Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése
clock-white

Utolsó frissítés:

Bwin Magyarország: Bónuszok és Promóciós Kód (2023)

8.3/10

 • advantages-plus

  Magyar nyelven elérhető interfész

 • advantages-plus

  Nagyszerű mobil app elérés

 • advantages-plus

  Több száz sportfogadás ajánlat

 • advantages-plus

  A legjobb sportfogadás piacok

 • advantages-plus

  Élő chat és több Bwin alternatív segítség

 • advantages-minus

  Nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálat

 • advantages-minus

  Bonyolult a kialakítása sportfogadás szekciónak

 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Maestro
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
bonus-green-dark

Sport bónusz 20.000 HUF

Szerezz bónuszt & játssz most!

Értékelések toggle-yellow-gray

Élő fogadás

9 star-10

Bónuszok és promóciók

7 star-10

Mobil

8 star-10

Megbízhatóság

10 star-10

Fizetési lehetőségek

8 star-10

Támogatás

8 star-10

Bwin vélemények - Bónuszok és promóciók

7/10

A Bwin vélemények alapján, a felületén többféle bónusz közül is választhatsz ha a sportfogadás világa érdekel, és már új regisztrálóknak is azonnal kedvezmények merülnek fel a kezdő pályafutáshoz.

A bónuszok pedig több 10 000 forintot takarnak Bwin jóvoltából alternatív lehetőségként a sportfogadás kedvelőinek, ezen kívül pedig megemelt szorzókat és magasabb nyereményeket biztosít minden érdeklődőnek. Válassz akár boostokat vagy adj meg előrejelzéseket és máris jogosult vagy arra, hogy kedvezményeket kaphass.

Érdemes viszont megjegyezni, hogy a Bwin Magyarország területén sok esetben időszakos kedvezményeket is biztosít a sportfogadás világában, így, ha szeretnéd maximalizálni a nyereményeket, de most úgy érzed egyik bónusz sem áll hozzád közel, érdemes a későbbiekben is felkeresni a bukméker Promóciós fülét a Bwin alternatív bónusz megoldások érdekében.

De, ha például az üdvözlő bónuszra tartanál igényt, elegendő 3000 forint értékben befizetned, és erről a bónuszról a Bwin vélemények is nagyszerűek.

Fontos megjegyezni, hogy a további bónuszok inkább nyeremény és szorzó növelőknek minősülnek. Ennek köszönhetően viszont nem szükséges külön feltételeknek megfelelned azért, hogy kihasználhasd a belőle kapott nyereményeket.

Azt mondhatjuk hogy a Bwin vélemények alapján, tehát mindenkire gondolt, viszont nem a sportfogadás oldalaktól jól megszokott mennyiségben ad lehetőséget azoknak, akik bónuszokkal szeretnének játszani.

Épp ezért, ha még új vagy, érdemes lehet egy próbát tenned a felületen, de a Bwin Magyarország területén a népszerűsége és napi látogatottsága mellett értelemszerűen a bónuszokra már nem tett akkora hangsúlyt.

Viszont, akár a Bwin alternatív úton is felkereshető, így telefonon, akár gépről keresed fel, ugyanazokat a bónuszokat és funkciókat kapod majd játékosként a sportfogadás kedvelőjeként. Ha tehát inkább sietős életet élsz, nem kerülsz majd hátrányba azért, mert telefonról kerested fel a bukmékert, és ezen az úton is ugyanúgy igényt tarthatsz a bónuszokra.

Ahhoz pedig, hogy megigényelhesd a bónuszokat, minden esetben csak egy regisztrációt, a Bwin bejelentkezés folyamatát, és egy pár ezer forintos befizetést kell megtenned. Ha pedig már megtetted, ne maradj le a Bwin élő fogadásairól sem!

