Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése
clock-white

Utolsó frissítés:

22bet Magyarország: Bónuszok és Promóciós Kód (2023)

8.3/10

 • advantages-plus

  Messze átlagon felül sport- és piacválaszték

 • advantages-plus

  Virtuális és e-sportokban kiemelkedő

 • advantages-plus

  Alacsony minimum tét

 • advantages-plus

  Gyors, kiváló mobilapp

 • advantages-minus

  Hiányzó magyar nyelvű ÁSZF és jogi nyilatkozat

 • advantages-minus

  Nincs live stream

 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • Paysafecard
 • Bitсoin
bonus-green-dark

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Szerezz bónuszt & játssz most!

Értékelések toggle-yellow-gray

Élő fogadás

9 star-10

Bónuszok és promóciók

10 star-10

Esélyek

2 star-10

Mobil

9 star-10

Megbízhatóság

8 star-10

Fizetési lehetőségek

10 star-10

Támogatás

10 star-10

22Bet bónuszok & promóciók

10/10

Milyen fajta bónuszokat ajánl a 22Bet?

A 22bet sportfogadás bónuszok tekintetében is az átlag felett áll. A rendszeres promóciós ajánlatok egyik típusa a befizetési bónusz. Ilyenkor a regisztrált felhasználó a letétje arányában extra játékkerethez jut, amihez külön felhasználási feltételek, például megforgatási (átjátszási) feltételek is tartoznak. Ezek sikeres teljesítése a feltétele annak, hogy a bónuszösszegből kivehető valódi pénz válhasson.

A másik típus a visszatérítési bónusz, ami az elvesztett tétjeid egy részét százalékosan téríti meg. Visszatérítési bónuszokra a virtuális és E-sportokra tett fogadások nem jogosítanak fel.. A felett/alatt és hendikep fogadási piacok, és a kettős gyűjtőfogadások is ki vannak zárva a bónuszból.

A 22Bet promóciós ajánlatként előre elkészített gyűjtőfogadásokat is kínál megemelt szorzókkal, valamint hetes kötésű fogadásokat is bebiztosíthatsz egyetlen elment meccs esetére.

Érdekes és egyedi lehetőség a 22Bet-en a fogadási szelvény visszaváltása.

A legjobb az egészben, hogy a 22bet magyar játékosok számára is elérhetővé tette az összes bónuszt és promóciós ajánlatot!

bonus-green-dark

100%-os első befizetési bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Visszatérítés vesztett fogadások után

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Napi ajánlott gyűjtőfogadások

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Fogadási szelvény visszaváltása

Kapj bónuszt

22Bet bónuszok általános feltételek

 • Egyszerre csak egy bónusz vagy promóciós ajánlat lehet aktív.
 • Aktív bónusz mellett nem érhető el a pénzkivétel.
 • Egy IP-cím vagy háztartás csak egyetlen egyidejű bónuszra jogosult.
 • A megforgatás akkor is teljesül, ha a játékos egyenlege a minimális tét alá esik.
 • Sikertelen megforgatás esetén az összes bónusz és az általuk szerzett nyeremény is elveszik.
 • A valódi pénzként jóváírható bónuszösszeg a sikeres megforgatás után nem haladhatja meg az eredeti bónusz összegét.
 • A 22Bet-en kriptopénzes befizetés után nem jár bónusz.

A cikkünk idején elérhető 22Bet sportfogadási bónuszok

Bónuszok Bónusz feltételek
100%-os első befizetési bónusz Automatikus, kivéve ha befizetéskor jelölöd a “Lemondok minden bónuszról” rubrikát. Legalább 1€ befizetése után jár, a legmagasabb bónuszösszeg 35 000 Ft.
Az üdvözlőbónuszra 5X megforgatási feltétel vonatkozik, amiket legalább hármas gyűjtőfogadásokban kell megjátszani, legalább három eseménynél 1,40-es minimum odds-ok mellett, 7 napon belül.
Visszatérítés vesztett fogadások után A 22Bet-nél 20 darab sorozatos, egyenként legalább 2€ értékű elvesztett fogadás után bónuszpontok járnak.
A visszatérítési bónuszt az ügyfélszolgálatnál, a kapcsolati űrlapon keresztül vagy e-mailen tudod igényelni.
Napi ajánlott gyűjtőfogadások A 22Bet fogadóiroda által ajánlott gyűjtőfogadásokat (más néven acca vagy kombi) is megtehetjük a saját pénzünkből. Ha elfogadsz egy ilyen fogadási ajánlatot, a jutalmad egy extra 10%-os nyereményszorzó.
Fogadási szelvény visszaváltása A 22Bet-en lehetőséged van a téted részleges vagy teljes összegű visszaváltására, még a megfogadott kimenetel rendezése előtt. Az első esetben a fogadásod rajta a maradék összeggel még érvényes marad.  Igénylés esetén a bukméker felajánl egy nem alkuképes “árat” a szelvényünkért.
Ezt az opciót a Saját számlám menüben található Fogadáselőzmények oldalon vagy a szelvényen, a Saját fogadások fülön jelölheted. A szelvényed párbeszédablakában kell megadnod, hogy teljesen vagy részben “adod el” a szelvényed. Az Automatikus eladás funkcióval egy saját eladási árat állíthatunk be a szelvényünkre, amit aztán vagy elfogadnak vagy nem.

