Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
clock-white

Utolsó frissítés:

Energybet Magyarország: Bónuszok és Promóciós Kód (2022)

8.8/10

 • advantages-plus

  Magyar nyelvű interfész

 • advantages-plus

  Nagyszerű bónuszok

 • advantages-plus

  Széles körben elérhető fizetési módok

 • advantages-plus

  Letölthető mobil app

 • advantages-plus

  Sportágak széles skálája

 • advantages-minus

  Nincs 24 -es ügyfélszolgálat

 • advantages-minus

  Nem elérhető kripto a fizetésekre

 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Paysafecard
bonus-green-dark

Sport bónusz 40.000 HUF

Szerezz bónuszt & játssz most!

Értékelések toggle-yellow-gray

Bónuszok és promóciók

8 star-10

Mobil

9 star-10

Megbízhatóság

10 star-10

Fizetési lehetőségek

9 star-10

Támogatás

9 star-10

Élő fogadás

8 star-10

Energybet bónuszok és promóciók

8/10

Az Energybet bónuszai és promóciói egytől egyig nagyszerű lehetőségeket biztosítanak a fogadni vágyó játékosoknak, ráadásul mindezt alacsony befizetési költési limit mellett.

Legyen szó 100% -os befizetési bónuszról, nyereménynövelőkről, vagy akár a jól ismert üdvözlő bónusz ajánlatról pár ezer forint befizetés mellett férhetsz hozzá a kedvezményhez. A befizetési minimumon kívül természetesen hangsúlyt kell fektetned arra is, hogy a felhasználási követelményeknek megfelelj, amelyek nagyrészt a kapott nyeremény átforgatásával kapcsolatos szabályokat takarja.

A bónuszok a legtöbb esetben több tízezer forintot takarnak - akár 75 ezer forintot is - de találhatsz kedvezményeket a normál, hagyományos fogadásokra és a virtuális sportokra egyaránt. Ráadásul arra sem kell figyelmet fordítanod, hogy milyen befizetési módot választottál mielőtt befizetést kezdeményeztél a bónuszt miatt, mert amíg sok sportfogadási iroda kivételeket tesz az egyes fizetési módok között, addig az Energybet mindegyik fizetési módra ugyanazokat a funkciókat kínálja - így egytől egyig használhatóak a fizetési módok minden bónusz típusra.

Figyelned kell arra viszont, hogy átlagosan 1.4 - 1.6 -os szorzó között nyílik lehetőséged a bónuszok kihasználására, amely akár elérheti a 2 -es szorzót is. Illetve arra is, hogy a kedvezmények kihasználási ideje átlagosan 14 nap, így 2 heted van arra, hogy minden feltételnek megfelelj, ahhoz hogy kiutalhasd a nyereményed és jogosult légy rá egészben.

A bónuszok igényléséhez pedig változó összegű minimum befizetési limitet szabtak meg, így ha bármelyiket igénybe szeretnéd venni, külön érdemes lecsekkolni annak érdekében, hogy ne érjen bosszúság azzal kapcsolatban, hogy befizetés után kerül, hogy még sincs lehetőséged az igénylésre.

Ha pedig új játékos vagy, első körben az üdvözlő bónusz ajánlatra érdemes figyelmet fektetned, amely külön magyar játékosokra vonatkozóan került kialakításra, így csak abban az esetben elérhető, ha Magyarországot választod ki lakóhelyként a regisztráció alatt.

A sportfogadási iroda ráadásul nagyobb hangsúlyt fektet a sportfogadási ajánlatokra vonatkozó lehetőségekre, így ha ez a világ érdekel biztosan nem fogsz csalódni a bónusz ajánlataiban.

Felkeresheted ráadásul telefonon és gépen keresztül is, ugyanazokat a bónuszokat kaphatod cserébe, így semmilyen oldalról nem érhet hátrány a sportfogadási iroda felületén.

Érdemes ráadásul azt is figyelembe venni, hogy amennyiben feliratkozol a hírlevélre egyedi ajánlatokat is kaphatsz a bukmékertől.

