Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu
clock-white

Utolsó frissítés:

Bet365 regisztráció – számlanyitás & bejelentkezés

8.8 / 10

bonus-green-dark

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Fogadj most

Miért érdemes számlát nyitnom a bet365 sportfogadás oldalon?

A bet365 az egyik legnevesebb sportfogadás és szerencsejáték-szolgáltató, amely több, mint 20 éves online múltra tekint vissza. Az Egyesült Királyságban és a világ számos egyéb régiójában is kiváló reputációval bíró bukméker az elsők között lépett be a magyar online sportfogadás piacára. A bet365 regisztráció lehetősége minden magyar játékos előtt nyitva áll!

„A bet365 belépés egyik fő előnye, hogy a regisztrációt követően gyakorlatilag az összes megfogadható sportág eseményeihez, piacaihoz hozzáférhetsz, és magas szorzókon, rendkívül kedvező feltételekkel tudsz fogadni online!”

A bukméker magyar nyelvű felhasználói felületet az asztali és a mobil platformjához is biztosít. A bet365 ajánlata még az ágazat legjobb mobil sportfogadás alkalmazása, Android, illetve iOS változatban is!

A rendkívül kedvező feltételű bet365 regisztrációs bónusz ajánlata mellett rendszeresen vannak a bukméker akciós ajánlatai között más izgalmas online fogadás promóciók, amelyek mindegyike elérhető lesz a számodra a bet365.hu regisztráció után!

Az angliai székhelyű bukmékernél a pre-match és az élő fogadáshoz is minden feltétel adott: rengeteg statisztikai adat, sportfogadás Súgó, rendszer fogadások, valamint a live streaming szolgáltatás.

A Bet365 előnyei:

 • Elképesztően széles körű kínálat fogadási piacokból, sporteseményekből
 • Remek sportfogadás bónuszok, promóciók, magas odds-ok
 • Magyar nyelvű felület, gyors navigációt lehetővé tevő szájt
 • Élő mérkőzés közvetítés funkció a regisztrált ügyfeleknek
 • Felhasználóbarát kialakítású, natív mobilalkalmazások
 • Professzionális, számos fontos kérdésre választ adó GYIK szekció
 • Kiváló ügyféltámogatási rendszer abszolút kompetens ügyintézőkkel
 • Teljes mértékben megbízható, többféle licencet, tanúsítványt felmutató szolgáltató
 • Sportfogadás mellett online kaszinó és póker is elérhető

Hogyan hitelesíthetem a bet365-fiókom?

A bet365-nél is szükséges a KYC (Know Your Customer) szabály miatt beazonosítanod magad. A verifikációs procedúrától nem kell megijedni, mert az operátor tényleg csak olyan adatokra tart igényt, amelyek a játékosi számlád hitelesítésére szolgálnak. A verifikáció szükségességéről általában már a bet365 regisztráció után értesítenek. A szükséges teendőket az „Azonosítás” aloldalon tudod elvégezni, a bet365 belépés után.

 1. Feltöltés azonosítója

  Az azonosítás oldalon tölts fel egy személyazonosításra megfelelő, érvényes dokumentumot: magyar személyi igazolvány, gépjárművezetői engedély, útlevél, illetve tartózkodási engedély, vagy vízum, ami elfogadott.

 2. Töltsön fel egy fényképet a közüzemi csekkről / számláról

  A lakcímedet is igazolnod kell: tölts fel egy, a nevedre szóló közüzemi csekk / számla fotóját, amin jól látható mind a neved, mind a lakcímed. Ennek hiányában egy friss bankszámlakivonat fényképe is megfelel.

 3. Ellenőrizze a fizetési módot / telefont

  Az említettek mellett szükséges lehet még a választott fizetési módod hitelesítése fényképpel, valamint a regisztráció során megadott telefonszámod visszaigazolása is.

Kérjük, hogy a bet365 bejelentkezés utáni azonosítást ne vedd félvállról! Pénzt ugyan a KYC verifikáció elvégzése nélkül is fel tudsz tölteni a belső egyenlegedre, viszont nyereményt csak akkor tudsz kiutalni, ha a bet365-nél sikeresen elvégezted a számlád hitelesítését!

Regisztráció a bet365 magyar oldalán: lépésről-lépésre útmutató

Ebben a fejezetben minden fontos információval ellátunk a bet365 regisztráció kapcsán. A felhasználói fiók és számla nyitása  is rendkívül egyszerű, és mindössze csak néhány percig tart, amit követően Te is a bet365 magyar ügyfeleinek népes táborába tartozol majd!

