Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése
clock-white

Utolsó frissítés:

Bet365 Magyarország: Bónuszok és Promóciós Kód (2023)

8.8/10

 • advantages-plus

  Rendkívül megbízható, elismert bukméker

 • advantages-plus

  Magas oddsok, sokféle sport

 • advantages-plus

  Magyar nyelvű elérés

 • advantages-plus

  In-play fogadás és élő közvetítés

 • advantages-plus

  Széleskörű sportfogadás választék

 • advantages-plus

  Egyéb játékok nagy számban

 • advantages-minus

  Live Streaming elérés nem ingyenes

 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • VISA
 • Paysafecard
bonus-green-dark

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Szerezz bónuszt & játssz most!

Értékelések toggle-yellow-gray

Élő fogadás

8 star-10

Bónuszok és promóciók

9 star-10

Mobil

10 star-10

Megbízhatóság

10 star-10

Fizetési lehetőségek

7 star-10

Támogatás

9 star-10

Online bet365 bónuszok és promóciók

9/10

A bet365 Magyarország online sportfogadás rajongóinak az egyik legnagyobb kedvence. 

Az angliai főhadiszállású bukméker rendkívül megbízható, tagja az International Betting Integrity Association-nak, MGA-s működési engedélye van, és eCOGRA tanúsítvány is található a webhelyén, és BET365 ALTERNATÍV LINK sem kell az eléréséhez.

A bukmékernél a hagyományos pre-match sportfogadás és a bet365 élő fogadás termékhez is elérhetők speciális ajánlatok bónuszok, amelyek igénybe vételéhez BET365 ALTERNATÍV LINK sem szükséges. 

Ugyanis minden akció olyan, hogy a magyar ügyfelek az alapértelmezett URL-t használva is hozzáférnek. A bet365 sportfogadási bónuszok csak a regisztrált és fizetős ügyfelek számára vannak fenntartva.

Bónuszok Bónusz feltételek
Sportfogadás üdvözlő bónusz Ez a számlanyitási akció, ami pénz helyett 15000 fogadási kreditet ad. A feljogosító minimális pénzbefizetés 1500 Ft. A fogadási kredit tétként használható a felhasználási feltételek szerint.
Fogadásfokozó Ez a sportfogadás akció azoknál a sporteseményeknél érhető el, amelyek neve mellett ez jelezve van a bet365 webhelyén lévő fogadási ajánlatban, és a lényege, hogy megnövelt szorzókat ad.
Labdarúgás gyűjtő bónusz Ennél a sportfogadás promóciónál 3+ választásos gyűjtőfogadással kell fogadásokat kötni focimeccs-végeredményre, vagy egyéb engedélyezett piacokra. Nyertes fogadásnál 5-70% bónusz szerezhető pénznyeremény formájában.
Tenisz gyűjtő bónusz Úgy lehet részt venni ebben a sportfogadás promócióban, hogy 2+ tenisz választást kell gyűjtőfogadásban megtenni a bet365 com oldalán az engedélyezett piacokon. 5-70%-os bónusz kerül jóváírásra pénz formájában nyertes fogadásnál.
Multisport gyűjtő bónusz A bet365 com oldalán különféle top ligák meccseire kell tenni 2+ választásos gyűjtőfogadást az engedélyezett sportfogadás piacokon. Nyertes fogadásnál extra pénznyeremény jár 5-70%-os bónusz formájában.

Milyen bónuszokat nyújt a bet365 Magyarországon?

A bet365 sportfogadás termékéhez különféle promóció is elérhető bónuszkód nélkül a bukméker magyar felhasználóinak, amit én személy szerint kitörő örömmel fogadtam, mivel úgy gondolom, hogy a bónuszok nagyon is fontosak ahhoz, hogy komolyabb esélyekkel, nagyobb összegben fogadva jelentősebb pénz nyereményeket érhessek el.

Természetesen én is jól tudom, hogy a bónusz soha nem ingyenpénz, és valamilyen követelmény vagy elvárás rendszerint kapcsolódik hozzá – például a regisztráció utáni első befizetés a bet365 com oldalán.

Az igazat megvallva engem túlzottan soha nem mozgattak meg a mások által közzétett internetes vélemények, és mint más bukmékernél, úgy a bet365 com oldalán is alaposan körülnéztem, hogy mi az épp aktuális promóció kínálat, és milyen játékok találhatók az oldalon.

bonus-green-dark

Sportfogadás üdvözlő bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Fogadásfokozó

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Labdarúgás gyűjtő bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Tenisz gyűjtő bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Multisport gyűjtő bónusz

Kapj bónuszt

bet365 regisztráció bemutatása

Őszintén örültem annak, hogy a bet365 webhelyen a regisztrációt nagyon könnyű. 

Ez szerintem részben annak köszönhető, hogy a bet 365 magyar nyelvi támogatást is szolgáltat a weboldalához. 