Bónusz neve Leírása
Üdvözlő bónusz Új játékosként kihagyhatatlan lehetőség az első befizetési bónusz ajánlat az Energybet sportfogadási irodánál. A bónusz csak Magyarországi lakóhellyel rendelkező játékosok előtt áll nyitva. A kedvezmény pedig egy 100% -os befizetési bónuszt biztosít akár 40 ezer forint értékben is.
Energy Boost Ha szeretnél egy kis boost -ot biztosítani a fogadásaidra, a bukméker egy 100% -os bónuszt kínál erre. A követelmények között pedig 1.3 -as szorzóval és a választások száma alapján meghatározott Boost % -kal találkozhatsz majd.
Big Baller Bónusz Arra az esetre pedig, ha az NBA piaca érdekel, egy - maximum 9000 forint értékű bónuszra lehetsz jogosult. Attól függően, hogy mekkora összeget szánsz erre egy 3, 6, 9 ezer forintos bónuszt kaphatsz ha a megtett tétek elérik a 2 -es szorzót.
E -sport Bonanza A heti ajánlat keretében 3000 forintra lehetsz jogosult, amit az Energybet virtuális sport részlegében tudsz kihasználni. A bónusz igényléséhez legalább 2 fogadást kell kötnöd, és cserébe hétfőn jóváírják a kedvezményt.

Bónusz Ajánlatok az Energybet com bukmékertől

Így tehát, új játékosként, és a sportfogadás világa iránt érdeklődve a bónuszok kihagyhatatlan lehetőségeket biztosítanak, és akár a duplájára is emelhetik a megjátszható pénzösszegeket.

Akár az üdvözlő bónusz érdekel, akár tuti tippekkel rendelkezel és ezeket szeretnéd növelt szorzókkal beváltani, nem fogsz csalódni az Energybet bónusz ajánlataiban. Az alábbiakban épp ezért, összegyűjtöttük a legfontosabb bónuszokat, amiket igénybe vehetsz Energybet sportfogadóként.

A bónuszok bármelyik fizetési mód által felhasználhatóak, és könnyen megjátszható követelményekkel rendelkeznek, így bár érdemes elolvasnod a hivatalos weboldalon közölt leírásokat, jó eséllyel nem kerülsz majd problémába amikor szeretnéd igénybe venni valamelyik lehetőséget.

A sportfogadási iroda így új és meglévő játékosoknak egyaránt több nagyszerű bónusz ajánlatot is elérhetővé tett.

bonus-green-dark

Üdvözlő bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Energy Boost

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Big Baller Bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

E -sport Bonanza

Kapj bónuszt

Energybet bukméker képernyőfotók

Az Energybet regisztrációs folyamata egyszerűen és gyorsan

Az Energybet felületén való regisztráció egyszerű, és magyar nyelvű, így nehezen kerülsz majd problémába a folyamat alatt, amit megtehetsz telefonról és gépről egyaránt. Első lépésként pedig a bukméker hivatalos weboldalát vagy applikációját kell felkeresned.

Fontos megjegyezni, hogy kiemelten kell figyelned, hogy valós adatokat adj meg, és ne üss el semmit, mert a kifizetés előtt köteles vagy hitelesíteni a fiókodat - így a regisztrációs folyamat alatt megadott adatokat, tehát ha nem megfelelő adatokat adsz meg nem fogod tudni kiutalni a kapott nyereményeket.

A regisztrációs folyamat viszont egyszerű, gyors és felhasználóbarát módon érhető el.

 1. 1

  Keresd fel a Energybet sportfogadás weboldalát

 2. 2

  Kattints a nagy sárga Regisztráció gombra jobb felül

 3. 3

  Adj meg egy felhasználónevet, az email címed, egy jelszót és fogadd el a feltételeket

 4. 4

  A következő gombra kattintva a személyes adataid következnek

 5. 5

  Kattints az Új fiók létrehozása gombra

 6. 6

  Erősítsd meg az email címed a kapott link segítségével

 7. 7

  Állítsd vissza a nyelvet magyarra ha szükségesnek tartod

Fizetési lehetőségek az Energybet bukmékernél: Ki és befizetési módok

9/10

Befizetési módok

Egyszerű és nagyszerű a sportfogadási irodában, hogy minden befizetési mód minimum kettő ezer forintos befizetési limittel rendelkezik, így nem kell semmit számon tartanunk akkor sem, ha különféle lehetőségeket használunk majd a jövőben arra, hogy feltöltsük a számlánkat. A maximum befizetési limit ezzel szemben minden fizetési lehetőségre más és más maximumot kínál a bukméker.