22Bet képernyőképek

Regisztrációs lépések a 22Bet bukmékernél

A 22Bet Magyarországon korlátozás nélkül, az összes máshol is elérhető funkciójával várja a hazai játékosokat. Más online bukmékerekhez hasonlóan feltételül szabja viszont, hogy a felhasználó a saját valós személyes adatait megadva, a Felhasználási feltételeket betartva vegyen részt a játékban.

A felhasználónak mindig tudnia kell igazolnia a kilétét és az állandó tartózkodási helyét, és a pénzmosás elleni szabályozás miatt bizonyos nyereményösszeg felett a jövedelme forrását. Az első feltételhez többnyire elég egy fényképes igazolvány, a másodikhoz egy 3 hónapnál nem régebbi közüzemi számla fotója. Jövedelemigazoláshoz megfelelhet például egy számlakivonat jól kivehető fotója.

 1. 1

  név, kapcsolati adatok, pénznem

 2. 2

  belső egyenleg pénzneme

 3. 3

  a fiókod véglegesítése

 4. 4

  első befizetés és bónuszigénylés

 5. 5

  kétlépcsős hitelesítés

Fizetési módok: letét és lehívás

10/10

A 22Bet magyar forintban is lehetővé teszi a be- és kifizetést, valamint a teljes játékot. Ugyanakkor célszerű ennél a bukmékernél is olyan bankolási módot választanod, ami be- és kifizetésre is ugyanúgy elérhető Magyarországról.

Másik szempont a választott pénzügyi szolgáltatódnál vezetett számlád pénzneme. Ha tudsz ugyanilyen pénznemben játékosi számlát nyitni a 22Bet-en, nyert ügyed van, mert ez esetben nem kell konverziós költségekkel számolnod. A bukméker a saját részéről nem számol fel kezelési díjat a be- és kifizetésekre.

A hazánkból is elérhető fizetési szolgáltatók listáját a 22Bet egyébként abszolút profi módon automatikusan felajánlja. Ugyanakkor elképzelhető, hogy a betéti vagy hitelkártyádat kibocsátó bank megtagadja a szerencsejáték-oldalak felé történő tranzakciókat. Érdemes erről előre tájékozódni, illetve ha ilyen eset előáll, közvetlenül a bankhoz fordulni, hogy mik a lehetőségeid vannak a tilalom feloldására.

A 22Bet maga a gyors bank átutalási szolgáltatókat (kivéve a Rapid Transfer) sem letétre, sem kifizetésre nem preferálja.

Letét

A 22Bet fogadás minimum tétje mindössze 20 eurócent! A legalacsonyabb belépési szintet a játékra a paysafecard és a Rapid Transfer jelenti, velük már 250 Ft befizetéstől elkezdheted a fogadást!

A kártyás befizetés minimuma egy 10-15€-nak megfelelő összeg.  Az e-tárca Skrill vagy AstroPay minimuma 2-5€. Neteller-számlát választva szintén 5€ a belépő.

A 22Bet-re gyakran hivatkoznak kripto bukmékerként. És valóban, itt közel 40 kriptovalutával fizethetsz be és játszhatsz, köztük bitcoinnal (mBT), litecoinnal, ethereummal, tetherrel, sőt , dogecoinnal is! A minimum bitcoin befizetés 0,001 BTC.

Felső befizetés limit ennél a bukmékernél nincs. A befizetés minden esetben szinte azonnali, vagy legfeljebb pár percet vesz ígénybe.

Kifizetés

22bet magyar kifizetésre sajnos jelen pillanatban nem használhatod a Visa kártyád vagy a paysafecardot. A Neteller mellett a Payeer fizetési rendszereket viszont igen.