Bónusz neve Leírása
Üdvözlő bónusz A sportfogadás szerelmesei mindössze 3000 forint befizetése mellett igényelhetik az első befizetésük alkalmával ezt a kedvezményt. A 100% -os bónusz akár 20 ezer forint extrát is jelenthet a Bwin magyar felületén.
Előrejelzések bónusz Jósold meg az sportfogadás eredményeket, és gyűjtsd a pontokat, és zsebeld be a nyereményalap egy részletét, a 3 000 000 forintos teljes alapból. Összesen 5 fordulót játszhatsz.
Combi+ fogadások Ha pedig kombinált fogadásokat kötnél, érdemes a Combi+ fogadások irányába elindulnod online, amely bár nem egy külön bónusz mégis segít növelni a szorzóidat.
Price Boost fogadások Arra az esetre pedig, ha a nyereményeket szeretnéd maximalizálni a sportfogadás világában, érdemes Price Boost fogadásokat kötnöd a Bwin felületén. Szintén nem mondható szokványos bónusznak, de mégis kedvezményeket biztosít számodra.

Bwin bejelentkezés utáni bónuszok

Azt mondhatjuk, hogy a Bwin magyar felülete bár kiemelkedik a magyar piacon elérhető online bukmékerek közül, de ez nem a bónuszoknak köszönhető.

Az igaz, hogy belépés találhatunk minden sportfogadás típusra valamilyen ajánlatot a sportfogadás irodában, viszont ezeket a legtöbb esetben inkább nyereményszorzó növelőket biztosítanak - szemben például a befizetési bónuszokkal vagy az ingyenes bónusz pénzekkel.

Ami viszont nagyszerű az online felülettel kapcsolatban, hogy az elérhető bónuszok viszont alacsony minimum befizetés mellett is elérhetőek a Bwin magyar felületén.

A bónuszokat belépés nélkül is láthatod, de ha meg is szeretnéd igényelni egy regisztrációt is el kell végezned. A bónuszok viszont szerencsére egy minimum befizetési limit mellett érhetőek el, így könnyedén kihasználhatod a belőlük származó kedvezményeket, amikor igényt tartanál rá.

bonus-green-dark

Üdvözlő bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Előrejelzések bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Combi+ fogadások

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Price Boost fogadások

Kapj bónuszt

Bwin képernyőfotók

Bwin alternatív link nélküli regisztráció

Amennyiben új felhasználóként felkeresed a bukmékert és szeretnél regisztrációt indítani a sportfogadás felületén lehetőséged lehet rá Bwin alternatív módon is, így telefonon és gépen egyaránt.

Fontos, hogy valódi adatokat adj meg az online kitöltés közben, mert a későbbiekben igazolnod kell majd azokat a sportfogadás felületén. Ezután pedig már csak be a Bwin bejelentkezés maradt, és elérheted a bukméker felületét.

 1. 1

  Keresd fel a Bwin Magyarország területén elérhető weboldalát

 2. 2

  Jobb felül kattints a sárga “Regisztráljon most” gombra

 3. 3

  Add meg a lakhelyed, email címed és kattints a folytatásra

 4. 4

  Add meg a jelszavad, majd a nemed és a teljes neved

 5. 5

  Ezután pedig a születési dátumod és a telefonszámod következik

 6. 6

  Végezetül pedig a címed maradt és a feltételek elfogadása

 7. 7

  Kattints a számla létrehozása gombra és már el is készültél

 8. 8

  Így, csak a Bwin bejelentkezés online folyamata maradt maradt

Fizetési módok: Ki és befizetés a Bwin felületén

8/10

Bwin Magyarország - Befizetés

A Bwin magyar bukmékernél megtalálhatod a legnépszerűbb befizetési módokat, így például a bankkártyákat és az e pénztárcákat, viszont nem érhetőek el például kriptovaluták vagy speciálisabb fizetési módok.

Azok viszont, amik működnek, egytől egyig alacsony befizetési limit mellett használhatóak belépés után, így nem csoda, hogy a játékosok elégedettek a lehetőségekkel.

A Bwin magyar felületén minimum befizetési limit minden esetben 3000 forint körül mozog de a bónuszok is használhatók körülbelül 5000 forinttól.

A Bwin Magyarország területén elérhető játékosainak a maximum napi limit 100 000 forintnak megfelelő összegre került a sportfogadás világát kedvelőinek online.

Kifizetés

Fontos megjegyezni a Bwin magyar bukmékerrel kapcsolatban, hogy kifizetés előtt minden esetben hitelesítened kell az adataidat ha a sportfogadás által kapott nyereményeket szeretnéd kiutalni, a személyi igazolványod és a lakcímkártyád segítségével.