Természetesen a bet365 regisztráció a bukméker mobilbarát oldalán vagy akár neked megfelelő mobil appal is elvégezhető, amiből nem csak iOS-es hanem Androidos is van. Én speciel az asztali gépes megoldást választottam a számlanyitáshoz, de pusztán csak a nagyobb képernyő-méret okán.

A bet 365 desktopos oldalán történő regisztráció lépései:

 1. 1

  Kattints rá az oldalunkon a bet 365 bukméker linkjére, bannerére.

 2. 2

  A bet365 com magyar oldalán kattints az „Új számla” gombra.

 3. 3

  Töltsd ki a regisztrációs űrlapot megadva minden kötelező adatot.

 4. 4

  Erősítsd meg a regisztrációs szándékod.

 5. 5

  Az első bejelentkezés után végezd el a hitelesítést.

bet365 belépés utáni teendők

 • Szükség esetén végezd el a felhasználói profilod beállítását.
 • Töltsd fel az egyenleged egy befizetés mód használata révén.
 • Csináld meg a hitelesítési számlaazonosítást, ami azért szükséges a bejelentkezés után, mivel erre a bet 365 bukmékert törvény kötelezi. Ezért a lakcímed és a kiléted is igazolnod kell például közüzemi számla és személyi igazolvány fotójával.

bet365 – bankolási módok BET365 ALTERNATÍV LINK nélkül

7/10

Befizetéshez elérhető bankolási módok

A bet365-nél a befizetés több módon is megoldható. Jómagam a kártyás befizetés megoldás híve vagyok, de azoknak sem okoz gondot itt a bankolás akik más befizetés módszer révén töltenék fel az egyenlegüket.

Kifizetésekhez, nyeremény felvételekhez elérhető megoldások

A bet 365 asztali gépes weboldalán, mobil oldalán és az appok révén is elintézhető a nyereményfelvétel / pénzkifizetés, amikhez a bukméker a befizetés megoldásoknál is megtalálható metódusokat nyújtja a magyar ügyfeleinek.

Emellett fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a bet 365 mind a befizetés mind a kifizetés módok használata esetén jutalékot nem számít fel. Viszont úgy vettem észre, hogy magyarországi ügyfelek esetében a bet365 alternatív fizetési módok használatát, mint az e-pénztárcák, jelenleg nem teszi lehetővé.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

40 000 – 40M Ft

2 – 10 nap

11 000 – 10M Ft

2 – 10 nap

1.500 – 6M Ft

Azonnali

1.500 – 6M Ft

1 – 5 nap

1.500 – 6M Ft

Azonnali

1.500 – 6M Ft

1 – 5 nap

1.500 – 250 000 Ft

Azonnali

1.500 – 70 000 Ft

0 – 24 óra

Mobile alkalmazások és mobilbarát weboldal

10/10

A sportfogadás bukméker úgy gondolom, hogy valószínűleg a legjobb mobil alkalmazásokat nyújtja manapság az online fogadás területén. 

A bet 365 online fogadási rendszeréhez elérhető natív app kétféle változatban van: iOS-es és Androidos. Az előbbi az Apple Store áruházból tölthető le teljesen biztonságos módon, míg az az utóbbit én a bukméker bet 365 magyarországi mobil oldaláról tudtam telepíteni.

Az appok teljes értékűek, így a bankolás, azaz a bet365 kifizetés, befizetés is tökéletesen működik velük a sportfogadás és az élő fogadás mellett. Emellett a live streaming funkció használatát is lehetővé teszik. 

Viszont ehhez azt tapasztaltam, pozitív számlaegyenleg szükséges és / vagy az adott meccsre, sporteseményre megtett fogadás esetén. 

Az appok a bejelentkezés után villámgyorsan működnek, és úgy vettem észre, hogy valamivel még gyorsabbak is, mint a bukméker mobilbarát weboldala, aminek a használata mobil-böngész program segítségével lehetséges. Természetesen a mobilos oldal is abszolút megfelel mind sportfogadás mind bankoláshoz, így a bet365 kifizetés tranzakciók lebonyolításához is.

Főoldal

sportoldal

Belépés

A bet365 magyar oldala ügyfélszolgálatával kapcsolatos tapasztalataim

9/10

Ami engem illet, számomra kulcsfontosságú, hogy mennyire szakszerű egy bukméker ügyfélszolgálata, mivel jól tudom idővel mindenképp szükségem lesz az ott dolgozók segítségére.

Az ügyféltámogatási rendszer a bet365 belépés után tudtam elérni, és már a legelső alkalommal feltűnt, hogy milyen jól, professzionális módon ki van dolgozva a weboldal SÚGÓ része, ami a GYIK szekció megfelelője tulajdonképpen.

A kategorizált tartalmaknak és a könnyen használható online bet365 kereső funkciónak hála tényleg csak nagyon ritkán kellett kapcsolatot felvennem a cég munkatársaival. Az online bet365 ügyfélszolgálat többféle módon is elérhető, mivel van chates, e-mailes, és egyéb opció is, amelyek mindegyike BET365 ALTERNATÍV LINK nélkül áll a magyar ügyfelek rendelkezésére.