A legkisebb kifizetés Mastercard kártyával, Rapid Transfer-rel, vagy AstroPay e-tárcával mindössze 450 Ft. A Neteller vagy Skrill számlákra 5-10€-s kivételi minimumok van megszabva.

A 22Bet az e-tárcás tranzakciókat általában 15 percen belül jóváhagyja, vagyis ha gyors kifizetést akarsz, erre ezek a módok a legalkalmasabbak.

A megszokott betéti és hitelkártyáknál a kifizetés átfutási ideje 7 munkanap is lehet.

22Bet-en az összes ajánlott kriptopénzzel lehetséges a kifizetés is. Az ilyen igényeket a számlázással megbízott ciprusi cég 24 órán belül bírálja el.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

6.000 – 720 000 Ft

Azonnali

4.000 – 333 000 Ft

Azonnali

450 Ft – N/A

1 – 3 nap

250 Ft – N/A

Azonnali

250 Ft – N/A

Azonnali

8.000 Ft – N/A

0 – 1 óra

250 Ft – N/A

1 – 3 nap

450 Ft – N/A

5 – 7 nap

800 Ft – N/A

Azonnali

4.000 Ft – N/A

0 – 24 óra

400 Ft – 41.6M Ft

Azonnali

400 Ft – N/A

0 – 24 óra

2.000 Ft – N/A

Azonnali

2.000 Ft – N/A

0 – 24 óra

250 Ft – N/A

Azonnali

180 Ft – N/A

0 – 1 óra

250 Ft – N/A

Azonnali

270 Ft – N/A

0 – 1 óra

250 Ft – N/A

Azonnali

2.000 – 12.5M Ft

Azonnali

450 Ft – N/A

0 – 24 óra

250 Ft – N/A

Azonnali

450 Ft – N/A

0 – 24 óra

800 Ft – N/A

1 – 3 nap

360 Ft – N/A

Azonnali

360 Ft – N/A

0 – 24 óra

250 Ft – N/A

Azonnali

500 Ft – N/A

0 – 1 óra

250 Ft – N/A

Azonnali

500 Ft – N/A

0 – 1 óra

22Bet mobilalkalmazás

9/10

A 22Bet azon kevés online bukmékerek közé tartozik, akik saját mobilalkalmazással is kedveskednek a sportfogadóknak. Az Android és iOS appot is a legcélszerűbb a bukméker hivatalos oldaláról letölteni.

A 22Bet APK telepítése nagyon egyszerű és gördülékeny folyamat. De ha netán mégis elakadnál, a hivatalos oldalon részletes telepítési útmutatót is találni.

A 22Bet app igen gyors és reszponzív, és a minimalista kialakítása sem válik a kárára. Egy-két koppintással mindent gyorsan meg lehet találni, könnyedén és gyorsan válthatsz a hagyomány sport, az élő sport, és az e-sport fogadások és közvetítések között.

Ez olyan értelemben egy összevont alkalmazás, hogy az online kaszinós tartalmakat is megkapjuk vele, ezért app telepített mérete kissé nagyobb, mint más bukmékereké.

Mobilkompatibilitás és használhatóság

Minket nagyon meggyőzött a 22Bet magyar mobilappja, de persze rendelkezésre áll a mobil böngészős változat is. Ennek a felépítése megegyezik az asztali böngészős változattal, csak annyi a különbség, hogy a monitoron a két extra függőleges, navigációs hasáb miatt ugyanoda több módon is eljuthatunk.

Sajnos ezzel együtt is a 22Bet mobilon, böngészőprogramban lassulásra és fagyásra hajlamos, ami komoly hátrányt jelentene, ha nem lenne kéznél a kiváló 22Bet alkalmazás. Mi mindenkinek a gyorsabb és gördülékenyebb működésű appot javasoljuk a mobilos játékhoz.

Főoldal

promóció

sportoldal

Ügyfélszolgálat

10/10

A 22Bet bukméker komolyságát jelzi, hogy 6 különböző tematikus e-mail címet tartanak fenn a különböző ügyeknek: ezek az általános támogatás, biztonság, adatvédelem, panaszok, kifizetés kérelmek, és a vitarendezés. Ha közvetlen ezekre a címekre írsz, feltétlen add meg a felhasználói azonosítódat. A ügyfélszolgálat e-mailen általában 24 órán belül választ ad.

