Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bónusz igénylése
Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sport bónusz 20.000 HUF

Bónusz igénylése
clock-white

Utolsó frissítés:

18bet Magyarország: Bónuszok és Promóciós Kód (2023)

9/10

 • advantages-plus

  Nagyszerű sportfogadási piacok

 • advantages-plus

  Magas szorzók

 • advantages-plus

  Magyar nyelven elérhető felület

 • advantages-plus

  Elérhető applikáció

 • advantages-plus

  Jól optimalizált felület

 • advantages-minus

  Viszonylag új bukméker

 • advantages-minus

  Magasabb bónusz limitek

 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Maestro
 • Neteller
 • Revolut
 • Skrill
bonus-green-dark

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

Szerezz bónuszt & játssz most!

Értékelések toggle-yellow-gray

Élő fogadás

9 star-10

Bónuszok és promóciók

9 star-10

Mobil

9 star-10

Megbízhatóság

10 star-10

Fizetési lehetőségek

9 star-10

Támogatás

8 star-10

18Bet bónusz ajánlatok

9/10

A 18Bet felületén többféle sportfogadási kedvezményt is igénybe vehetünk, így akár új játékosok vagyunk és üdvözlő ajánlat érdekel, akár hosszú távra tervezünk és befizetési kedvezményekre vagy cashbackekre van szükségünk a 18Bet segíthet kielégíteni az igényeket. A kedvezmények pedig minden magyar játékos előtt nyitva állnak.

Fontos megjegyezni, hogy a sportfogadás bónuszokhoz kódokat kell használnunk, a bónuszokhoz a legkisebb feljogosító befizetés pedig 3500 Ft..

Amennyiben viszont elfelejtenéd megadni a bónuszhoz kapcsolódó kódot, lehetőséged lehet arra hogy az ügyfélszolgálat segítségével korrigáld a problémát, így tényleg azt mondhatjuk, hogy ahol csak tud a játékosok rendelkezésére áll ez a sportfogadási iroda.

Átlagosan 20 napod van megforgatni a nyereményed és a bónuszból származó összegeket és teljesíteni a követelményeket, és számolnod kell azzal is hogy 10 - 20x visszaforgatási követelmények merülhetnek fel a bónuszok igénybevétele alatt.

A jó hír viszont, hogy bármivel is kezdeményezed a befizetést, nem kell kizárástól tartanod a bónuszokra vonatkozóan. Ahogy viszont a minimum befizetési limit is szabályozva van, így számolnod kell egy maximum limittel is ha bónuszok miatt kezdeményeznél befizetést.

A bónuszok pedig általában előre meghatározott meccsekre érhetőek el, így kiemelt figyelmet kell fordítanod ezekre a felkínált sportfogadási ajánlatokra ha szeretnéd maximalizálni a kedvezményeket. Ha viszont elakadnál a folyamat közben egy kedves és szakértő ügyfélszolgálati csapat tud majd segíteni, a nap 24 órájában. Alap kérdésekre pedig akár egy GYIK részleget is találhatsz bár, csak angol nyelven.

Bónusz neve Leírása
Üdvözlő bónusz Az első befizetési bónusz keretében akár 40 ezer forint befizetési extrát is kaphatsz a befizetett összeg után 100% -ban. A bónusz összegét 16x kell megforgatni.
Hétvégi visszatérítési bónusz Hétvégén pedig akár 200 000 forint visszatérítést is kaphatsz ha legalább 7500 forint tét mellett és legalább 1.8 -as szorzóval kötsz fogadásokat.
Ingyenes fogadások Arra az esetre pedig, amikor a vesztes fogadásaidat szeretnéd bebiztosítani legalább 3500 forint értékben kell fogadnod, és visszakaphatod a veszteségeid 20% -át.
Privát sportfogadási bónusz A 18Bet mindenkinek egyéni bónuszt is kínál amit az ügyfélszolgálattól tudsz elkérni. Ezzel biztosíthatod hogy hozzád illő bónusz ajánlatokat is kaphass.

Milyen bónuszokat ajánl a 18Bet?

A bónuszok keretében akár arra is lehetőséged nyílhat hogy megduplázd a befizetett összeget, és mindezt később meg is növelheted egy 50% -os befizetési bónusszal is. Az 18Bet bonus igényléséhez mindösszesen egy pár ezer forint befizetést kell kezdeményezned, így nagy kockázatot sem kell vállalnod annak érdekében, hogy kipróbálhasd azokat.

A visszaforgatási követelmények viszont a magyar piac viszonylatában magasak, így minden esetben ellenőrizd a leírtakat, hogy ne később derüljön ki, hogy nem vagy képes teljesíteni a feltételeket.