Megbízhatóság és biztonság

10/10

A BET365 ALTERNATÍV LINK nélkül elérhető weboldala, mobil oldala és applikációi is úgy gondolom, maximálisan biztonságosak, mivel a bukméker úgy tudom, a legmodernebb titkosítási és egyéb védelmi technológiákat alkalmazza a sportfogadás, játékok és egyéb webhely-szekció esetében. 

Természetesen a maximális biztonsági szint az egyéb szekciók esetében is garantált, így például a kaszinónál, ahol a casino játékok, vagy a póker részlegnél, ahol a bet 365 poker játékok találhatók.

A bet365 magyar ügyfeleinek az adatait a legjobb tudomásom szerint semmiképpen nem adja ki más cégeknek, és nagyon szigorú adatvédelmi politikát követ. Ennek köszönhetően a bet365 magyar felhasználójaként soha nem tartottam attól, hogy az adataim illetéktelenekhez kerülnek.

Élő fogadás és live streaming a BET365 ALTERNATÍV LINK nélkül

8/10

A bet365 élő fogadás részlege rendkívül jól felépített, minden a megfelelő helyen van benne, ami jelentősen felgyorsítja az élő fogadások megkötését, ami bizonyos piacok esetében, ahol gyorsan mozognak fel-le a szorzók – szerintem létfontosságú. 

A bet365 élő fogadás termékéhez a live streaming szolgáltatás is elérhető, amivel élőben követhetők a játékok, de ez nem ingyenes, mivel bizonyos feltételek teljesülése esetén használható csak – mint például a pozitív számla egyenleg. 

Az élő fogadásnak az esetében az elérés minden platformon problémamentes. De úgy vélem, hogy a live streaming kapcsán is elmondhatom, hogy probléma nélküli az elérés – függetlenül attól, hogy applikációval vagy asztali gépen / laptopon használod a rendszert.

Összegzés

8.81/10

A bet365 elérés teljesen gond nélküli, mivel az elérés nem igényel alternatív címet, speciális tükör oldalt, vagy módosított linken át történő elérés módot. 

A regisztráció menete gyors és rendkívül egyszer a bet365 com oldalán, mivel magyar nyelvű maga a webhely és a számlanyitási űrlap is az. A számla azonosítás menete is egyszerű, és a benyújtott dokumentumokat a cég szakemberi gyorsan ellenőrzik. 

A bukmékernél a fogadás menete sem jelent gondot, de ez az in-play típusú élő fogadás menete esetében is megállapítható. 

A mobil platformos elérés kiváló, amiben komoly szerepe van annak, hogy a bet 365 com rendszeréhez kétféle változatú csúcsszuper app is van. A bukméker bónusz, sportfogadás promóció ajánlatai kiválók, és a szorzói is abszolút versenyképesek.

A bet365 az egyik legjobb bukméker, amely remek fogadási ajánlatokat, kitűnő sportfogadás promóciókat, hatalmas piac választékot, prémium ügyfélszolgálatot, és sokféle fogadási lehetőséget, valamint remek mobil sportfogadás appokat is nyújt.

GYIK – bet365 gyakori kérdések

A bet365 kifizetés mennyi idő?
Az, hogy a bet365 kifizetés mennyi idő, attól függ főként, hogy milyen kifizetési módot választasz.
A bet365 kifizetés hogyan zajlik?
Be kell jelentkezned a bet 365 felhasználói fiókodba, ott rá kell menned a felhasználó profil ikonra, és ki kell választanod a kifizetés menüt, illetve azon belül meg kell adnod a szükséges adatokat: pénzkivételi mód, összeg stb.
Miért nem tudok befizetni bet365-re?
Amennyiben olyan fizetési módot akarsz használni, ami a bukméker magyar ügyfelei számára nem elérhető, akkor nem fogsz tudni befizetni általa. Ha viszont annak ellenére nem tudtál befizetés tranzakciót indítani, hogy engedélyezett metódust használtál, mielőbb lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
A bet365 bukmékernél milyen bankkártyákkal végezhetek egyenleg feltöltést?
VISA és Mastercard típusú bankkártyákat fogad el magyar ügyfelek esetében a bukméker.
Mi az a bet365 hitelesítési folyamat?
Ez egy olyan procedúra, ami során a személyazonosságod és a lakcímed kell igazolnod a bukméker felé a kért dokumentumok fotóinak benyújtásával.
A bet365 felületén mennyi idő a kifizetés bankszámlára?
Ez leginkább attól függ, hogy melyik banknál van számlád, de rendszerint 2-10 nap között átfutási idővel számolhatsz.
SMS értesítés kérhető új promóciók kapcsán?
A bet365-nél többféle értesítési mód közül választhatsz, és ez is köztük van.

Bet365 Általános információ

Cím: Bet365

Hivatalos oldal: www.bet365.com

Alapítási év: 2000

Telefon: 00 800 1236 5365

Értékeld ez a felülvizsgálatot
3 értékelés, átlag 4.7 / 5

Kardos Rendor