A fizetéseket viszont már akár 2600 forinttól megteheted ha bankkártyás fizetést választhatsz. Más lehetőség esetén pedig átlagosan 3700 forinttól érhető el ez a lehetőség.

Az online feldolgozási idő minden esetben elérheti az 1 napot a Bwin magyar bukmékernél, és előfordul olyan is, amelyek több napos átfutási idő után biztosítják a nyeremények kiutalását.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

1.800 – 4.1M Ft

Azonnali

3.000 – N/A

1 – 3 nap

1.800 – 4.1M Ft

Azonnali

3.000 – N/A

1 – 3 nap

1.800 – 4.1M Ft

Azonnali

1.800 – 820 000 Ft

Azonnali

3.600 – N/A

0 – 24 óra

4.100 – 10.2M Ft

Azonnali

8.200 – N/A

0 – 24 óra

1.800 – 1.8M Ft

1 – 3 nap

3.000 – 15M Ft

5 – 7 nap

1.800 – 1.8M Ft

Azonnali

3.600 – N/A

0 – 24 óra

2.000 – N/A

Azonnali

4.100 – N/A

Azonnali

8.200 – N/A

0 – 24 óra

4.100 – N/A

Azonnali

8.200 – N/A

0 – 24 óra

Bwin Alternatív - Mobil elérés

8/10

Ha pedig úgy érzed, hogy inkább telefonról keresnéd fel szívesebben a bukmékert, lehetőséged nyílhat rá.

Akár mobil böngészőn keresztül, akár iOS, vagy Android készülékek esetén is, mert elérhetővé tett  a sportfogadás iroda applikációt mindkét telefontípusra. Ezeket pedig az App Store illetve a Play Áruház felületéről töltheted le.

A jó hír viszont, hogy a Bwin magyar mobil böngészős elérése is nagyszerű, tekintve hogy jól optimalizált és jól kialakított, felhasználóbarát elérést kapott ezen az úton is. Ezen kívül pedig a funkcióit tekintve sem különbözik, ugyanazokat a lehetőségeket biztosítja bármiről is keresed fel.

Főoldal

Promóció

sportoldal

Ügyfélszolgálat

8/10

A Bwin magyar felületén, online többféleképpen is segítséget kérhetsz elakadás esetén.

Első körben, ha megpróbálod elérni az ügyfélszolgálatot egy súgót fogsz találni, ahol bármilyen alap kérdésed merülne is fel, könnyen választ kaphatsz rá Bwin Magyarország területén is.

Ha pedig itt nem találnád meg a kérdésedre a választ, többféle úton is lehetőséged nyílhat arra, hogy elérj egy ügyfélszolgálatos kollégát online, pár ezek közül egyik sem működik a Bwin magyar nyelven. Így tehát azt mondhatjuk, hogy bár a nap 24 órájában kérhetsz azonnali segítséget is, a Bwin ügyfélszolgálatán való boldoguláshoz legalább egy alap angol nyelvtudásra szükséged lesz.

Kapcsolatfelvételi mód Elérhető / Nem elérhető
Email: igen
Telefon: igen
Élő chat: igen
GYIK: igen

Engedélyek és biztonsági kérdések

10/10

A Bwint magyar felülete az Electra/Works Europe Limited működteti, amely Máltára van bejegyezve.

A bukméker így a Máltai törvények alapján kapta meg a licenszét. Épp ezért azt mondhatjuk, hogy a 1998 óta működő bukméker biztonságos kerek között használható, mert minden engedéllyel rendelkezik, és legális háttér mellett működik.

A bukmékert épp ezért, illetve a funkcióinak és sportfogadás ajánlatainak köszönhetően az egész világon nap mint nap óriási mennyiségű játékos keresi, és ez ugyanúgy igaz a Bwin Magyarország területén élő játékosaira is.

Épp ezért, az interneten nagyobb számban vélekednek a bukmékerről pozitívan, mint negatívan, így azt mondhatjuk hogy a játékosok nemcsak keresik de különösen kedvelik is a felületet.