Illetve ne feledd, a bónuszok kijátszására átlagosan mindössze 20 napod van.

bonus-green-dark

Üdvözlő bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Hétvégi visszatérítési bónusz

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Ingyenes fogadások

Kapj bónuszt
bonus-green-dark

Privát sportfogadási bónusz

Kapj bónuszt

18Bet képernyőképek

18Bet regisztrációs lépések

Új felhasználóként nem egyszerű eligazodni a kaszinók világában, viszont a 18Bet biztosítja hogy egy felhasználóbarát folyamat keretében kezdhesd el a sportfogadási pályafutásod. A lépéseket pedig megteheted a weboldalon gépről, telefonról böngészőből de akár applikáción keresztül is.

 1. 1

  Látogassa meg a hivatalos webhelyet, és kattintson a "Regisztráljon most" gombra

 2. 2

  Töltse ki a regisztrációs űrlapot

 3. 3

  Fogadja el az ÁSZF-et

 4. 4

  Kattints az “új fiók létrehozása” gombra

Be és kifizetés - 18Bet fizetési módok

9/10

Befizetések

A 18Bet felületén szinte minden népszerű fizetési lehetőséggel találkozhatsz mint befizetési mód, amelyek főként a kártyás és e pénztárcás lehetőségekre vonatkoznak.

Fontos viszont megjegyezni, hogy a minimum befizetési limitek nagyon eltérőek lehetnek, amibe bele tartozik az is, hogy nem minden fizetési mód érhető el forintban sem. A minimum befizetés körülbelül 3 - 4 ezer forinttól tehető meg.

Kifizetések

A kifizetésekre pedig ugyanazokon az úton nyílhat lehetőséged, mint befizetésre is, illetve hasonló limitekkel is számolhatsz majd.

Extra költséggel sem nem kell majd számolnod, az átfutási idő pedig a legtöbb esetben azonnali, ha nem kártyás fizetést választottál. Kifizetés előtt viszont fontos, hogy hitelesítened kell az adataidat és a személyazonosságodat a személyi igazolványod és a lakcímkártyád segítségével.

Befizetési idő

Kifizetési idő

Alkalom

Idő

Díj

Alkalom

Idő

Díj

10 – 10 000€

Azonnali

10 – 10 000€

Azonnali

10 – 5.000€

1 – 3 nap

20€ – N/A

5 – 7 nap

10 – 10 000€

Azonnali

20€ – N/A

0 – 24 óra

10 – 10 000€

Azonnali

20€ – N/A

0 – 24 óra

10 – 2.000€

Azonnali

20€ – N/A

0 – 24 óra

10 – 2.000€

1 – 3 nap

20€ – N/A

5 – 7 nap

10 – 10 000€

Azonnali

20€ – N/A

0 – 24 óra

10 – 10 000€

Azonnali

20€ – N/A

0 – 24 óra

10 – 10 000€

Azonnali

Bukméker mobil app

9/10

A 18Bet bukmékert ráadásul mobilról is használhatjuk, és nemcsak telefonos böngészős elérés által, hanem applikáció keretében is. A sportfogadási iroda letölthető appal rendelkezik iOS és Android készülékekre vonatkozóan is, és mindezt egy jól optimalizált formában, egy felhasználóbarát felület keretében biztosítja a magyar játékosoknak is.

A funkcióit vizsgálva pedig ugyanazokat érhetjük fel, akár telefonról, akár gépről keressük fel a sportfogadási irodát. A magyar piacon épp ezért nem véletlenül az egyik legjobb lehetőség ha mobilról keresnéd fel a sportfogadások világát.

mobilalkalmazás - főoldal

mobilalkalmazás - bejelentkezés

mobilalkalmazás - oldalsó menü

Ügyfélszolgálat

8/10

Az ügyfélszolgálatot pedig többféleképpen is lehetőségünk van felkeresni a 18Bet bukméker felületén. A szolgáltatás nyitva áll a nap 24 órájában, így bármikor is akadnál el vagy merülne fel kérdésed készséges választ kaphatsz a 18Bet bukméker csapatától, akiket ráadásul magyar nyelven is felkereshetsz.

Ezen kívül pedig nyitva áll előtted egy gyakori kérdések részleg is, ahol minden alap, gyakran felmerülő kérdésre választ kaphatsz, de felkesheted őket emailben vagy telefonon is. Ami külön nagyszerű, hogy bármikor is keresnéd fel a sportfogadási irodát, azonnali választ kaphatsz a kérdéseidre.

Amíg viszont a chat és az email magyar nyelvű ügyfélszolgálat keretében vehető igénybe addig telefonon csak angol ügyintézővel beszélhetsz. Ugyanez igaz a gyik részlegre is, ahol szintén csak angol kérdéseket és válaszokat találhatsz majd.

Telefon igen
Élő chat igen
GYIK igen

Engedélyek és megbízhatóság

10/10

A 18Bet rendelkezik minden fontos engedéllyel rendelkezik, licenszét pedig a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól kapta. A Shark 77 Limited üzemeltetése alatt álló bukméker 2017 óta érhető el a játékosok előtt szerte a világon.

A felhasználó visszajelzések alapján azt mondhatjuk, hogy a népszerűsége főleg a funkcióinak és az elérhető lehetőségeinek köszönhető, de sokat segít ebben a mobilra elérhető felülete, a be és kifizetési módok gyorsasága és a bónusz ajánlatai is.