A befizetési idő minden esetben azonnal megtörténik, mindeközben semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk ha az Energybet bukméker számlánkat szeretnénk feltölteni. A fizetési lehetőségek között pedig találhatsz egyszerű utalásos, kártyás vagy akár e pénztárcás lehetőségeket is. Mivel a minimum befizetési limit minden esetben megegyezik és azonnal, díjmentes keretek között használható, érdemes inkább arra fektetni a hangsúlyt hogy mekkora maximum befizetési limitre van szükséged.

Amíg pedig a legalacsonyabb maximum limit mindösszesen 250 000 forint, addig maximuma akár majdnem 2 000 000 forint is lehet.

Kifizetési módok

Magyar játékosként viszont számolnunk kell azzal, hogy egyetlen fizetési mód áll rendelkezésünkre ha kifizetést szeretnénk kezdeményezni. A jó hír viszont, hogy ez azonnali átfutási időt kínál, ráadásul díjmentesen tehető meg általa a kifizetés is. A befizetési minimum limithez képest viszont magasabb - legalább 5000 forintos minimum kifizetési limittel kell majd számolnunk.

Ennek a kifizetési módnak viszont a maximum limite a milliós nagyságrendet éri el, így jó eséllyel nem kerülsz majd problémába amikor egyszerre szeretnéd kiutalni az egyenlegedet.

Így bár többféle befizetési mód közül választhatunk, kifizetés esetén már nem tudunk válogatni az Energybet lehetőségek közül. Ez főként annak köszönhető, hogy még nemigen terjedt el Magyarországon ez a sportfogadási iroda, de mivel egyre nagyobb népszerűségnek örvend számíthatunk rá, hogy a jövőben egyre több és több kifizetési mód jelenik majd meg a magyar játékosoknak.

Így ráadásul, nem kell gondolkoznod azon, hogy melyik fizetési módot válaszd, automatikusan megtehető a fizetés extra lépések vagy extra gondolkodási idő nélkül is.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

2000 forint - 250 000 forint

Azonnali

0 ft

2000 forint - 1 900 000 forint

Azonnali

0 ft

2000 forint - 1 900 000 forint

Azonnali

0 ft

2000 forint - 1 900 000 forint

Azonnali

0 ft

2000 forint - 950 000 forint

Azonnali

0 ft

2000 forint - 1 700 000 forint

Azonnali

0 ft

2000 forint - 1 900 000 forint

Azonnali

0 ft

2000 forint -

Azonnali

0 ft

2000 forint - 1 900 000 forint

Azonnali

0 ft

5000 forint - 1 600 000 forint

Azonnali

0 ft

Mobil applikáció és mobil elérés - Energybet bukméker

9/10

A mobilt használók nagy örömére az Energybet felületét nem csak gépről és mobil böngészőből érhetjük el, hanem használhatunk rá külön letölthető applikációt is.

Ezt legegyszerűbben a hivatalos weboldalról tudjuk letölteni, miután felkerestük azt a mobil böngészőn keresztül és kiválasztottuk a felső sávban a Mobil app fület.

Az applikáció elérhető Android és iOS készülékekre egyaránt, és ha rákattintottunk az app fülre a weboldalon akár könyvjelzők közé is betehetjük a mobil böngészős verziót arra az esetre, ha nem szeretnénk semmit letölteni, de mégis egy kattintással tartunk igényt a sportfogadási iroda elérésére.

Felkeresés után pedig ugyanazokat a funkciókat és lehetőségeket találhatjuk majd minden esetben, az app pedig egy jól optimalizált, és hibamentes elérést biztosít minden játékosnak magyar nyelven is.

A két applikáció között így nincs különbség, és minden funkció ugyanoda került így ha eddig gépről használtuk a felületet sem kell extra lépéseket megtanulnunk.

Az Energybet mobil app használói így teljesen érthető módon vélekednek arról, hogy meg vannak elégedve a felülettel. Külön jó ráadásul, hogy az ügyfélszolgálatot is elérhetjük telefonról is, így bármikor is merülne fel kérdésünk, nem kell olyan kellemetlenségekkel számolnod hogy be kell kapcsolni a laptopot.

Így, az Energybet egy minőségi app keretében is elérhető a magyar játékosoknak, akik ezen az úton sem szenvednek majd semmilyen hátrányt a felület használata alatt.

Főoldal

Promóció

sportoldal

Ügyfélszolgálat és problémamegoldást az Energybet fogadásokhoz

9/10

Ha pedig segítségre van szükségünk, vagy valamelyik funkció nem működik, magyar nyelven kereshetjük fel a sportfogadási iroda ügyfélszolgálatát, telefonon és gépen egyaránt.

Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig reggel 9 -től éjfélig tart nyitva, hétvégén pedig délután 1 -től este 9 -ig. Ha ezen kívül eső időpontban szeretnéd őket felkeresni, egy üzenetet hagyhatsz ennek érdekében a chaten keresztül, amelyre amint tudnak választ is nyújtanak.

Fontos megjegyezni, hogy amennyiben magyar nyelvű ügyfélszolgálatos kolléga nem érhető el amikor beküldjük a kérdésünket, angolul beszélő kollégával tudunk majd egyeztetni.

Telefonon jelenleg nem érhetőek el, viszont akár postai úton is lehetőséget nyílhat arra, hogy feltedd a kérdésed. Ezen kívül pedig az e mailes beszélgetést elindíthatod külön e mail címen keresztül, és az élő chat üzemen kívüli állapotában is.

Negatívum tehát, hogy telefonos ügyfélszolgálat nem érhető el a sportfogadási irodánál ideiglenesen, és ha visszaáll is csak angolul egyeztethetünk velük ezen az úton. Viszont nem panaszkodhatunk, hiszen akár emailben akár chaten keresztül keressük fel ezt a bukmékert magyar nyelvű kollégával egyeztethetünk, és viszonylag rövid időn belül kapunk megoldást a problémánkra vagy kérdésünkre.

Az élő chat pedig azonnali válaszadási idő mellett vár minden magyar játékost, szinte az egész nap folyamán.

Kapcsolatfelvételi mód Elérhető / Nem érhető el
Email: igen
Telefon: nem
Élő chat: igen
GYIK: igen

Biztonsági kérdések - Energybet

10/10

Ez a többször is díjat nyert sportfogadási felület rendelkezik minden szükséges engedéllyel így biztonságos közegben használható, legyen szó kártya vagy személyes adatokról, vagy épp a játékok átláthatóságáról.

Működési engedélyét 2018 -ban kapta, a Máltai Szerencsejáték Hatóság jóvoltából, működését pedig a Probe Investments Limited cég által biztosítják előttünk. A bukméker pedig külön engedéllyel rendelkezik  Nagy Britanniában és azon kívül is, így azt mondhatjuk tényleg bármilyen engedélyhez folyamodik, könnyen átmegy a vizsgálatokon.

Ha magyar játékosként keresed fel, így biztonságos közegben használhatod, és nem kell attól tartanod hogy akármilyen adatod veszélybe kerülhet, vagy épp attól hogy átvernek a játékok alatt. Akármelyik sportfogadási ajánlatot is választod ki, biztos lehetsz benne, hogy csak a tudásod és a játék közben felmerülő szerencse befolyásolhatja az eredményeket, a sportfogadási iroda semmiképpen.

Ha pedig felhasználó vélemények listáját vizsgáljuk a bukmékerrel kapcsolatban, több pozitív visszajelzéssel is találkozhatunk a magyar játékosoktól, így nem is meglepő hogy ekkora népszerűségnek örvend még így is, hogy alig ismerik Magyarországon jelenleg.

A biztonsági kérdésekben így azt mondhatjuk kiemelkedő eredményeket ért el a sportfogadási iroda, és ezt az is igazolja hogy több díjat zsebelt be eddigiekben mint a legtöbb magyarországon ismert bukméker.

Erről pedig külön szekciót találhatsz a hivatalos weboldalon a legalsó sávban. Az eredményei egytől egyig valóság, pedig még csak 2018 óta érhető el a bukméker a világban.

Ha tehát magyar játékosként szeretnél a sportfogás világában elmerülni, az egyik legjobb választás lehet erre az Energybet bukméker.

Élő fogadási ajánlatok

8/10

Az Energybet sportfogadási irodánál nagyszerű lehetőségeket találhatsz abban az esetben is, ha élő fogadásokat kötnél inkább.

Ha nincs kedved megvárni amíg több nap múlva elkezdődik a meccs, vagy épp 90 percet várni hogy lezárják végre a foci fogadásaidat akár a meccs közepén vagy végén is becsatlakozhatsz, és élőben, a meccs addigi eredményei alapján is lehetőséged lehet megjósolni a mérkőzések kimenetelét. Ehhez bejelentkezés után a felül az “élő” fület kell keresned, és azonnal válogathatsz is a több száz lehetőség közül. Választhatsz meccset az ajánlott listából, de kereshetsz ligák, országok vagy sportágak alapján is, ahogy elvégezhetsz egyszeri, összetett vagy kombinált fogadásokat is.