A támogatást a hét minden napjában és órájában elérheted a mindig jelen lévő élő chates ablakon keresztül. A regisztrált és bejelentkezett felhasználók megkereséseire pár percen belül jelentkezik egy vagy több operátor.

Azt azért tudni kell, hogy a 22Bet magyar anyanyelvű operátorokat külön nem foglalkoztat, és a támogatási munkatárs az ilyen megkereséseidet legjobb esetben is egy fordítóprogramon keresztül próbálja majd értelmezni. Aki csak teheti, angolul vagy más világnyelven tegye fel a kérdéseit.

Az ügyfélszolgálat keresése előtt érdemes áttanulmányozni a 22Bet saját GYIK oldalait, de néhány jellemző kérdést és azok válaszait e cikk végén mi is összegyűjtöttük.

Megbízhatóság és biztonság a 22Bet-en

8/10

A 2017 óta működő 22Bet bukméker és online kaszinó a 20Bet-ért is felelő TechSolutions Csoport zászlóshajó projektje. A tulajdonos egy Curaçao-i szerencsejáték-szervezési engedéllyel üzemelteti az oldalt, de ez a licenc is magában foglalja azt, hogy a bukméker a működési költségeit elkülönítve kezelje a játékosok betett pénzétől.

A 22Bet vélemények a neten ennek megfelelően általában kedvezőek, de azért más véleményekkel is lehet találkozni. A legtöbb, elsősorban a kifizetésekkel, ezen belül az AML/KYC dokumentációval kapcsolatos panasz vagy félreértésekből, nemtudásból, vagy a választott pénzügyi szolgáltató irányából felmerülő problémára vezethető vissza.

A bet22 biztonság technikai oldalról megfelel az iparági normáknak. A 22Bet és a felhasználó közötti adatforgalom biztonságáról egy naprakész, 128 bites titkosítási technológia gondoskodik. Az EGT területéről bejelentkező felhasználó adatvédelemmel és kezeléssel kapcsolatos jogait ezen az oldalon is a GDPR szabályozza.

22Bet élő fogadás

9/10

Az alábbiakban még lesz erről bővebben szó, de a 22Bet igazán meggyőző fogadási kínálata nemcsak az ismert és kevésbé ismert sportágakra, hanem minden elképzelhető e- és virtuális sportra is kiterjed!

A népszerű csapatsportok élő piacai itt a több százat is elérhetik. Egyszerűen fogalmazva, amilyen élő fogadási piac csak elképzelhető, azt a 22Bet-en biztos megtalálod, ráadásul versenyképes odds-okkal!

Ezek az élő fogadási lehetőségek ráadásul nagyon szépen, átláthatóan vannak csoportosítva, a keresett fogadási opció legfeljebb két-három kattintásra vagy koppintásra megtalálható lesz.

Az egyetlen hiányosság az események videós élő közvetítésének hiánya. Ugyanakkor mobil böngészőben és mobilappon is megvan egy egyszerű grafikus követése az eseményeknek, de erről tényleg csak a legalapvetőbb információk olvashatók le.

A bet22 fogadási rendszere természetesen lehetővé teszi a korai kifizetést (cashout) is.

Fogadható sportágak a 22Bet-en

A 22Bet-en havonta több mint 30 ezer mérkőzésre fogadhatsz a legkülönfélébb hagyományos és e-sportokban! A lehetőségek nem merülnek ki a megszokott fogadási piacokban, hanem itt lehetőség van  hosszú távú és rendszer fogadásokra is.

A 22bet magyar kalkulátort is a rendelkezésre bocsátott a rendszer fogadásaink potenciális hasznának felmérésére!

E-sportok a 22Bet-en

Az e-sportok választéka és azok fogadási lehetőségei a 22Bet nagy erőssége. Szinte bármikor élőben is fogadhatunk a “Cyber” szekció alatt a legváltozatosabb e-sportokra. Ezek a teljesség igénye nélkül:

 • Counter-Strike: Global Offensive
 • Dota 2
 • League of Legends
 • Valorant
 • PUBG
 • Starcraft 2
 • Rainbow Six

De megtalálható a kínálatban az Age of Empires és Mortal Kombat-sorozat, a Heroes of Storm, és a Call of Duty-széria. A piacok száma persze nem túl magas a hagyományos sportokhoz kpest, a játéktól függően legfeljebb néhány tucat,

Az e-sportok 6-7%-os marginjai ugyan kissé magasabbak a 22Bet hagyományos sportágaira kiszabott díjainál, de a megannyi fogadható játék akkor is feltétlen elismerést érdemel!