A magyar játékosok előtt bár még nem kifejezetten régi sportfogadási irodának számít, de biztosak lehetünk benne hogy a jövőben is óriási sikereket fog majd elérni, a mostani felhasználó számok alapján.

Legyen szó a játékok minőségéről vagy épp a személyes adatok és kártya adatok védelméről, így teljes mértékben megbízhatsz a sportfogadási irodában, mert biztonságos közegben használható minden játékosnak.

Élő fogadások

9/10

A 18Bet pedig nagy hangsúlyt fektet az élő fogadások szekciójára is, így azt mondhatjuk, hogy akár előre váltott fogadásokat kötnénk, akár élőben csatlakoznánk be a mérkőzések közé lehetőségünk nyílhat rá. A sportfogadási ajánlatok pedig napról napra egyre nagyobb listákat öltenek a bukmékernél, de már manapság is több száz ajánlat közül választhatunk ha ez a világ érdekelne minket.

Fontos megjegyezni, hogy mindezt ráadásul magas szorzók mellett biztosítja a sportfogadási iroda felülete. Ráadásul, akár gépről akár telefonról keresed fel, egyaránt megtalálhatod ugyanazokat a sportfogadási ajánlatok és lehetőségeket. Mindeközben pedig élőben követheted az eseményeket, és azonnal frissülő statisztikák által segít téged a sportfogadási iroda a döntésekben.

A 18Bet így több oldalról is kiemelkedik, de ha az élő sportfogadási ajánlatok szorzóiról van szó, az egyik legjobb választás lehet.

Lezárás - A 18Bet elérése és megbízhatósága

9/10

Azt mondhatjuk tehát, hogy nehéz olyan pontokat találni a 18Betre vonatkozóan, amelyek miatt azt lehetne mondani, hogy nem éri meg kipróbálni. Az való igaz, hogy a fizetési módok közül a legtöbb csak euróban vagy dollárban érhető el, de még így is egy egész listánk van válogatni, mindezt ráadásul azonnali átfutási idővel és díjmentesen biztosítja számunkra a sportfogadási iroda.

Fontos megjegyezni, hogy a mobilra optimalizált felülete minden szempontból megfelelő, és felhasználóbarát keretek között biztosítja böngészőn és applikáción keresztül is azokat a funkciókat amelyekre szükséged lehet a sportfogadási pályafutásod alkalmával.

Ha pedig problémába ütköznél, és kielégítőnek tartod ha csak emailben vagy élő chaten keresztül egyeztethetsz a kollégákkal magyar nyelven, akkor cserébe egy 0 - 24 órában üzemelő ügyfélszolgálat keretében, perceken belül kaphatsz választ a kérdésedre.

Azt mondhatjuk, hogy amennyiben fontos számodra hogy egy minőségi bukmékernél gördülékeny játékmenet keretében köthess fogadásokat, a 18Bet egy nagyszerű választás lehet számodra.

Gyakori kérdések és válaszok a 18Bet bukmékerrel kapcsolatban

Miben különbözik a bukméker a többitől?
A sportfogadási iroda kiemelkedőnek bizonyul sportfogadási ajánlatok, szorzók, mobil app és minőség tekintetében is.
Befizethetek forintban is a sportfogadási irodánál?
Igen, a sportfogadási iroda arra is lehetőséget biztosít, hogy forintban kezdeményezhess befizetéseket, de fontos megjegyezni, hogy nem minden fizetési mód érhető el forintban akkor sem, ha elérhető mint lehetőség fizetési módként.
Telefonon is elérhetem az ügyfélszolgálatot?
Az ügyfélszolgálatot elérheted akár telefonon keresztül is, de ezen az úton nem tudsz magyar ügyfélszolgálatos kollégával beszélni.
Az üdvözlő bónusz mindenki számára elérhető?
Az első befizetési bónuszt új játékosok igényelhetik meg, illetve csak azokat akik teljesítik a minimum 5000 forintos befizetési limitet.
Elfelejtettem beírni a bónuszkódot. Mit tegyek?
Ha elfelejtenéd megadni a választott bónusz kódját a befizetés közben érdemes az ügyfélszolgálattal felvenni a kapcsolatot.
Mekkora szorzókat biztosít a sportfogadási iroda?
A 18Bet nagyszerű szorzókat biztosít, a magyar piac viszonylatában ráadásul általában a legjobbak között is van.
Engem a hoki érdekel. Mennyi ajánlatot találhatok a 18 Betnél?
A sportfogadási iroda akár hagyományos sportok, akár különleges ajánlatok viszonylatában egyszerre több tíz ajánlatot biztosít.

18bet Általános információ

Cím: 18bet

Hivatalos oldal: https://18bet.com/hu/

Alapítási év: 2017

Telefon: +356 99541033

Értékeld ez a felülvizsgálatot
3 értékelés, átlag 5 / 5

Havasi Adojan