 1. Válaszd ki az oldalunkon a bet365-re mutató hivatkozást, és kattints rá;

  Regisztráció 1. lépés
 2. A bet365 oldalán kattints az „Új Számla” gombra;

  Regisztráció 2. lépés
 3. A rendszer ekkor betölti a regisztrációs űrlapot, ahol az első oldalon válaszd ki a tartózkodási országot, add meg a nemed, a vezeték- és keresztneved, és írd be a születési dátumod;

 4. Az űrlap további részeiben add meg az elérhetőségeidet: telefonszám, e-mail cím;

 5. Ezután írd be a pontos lakcímedet, az utcát, házszámot és az irányítószámot is megadva;

 6. Alul írj be egy neked jó felhasználónevet, és egy jó erős jelszót vegyesen betűkkel, számokkal, speciális karakterrel;

 7. Jelöld be legalul, hogy kérsz-e promóciós ajánlatokat e-mailben, például ingyenes fogadásokról ;

 8. Ha van bet365 bónuszkódod, írd bele a megfelelő mezőbe;

 9. Jelöld be a megfelelő rubrikákat, hogy elfogadod a Felhasználási Feltételeket, az Adatvédelmi Irányelveket és egyéb dokumentumokban foglaltakat. A checkbox bejelölésével azt is kijelented, elmúltál 18 éves (mielőtt bejelölöd, olvasd el a vonatkozó dokumentumokat);

 10. Kattints a bet365 regisztráció gombra.

„A sikerrel elvégzett számlanyitási folyamatot követően már nem lehet probléma a bet365.hu bejelentkezés belépés! Miután pénzt töltöttél az egyenlegedre, az üdvözlő sportfogadás ajánlatot is igénybe veheted, valamint elkezdhetsz valódi pénzben sportokra fogadni online.”

Hogyan regisztráljak a bet365-nél?

 1. Kattints a bet365 linkre az oldalunkon.
 2. Kattints az „Új Számla” gombra.
 3. Töltsd ki az űrlapon a szükséges mezőket.
 4. Pipáld be a dokumentumok elfogadása szolgáló rubrikát.
 5. Add meg, ha van, a bónuszkódot.
 6. Kattints a legalsó regisztrációs gombra.

Biztonságos a regisztráció a bet365-nél?

A bet365-nél a regisztráció teljesen biztonságos, mivel az adatforgalomhoz fejlett SSL titkosítási algoritmust és egyéb biztonsági eljárásokat is alkalmaznak. Ennek köszönhetően senki nem férhet hozzá a regisztráció során megadott személyes adataidhoz és más információkhoz. A bet365 az általad megadott adatokat soha senki számára nem adja ki! Ezért nem kell attól tartanod, hogy az általad rendelkezésre bocsátott érzékeny információk illetéktelenekhez kerülnének.

Bet365 belépés

Ha szabályosan elvégezted a regisztráció lépéseit, és pontosan adtál meg minden szükséges adatot, a bet365 magyar bejelentkezés ezt követően már igazán egyszerű lesz! A sportfogadás és szerencsejáték-szolgálatónak a rendszerében bármelyik szekcióba be tudsz majd lépni, a sportfogadás, kaszinó és a póker részlegbe is érvényes lesz a fiókod. 

A bejelentkezéshez a felhasználói nevedet és a jelszavadat kell megadnod. Ha mobilon jelentkezel be, akkor a natív mobilalkalmazás a biometrikus – ujjlenyomat alapú – bet365 belépés opciót is lehetővé teszi.

Bejelentkezés a bet365-höz két villámgyors lépésben

 1. Keresd fel a bet365 asztali vagy mobilos oldalát.

 2. Add meg a megfelelő mezőkbe a felhasználói neved és a jelszavad, majd kattints a bejelentkezésre.

bet365 főoldala

bet365 bejelentkezés

Bet365 üdvözlő bónusz

Ha új magyar ügyfélként nyitsz számlát a bukmékernél, akkora bet365 bónuszszabályok betartása esetén jogosulttá válsz a bet365-ös sportfogadás üdvözlőbónusz-ajánlatra. Ebben az akcióban csak új tagok vehetnek részt, ha már van régebbről bet365 számlád, akkor nem veheted igénybe. 