22Bet: hagyományos sportágak fogadásra

A 22Bet sportágak kínálatát a labdarúgás után a kosárlabda, az asztalitenisz, a tenisz, a röplabda, a jégkoring, az amerikai foci, és a kézilabda dominálja. A bukméker ezekre a sportokra 5-6%-os margin mellett teszi lehetővé a fogadást, ami önmagában nem kiemelkedő, de azért ennél jobb ajánlatok is vannak. A legkedvezőbb számai a focinak és a baseballnak vannak.

Természetesen mindezek között kimagasló a fogadható labdarúgás események és piacok száma. Ez nem olyan széles kínálat, mint némelyik régebbi bukmékeréknél, viszont az odds-aik a nagy figyelmet kiváltó meccsekre vannak olyan jók, ha nem jobbak! Igaz, a 22Bet ezt számottevően rosszabb foci margin mellett valósítja meg.

Számottevő a lóverseny (külön galopp és ügető), agárverseny, a különféle küzdősportok (például MMA), és a snooker fogadási kínálata is. Nagy plusz, hogy itt lehet sakkra is fogadni, az újabb bukmékerek ezt a nemes sportot szinte mind mellőzik.

Virtuális sportok a 22Bet-en

Ezekben a játékokban egy véletlenszám-generátor hozza meg a döntést. Ilyen értelemben inkább a nyerőgépekre hasonlítanak, de azért a csapatok és a játékosok paraméterei itt is nyomnak a latban.

A virtuális sportok, vagyis a hagyományos sportágak digitális megfelelői, külön szekciót kaptak a 22Bet főoldalán. Az ilyen sportszimulációk és fogadások nagyon gyorsan és pörgősek. A 22Bet-en a csapatsportok mellett vannak motorsportok, agár- és lóverseny is.

Összefoglalás

8.31/10

A 22Bet mindössze pár év alatt az online sportfogadások és kaszinójátékok piacának egyik legjelentősebb szereplőjévé lépett elő, egy olyan bukmékerré, ami a szolgáltatási színvonalával a legnagyobb ilyen oldalakéval vetekszik.

A stáb 22Bet véleménye, hogy ez a bukméker a hagyományos sportokban, a meccs előtti és elő fogadások terén is az élvonalba tartozik, az e-sport kínálata pedig egyenest lehengerlő!

A feltétlen megemlítendő hiányosságok egyike a magyar nyelvű ÁSZF és jogi nyilatkozat hiánya. Egyes fontos információk is csak elszórva, véletlenszerűen lelhetőek fel az oldalon. Az átláthatóságot tekintve találkoztunk már ennél jobb megoldással is.

Ha a népszerű csapatsportok, vagy lóverseny vagy tenisz esetében nem is várjuk el feltétlen az igazi közvetítést, más bukmékernél már láttunk olyat, ahol ezt az e-sportoknál megoldották. Egy ilyen kínálat mellé dukálna a bet22 live stream is.

Tegyél tétet az egyik legjobb fogadási appon a kedvenc sportodra!

22Bet gyakori kérdések

Mekkora maximális nyeremény a bet22-őn?
Egy szelvény után a lehetséges legnagyobb nyeremény a 22Bet-en 600 000€.
Mikortól van személyazonossági ellenőrzés a 22Bet-en?
A 22Bet 500€ feletti kifizetési igény teljesítésekor végig kell  a felhasználó megerősítésének procedúráján.
A 22bet magyar sporteseményeket is kínál fogadásra?
Igen, csapatsportok esetében mégpedig igen meggyőző számú fogadási piaccal!
Vannak kedvezőtlen 22 bet vélemények a neten?
Persze, hogy vannak, de hasonló véleményeket, főleg a kifizetési azonosítási procedúrával kapcsolatban más régebbi bukmékerekkel kapcsolatban is találni.

22Bet Általános információ

Cím: 22Bet

Hivatalos oldal: 22bet.com

Alapítási év: 2017

Telefon: None

E-mail: support-hu@22bet.com

Kifizetések: MasterCard, Neteller, Skrill, VISA, Paysafecard, Bitсoin, Rapid Transfer, Jeton, Litecoin, Ethereum, Ripple, AstroPay, Perfect Money, Payeer, Tether, SticPay, Bitcoin Cash

Értékeld ez a felülvizsgálatot
2 értékelés, átlag 5 / 5

Kardos Rendor