Élő fogadások a Bwin bukmékernél

9/10

A Bwin élő fogadások tekintetében már sokkal erősebbnek bizonyul, mint például az ügyfélszolgálati és mobil app kérdésekben, így főként ennek is köszönhető, hogy ekkora népszerűségnek örvend.

Kiemelt figyelmet fektet a Bwin élő fogadásokra is, így sok esetben több tíz ajánlatot is találhatsz minden sportra vonatkozóan. Ráadásul, akár gépről akár telefonról keresed ezeket a fogadásokat, mindegyiket elérheted, így akár váltogathatod is a felületeket.

Mivel a statisztikák azonnal frissülnek, bármikor becsatlakozhatsz mint fogadó Bwin alternatív link nélkül is egy egy mérkőzésbe, és általában mindezt magas szorzók mellett is teheted meg. Így, ráadásul a mérkőzést is követheted élőben.

Végszó - Bwin bukméker felülvizsgálatunk

8.31/10

A Bwin vélemények alapján tehát egy nagyszerű lehetőség lehet azoknak, akik Bwin Magyarország játékosaként a sportfogadás világa iránt érdeklődnek, mert nem kell semmilyen Bwin alternatív linket használod, ha el szeretnéd érni.

Ha például új játékos vagy azonnal egy 100% -os befizetési bónusz társaságában élvezheted a kiválóan működő felületet és funkciókat telefonon és gépen egyaránt. Ezen kívül pedig nagyszerű szorzókat biztosít, és kiemelt figyelmet kap a felületen a Bwin élő fogadások szekció is. Ahhoz, hogy elérhesd pedig csak egy regisztráció, és egy Bwin bejelentkezés szükséges.

Fontos viszont, hogy a hátrányai között is megemlíthetünk pár dolgot, így például a magyar nyelvű ügyfélszolgálat hiányát.

A Bwin-é az egyik legjobb online sportfogadás platform Európában. Üröm az örömben, hogy a cég üzletpolitikájában bekövetkezett változások miatt 2022 vége óta ezzel csak a nem magyarországi felhasználók élhetnek.

Gyakori kérdések és válaszok

Le kell adóznom a Bwin felületén kapott nyereményeket?
Igen, a magyar törvények értelmében köteles vagy jövedelemként leadózni a kapott nyereményeket és bevallani az adóbevallásban amikor évente rögzíted azt.
Mi történik ha nem a valós adatokat adok meg?
Ha nem a saját adataidat adod meg, nincs lehetőséged arra, hogy kiutald a nyereményedet. Kiutalás előtt igazolnod kell az adataidat a személyi igazolványod segítségével.
Mi az a Cash out?
A Cash out arra ad lehetőséget a Bwin felületén, hogy a meccs lezárása előtt kivehesd a pénzed. Bármikor használhatod ha már biztos vagy a bukásban.
Mennyire megbízható a Bwin?
A Bwin online felülete minden fontos engedéllyel rendelkezik, és a Máltai törvények értelmében a kormány felügyelete alatt áll, így biztonságosan használható.
Naponta milyen összegben kezdeményezhetek maximum befizetést a Bwin bukmékernél?
A befizetési minimum és maximum limit körülbelül 3000 forint és fixen napi 100 000 forint közé tehető.
Állíthatok be limitet, hogy ne lépjem túl a költségvetésem?
Igen, a Bwin befizetések fül arra is lehetőséget biztosít, hogy egy saját havi vagy heti Bwin alternatív limitet állíthass be, hogy ne lépd túl a költségvetésed.
Bárki kaphat üdvözlő bónuszt a Bwinen?
Igen, ha új játékosként regisztrálsz a Bwin felületén és befizetsz legalább 3000 forint értékben igényt tarthatsz az üdvözlő bónuszra.

Bwin Általános információ

Cím: Bwin

Hivatalos oldal: www.bwin.com

Alapítási év: 1997

Telefon: 00 44 20 3938 0862

E-mail: support.en@bwin.com

Kifizetések: Banki átutalással, MasterCard, Maestro, Neteller, Skrill, VISA, Paysafecard, Much Better, Luxon, Google Pay

Értékeld ez a felülvizsgálatot
1 értékelés, átlag 5 / 5

Havasi Adojan