Az élő fogadások alkalmával ráadásul a bónusz ajánlatokat is felhasználhatod.

Természetesen ezzel kapcsolatban érdemes külön átolvasni a bónusz leírását, főként azért is, mert így tudhatod meg hogy milyen követelményekkel kell számolnod a kijátszási időszak alatt.

Nem mindegy például, hogy milyen szorzókat biztosít hozzá a sportfogadási iroda, mert amíg van olyan bónusz ahol 1.3 -as szorzó mellett is lehetőséged nyílhat fogadásokat kötni és jogosult leszel cserébe a bónuszra, addig az is előfordul hogy 2 -es szorzóval kell számolnod.

Így tehát ha szeretnél a választott meccs alatti eredmények alapján fogadni, elég ha megfigyelés után kötsz fogadásokat az Energybet felületén, az élő fogadások fülön.

Összegzés és végső vélemény az Energybet bukmékerről

8.81/10

Az Energybet bukméker így azt mondhatjuk, hogy nem véletlenül örvend ekkora népszerűségnek szerte a világon, és köztük Magyarországon is.

A funkcióit tekintve minden megvan benne, amire egy bukmékertől szükségünk van játékosként, és több kiemelkedő jellemvonással is bír. A bónuszok és promóciós ajánlatok, a mobil app letölthető verzióban, a ki és befizetési módok limitei és átfutási ideje mind mind kiemelik a több ezer sportfogadási iroda közül amely elérhető a magyar piacon.

Ezen kívül pedig a biztonsági kérdésekben is jeleskedik, minden fontos engedélyt megkapott, így akár a személyes adataidről, akár a játékok valódiságáról van szó biztonságos közegben keresheted fel a sportfogadási irodát magyar játékosként.

Külön jó hír, hogy a sportfogadási iroda Energybet alternatív link nélkül is használható. A bukmékert felkeresheted egyszerűen az interneten rákeresve, és cserébe egy magyar nyelvre optimalizált, jól működő, látszólag is minőségi felületet kaphatsz cserébe. Ha pedig inkább rohanó életet élsz használhatod a mobil appot is, amely bármikor pár perc alatt letölthető a telefonodra.

Az Energybet több kiemelkedő funkcióval is rendelkezik, amit applikáción keresztül, és gépről is bármikor elérhetünk.

Gyakori kérdések és válaszok

Regisztráció nélkül is fogadhatok az Energybet bukmékernél?
Sajnos nem. A regisztráció elengedhetetlen ahhoz, hogy fogadásokat kezdeményezz a bukmékernél. Ennek folyamata viszont kifejezetten egyszerűen végrehajtható, telefonon és gépen egyaránt.
Mi történik, ha hamis adatokat adok meg?
Ha nem valós adatokat adsz meg az Energybet regisztráció közben, nem fogod tudni elindítani a kifizetéseket, amennyiben nyereményre tettél szert.
18 év alatt felkereshetem a bukmékert?
Magyarországon a minimum korhatár szerencsejáték és sportfogadás esetén a 18 év, így ahogy más sportfogadási irodánál sem, úgy az Energybet esetén sem használhatod a weboldalt 18 év alatt.
Élő chat funkcióval is rendelkezik a sportfogadási iroda?
A sportfogadási iroda felkereshető emailben, és élő chaten keresztül is, viszont csak előre meghatározott időpontban kaphatsz azonnali választ a kérdésedre.
Hol tudom letölteni az Energybet appot?
Ha applikáción keresztül szeretnéd használni a sportfogadási irodát, a hivatalos weboldalt felkeresve, az App fülön találhatsz a telefonodra optimalizált lehetőségeket, akár iOS, akár Android készülékkel rendelkezel.
Mekkora a minimum befizetési limit a sportfogadási irodánál?
Ha befizetést szeretnél kezdeményezni, minden esetben 2000 forint minimummal kell számolnod, mert ez a minimum limit mindegyik befizetési mód esetén.

Energybet Általános információ

Cím: Energybet

Hivatalos oldal: https://energybet.com/hu/

Alapítási év: 2014

Telefon: +48 22 125 5116

E-mail: support@energybet.com

Kifizetések: Banki átutalással, MasterCard, Neteller, Skrill, VISA, Paysafecard, Rapid Transfer, Jeton, Much Better, Trustly

Értékeld ez a felülvizsgálatot
2 értékelés, átlag 5 / 5

Havasi Adojan