A bónusz jelen esetben fogadási krediteket takar, amit már 1500 Ft-os értékű feljogosító befizetéssel is igényelhetsz. Az ajánlat mértéke megegyezik a feljogosító befizetés mértékével, és akár 15 000 Ft értékű is lehet. A számlanyitási ajánlat az első befizetés feljogosító fogadásokra történő felhasználása után, azok kiértékelését követően válik elérhetővé. A sportfogadási üdvözlőbónusz a számlanyitás időpontjától számított 30 napig érvényes. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a fogadási kreditek nem kivehetők, csak az általuk elért nyeremények felett rendelkezhetsz. 

Ez az üdvözlő bet365 ajánlat csak a sportfogadás termékhez vehető igénybe, vagyis kaszinó- és  pókerjátékhoz nem használhatod fel.

bonus-green-dark

Üdvözlő bónusz 15.000 Ft-ig

Kapj bónuszt

Bet365 promóciós kód

A bet365 a legbőkezűbb online bukmékerek közé tartozik, amely az ügyfeleinek rendszeresen biztosít promóciós kódokat is, például a lojalitásuk jutalmazásaként. Ha rendelkezel saját promóciós kóddal, azt a regisztrációnál is megadhatod.

Bet365 befizetés és kifizetés Magyarországon

Ha minden rendben megy a bejelentkezésnél, és nem jelentkezik a bet365 nem tudok belépni probléma - amit rendszerint a jelszó vagy a felhasználói név hibás megadása okoz - a bankolást is bármikor intézheted  a bukméker asztali vagy mobil platformján.

Az angliai székhelyű buki többféle fizetési módot biztosít a magyarországi ügyfelei részére. A klasszikus bank- és hitelkártyás fizetési módok mellett banki átutalással, és még egyéb alternatív fizetési módokkal is fel tudod tölteni a számlád, illetve ki tudod venni a pénzed.

A bet365 belépés után a fizetési módok száma attól is függ, hogy éppen melyik országban tartózkodsz életvitelszerűen, és az adott régióban ez az szolgáltató milyen bankolási opciókat engedélyez. Megeshet, hogy hazánkban tartózkodva valamivel kevesebb pénzbefizetési lehetőség áll majd a rendelkezésedre ahhoz, hogy fel tudd tölteni az egyenleged. De ha például az Egyesült Királyságban tartózkodsz, akkor a már említett pénzbefizetési módok mellett a PayPal, a G-Pay, Apple Pay, és a Click to pay is használható lesz.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez itt megadott információk tájékoztató jellegűek, és az operátor fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítson az adott régióban elérhető fizetési módok mennyiségén.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

1500 Ft  / 40 M Ft

2-10 munkanap

nincs

11 000 Ft  / 10 M Ft

2-10 munkanap

1 kifizetés ingyenes 28 naponta

1500 Ft  / 6 M Ft

azonnali

nincs

1500 Ft  / 6 M Ft

1-5 munkanap

nincs

1500 Ft  / 6 M Ft

azonnali

nincs

1500 Ft  / 6 M Ft

1-5 munkanap

nincs

1500 Ft  / 450 000 Ft

azonnali

nincs

1500 Ft  / 70 000 Ft

24 órán belül

nincs

Bet365 regisztráció: konklúzió

A bet365 magyar webhelyén asztali gépről vagy laptopról is nagyon gyorsan és rendkívül egyszerűen tudsz felhasználói fiókot / számlát nyitni, valamint akkor is, ha okostelefonról, vagy táblagépről akarsz regisztrálni. A brit bukméker regisztrációs űrlapja a webhely egészéhez hasonlóan magyar nyelven érhető el. Azok a magyarországi játékosok is könnyűszerrel tudnak felhasználói fiókot nyitni a cégnél, akik nem, vagy csak meglehetősen szerény idegen nyelvtudással rendelkeznek.

A regisztrációt követően, a bet365 belépés után a KYC számlaazonosítás elvégzése is szinte gyerekjáték, mert csupán a személyazonosságod / kiléted, valamint a tartózkodási hely szerinti lakcímed kell elsődlegesen igazolni. Mindehhez elég, ha feltöltöd a bet365 rendszerébe az operátor által kért dokumentumok fotóit.

A regisztrációt követően először saját pénzzel kell feltöltened az egyenleged, és máris belevághatsz a valódi pénzes sportfogadás izgalmas világába! A regisztrációkor promóciós kódot is meg tudsz adni, amivel kedvezményeket vehetsz igénybe, és még kezdőbónusz fogadási krediteket is szerezhetsz!

A bet365 regisztráció értékelésünk: 10/10

Értékeld ez a felülvizsgálatot
0 értékelés, átlag 0 / 5