Magyarországon külföldi oldalakon is legális, noha a nyereményed adóköteles lesz.
Hol található magyar LV Bet bónuszkód?
LV bet promóciós kód 2023 magyarországi sportfogadási ajánlatra per pillanat nincsen. Amennyiben találsz egy működő kódot és regisztrációkor megadod azt, az az üdvözlóbónuszt fogja aktiválni.
Mennyi a legkisebb megtehető tét az LV Bet-en?
Az LV Bet sportfogadási oldal legkisebb megtehető tétje 100 Ft.
Mekkora a lehetséges legnagyobb nyeremény az LV Bet-en?
Az LV Bet maximális kifizetés értéke egy szelvény után 75 millió Ft.
Miért nem nyílik meg nekem az LV Bet?
Az LV Bet elérhetősége néhány európai országban is korlátozott, például Romániában, Szlovákiában, vagy Belgiumban.

LVBet Általános információ

Cím: LVBet

Hivatalos oldal: www.lvbet.com

Alapítási év: 2017

Telefon: +35627780032

E-mail: support@lvbet.com

Kifizetések: Banki átutalással, MasterCard, Neteller, Skrill, VISA, Paysafecard, Rapid Transfer, Jeton, Much Better, Trustly, Google Pay

Értékeld ez a felülvizsgálatot
2 értékelés, átlag 5 / 5

Havasi Adojan